SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- radiša
#24651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mozda hoce da polaze al na onom svijetu pa zato.
- Daryl Dixon
#24652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.
Last edited by Daryl Dixon on 25/02/2016 02:08, edited 1 time in total.
- Daryl Dixon
#24653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.
Last edited by Daryl Dixon on 25/02/2016 02:08, edited 1 time in total.
- Daryl Dixon
#24654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.
Last edited by Daryl Dixon on 25/02/2016 02:07, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#24655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovaj avaz treba ukinuti
nakav "aljimi" objavljuje priču o međedu koji je pokušao ubiti policajca
nakav "aljimi" objavljuje priču o međedu koji je pokušao ubiti policajca
- Tercius
#24656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da nije neki BMW x6 bio jos...mali_balon wrote:Cuj sta, povezi sam, policija, brajlovic, nema parking ispred...shalla wrote:Šta li se sada dešava na Ilidži, preko puta Brajlovića stoji policija sa rotacijama već pola sata, da nije opet nešto vezano za četvrtak?
- Troll_Happens
#24657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa bulja mu je veç ko u benzinca. Sve grmi dok trçi.Daryl Dixon wrote:Ja sam cuo da ga Alen ga voli primati u buljuTroll_Happens wrote:Pasivni i aktivni igrac ovaj albin ga ocito prima na sve strane.mario001 wrote:
![]()
Mozda je pljacka u hrasnom bila mamac da se sva policija uputi tamo a ovi za par min odrade ovu na ilidzi. Ali nisu racunali na ubistvo i komplikaciju sa zastitarima...
-
Korisničkoime
#24658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nisam nista ni rekao za njegove roditelje, njima skidam kapu. Omar medutim sigurno nije u njihovom svijetu akademskih gradana i najfinije gospode. Nije ni klasicni klosar ali klosari i kriminalci pogotovo sitni grada Sarajeva smatraju ga i gledaju ga drugacije nego druge advokate. Oni ga uzimaju kao svog, to je njihovo videnje Omara mada ni ja sam ne bi rekao da je klosar ali je daleko od neduznog mangupa, covjek ima proslost kakvu ima.DaysleepeR wrote:nije ba Omar klošar, roditelji su mu intelektualci par excellence i najfinija moguća predratna gospoda ovog gradaKorisničkoime wrote: Vjeruj mi ne prica dzaba. Medutim njemu njegovi klijenti vjeruju sto je veoma veoma vazno za cijelu pricu. Vecina njegovih klijenata dolazi iz svijeta koji je nama nepoznat. Medutim Omaru taj svijet nije nepoznat on je dio tog svijeta, klijent Omaru ne mora objasnjavati kako je kad ga puca ili kad mu treba suta, kako je kad nista ne zna jer se narokao hemije, kakvo je djubre Hamo kamatar s Grbavice. Omar sve to zna. Za njegove klijente drugi advokati niti ih ne razumiju niti im zele pomoci oni su tu da klepe pare i odu u svoj bolji i lijepsi svijet dok je Omar dio njih. Jbg likovi su ubjedeni da je tako. Nije on kriv iz teske situacije je napravio najbolje.
lik je mangup samo takav, pravi sarajevski
- piupiu
#24659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Stvarno jesu.DaysleepeR wrote:
nije ba Omar klošar, roditelji su mu intelektualci par excellence i najfinija moguća predratna gospoda ovog grada
A, ko li je ove odgojio?
http://radiosarajevo.ba/novost/206427/n ... u-novcanik
-
Stihy
#24660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Evo teletabisi su odlučili da pokažu kako nešto rade... nova serija kazni za parkiranje i zaustavljanje vozila u popodnevnim satima.
Samo čekam vijest na klixu, opljačkana PU Ilidža, razbojnici oteli dnevne zalihe pite...
Samo čekam vijest na klixu, opljačkana PU Ilidža, razbojnici oteli dnevne zalihe pite...
-
The BEN10
- O'zone
- Globalni moderator
#24662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Lagano jutarnje zagrijavanje sa malim lančanim sudarćićem
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /151110011
- thekupus
#24663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
djevojka iz autoskole je vozila prvo auto, kad sam ja prolazio oni pozurili da skinu oznake skoleO'zone wrote:Lagano jutarnje zagrijavanje sa malim lančanim sudarćićem
-
walk_M-A-N
#24664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jutros, u vrijeme ovog sigurnosnog haosa, gledam one kazne za parkiranje na trotoaru u naselju koje kuburi sa prostorom za parkiranje. Radi se o parkiranju na proširenom dijelu trotoara koje nikome ne bi trebalo smetati. Nisu mene kaznili ali svejedno, kao da jesu.Stihy wrote:Evo teletabisi su odlučili da pokažu kako nešto rade... nova serija kazni za parkiranje i zaustavljanje vozila u popodnevnim satima.
I sam zovem policiju kad je neko bezobrazan pa se parkira gdje smeta, ali ovako zaći i kažnjavati ljude radi kazne i prihoda, je baš bezobrazno. A to je policija koja ima učinak, redovne saobraćajne kazne, samo ih nemoj da uspješno otkriju kriminal.
Pogledajte samo gluposti koje MUP piše na rahmetli Solakovićevo pitanje http://skupstina.ks.gov.ba/sites/skupst ... r.mup_.pdf ili ove jalove radnje koje preduzimaju http://skupstina.ks.gov.ba/sites/skupst ... aliste.pdf . Koliko bespotrebih detalja, valjda da bi oni koji ne znaju čitati ostali impresionirani.
Onaj po "NN" koji prijave Tužilaštvu se ne računa. Zato nema odgovora na http://skupstina.ks.gov.ba/content/pita ... nepoznatom.
Ne faleći mu stranku, ubo je sa pitanjima: http://skupstina.ks.gov.ba/content/pita ... stva-ks-za i http://skupstina.ks.gov.ba/content/moli ... nepoznatom.
Last edited by walk_M-A-N on 10/11/2015 10:15, edited 1 time in total.
- zateznistub
#24665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako su bili prvi, koji bi razlog bio brzog skidanja oznaka?thekupus wrote:djevojka iz autoskole je vozila prvo auto, kad sam ja prolazio oni pozurili da skinu oznake skoleO'zone wrote:Lagano jutarnje zagrijavanje sa malim lančanim sudarćićem
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /151110011ali stigli su ih uslikati
- velikibrnjo
#24666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gospodo moja Omar je nadmudrio sve bolje advokate ovog grada i to na vrlo jednostavan nacinKorisničkoime wrote:Nisam nista ni rekao za njegove roditelje, njima skidam kapu. Omar medutim sigurno nije u njihovom svijetu akademskih gradana i najfinije gospode. Nije ni klasicni klosar ali klosari i kriminalci pogotovo sitni grada Sarajeva smatraju ga i gledaju ga drugacije nego druge advokate. Oni ga uzimaju kao svog, to je njihovo videnje Omara mada ni ja sam ne bi rekao da je klosar ali je daleko od neduznog mangupa, covjek ima proslost kakvu ima.DaysleepeR wrote:nije ba Omar klošar, roditelji su mu intelektualci par excellence i najfinija moguća predratna gospoda ovog gradaKorisničkoime wrote: Vjeruj mi ne prica dzaba. Medutim njemu njegovi klijenti vjeruju sto je veoma veoma vazno za cijelu pricu. Vecina njegovih klijenata dolazi iz svijeta koji je nama nepoznat. Medutim Omaru taj svijet nije nepoznat on je dio tog svijeta, klijent Omaru ne mora objasnjavati kako je kad ga puca ili kad mu treba suta, kako je kad nista ne zna jer se narokao hemije, kakvo je djubre Hamo kamatar s Grbavice. Omar sve to zna. Za njegove klijente drugi advokati niti ih ne razumiju niti im zele pomoci oni su tu da klepe pare i odu u svoj bolji i lijepsi svijet dok je Omar dio njih. Jbg likovi su ubjedeni da je tako. Nije on kriv iz teske situacije je napravio najbolje.
Prvo svojom pojavom ne odudara od svojih klijenata, sto je za njih jako bitno, jer oni nekom ugladjenom advokau ne vjeruju u njemu vide prijetnju za sebe dok su sa Lunarnim otvoreni
Primjerice dva ili tri najjaca advokata u Becu a vezano za krivicno pravo, izgledaju jos gore nego Omar i njihova filozofija je vrlo jednostavna
Kazu da se poistovjecuju sa svojim klijentima, kako bi ih svatili, moraju biti i Turcin koji se tuce, i Čečenac koji krade i Jugos koji preprodaje drogu i slicno
- thekupus
#24667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mozda su se prestrojili bez zmigavca, u raskrsnici?zateznistub wrote:Ako su bili prvi, koji bi razlog bio brzog skidanja oznaka?thekupus wrote:djevojka iz autoskole je vozila prvo auto, kad sam ja prolazio oni pozurili da skinu oznake skoleO'zone wrote:Lagano jutarnje zagrijavanje sa malim lančanim sudarćićem
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /151110011ali stigli su ih uslikati
a mozda i jednostavno ne zele da ih se dovede u negativan kontekst
- zateznistub
#24668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prvo, ako je auto-škola, nema šanse da su se presrojavali usred raskrsnice drugo, opet ponavljam-prvi su, nemaju šta brinui za negativan kontekst. Da su drugi ili treći onda ok, ovako...ne kontam...thekupus wrote: mozda su se prestrojili bez zmigavca, u raskrsnici?
a mozda i jednostavno ne zele da ih se dovede u negativan kontekst
-
Korisničkoime
#24669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
@velikibrnjo
Više je to nego samo izgled i pretvaranje. Pored toga nije čovjek prepotentan, nema stav sad je došao veliki advokat sad ću da vas karam. Čovjek je stekao povjerenje tih ljudi, dobar dio njih zna i od prije, zna 1001 čovjeka lično.
Više je to nego samo izgled i pretvaranje. Pored toga nije čovjek prepotentan, nema stav sad je došao veliki advokat sad ću da vas karam. Čovjek je stekao povjerenje tih ljudi, dobar dio njih zna i od prije, zna 1001 čovjeka lično.
- insaneinthebrain
- O'zone
- Globalni moderator
#24671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
4x108 rijetke felge majku mu pravo i polovne poskupe
-
Honda Hondas
#24672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Honda Hondas wrote:Ovo je meni za crne hronike! Ovo je uzas! Ovo je dno dna! Ovo je sistem gdje vlada mito i korupcija i bezvlasce, i bezakonje!![]()
O vi, buduci akademski gradjani ove zemlje!![]()
http://www.avaz.ba/clanak/204325/seks-a ... etne-kazne
Ovi djilkosi jel rade jos na fakultetu? Imam par jarana na Pravu koji kazu da je Durmisevicu svaka druga rijec Allah, svaka treca Islam, svaka cetvrta rat, a svaka peta seks.![]()
![]()
E svasta.. U lijepoj Americi bi dobili, brat bratu 55 godine robije, sa pomilovanjem kad odsluze najmanje 30.![]()
Zemljo Bosno, Zemljo apsurda!
Bas me zanima, imaju li ova dvojica profesora obraza proci hodnikom Pravnog fakulteta? Predavaju li jos? Ili se i dalje smekaju studentice?
A jos su mi gore ove studentice sto su se prodale zbog jedne ocjene u indexu?![]()
![]()
![]()
Mogu tek misliti kako je onda kad se zeli ugovor na neodredjeno da se uleti na budzet.![]()
![]()
![]()
Ovo je STRASNO!!! kanal EURONEWS, rubrika NO COMMENT!

Kvotanje na vlastiti tekst!
Mogu li zatraziti politicki azil u Zimbabveu, molim Vas?
- drug_profi
#24673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hajd sve to. Sud, stele, drzava....
Ali da su zadrzali status profesora i da su diplome tog faksa i dalje validne?!!!!!
Najmanje sto bi univerzitet radi sebe morao je odmah suspenzija i zabrana prlaska. Zatim revizija njihovih ispita.
Ali da su zadrzali status profesora i da su diplome tog faksa i dalje validne?!!!!!
Najmanje sto bi univerzitet radi sebe morao je odmah suspenzija i zabrana prlaska. Zatim revizija njihovih ispita.
- O'zone
- Globalni moderator
#24674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma hajde ba da Golić i Saltaga nisu umrli još bi predavali na Pravu...a ova dvojica su posebna priča krkan sa jedne strane i alkos sa druge nisu zaslužili ni da okopavaju kadifice u JKP Park ali eto društvo takvo pa mogu biti akademski građani, prenosioci znanja i kulture mlađim naraštajima...drugi profil wrote:Hajd sve to. Sud, stele, drzava....
-
BadBoy
#24675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Šta je problem sa ovim? Sezona lova, nije ubio zaštićenu životinju, nije mogao drugačije prevesti. Ne izgleda lijepo na ulicama naše velelepne metropole?The BEN10 wrote:Koja papčina!!!![]()
![]()
![]()