Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kory_galaktikos wrote:
odustajem zato sto sam pitanje postavio jednom clanu foruma,njega direktno pitao a ti se uplices,nisam magistar fudbala al imam makar malo neke kulture
zar za ukus trebaju argumenti?? ja volim b.dugme ti karleusu i ne mozes me nijednim argumentom ubjedit da je ona bolja,sve je to stvar ukusa.a ti malo prohodaj po carsiji pitaj koga i vidjet ces da tu barsinu tika taku vole samo navijaci barse (naravno sa velikim razlogom) da svi vise vole pogledat direktni fudbal tipa bvb,bayerna,madrida od prije 2 sezone(i ovo sto rade na pripremnim) itd itd..to je po meni i ima jos istomisljenika dosadan fudbal,jbt fudbal ako imas 60 min lotpu kod seve od toga je 20 minuta kod golmana,stopera i zadnji vezni i vrti se 40-50m od gola al sve je to stvar ukusa i ja to bgm postujem zato odustajem
bijelo dugme se ne takmici sa karleusom tako da ti poredjenje uopste ne ide
dok i barcina tikitaka i vrbanjusina izbij i izac i engleske duge lopte i svaki moguci stil se takmici jedan protiv drugog
a efikasniji pobjedjuje
prosto da ne moze prostije biti koliko god bila dosadna igra
i talijanski stil ljudi kazu dosadno ovo ono a uvijek skoro u polufinalu igraju s tom igrom
murinjo i autobus i slicni stilovi al ko te pita je li dosadno ako osvoje tom taktikom ligu prvaka
primjera koliko zelis
Ma nije bas tako @LSD Marquinhos placen 40 M. T.Silva nije na prodaju. David Luiz je na prodaju ali ovdje svi znaju da Barci treba stoper ali i Barcelona zna da Mourinho hoce da kupuje. Trideset i bonusi i to je to. Barcelona ne moze da ulazi u neke licitacije oko igraca. Ako nema stopera ima Bartra i zdravo. Jednostavno nema para, ne moze klub pod hipoteku da bi dosao stoper. Ili prodati Mascherana i platiti Mourinhu koliko trazi sto bi bilo vrlo glupo.
To za Neymara je tacno. 57 miliona za igraca za kojeg su neki bili spremni platiti 100+ Stratesko dovodjenje, transfer koji je sljakan dvije godine.
Ima jos 18 dana, doci ce stoper. I ako ne dodje sta da se radi. Lako je platiti, ali sta ces kada probijes budzet? Za neymaras 57 nije puno. Za Luiza 40 jeste.
kažu chelsea traži 50, onda puyol neće biti na raspolaganju do septembra, ok batra, ali mascherano je improvizacija, još jedan štoper je neophodan...e jedino ako kamerunca ne kontaju kao ozbiljnu opciju....
kisni indijanac wrote:kažu chelsea traži 50, onda puyol neće biti na raspolaganju do septembra, ok batra, ali mascherano je improvizacija, još jedan štoper je neophodan...e jedino ako kamerunca ne kontaju kao ozbiljnu opciju....
Pa dobro, neka igra Kamerunac
Pazi Kisni, ova sezona u Ligi ce biti toliko jadna da na 15 utakmica kuci , 10-12 vani prve dvije a mozda i tri runde kupa Kamerunac moze komotno odigrati. Kada vidim ko je sve napustio ligu kontam da ce 100 bodova biti malo za titulu.
kisni indijanac wrote:kažu chelsea traži 50, onda puyol neće biti na raspolaganju do septembra, ok batra, ali mascherano je improvizacija, još jedan štoper je neophodan...e jedino ako kamerunca ne kontaju kao ozbiljnu opciju....
Pa dobro, neka igra Kamerunac
Pazi Kisni, ova sezona u Ligi ce biti toliko jadna da na 15 utakmica kuci , 10-12 vani prve dvije a mozda i tri runde kupa Kamerunac moze komotno odigrati. Kada vidim ko je sve napustio ligu kontam da ce 100 bodova biti malo za titulu.
pa dobro, pique, bartra, kamerunac i preiskusni kapiten uz mascherana je možda dovoljno za primere, ali ne znam za LP......
Doktori argentinskog nacionalnog tima su, nakon današnjih pregleda, donijeli odluku da Messi neće nastupiti u prijateljskoj utakmici protiv Italije zbog ozlijede bedrenog mišića.
Jordi Alba: "Kada sam potpisao za Barçu znao sam da sam se pridružio najboljim igračima na svijetu. A sada znam da su oni i sjajne osobe."
"Neymar je sjajan igrač ali sada moramo vidjeti kako će se prilagoditi. Još uvijek je mlad i mora puno učiti, isto onako kao što ćemo mi učiti od njega."
"Sretni smo sa Martinom. On je miran trener koji voli pričati samo o nogometu i onome što se dešava na terenu."
Igrač Juvenila A, Alain Richard Ebwelle, je danas trenirao sa prvim timom FC Barcelone. Nakon Bagnacka i Dongoua, on je treći kamerunski igrač koji preko Eto'ove fondacije došao u katalonski klub.
Dani Alves:"Jako bih volio kada bi David Luiz došao u Barcelonu. Pored toga što mi je prijatelj, on je jako kvalitetan igrač. No, odvesti ga iz Mourinhovog Chelseaja je skoro pa nemoguć potez. Ostaje da vidimo šta će se desiti. "
BHF_Manijak wrote:E 505 jebli te videi tvoji jarane, nadjidj'o si ih 500 na stranicu, ne moze otvorit stranicu do milog Allaha dzellesa'nuhu! Daj ba stavite samo link, jebo ga vise youtube opcija!
Potpis : DonVito
sad znam koja mi je default opcija ovdje za video, opcija "tutaforca"
Ovo El Mundo Deportivo nije objavio.
Ako postoji link neka ga zakace.
Ovo objavljuje AS 10 godina nakon navodnih dogadjaja - ekskluziva
Prica je da je izvjesni Antoni Vilalta dao posao Messijevom starom radi obnove boravisne dozvole. Cak se kaci navodni privatni ugovor u kojem ne postoje nikakvi procenti i sl. o cemu pricaju ovi nasi.