http://www.imdb.com/title/tt1361318/
Moderator: _BataZiv_0809
Film ce ti dobiti smisao nakon 2.-3. puta sto ga pregledas!ZOCH wrote: Ja ovaj film nisam skonto![]()
![]()
Probao sam ga posmatrati kao niz nasumicnih scena (skoro pa sch reprodukcija) pa mi ni to nije imalo logike.
Pa sam ga pogledao ponovo i uzivao u fotografiji, i pokusao pronaci neki dublji algoritam ali ni to nije poslo za rukom.
Vjerujem da je do mene i da sam ja paglu, ali nema niko damu da prizna jos
[/quotPa sto ga preporucujes ako ti je bio smor ?markioni wrote:22 Jump St.
Koji smor od filma. Ni pored najbolje volje nisam mogao duze od pola sata da izdrzim (sto je napredak - prvi sam dio mozda 15min gledao) pogotovo znajuci da mi na "lageru" stoje bar 3 zanimljivija filma od ovog. Ali hajde..ocito ima publike za ovo ne bi snimali nastavak da je suprotno. Mozda se omatorilo..heh.
Jonah Hill cija uloga bi pretpostavljam trebala da bude neka protuteza ili balans, me nevjerovatno zivcira sa svojim facijalnim ekspresijama i grimasama, puno vise nego ono sto govori.
A troubled and explosively violent teenager is transferred to adult prison where he finally meets his match - a man who also happens to be his father
drag_gost wrote:http://www.imdb.com/title/tt0190590/ - O Brother, Where Art Thou?
Braca Coen.. sta reci.![]()
![]()
Televisa PresentaI am Happy wrote:Bas djeluje ko filmcina...A troubled and explosively violent teenager is transferred to adult prison where he finally meets his match - a man who also happens to be his father
1Dante1 wrote:Televisa PresentaI am Happy wrote:Bas djeluje ko filmcina...A troubled and explosively violent teenager is transferred to adult prison where he finally meets his match - a man who also happens to be his father
ne znaci automatski ako je na ovoj temi da ga preporucujem kao i ostali ljudi ovdje kada napisu svoje misljenje o nekom filmu. al dobro mozda me malo z... pa shvatam1Dante1 wrote:Pa sto ga preporucujes ako ti je bio smor ?markioni wrote:22 Jump St.
Koji smor od filma. Ni pored najbolje volje nisam mogao duze od pola sata da izdrzim (sto je napredak - prvi sam dio mozda 15min gledao) pogotovo znajuci da mi na "lageru" stoje bar 3 zanimljivija filma od ovog. Ali hajde..ocito ima publike za ovo ne bi snimali nastavak da je suprotno. Mozda se omatorilo..heh.
Jonah Hill cija uloga bi pretpostavljam trebala da bude neka protuteza ili balans, me nevjerovatno zivcira sa svojim facijalnim ekspresijama i grimasama, puno vise nego ono sto govori.
Btw meni je bio odlican.
ma nema greske kod njih he he . osim onaj inside llewyn davis...drag_gost wrote:http://www.imdb.com/title/tt0190590/ - O Brother, Where Art Thou?
Braca Coen.. sta reci.![]()
![]()
kakavdanakneiskustvu wrote:
Najezim se kad god gledam ove scene Tvin piksa,nešto mi ovaj patuljak strasan

BlackSteel wrote:Jes meni narod smjesan sa ovom fascinacijom zatvorskim filmovima u pm. Trebalo bi vas par poslat na par hefti u pk mado, da te vidim poslije bil ti bilo zanimljivoMozda je to furka za geyeve ono sta znas. Lozi ljude tolko muskadije u zatvorenom i bacanje sapuna

Naravno da nisam bio ozbiljanmarkioni wrote:ne znaci automatski ako je na ovoj temi da ga preporucujem kao i ostali ljudi ovdje kada napisu svoje misljenje o nekom filmu. al dobro mozda me malo z... pa shvatam1Dante1 wrote:Pa sto ga preporucujes ako ti je bio smor ?markioni wrote:22 Jump St.
Btw meni je bio odlican.