Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Danguba

#24651 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

Bodkin wrote:
Danguba wrote:
Havatar wrote:Vučić: Srbija jeste pred bankrotom

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da država jeste pred bankrotom, ali da će biti urađeno sve što je potrebno da se to ne dogodi.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=762030
kako nece biti. preko 50 milijardi dolara izvuceno iz srbije od 2000-te god.
Odakle je ovaj podatak?
Iz Srbije je izneta 51 milijarda dolara od privatizacijske pljačke
Lukavi

#24652 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Lukavi »

Image
12wer

#24653 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 12wer »

U Novom Sadu već treći dan bez zločina

Policija poručila građanima da ne paniče

NOVI SAD, 10. oktobar 2013 – Na široj teritoriji Novog Sada tokom poslednja 72 sata nije izvršen nikakav zločin.

Načelnik novosadske policije Stevan Krstić poručio je građanima da ostanu mirni, uveravajući ih da policija čini sve što je u njenoj moći da otkrije šta se dešava u poslednja tri dana.

- Po ceo dan nas zovu uspaničeni građani, koji žele da saznaju šta se dešava u gradu. Želeo bih da im poručim da ne paniče, policija 24 časa dnevno pokušava da otkrije zbog čega su poslednji dani toliko mirni i uskoro ćemo izaći za prvim rezultatima istrage – izjavio je Stevan Krstić.

Miloš Dukić iz Novog Sada kaže da je, šetajući gradom, već danima imao utisak da će se dogoditi neki zločini, ali da se u poslednjem trenutku ipak ništa nije desilo.

- Prekjuče sam video grupu srednjoškolaca koja viču na nekog momka, a zatim su užurbanim koracima prešli ulicu i uputili se ka njemu. Taman kada sam pomislio da će izvaditi neko hladno oružje, ili barem početi da ga udaraju rukama i nogama, oni su mu pružili ruku i počeli s njim da pričaju – objašnjava ovaj uspaničeni Novosađanin, koji već danima pokušava da zaboravi ovaj događaj.

Njegova komšinica Zlata Savović kaže da je, kada se preksinoć vraćala kući, pred nju izleteo jedan momak.

-Bila sam sigurna da će mi uzeti tašnu i udariti me, ali me je on samo pitao da li imam jednu cigaru – kaže gospođa Savović, koja kaže da se još uvek trese pri sećanju na njegovo nasmejano lice kada joj se, uzevši cigaretu, zahvalio i otišao u nepoznatom pravcu.
Ras Al Ghul

#24654 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/srbijans ... /131011038

Neka mi neko upućeniji kaže ko štiti ovog Đurića u Srbiji!Pa ja većeg kriminalca nisam vidio i lika koji ide na fejslifting :lol: kao neka žena!
radostan dan

#24655 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

grobari. i inače su takvi...
area51

#24656 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

radostan dan wrote:grobari. i inače su takvi...
Misliš,Derviši :D
radostan dan

#24657 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

jah...
Ras Al Ghul

#24658 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Gledao sam njegove nastupe kad priča o Partizanu!Pa ja ne mogu da vjerujem ko je njima predsjednik kluba, ne zna pričati čovjek, niti sastaviti deset rečenica kako treba, ali bolje i on nego Tuđman Franja :lol: :lol:
area51

#24659 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

Ras Al Ghul wrote:Gledao sam njegove nastupe kad priča o Partizanu!Pa ja ne mogu da vjerujem ko je njima predsjednik kluba, ne zna pričati čovjek, niti sastaviti deset rečenica kako treba, ali bolje i on nego Tuđman Franja :lol: :lol:
:lol:
:thumbup:
radostan dan

#24660 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

nama su isti k.urac, oba...
Ras Al Ghul

#24661 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

http://www.sportal.rs/news.php?news=111203

Ipak je dobar El Presidente 8) Nego šta je sa onom odlukom Ustavnog da stadion pripada Vojski Srbije!Hoćel biti belaja?
area51

#24662 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

Ras Al Ghul wrote:http://www.sportal.rs/news.php?news=111203

Ipak je dobar El Presidente 8) Nego šta je sa onom odlukom Ustavnog da stadion pripada Vojski Srbije!Hoćel biti belaja?
Neće,njima ni ne treba veći kad ih je po 2-3 hiljade na utakmici . Koji će im qrac ona slupčina od stadiona kada vazda zjapi prazna :D
radostan dan

#24663 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

franjo otvorio, ja bih zvao mesića da zatvori...
area51

#24664 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

radostan dan wrote:franjo otvorio, ja bih zvao mesića da zatvori...
Zna se ko će ono zatvriti ako bog da :D
Ras Al Ghul

#24665 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

A dobro zjapi prazna, zjapi prazna i Grbavica pa bi bilo velikih nereda da recimo pripadne Oružanim snagama BIHSreća pa smo jedini klub na ovim prostorima koji ima stadion u vlasništvu kluba!Ipak historija je tu na JNA ili kako se sad zove Stadion Partizana!A Grobari su sami krivi za tu posjetu!Džoni mlati masne pare na menadžerskoj agenciji, agentura je zlo, mada ne kontam ni one Zabranjene, eto oni su sveci, jedina grupa na ovim prostorima koja baš živi za klub je po meni Torcida, ima i kod njih izroda ali daleko od toga da su kao Delije i Grobari, kriminalci najveći, mada Zvezda ima posjetu nevjerovatnu s obzirom da gube od Čukaričkog i primaju najbrže golove u historiji JSL!Ja mislim da u regionu samo Steaua ima veću posjetu!
radostan dan

#24666 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

željo nema prevarantsku istoriju kao partizan.
da ti ne pričam o periodu od 1992. godine. državni projekt, ko su mu sponzori, koji političari, koji ku.ci-palci...
od nakradenih para uz pomoć tadašnje političke vrhuške srbije, sagradili su centar samo takav, ne bi se niko u evropi postidio, dapače...
ko ih je.e, nek igraju na teleoptikovom stadionu, ionako je njihov.
Ras Al Ghul

#24667 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Koliko ja znam od 92' do one sezone kada je počela dominacija Partizana 2007-2008 isto su titula osvojili, ili su tu negdje, ali zanimljivo je da Partizan svaki put osvoji prvu titulu u nekoj novoj državi :D .Juga prvu titulu osvojili 1947, pa Juga druga sa CG oni prvu, pa SCG oni prvu ja mislim, eh sad ne znam od kako je samo Srbija ko je prvu titulu osvojio, mada to državni projekt iz mog ugla malo izgleda smiješno moram priznati jer po meni su isti i Zvezda i Partizan, državni do koštane srži, meni je isto smiješno kad kažu Dinamo državni projekt, uredu slažem se za vrijeme Tuđama su sigurno bili, ali u Jugi teško jer su tamo osvojili samo 4 titule ja mislim, ova sad dominacija Dinama ne može ići na ruku države, ljudi jednostavno mlate pare kao niko i imaju najbolje igrače ubjedljivo!Još sam gledao neki dokumentarac o Zvezdi i neki stariji navijač govori Zvezda je od nastanka srpski klub nikad jugoslovenski :lol: ljudi su se okupljali na Marakanu da bi protestvovali protiv tog sistema :lol: to je nama bio jedini način borbe :lol: !Hajde reko možda je upravu nisam toliko upućen, a onda shvatim klub se zove Crvena Zvezda :lol: i ne može to biti tačno nikako!
radostan dan

#24668 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

jašta su skupljali su se u p materinu :-) , miševi obični, dočekali raspad svih vrijednosti i sistema pa sad oni kao srpski navijači, niko nije srbin nego samo oni, a rođeni od 1987. pa na ovamo, jebo ih bogdanov... :oops:
tačno je da je za razliku od partizana koji je oko sebe okupljao generale i vojna lica, zvezda imala taj slobodniji šmek (uzeti u obzir vrijeme i državni sistem kada govorimo o navedenom), da su se u maderi okupljali intelektualci, glumci, pisci, koje ovdje na forumu slave kao -liberale- tadašnje srbije, i uopšte sfrj-a.
naravno da se u toj i takvoj masi dešavalo da se provuče i po neki kukolj...ali to nije bitno spram onoga što se desilo s kraja osamdesetih, po pitanju navijača, jedan totalni obrt kojem je nažalost po gasu dala i zvezda svojim uspjesima do 91/92.
naravno, iz tvog ugla izgleda drugačije, ja to štujem i razumijem, razumi i ti ako možeš da ta Đečurlija balava - sere.
Ras Al Ghul

#24669 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Ma sve je meni jasno, imam jednog člana porodice koji je bio veliki Zvezdaš, ali nakon ratnih dešavanja, a pogotovo osnivanja podgrupe Četnici sever, ni ne počeše se na rezultate Zvezde!Tako je kako je, ne može se sad kriva Drina ispravljati!Mada je presedan u svijetu ja mislim šta radi KK Partizan :shock: Koliko za redom imaju titula preko deset ja mislim, i veća se bura tu stvara u medijima u odnosima Čović-Dule nego je riječ o fudbalskim klubovima!
radostan dan

#24670 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pa jbg, taj kk partizan je primjer kako se mogu sa malim parama čuda praviti, ali su za razliku od nk dinama i oni u problemu sa lovom.
dinamo je pak bez uspjeha na eu sceni, ali to je razumljivo, tržišno su orjentisani,nađi-stvori-brzo prodaj, kao preduzeće, i kapa dole za to...
ja bih i zvezdu i partizan prodao za dinar, da se pitam. dosta je bilo šuplje, lopovije, jao državo pomaži i slični ku.ci-palci.
za koga?
za divljake na tibinama čije vođe imaju krim. dosije deblji od enciklopedije britanika, i jednako kriminogenu upravu?
ma nek sam cigan 300 puta, ja sam za čist račun-dugu ljubav.
hajmo, za dinar...
idemo, treća liga - treća liga.
pa polako ispočetka...istoriju nam ne mogu uzeti, a ako smo pametni -hajde da pišemo novu. sve ostalo je sviranje k.rcu.

i da, nije van teme, itekako je u okviru iste.
Ras Al Ghul

#24671 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Ne znam ako proglase bankrot, pa krenu iz najnižeg bankrota, sve se briše, i historija i titule i mora novo ime biti!Jedini presedan u historiji fudbala su Glazgov Rendžersi, ja ne znam koji je njihov status i kako su uspjeli da ostave titule i historiju a ime su promijenili u četvrtoj ligi, to ne kontam nikako i niko mi ne može objasniti!A realno šta time dobijaš opet će isti činiti Delije istu glupost raditi.Meni Džajić izgleda kao neka izgubljena ličnost u vremenu i prostoru, ne kontam lika nikako, hajde brate najveći si fudbaler tog kluba u historiji, 20 godina si bio direktor i ostvario najveći uspjeh, ali nisu više to ta vremena a o sistemu da ne pričam!Ali ima lik podršku samo takvu do smrti ako hoće da ostene niko ga otjerat neće!Nekako mi je Lukić bio pravi čovjek, nije on sam dug nabio 50 miliona, ja mislim da je Stojković nabio najveći dug, pa se ispalio u Japan!Nabio ga je i Lukić da se razumijemo, ali iz medija izgleda kao da je i najviše vratio!Još nisam čuo da sjever skandira "Uprava napolje"!
radostan dan

#24672 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pa zato što uprava finansira te i takve navijače, tačnije vođe, a ovo ostalo su bravi-ovnovi.
mamić plaća igrače, zvezda-navijače. da se ne bune. da bi uprava krala u tišini.
tačno ti je ovo za džaju. mada, čović ga opstruiše, možda ima malo vatrice u njemu preostale, ali ćoro je gasi konstantno.
ne mora se proglasiti bankrot, treba se naći vlasnik.

pa ja kao zvezdaš, navijam već dvije sezone da titulu uzme vojvodina, jagodina, samo da ovo dvoje nisu prvaci.
ne konta zaluđena masa da je to jedini spas i za zvezdu i za partizan.
konkurencija, tržište. samo to i samo tako. u svim sferama života, ekonomije, itd.

u takvoj situaciji i odnosima, nema mjesta za takve đuriće, delije, tomislave karadžiće i ostale. u tome je finta.
Ras Al Ghul

#24673 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

To za novog gazdu se slažem tu je spas, ali ko će onda plaćati navijače :D , on neće sigurno, pa eto belaja!I Grobare plaća uprava, a oni skandiraju uprava napolje, mada Grobari su grobari, majstori zanata svog :lol: !Ako dođe taj šeik u Zvezdu, mada to mi je labava pravo, Delije neka uzmu više splavova da objezbjeđuju od Grobara i eto para :lol:
radostan dan

#24674 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ko :izet: navijače...
ne postoji zvezda znog njih, nego oni zbog zvezde.
nije postojala navijačka družina, pa formirala klub, nego po formiranju kluba se napravila grupa.
ali u srbiji i okolo su mnoge stvari kao u ogledalu.
tačno tako-klub postoji zbog navijača i krim. uprave/uprava. :-)
kojih? bogdanova, kimija, đurića...

prodaja, samo prodaja. neće šeik, to je problem, da hoće - sve nogom u guzicu od sreće. ali neće, nije ni on našao pare na putu.
u stvari jeste. :mrgreen:
Ras Al Ghul

#24675 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Ako si upoznat, koliko se duguje sinu Miškovića koji je bruku uložio, jel preko 3 miliona eura?
Post Reply