Ko Leo na titaniku
Fakat ne kontam u kojem je svojstvu Kifla ovdje?
Generalno me iritiraju svi političari sa ovakvim obilascima koji su u većini slučajeva photo op i gdje se mehanizacija bezze koristi.
Kao sa sovjetskih postera koji slave rad...
ma nema, jako su mi se svidjeli kad sam vidio kiflu kako snima mobitelom na bageru poplavljene kuce, sad ga najvise volim i mislim da on treba biti predsjednik drzave !ultima_palabra wrote: ↑05/11/2021 15:54 Pa populizam tipa Vucica jeste jedan evolucijski korak ispred feudalnog SDA uredjenja... ovi se bar nemusto trude da se svide narodu, SDA samo krade i govori "sta je, ko da ne bi i ti na mom mjestu".
ultima_palabra wrote: ↑05/11/2021 15:54 Pa populizam tipa Vucica jeste jedan evolucijski korak ispred feudalnog SDA uredjenja... ovi se bar nemusto trude da se svide narodu, SDA samo krade i govori "sta je, ko da ne bi i ti na mom mjestu".
Pa kad nemaju helikopter
Ma hajd u ..
Pa evo cekam objasnjenje, zasto bas tad nakon 20 godina? Koji zbir koincidencija je doveo do toga da bas od tada nemamo redukcije?
Hakize, ne vjerujem bas da su pozirali za ovo. Ovo je slikamo sa strane a da oni nisu ni znali. Ali, eto, hajde, da nije ovoga, ne biste imali temu za zvaka je, pa samo bujrum.
Vode nije bilo jer su je gasili Radovan Hadzic i Ratko Cesir, uz amin Slobodana Izetbegovica.
Evo i sliku pokusavam naci ali su je uredno obrisali. Sjecam se odlicno slike zalizani bake u helikopteru onom MI sa zastavom bih sto je ofarban, vozika se coek malo, zabrino seČlan Predsjedništva BiH i vječni kandidat za prvog čovjeka tatine stranke SDA, Bakir Izetbegović, kad su počele poplave, došao je na genijalnu ideju – uzeti jedan od samo četiriju helikoptera bosansko-hercegovačke vojske, da baci pogled na domove desetina tisuća ljudi koji su završili pod vodom. Ljudima koji su se od bujice spasili na krovovima četvrti bi helikopter svakako dobro došao da ih se spasi od smrti, a ne bi smetao ni za osnaživanje nasipa na Savi, ali o čemu bi onda Izetbegović junior imao pričati u intervjuu
made_in_sarajevo wrote: ↑05/11/2021 17:18 E kako se govna jedu. Sto nisu izasli na teren, kad izadju na teren onda sta su izasli, otisli da se slikaju. Kako mislite da licno vide situaciju kao vladajuci, pogotovo ministar Delic nego na bager. U rajlovcu gdje su slikani su pod vodom messer, robot, asa, veritas, velpro... Ma jasta sta ce ministar privrede tu, doso da se slika![]()
Supci iz trojke ugledajte se na sda hadziju
Evo i sliku pokusavam naci ali su je uredno obrisali. Sjecam se odlicno slike zalizani bake u helikopteru onom MI sa zastavom bih sto je ofarban, vozika se coek malo, zabrino seČlan Predsjedništva BiH i vječni kandidat za prvog čovjeka tatine stranke SDA, Bakir Izetbegović, kad su počele poplave, došao je na genijalnu ideju – uzeti jedan od samo četiriju helikoptera bosansko-hercegovačke vojske, da baci pogled na domove desetina tisuća ljudi koji su završili pod vodom. Ljudima koji su se od bujice spasili na krovovima četvrti bi helikopter svakako dobro došao da ih se spasi od smrti, a ne bi smetao ni za osnaživanje nasipa na Savi, ali o čemu bi onda Izetbegović junior imao pričati u intervjuu

Kakva gamad.izvrsni direktor wrote: ↑05/11/2021 17:23made_in_sarajevo wrote: ↑05/11/2021 17:18 E kako se govna jedu. Sto nisu izasli na teren, kad izadju na teren onda sta su izasli, otisli da se slikaju. Kako mislite da licno vide situaciju kao vladajuci, pogotovo ministar Delic nego na bager. U rajlovcu gdje su slikani su pod vodom messer, robot, asa, veritas, velpro... Ma jasta sta ce ministar privrede tu, doso da se slika![]()
Supci iz trojke ugledajte se na sda hadziju
Evo i sliku pokusavam naci ali su je uredno obrisali. Sjecam se odlicno slike zalizani bake u helikopteru onom MI sa zastavom bih sto je ofarban, vozika se coek malo, zabrino se![]()