Konstatovanje činjenice nije vrijeđanje.Ironmen wrote:Co0l wrote:
Vidjeli smo da bas i nisi sa razmisljanjem na ti,ali zar bas moras to toliko manifestovati pisuci ovakve providne i lako opovrgljive lazi i izmisljotine!?
Hajde,citiraj me gdje sam 'dozivljao kosmicke extaze prilikom zauzimanja Palmyre od strane terorista ISILA' ili, u protivnom, pokazi da,osim sto si sporiji,da si i najobicniji lazov.
Ne samo Palmire nego i dosta puta kada god je ISIL napravio neki pomak odma si to objavio ovde na forumu da sad nenabrajam detaljno i neprelistavam dzaba temu znaju ostali forumasi dobro o tebi kako i sta![]()
Na tvoje vrijedjanje mene necu dati nikakav komentar tebi na dusu, pametniji popusta
Ti si se dječak totalno pogubio.Ja uopste nemam obicaj da objavljujem na forumu nicije pomake na frontu,a pogotovo ne ISIL-ove.Nisam to radio za svo ovo vrijeme trajanja rata u Siriji jer znam,za razliku od mnogih vas,koliko ti izvjestaji mogu da budu lazni i pogresni,pogotovo kada su zasnovani na tvitovima likova sa tek malo vecom vjerodostojnoscu od takvih poput tebe koji izmisljaju a kao sto se do sada puno puta ispostavilo.
Sto se tebe tice,vec sam te izazvao da me citiras sa tim stvarima ako ne zelis da ispadnes jos jedan lazov koji izmislja.Mada je vec sada jasno da to jesi.To sto ti imas problema da shvatis neke stvari i sto sve protivnike Asadovog zlocinackog rezima i svjesno i podsvjesno percipiras kao podrzavaoce ISIL-a do te mjere da si ubjeđen da objavljuju na forumu i ono sto ne objavljuju je za malo dublje analize ali je i vec viđeno na forumu,tako da ne bih previse gubio vrijeme sa jos jednim koji ima problema.Ili dokazi svoje optuzbe,ili se ne javljaj vise sa njima.