https://dragonagekeep.com/en_US/
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Averus
#24626 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E pa jbg onda idi na Dragon Age tapestry, napravi save (sjeti se svojih izbora), pa onda nastavi 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#24627 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam izgubio nit...Averus wrote:Ljudi otišli u Egipat, ja ne mogu ni Bostona da se riješim
zadnji sam odigrao Black Flag koji je bio odličan, ako uzmemo u obzir da sam ga ipak preigrao iako je reciklaža svih prijašnjih.
onda sam koliko znam propustio Rouge i Syndicate, i to je to?
- Averus
#24628 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Valjda... Doduše bilo je nekakvih spin-off igara na sve strane, ali to je nebitnoChmoljo wrote:ja sam izgubio nit...Averus wrote:Ljudi otišli u Egipat, ja ne mogu ni Bostona da se riješim
zadnji sam odigrao Black Flag koji je bio odličan, ako uzmemo u obzir da sam ga ipak preigrao iako je reciklaža svih prijašnjih.
onda sam koliko znam propustio Rouge i Syndicate, i to je to?
Ja poslije Ezio i Altair priče nikako da ovaj AC3 zgulim. Obećah sebi da ću ga poslije ME3 odigrati - samo priče radi.. Ali dabogda...
- Chmoljo
#24629 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Black Flag je meni bio bolji od AC III.
ovaj potonji mi je sfušerene priče, nekako na vrat, na nos... bezveze, ne znaš ni što, ni kako, samo eto... kraj
ovaj potonji mi je sfušerene priče, nekako na vrat, na nos... bezveze, ne znaš ni što, ni kako, samo eto... kraj
-
anes66
#24630 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj sad bi se ranio u koljeno sunce mu zarko i amd procesor
RIP Assasin Creed Origins puuuuuuuuuu
- SanskiBiser
#24631 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
anes66 wrote:Joj sad bi se ranio u koljeno sunce mu zarko i amd procesorRIP Assasin Creed Origins puuuuuuuuuu
Koji je procesor?
-
anes66
#24632 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SanskiBiser wrote:anes66 wrote:Joj sad bi se ranio u koljeno sunce mu zarko i amd procesorRIP Assasin Creed Origins puuuuuuuuuu
Koji je procesor?

- Chmoljo
#24633 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo gledam sysreq i sve se nogom u guzicu udaram.
šesta godina konfe i peta grafičke i opet se uklapa haman u recommended :smajlištosenogomudarauguzicu:
šesta godina konfe i peta grafičke i opet se uklapa haman u recommended :smajlištosenogomudarauguzicu:
- SanskiBiser
#24634 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa da ne moze, od AMD minimum je FX6300 ili 6350 ali da su OC od 4 Ghz pa navise, a od intela I5 2400.anes66 wrote:SanskiBiser wrote:anes66 wrote:Joj sad bi se ranio u koljeno sunce mu zarko i amd procesorRIP Assasin Creed Origins puuuuuuuuuu
Koji je procesor?
- Qler
#24635 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam u subotu do pola tri sjedio i igrao se, nisam odavno tako, i to samo zbog samo jos jednog kruga
samo da mu zauzmem ovaj grad i tako do pola tri od 9 navece...
Civilization VI
jos sam nenaspavan...
Civilization VI
jos sam nenaspavan...
- ferratilis
#24636 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Svidja mi se ovaj feature u Ass Creed Origins, bilo bi dobro kad bi vise igara imalo ovako nesto
Solidna je igra ko voli tematiku, tipican Ubisoftov otvoreni svijet pun aktivnosti koje i nemaju bas nekog smisla, kao npr. u Witcheru 3, ali ipak solidno

- SmokingMan
#24637 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jebi ga,i meni se duša razočarala šhto nisam mogao pokrenuti AC:0.anes66 wrote:Joj sad bi se ranio u koljeno sunce mu zarko i amd procesorRIP Assasin Creed Origins puuuuuuuuuu
A unlocked instalacija se već tri mjeseca kiselila na HDD.u,i na kraju ispade uzaludno potrošen sloboddni prostor.
- Averus
#24638 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Džaba mi i ovo kad neću igrati još ihahaj dok ne šutnem red igara koje me čekaju
- aditon
#24639 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ovi benchmarkovi što postate zadnje dvije strancie, jel ovo neki dodatak novi uz win 10 ili? šta sam propustio? 
- Averus
#24640 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Game-Debateaditon wrote:ovi benchmarkovi što postate zadnje dvije strancie, jel ovo neki dodatak novi uz win 10 ili? šta sam propustio?
Jedini system requirements check koji je skoro pa uvijek odličan i tačan
A za FFXV je posebna aplikacija koja ti provjeri sistem, ali ja to nisam koristio, koji će mi k
- aditon
#24641 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a ovi što ne mogu pokrenuti AC origins, pitam, šta je problem? Ja još nisam naletio na igru da je ne mogu pokrenuti. Jedino ako nisu računari 10+ godina stari...
-
sarayewo
#24642 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam ni ja ni sa jednom imao problem do AC:O, jer zahtjeva neki SSE 4.1 i 4.2 koji stariji AMD procesori ne podrzavaju, pa zato nece... imao sam isto razocaranje kao i @anes66 cim je igra izasla, pa sam morao refundati na Steamu.aditon wrote:a ovi što ne mogu pokrenuti AC origins, pitam, šta je problem? Ja još nisam naletio na igru da je ne mogu pokrenuti. Jedino ako nisu računari 10+ godina stari...
Navodno je bilo i drugih velikih igara koje su imali slican problem ali su developeri patchovali igru i rijesili ga, ali izgleda da Ubisoft nema namjeru.
- aditon
#24643 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
znači do athlon procesora je problem a ne grafike...šteta, mada su sad FX procesori baš sklizali tako da nije preskupo uraditi upgrade sve dok se i ploča ne mora mijenjati. Nadam se da vam je taj procesor am3/amr3+ socket..
- relativno84
- ferratilis
#24645 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sa Origins imam isti problem kao i sa Black Flag, pad fps-a u gradovima ili prostorima sa puno objekata. Losa im je optimizacija, imam potpuno iste performanse i na low i na very high detaljima. Cudno mi je jer igra stara 5 godina i nova igra imaju isti problem
Al fakat su unaprijedili gameplay, sad nema sanse da bi se mogao vratiti na stare AC igre. Uveli su borbene mahanike kao u Dark Soulsu, ali pojednostavljene
Stealth je isto dosta bolji nego prije 
Al fakat su unaprijedili gameplay, sad nema sanse da bi se mogao vratiti na stare AC igre. Uveli su borbene mahanike kao u Dark Soulsu, ali pojednostavljene
- Averus
#24646 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
http://www.gamingscan.com/best-settings ... d-origins/ferratilis wrote:Sa Origins imam isti problem kao i sa Black Flag, pad fps-a u gradovima ili prostorima sa puno objekata. Losa im je optimizacija, imam potpuno iste performanse i na low i na very high detaljima. Cudno mi je jer igra stara 5 godina i nova igra imaju isti problem![]()
Al fakat su unaprijedili gameplay, sad nema sanse da bi se mogao vratiti na stare AC igre. Uveli su borbene mahanike kao u Dark Soulsu, ali pojednostavljeneStealth je isto dosta bolji nego prije
Probaj ove ovakve stranice i to, sigurno ćeš izvući koji FPS
-
anes66
#24647 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sve do FX procesora nemogu igrati novi originsaditon wrote:znači do athlon procesora je problem a ne grafike...šteta, mada su sad FX procesori baš sklizali tako da nije preskupo uraditi upgrade sve dok se i ploča ne mora mijenjati. Nadam se da vam je taj procesor am3/amr3+ socket..
- MarlboroGold
#24648 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala na preporuci u vezi Divinity. Jebo te nisam se ovoliko navukao na neku igru još od Skyrima kad je tek izašao sa svim onim bugovima.ferratilis wrote:Ako ti se svidja PoE, onda probaj Tyranny. Isti developer, kazu ljudi da je solidan RPG. Licno ne volim RTwP RPG igre, tako da od mene ide preporuka za Divinity Original Sin. Pravi turn based combat, odlican dizajn, solidna prica i zanimljivi likovi. Prva igra je ispolirana sa Enhanced Edition tako da nema nikakvih bugova tokom igranja. Za drugu igru ti je bolje da pricekas Enhanced Edition dok sve ispeglaju, onda ce biti 10/10, mozda i bolja nego sto je Baldur's Gate 2 bio u svoje vrijeme.MarlboroGold wrote:Može li mi neko preporučiti kakve DnD igre poput starog Baldur's Gatea, Ice Wind Dalea itd.? Igrao sam njihove enhanced verzije.
Igrao sam i Pillars of Eternity. Ima li još nekih da su skoro izlazile?
Savršenstvo i baš po mom ukusu.
Skidam i dvicu dok igram keca. Ne mogu čekati enhanced. Valjda mi ova moja krntija može pokrenuti dvicu. Nisam gledao system requirements
- aditon
#24649 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ako ti dolazi do pada fps-a bez obzira na grafičke postavke, to je onda do procesora. Koji ti procesor koristiš? Origins očito više cijedi procesor nego grafičku...ferratilis wrote:Sa Origins imam isti problem kao i sa Black Flag, pad fps-a u gradovima ili prostorima sa puno objekata. Losa im je optimizacija, imam potpuno iste performanse i na low i na very high detaljima. Cudno mi je jer igra stara 5 godina i nova igra imaju isti problem![]()
Al fakat su unaprijedili gameplay, sad nema sanse da bi se mogao vratiti na stare AC igre. Uveli su borbene mahanike kao u Dark Soulsu, ali pojednostavljeneStealth je isto dosta bolji nego prije
-
The BEN10
#24650 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Narode,
ima li ko VR headset i šta bi preporučio za neku sitniju lovu?
Ovaj link stavljam orijentacije radi, dao bih puno manje para.
https://www.pcmag.com/article/342537/th ... r-headsets
ima li ko VR headset i šta bi preporučio za neku sitniju lovu?
Ovaj link stavljam orijentacije radi, dao bih puno manje para.
https://www.pcmag.com/article/342537/th ... r-headsets