Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:pa Barcu citavu sezonu nosi cudo zvano Mesi jbte
njega zatvoris i to je to.
Da nemaju Messija, Atletico bi uzeo ligu vec, ocekujem 1-0 ili 2-0/2-1 za Barcu i onda vrlo moguce da ih Liverpool nabusi kao sto su to uradili Citiju prosle sezone
Za ovo prvo možda.
Ovo drugo, ipak je kvalitet LA Lige stepenicu iznad EPL.
Valverde je od Barcelone napravio Bilbao (koji ima Messija). Znaci, svukao je jednu potentnu ekipu dvije stepenice ispod.
Zato je merseysidska bagra favorit protiv Barce, kao uostalom i svaka ozbljnija ekipa.
Bas me zanima ko ce izaci s druge strane zrijeba, ali ko god izadje sanse u finalu su mu protiv Liverpoola minimalne.
Henderson igra u formi zivota nesta ko Kroos prije par godina i trenuntno je njegov nivo otprilike ali naravno to niko ne spominje jer je to Henderson. Da ne pricam kakva je kapitencina i lider pored zivog Van Dijka.
p206 wrote:Ja nešto nisam toliko uvjeren... United ima bar 25% šanse. Barca igra pod velikim pritiskom, jer su ispadali vec u 1/4 finala
United moze imati 25% sanse jedino ako se Barci u trecoj minuti povrijedi Messi, u 10 minuti Ter Stegen dobije crveni i pri tom United povede iz penala.
p206 wrote:Ja nešto nisam toliko uvjeren... United ima bar 25% šanse. Barca igra pod velikim pritiskom, jer su ispadali vec u 1/4 finala
United moze imati 25% sanse jedino ako se Barci u trecoj minuti povrijedi Messi, u 10 minuti Ter Stegen dobije crveni i pri tom United povede iz penala.
Ovako objektivno sanse su im manje od 1 %.
Ne baksuziraj - Barca jeste bolja ali dugih 90 min
Bit ce dobre obje tekme veceras, Barca i Juve logicno favoriti, Ajax bi mogao iznenadit prije MU s obzirom na prikazane igre al isto tako Ajax igra protiv CR-a
Da nema Ronda reko bi da Ajax 80% prolazi
tuzlak1212 wrote:Bit ce dobre obje tekme veceras, Barca i Juve logicno favoriti, Ajax bi mogao iznenadit prije MU s obzirom na prikazane igre al isto tako Ajax igra protiv CR-a
Da nema Ronda reko bi da Ajax 80% prolazi
Rondo samo da se večeras ne povrijedi , skrhace Ajax