UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#24626 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Tebi sve treba crtati. :D Nebitno koliko je realno, govorim ti šta bi ti napisao u slučaju da se to i to dogodi.
tuzlak1212

#24627 Re: UEFA Champions League

Post by tuzlak1212 »

Pa da Barca nije dala u tom napadu gol, dala bi u nekom drugom... Poceli su izuzetno ofanzivno utakmicu dok nisu dali gol i to je to.. Ko zna sta bi bilo kad bi bilo al sve u svemu ja mislim da je Barca zasluzila pobjedu, imala je bolji i napad i odbranu ko ne vjeruje nek baci oko na statistiku ha ja :D
missko

#24628 Re: UEFA Champions League

Post by missko »

Eki statistiku :D
Utakmica izjednacena bila otprilike autogol rijesio rezultat nista vise
Crvena Tifoza

#24629 Re: UEFA Champions League

Post by Crvena Tifoza »

tuzlak1212 wrote:Pa da Barca nije dala u tom napadu gol, dala bi u nekom drugom... Poceli su izuzetno ofanzivno utakmicu dok nisu dali gol i to je to.. Ko zna sta bi bilo kad bi bilo al sve u svemu ja mislim da je Barca zasluzila pobjedu, imala je bolji i napad i odbranu ko ne vjeruje nek baci oko na statistiku ha ja :D

Navikli ljudi na petarde od Barçe :D pa im ovo 1:0 izgleda mršavo. :D
tuzlak1212

#24630 Re: UEFA Champions League

Post by tuzlak1212 »

Kako utakmica moze biti izjednacena pri 1:0 rezultatu na semaforu majka mu stara :lol: :lol:
Distortion

#24631 Re: UEFA Champions League

Post by Distortion »

Barca je odigrala pod kocnicom ovu utakmicu. Vidjelo se da ne zele igrati preofanzivno jer je preveliko otvaranje prostora nazad veliki rizik. Nije United zasluzio remi iako su se borili i vrsili pritisak. Al sto i nece kad igras kuci i moras napraviti koju sansu.

Nije se Barca puno potrosila u ovoj utakmici. Znali su stati na loptu, ne srljati bezpotrebno iako je bilo gresaka koje nisu kaznjene.

Uvjeren sam da ce Barca puno bolje odigrati na Camp Nou. Neki igraci ce odmoriti za vikend da sto svjeziji budu za utorak.
jeza u ledja

#24632 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

ovi ajaxovi su na drogama. drugog objasnjenja nema.
Crvena Tifoza

#24633 Re: UEFA Champions League

Post by Crvena Tifoza »

Dobra su ova Barcina djeca nema šta :D
Better Man

#24634 Re: UEFA Champions League

Post by Better Man »

Gerro wrote:Da, Giggs dao nekad pred kraj, sjecam se te utakmice ko da je prekljucer bila
A prije tog gola Giggsa poništili im jedan i mislim da je upravo on bio strijelac i tog poništenog. I onda spektakularni revanš i povratak i preokret nakon 2:0 za Juventus.
Tomahawk11
Globalni moderator

#24635 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

A sjeća li se ko kad je debeli imao show u Manchesteru :hmpf:
stakasa

#24636 Re: UEFA Champions League

Post by stakasa »

tuzlak1212 wrote:Pa da Barca nije dala u tom napadu gol, dala bi u nekom drugom... Poceli su izuzetno ofanzivno utakmicu dok nisu dali gol i to je to.. Ko zna sta bi bilo kad bi bilo al sve u svemu ja mislim da je Barca zasluzila pobjedu, imala je bolji i napad i odbranu ko ne vjeruje nek baci oko na statistiku ha ja :D
Barcelona koliko joj je trebalo. Ne toliko zbog svoje snage koliko su ovi losi. Ovo je sramota. Boost sa novim trenerom je ispuhao. Cupace se protiv Cityja u prvenstvu. Odmorni. To me jedino veseli
stakasa

#24637 Re: UEFA Champions League

Post by stakasa »

Ovo jos nije gotovo izmedu Juventusa i Ajaxa. Poznavajuci Allegrija, on napada samo kada mora bez obzira sto redovno dobija po prstima zbog tog kukavicluka. Nightmare scenario je da se vucaraju po terenu i onda Ajax bljesne u sedamdesetom minutu i povede. Tacno bih volio
todd_smith

#24638 Re: UEFA Champions League

Post by todd_smith »

Tomahawk11 wrote:A sjeća li se ko kad je debeli imao show u Manchesteru :hmpf:
a govorili su englezi tad "ta ce Ronaldo"

eto ta ce on :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#24639 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

todd_smith wrote:

Baš tako, United donio 0-0 iz Madrida i spremao se dernek u Manchesteru.
Kad ono

Image
veliki_ah

#24640 Re: UEFA Champions League

Post by veliki_ah »

Tomahawk11 wrote:
todd_smith wrote:

Baš tako, United donio 0-0 iz Madrida i spremao se dernek u Manchesteru.
Kad ono

Image
Po bahinim riječima sinoć, on se tada proslavio. Kao da prije nije bio slavan :-D
todd_smith

#24641 Re: UEFA Champions League

Post by todd_smith »

Englezi do dan danas pricaju o tome kako je veliki uspjeh bio jer su mu navijaci ustali i aplaudirali

zamisli osvojis SP, Kup UEFA, igrac si svijeta, igrao za jednu Barcu, Inter sad u jednom Realu, ali treba ti navijac Mancestera ustati kao neka afirmacija da si dobar :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#24642 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Ma Baho je nebrušeni dijamant sportskog novinarstva, inverzna sportska enciklopedija, paralelni svijet sa ovim našim stvarnim.
veliki_ah

#24643 Re: UEFA Champions League

Post by veliki_ah »

Logovan wrote:
Gerro wrote:ne znam o cemu pricas, Barca se vcrs nije htjela trositi, kad upadnete u mašinu na camp nou nema vam nazad... :wink:
Ma ja, nisu se htjeli trošiti. Da je bio remi, onda bi bilo Barca je išla da remizira. Da su izgubili, bilo bi sudija pomogao Englezima. :D I ne mogu ja nigdje upasti, već United. :D
Barca je naučila školu i ove godine doziraju. U takmičenjima gdje ima uzvrat, svaki put su rezervisano odigrali prvu utakmicu. Kup Levante (1-2), Sevilla (0-2), Real (1-1) i u LP Lyon (0-0), a u uzvratu su razvaljivali. Sinoć su odigrali koliko treba i nisu podcijenili united. Postigli su cilj time što su dali go, pa su olakšali sebi uzvrat, al je očito da su bili zadovoljni i sa 0-0.
Pobjedom nad atletikom su riješili i prvenstvo i sigurno je da će i tu do kraja igrati rezervisano da tempiraju formu za polufinale i finale LP. Vidjećemo da li će im to poći za rukom, do sada nisu LP osvajali timovi koji kalkulišu.
Korovjev

#24644 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

Da se ne lažemo tanko Barca jer ovaj Mutd je šupalj i blago rečeno druga liga evropskog fudbala. Priče o nekoj štednji Barce ne piju vode jer je Barca ligu osvojila, a i ne kontam štednju u kup takmičenju, naročito CL. Kao jebo CL štedimo se za Recreativo sad za vikend. A da ne pričamo kako smo se opržili prošle godine, pa bi valjda ove trebali biti pametinij i svaku tekmu u CL u kojoj se može ispasti, shvatiti ozbiljno. Što i jesu ali izgleda da forma i igra i nisu baš nešto.
Liverpuldžije koji se lože za to polufinale samo podsjećam da su i oni protiv još lošijeg Mutd odigrali nulu nedavno (ne nulu nego ništa), tako da ni njihova forma nije baš nešto.
Ali prvo i jedni i drugi da prođu u to polufinale, jer je su oba i dalje otvorena.
todd_smith

#24645 Re: UEFA Champions League

Post by todd_smith »

pa Barcu citavu sezonu nosi cudo zvano Mesi jbte

njega zatvoris i to je to.

Da nemaju Messija, Atletico bi uzeo ligu vec, ocekujem 1-0 ili 2-0/2-1 za Barcu i onda vrlo moguce da ih Liverpool nabusi kao sto su to uradili Citiju prosle sezone
Logovan

#24646 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

veliki_ah wrote:
Logovan wrote:
Gerro wrote:ne znam o cemu pricas, Barca se vcrs nije htjela trositi, kad upadnete u mašinu na camp nou nema vam nazad... :wink:
Ma ja, nisu se htjeli trošiti. Da je bio remi, onda bi bilo Barca je išla da remizira. Da su izgubili, bilo bi sudija pomogao Englezima. :D I ne mogu ja nigdje upasti, već United. :D
Barca je naučila školu i ove godine doziraju. U takmičenjima gdje ima uzvrat, svaki put su rezervisano odigrali prvu utakmicu. Kup Levante (1-2), Sevilla (0-2), Real (1-1) i u LP Lyon (0-0), a u uzvratu su razvaljivali. Sinoć su odigrali koliko treba i nisu podcijenili united. Postigli su cilj time što su dali go, pa su olakšali sebi uzvrat, al je očito da su bili zadovoljni i sa 0-0.
Pobjedom nad atletikom su riješili i prvenstvo i sigurno je da će i tu do kraja igrati rezervisano da tempiraju formu za polufinale i finale LP. Vidjećemo da li će im to poći za rukom, do sada nisu LP osvajali timovi koji kalkulišu.
Ma ovo gore govorim samo njemu jer lik priča jedno prije utakmice, a nešto drugo poslije utakmice. :D
todd_smith

#24647 Re: UEFA Champions League

Post by todd_smith »

Neka sam i ovdje procitao da je protiv ovakvog Uniteda Barca zadovoljna sa 0-0 jer su osvojili ligu pobjedom protiv Atletika

:lol: :lol: :lol: :lol:

kakve gluposti ljudi ovdje valjaju :run:
veliki_ah

#24648 Re: UEFA Champions League

Post by veliki_ah »

todd_smith wrote:Neka sam i ovdje procitao da je protiv ovakvog Uniteda Barca zadovoljna sa 0-0 jer su osvojili ligu pobjedom protiv Atletika

:lol: :lol: :lol: :lol:

kakve gluposti ljudi ovdje valjaju :run:
Za neke analize i kvalifikacije treba prvo naučiti čitati :roll:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#24649 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Samo mi nije jasno sto Barca nije izvadila Messia oko 60 te i odmorila ga za tezeg protivnika Huescu :?:
Korovjev

#24650 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

Može se i kalkulirati u CL pokazao Benitez protiv Murinja davno, naročito u prvoj, ali ovakva Barca nije za toga. Valverde bi i volio, ali tim nije tako baždaren.
Post Reply