Stjui wrote:Sin City: A Dame to Kill For
hdrip izašao
Eh to sam cekao
Moderator: _BataZiv_0809
Stjui wrote:Sin City: A Dame to Kill For
hdrip izašao
Film skroz predvidljiv. SPOILER odmah je bilo jasno da su ih oteli vanzemaljci i da je cijela radnja u nekom kontrolisanom prostoru. I još onda ubaciše tu neku emotivnu metaforiku. Film prepotentno napravljen sa namjerom da čovjeka ostavi zapitanog šta je ustvari pisac htio da kaže a zapravo priča ništa posebno. On vodi unutrašnju borbu sa sobom i na kraju shvati da je ljubav najbitnija da bi se još ispostavilo da nema izlaza jer je postao kiborg na brodu aliena koji naprosto eksperimentišu s ljudima.BlackSnake wrote:Nekim ljudima nikada nećeš utuviti u glavu da će svojim spoilanjem nekome, kao što ti reče, "usrati" film.oskarboy wrote:
i sta ono bi na kraju? koji k ih nomad ispituje sta su vidili kad je i on sam vanzemaljac .film je poceo dobro al su ga onda skroz usrali
Ovako ja vidim radnju ... SPOLIER :
Film prikazuje kontrolisano područje u kom vanzemaljci prave od ljudi neku vrstu kiborga.
Damon, koji ispituje Nic-a, je takođe kiborg koji je nekada bio čovjek. Sada on, kao uspješan projekat i neka vrsta odgovornog za cijelo područje, ispituje Nic-a kako bi ispitao uspješnost primjene njegovog novog identiteta. Obzirom da se Nic cijelo vrijeme opirao, na kraju on postaje nepoželjan u tom području.
Ponavljam film ima propusta, ali daleko od toga da je shit .... naprotiv.

Dovoljno je reci Denzel.Dasi wrote:
Ma ti si meni super !e-lla wrote:
Film skroz predvidljiv. SPOILER odmah je bilo jasno da su ih oteli vanzemaljci i da je cijela radnja u nekom kontrolisanom prostoru. I još onda ubaciše tu neku emotivnu metaforiku. Film prepotentno napravljen sa namjerom da čovjeka ostavi zapitanog šta je ustvari pisac htio da kaže a zapravo priča ništa posebno. On vodi unutrašnju borbu sa sobom i na kraju shvati da je ljubav najbitnija da bi se još ispostavilo da nema izlaza jer je postao kiborg na brodu aliena koji naprosto eksperimentišu s ljudima.Na momente je baš bio iritantan film.
Kal El wrote:Mustuluk
Izašao 22 Jump Street,uskoro na YIFY vjerujemna kat.ph već ima 1080p ali od 3.28GB

johnnykola wrote:Večeras na HTV1 u 23.25 beton:
Lijep pozdrav,
Gej SS-ovac
Loša slika pravo na toj od ETRGmarkioni wrote:Kal El wrote:Mustuluk
Izašao 22 Jump Street,uskoro na YIFY vjerujemna kat.ph već ima 1080p ali od 3.28GB
evo ima i od [ETRG]od 700 MB
primjetio sam. ima "snijega" prilicno.Kal El wrote:Loša slika pravo na toj od ETRGmarkioni wrote:Kal El wrote:Mustuluk
evo ima i od [ETRG]od 700 MB
oskarboy wrote:AbU_JamaL_MovE wrote:Moja preporuka
http://www.imdb.com/title/tt2278388/?ref_=nv_sr_2[/quot dobar film,tipicno od wes andersona
odmor za oci - bukvalno.Lounge Act wrote:oskarboy wrote:AbU_JamaL_MovE wrote:Moja preporuka
http://www.imdb.com/title/tt2278388/?ref_=nv_sr_2[/quot dobar film,tipicno od wes andersona
kako su ukusi razliciti, meni je to jedan od najdosadnijih filmova koji sam gledala
Ja ovaj film nisam skontojohnnykola wrote:Večeras na HTV1 u 23.25 beton:
Lijep pozdrav,
Gej SS-ovac
Nisi pagluZOCH wrote:Ja ovaj film nisam skonto![]()
![]()
Probao sam ga posmatrati kao niz nasumicnih scena (skoro pa sch reprodukcija) pa mi ni to nije imalo logike.
Pa sam ga pogledao ponovo i uzivao u fotografiji, i pokusao pronaci neki dublji algoritam ali ni to nije poslo za rukom.
Vjerujem da je do mene i da sam ja paglu, ali nema niko damu da prizna jos
ima li u boji ?
Naravno, samo bitni dijelovi.FIDELCA wrote:ima li u boji ?