FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- respo
#24626 Re: FC Barcelona
ti ocito ne shvatas rijec totalni fudbal zato ti je tesko i pojmiti to
totalni fudbal nema veze sa nacinom igre je li to napadacki ili odbrambeni je li to dodavanje ili duga lopta to je sasvim nebitno u definiciji totalnog fudbala
totalni fudbal je definicija igraca ne igre
totalni fudbal nema veze sa nacinom igre je li to napadacki ili odbrambeni je li to dodavanje ili duga lopta to je sasvim nebitno u definiciji totalnog fudbala
totalni fudbal je definicija igraca ne igre
-
5 0 5
#24627 Re: FC Barcelona
nije mi namjera ulaziti u diskusiju o ukusima. no, odgovorit cu ti. da. svidja mi se. akcija se gradi od golmana do protivnickog gola. mozes ispucati loptu na sredinu i izgubiti loptu poslije dvije sekunde, ili mozes cuvati loptu, graditi napad i izgraditi sansu za gol. da li ce to trajati 18 sekundi ili minut, isto zavisi i od protivnika. uvijek je ljepse gledati mozak i tehniku nego silu.kory_galaktikos wrote:pregledo sam samo ovaj treci snimak..ok svaka cast barsi na svemu sto su osvojili,messi-u kao pojedincu,iniesti kao velikom majstoru bla bla i nije da ja sad osporavam ista sto se tice barse,ali zar se tebi stvarno svidja onakva igra,onaj fudbal,kad napravis milion dodavanja,cim ti zaskripi vratis loptu nazad do stopera,cesto i do golmana..zadnji vezni imaju 70-80 dodavanja??
kazu to totalni fudbal,sta onda radi borusia,ili eto bayern..arsenala prije 2-3 god,real na berbabeu kakav je to fudbal,super totalni
npr. ovaj gol. 20 sekundi i 7 dodavanja. rijetko mozes vidjeti ovako brz gol, osim kod kontri. a i to je tiki-taka.
- respo
#24635 Re: FC Barcelona
za dvije utakmice u aziji dobili 6 miliona eura 
-
kory_galaktikos
#24636 Re: FC Barcelona
ma ne zelim ni ja ulazit ni u kakvu diskusiju kako to,u okusima se ne raspravlja,pogotovo kad se tu ubaci neko kao ovaj respo505sCrtom wrote:nije mi namjera ulaziti u diskusiju o ukusima. no, odgovorit cu ti. da. svidja mi se. akcija se gradi od golmana do protivnickog gola. mozes ispucati loptu na sredinu i izgubiti loptu poslije dvije sekunde, ili mozes cuvati loptu, graditi napad i izgraditi sansu za gol. da li ce to trajati 18 sekundi ili minut, isto zavisi i od protivnika. uvijek je ljepse gledati mozak i tehniku nego silu.kory_galaktikos wrote:pregledo sam samo ovaj treci snimak..ok svaka cast barsi na svemu sto su osvojili,messi-u kao pojedincu,iniesti kao velikom majstoru bla bla i nije da ja sad osporavam ista sto se tice barse,ali zar se tebi stvarno svidja onakva igra,onaj fudbal,kad napravis milion dodavanja,cim ti zaskripi vratis loptu nazad do stopera,cesto i do golmana..zadnji vezni imaju 70-80 dodavanja??
kazu to totalni fudbal,sta onda radi borusia,ili eto bayern..arsenala prije 2-3 god,real na berbabeu kakav je to fudbal,super totalni
npr. ovaj gol. 20 sekundi i 7 dodavanja. rijetko mozes vidjeti ovako brz gol, osim kod kontri. a i to je tiki-taka.
ma ja dobro,svako zna svoje,po meni je mozak i tehnika doc u izglednu gol sansu za 20 minuta gdje se dodaju krila,off vezni a ne defanzivci i mrcvarit loptu desno lijevo al ok hvala tebi na odgovoru,dok se ovo nije oduzilo na nekoliko stranica
- respo
#24637 Re: FC Barcelona
a sto odustajes?
nemas argumente pa onda standardna internet prica onda se ubace ovi ko respo pa se ne moze pisati
niko ovdje tebi ne govori da moras voliti ovaj ili onaj stil igre
neko voli autobus neko tiki taku neko kataneco total neko bosanska premijer liga stajl
sve je to super al se gleda efikasnost jer je igra u tome da se da go vise
i dzaba ti svi ovi ako ja taktikom braco gumena glava dobijem i barcu i real i bayern sa nekom prosjecnom ekipom tipa bohum
al nema veze sta ja znam glavno je da ti pokupis znanje sa nasih portala kao jos ovdje neki strucnjaci i odmah si magistar fudbala
nemas argumente pa onda standardna internet prica onda se ubace ovi ko respo pa se ne moze pisati
niko ovdje tebi ne govori da moras voliti ovaj ili onaj stil igre
neko voli autobus neko tiki taku neko kataneco total neko bosanska premijer liga stajl
sve je to super al se gleda efikasnost jer je igra u tome da se da go vise
i dzaba ti svi ovi ako ja taktikom braco gumena glava dobijem i barcu i real i bayern sa nekom prosjecnom ekipom tipa bohum
al nema veze sta ja znam glavno je da ti pokupis znanje sa nasih portala kao jos ovdje neki strucnjaci i odmah si magistar fudbala
- skenderija04
#24638 Re: FC Barcelona
I onako usput dva sponzorarespo wrote:za dvije utakmice u aziji dobili 6 miliona eura
Pivo Chang,koje ce koristiti Barcelonin image u Aziji

CIMB BANK Kuala Lumpur Ovo su opasni igraci

-
Adoxxx
#24639 Re: FC Barcelona
Ima li kakvih informacija sto se Messija tice, hoce li igrati protiv Levantea? Je li to ista ona povreda sto ga jebavala na kraju prosle sezone?
- skenderija04
#24640 Re: FC Barcelona
Upala misica, nista strasno. Igrace za Argentinu protiv Italije u srijedu.Adoxxx wrote:Ima li kakvih informacija sto se Messija tice, hoce li igrati protiv Levantea? Je li to ista ona povreda sto ga jebavala na kraju prosle sezone?
- BHF_Manijak
#24641 Re: FC Barcelona
E 505 jebli te videi tvoji jarane, nadjidj'o si ih 500 na stranicu, ne moze otvorit stranicu do milog Allaha dzellesa'nuhu! Daj ba stavite samo link, jebo ga vise youtube opcija!
- thomasgravesen
#24642 Re: FC Barcelona
505, samo stavljaj. BHF, nabavi jači kompaš.
-
fixer
#24644 Re: FC Barcelona
A koliko su izgubili jer nisu imali ozbiljnog protivnika, to cemo tek vidjeti.respo wrote:za dvije utakmice u aziji dobili 6 miliona eura
- respo
#24645 Re: FC Barcelona
ma ja trebali su predsezonu ovako dirigovati
tour de france monaco i psg
onda malo grand slam wimbledon chelsea man utd i man city
onda malo po njemackoj dortmund i bayern
i jos malo u italiju na more sa juventusom i milanom
-
fixer
#24646 Re: FC Barcelona
Ne. Mogli su skoknuti u Hrasnicu, da odigraju protiv Famosa. Barem bi igrali na boljem terenu.respo wrote:ma ja trebali su predsezonu ovako dirigovati
- respo
- thomasgravesen
#24648 Re: FC Barcelona
Ovo ko u najboljim danima pod palicom Gvardiole, real na santijagu bernabeu sramoti se, dođe real u Barsu osramoti se.
-
fixer
#24649 Re: FC Barcelona
Samo ti facepalmaj. Nije se Barcelona jednom zajebala sto je igrala smijesne utakmice umjesto prave. Sjeti se Guardiolinih rijeci.respo wrote:
- skenderija04
#24650 Re: FC Barcelona
Prosle godine nisu mrdnuli iz Evrope pa si mogao vidjeti kako su zavrsili sezonu sto se fizicke spreme tice. Uigravanje sa samo jednim novim igracem nema nekog smisla. Trener je tu 15 dana a izgleda da ne misli nista mijenjati, naprotiv, zeli da vrati na staro.fixer wrote: Samo ti facepalmaj. Nije se Barcelona jednom zajebala sto je igrala smijesne utakmice umjesto prave. Sjeti se Guardiolinih rijeci.