Nije ni čudo, međed na skijama."Pored toga, Izetbegović bi, zajedno sa gradonačelnikom Bihaća Emdžadom Galijaševićem, trebao položiti kamen temeljac za budući aerodrom u Bihaću", kazao nam je Smail Toromanović, savjetnik gradonačelnika i čovjek koji posljednji mjesec dana praktično zamijenio Galijaševića, koji se sredinom januara povrijedio na skijalištu u Sloveniji.
SDA-All about
-
VjecitiStudent
#24601 Re: SDA-All about
- It_is_a_Leclerc
#24602 Re: SDA-All about
Kakvo uvlačenje.. Neugodno mi je. Mogu misliti kako je Bišćanima.
-
HM 2011
#24603 Re: SDA-All about
sta je sad ovo sa heroinom ?Alfons Kauders wrote:jedinstvuHM 2011 wrote:
Samo SDA - na svim nivoima - u jedinstvu je snaga - pokazi odgovornost - trazi odgovornost - u jedinstvu je snaga...
(kakve su ovo informacije o minibus parkingu grasa?)
i heroinu
Ovdje je izgleda jedina komunikacija izmedju onih koji bezrazlozno pokusavaju pljuvati po nasoj SDA i onih koji podrzavaju iskrene napore stranackog rukovodstva i lidera nasega naroda u poboljsanju sveukupnog stanja....
Zaista dolazi vrijeme za reci - pravda za nasu SDA -
U jedinstvu je snaga...
- XXS
#24604 Re: SDA-All about
Bozija pravda za nasu SDA.HM 2011 wrote: Zaista dolazi vrijeme za reci - pravda za nasu SDA -
Bitno je biti konj SDA-ovski.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#24605 Re: SDA-All about
HM 2011 wrote:Uvažavati prijedlog je diplomatski rijecnik za postovanje odredjenja koalicionog partnera kao vlastiti stav koalcionog partnera u tom pogledu....Alfons Kauders wrote:JoseMujica wrote:PRAVDA ZA NAPAČENU SDA!U jedinstvu je snaga!Stranka demokratske akcije (SDA) uvažava prijedlog Saveza za bolju budućnost (SBB) da za ministra saobraćaja i komunikacija kandiduje Bakira Dautbašića protiv kojeg je Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu u predmetu koji se vodi pred Sudom BiH.
(i heroinu)
Samim tim ponovno sam duzan ponoviti:
Samo SDA - na svim nivoima - u jedinstvu je snaga - pokazi odgovornost - trazi odgovornost - u jedinstvu je snaga...
tako ste koaliciono štovali i one što su klali napačene Prošnjake....ništa novo na listi SDA bljuvotina ....vrh če biti kad optuženika postavite za ministra
u takvom jednom etićkom okruženju ponosan sam na našeg Poslanika i Prosvjetitlja, moralnu vertikalu u Prošnjaka, Essu a.s. našu Zlatnu ruku i Cezara sa Drine za kojeg se nadam da če mu Allah dati snage i smjelosti da zagazi u hladnu Miljacku i vikne Don Neonku Alea iacta est!
-
howdy
#24606 Re: SDA-All about
HM 2011 wrote:sta je sad ovo sa heroinom ?Alfons Kauders wrote:jedinstvuHM 2011 wrote:
i heroinu
Ovdje je izgleda jedina komunikacija izmedju onih koji bezrazlozno pokusavaju pljuvati po nasoj SDA i onih koji podrzavaju iskrene napore stranackog rukovodstva i lidera nasega naroda u poboljsanju sveukupnog stanja....
U jedinstvu je snaga...

Svaki glas za SDA je glas za unistenje drzave i naroda. U rusenju teroristicke SDA je buducnost. SDA na smetljiste istorije....
Glasanjem za SDA indirektno dajete glas cetnicima i ustasama....
- Alfons Kauders
#24607 Re: SDA-All about
svasta se pricaHM 2011 wrote:sta je sad ovo sa heroinom ?Alfons Kauders wrote:jedinstvuHM 2011 wrote:
i heroinu
U jedinstvu je snaga...
plaho se neki ljudi nerviraju... pa puno pushe...
brinem se da ne dobiju rak
ili sipu
soon
-
HM 2011
#24608 Re: SDA-All about
howdy wrote:HM 2011 wrote:sta je sad ovo sa heroinom ?Alfons Kauders wrote: jedinstvu
i heroinu
U jedinstvu je snaga...
Svaki glas za SDA je glas za unistenje drzave i naroda. U rusenju teroristicke SDA je buducnost. SDA na smetljiste istorije....
SDS -ov plakat - za plakat
Još jedan od patetičnih pokušaja podmetanja našoj SDA - ali prevazišli smo i gore..... Evo već vas ima troje....
-
HM 2011
#24609 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:Uvažavati prijedlog je diplomatski rijecnik za postovanje odredjenja koalicionog partnera kao vlastiti stav koalcionog partnera u tom pogledu....HM 2011 wrote: U jedinstvu je snaga!
(i heroinu)
Samim tim ponovno sam duzan ponoviti:
tako ste koaliciono štovali i one što su klali napačene Prošnjake....ništa novo na listi SDA bljuvotina ....vrh če biti kad optuženika postavite za ministra
u takvom jednom etićkom okruženju ponosan sam na našeg Poslanika i Prosvjetitlja, moralnu vertikalu u Prošnjaka, Essu a.s. našu Zlatnu ruku i Cezara sa Drine za kojeg se nadam da če mu Allah dati snage i smjelosti da zagazi u hladnu Miljacku i vikne Don Neonku Alea iacta est![/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optuženik je kandidat stranke SBB, iz reda Bošnjačkog naroda, na nivou BiH..... Na tom nivou saglasnost moraju dati svi narodi iz svih stranki.... A bošnjački narod ima političke predstavnike kakve ima..... Evo imamo i koaliciju na nivou FBiH zbog svega do sada plasiranog.....
Što opet dovodi do potpuno istog zaključka -
Samo SDA - na svim nivoima - U jedinstvu je snaga !
Last edited by HM 2011 on 22/02/2016 21:31, edited 1 time in total.
-
kolegione
#24610 Re: SDA-All about
O kako mrzim SDA
HM 2011 malver pa molim administraciju foruma da se potrude da to srede
-
HM 2011
#24611 Re: SDA-All about
kolegione wrote:O kako mrzim SDA![]()
Ide ide ide predizborna.....
Ide ide ide zahuktava se.....
HM HM HM smeta.....
Predizborna kampanja koju narušava i žestoko ugrožava čovjek sa 5 ili 10 ideoloških motiva (Bitno je biti Bošnjak, U jedinstvu je snaga) - nema pravo da se zove predizbornom kampanjom....
Ugasite sve ostale stranke jer sve što nudite i vaša kompletna prezentacija je svedena na neosnovano pljuvanje po našoj SDA - a kao rezultate donosite sve gore i gore društveno stanje.....
Nema nama napredka dok samo SDA ne bude na svim nivoima....
Bitno je biti Bošnjak - U jedinstvu je snaga !
SDA, SDA, volimo te SDA,
SDA najdraža, ti si nama JEDINA
SDA, SDA, nedamo te - dušmanima,
SDA najdraža vodi nas pobjedama !
SDA, SDA, donesi nam napredak,
SDA, SDA, jer bitno je biti Bošnjak....
SDA !
Last edited by HM 2011 on 22/02/2016 22:12, edited 1 time in total.
-
kolegione
#24613 Re: SDA-All about
HM 2011 wrote:kolegione wrote:O kako mrzim SDA![]()
HM HM HM smeta.....
![]()
![]()
Predizborna kampanja koju narušava i žestoko ugrožava čovjek sa 5 ili 10 ideoloških motiva (Bitno je biti Bošnjak, U jedinstvu je snaga) - nema pravo da se zove predizbornom kampanjom....
Ugasite sve ostale stranke jer sve što nudite i vaša kompletna prezentacija je svedena na neosnovano pljuvanje po našoj SDA - a kao rezultate donosite sve gore i gore društveno stanje.....
Nema nama napredka do samo SDA ne bude na svim nivoima....
SDA, SDA, volimo te SDA,
SDA !
Nisam politilčki aktivista a sad me upravo zanima da mi administracija odgovori da li mogu reklamirati svoje proizvode na njihovom forumu ili tudje za imovinsku korist jer ovaj forum je najčitanji u BIH i tako bi mogao zaradjivati dodatni novac, na način na koji radi HM 2011
-
HM 2011
#24614 Re: SDA-All about
Koji su proizvodi u pitanju ? Možda ima neki podforum da ti preporučim ? Al malo je reći - ko uvrijeđena mlada - koja je ktomu još da prostiš nevina ko goblen...kolegione wrote:HM 2011 wrote:kolegione wrote:O kako mrzim SDA![]()
HM HM HM smeta.....
![]()
![]()
Nema nama napredka do samo SDA ne bude na svim nivoima....
SDA, SDA, volimo te SDA,
SDA !
Nisam politilčki aktivista a sad me upravo zanima da mi administracija odgovori da li mogu reklamirati svoje proizvode na njihovom forumu ili tudje ??? na način na koji radi HM 2011
-
kolegione
#24615 Re: SDA-All about
Ja sam u principu legalista(ne kao članovi SDA koji to u vecini slucajeva nisu) ako odobre takvo djelovanje vec su se sam snaciHM 2011 wrote:
Koji su proizvodi u pitanju ? Možda ima neki podforum da ti preporučim ? Al malo je reći - ko uvrijeđena mlada - koja je ktomu još da prostiš nevina ko goblen...
-
HM 2011
#24616 Re: SDA-All about
Nije promocija - support je u pitanju.....kolegione wrote:Ja sam u principu legalista(ne kao članovi SDA koji to u vecini slucajeva nisu) ako odobre takvo djelovanje vec su se sam snaciHM 2011 wrote:
Koji su proizvodi u pitanju ? Možda ima neki podforum da ti preporučim ? Al malo je reći - ko uvrijeđena mlada - koja je ktomu još da prostiš nevina ko goblen...vidim da si neka pjesnička duša
Promocija je danas napredna, moderna, upakovana u celofan, sa mašnicom.... Ja sam neki bezze član foruma, a ovo nije Federalna TV, ovo je forum......
Zar nije tako ?
-
kolegione
#24617 Re: SDA-All about
Okej sacekacemo odgovor i onda cemo da pravimo biznis, očigledno je da ti imaš direktnu ili indirektnu imovinsku korist od svog djelovanja što si upravo i priznao sto ce za mene značiti da mogu da i ja tako djelujem kao ti pa cu naravno otvarati 40 tema dnevno o raznim proizvodimaHM 2011 wrote:Nije promocija - support je u pitanju.....kolegione wrote:Ja sam u principu legalista(ne kao članovi SDA koji to u vecini slucajeva nisu) ako odobre takvo djelovanje vec su se sam snaciHM 2011 wrote:
Koji su proizvodi u pitanju ? Možda ima neki podforum da ti preporučim ? Al malo je reći - ko uvrijeđena mlada - koja je ktomu još da prostiš nevina ko goblen...vidim da si neka pjesnička duša
Promocija je danas napredna, moderna, upakovana u celofan, sa mašnicom.... Ja sam neki bezze član foruma, a ovo nije Federalna TV, ovo je forum......
Zar nije tako ?
-
HM 2011
#24618 Re: SDA-All about
Po kojem je osnovu očigledno da ja imam direktnu ili indirektnu imovinsku korist od svog pisanja ?kolegione wrote:Okej sacekacemo odgovor i onda cemo da pravimo biznis, očigledno je da ti imaš direktnu ili indirektnu imovinsku korist od svog djelovanja što si upravo i priznao sto ce za mene značiti da mogu da i ja tako djelujem kao ti pa cu naravno otvarati 40 tema dnevno o raznim proizvodimaHM 2011 wrote:Nije promocija - support je u pitanju.....kolegione wrote: Ja sam u principu legalista(ne kao članovi SDA koji to u vecini slucajeva nisu) ako odobre takvo djelovanje vec su se sam snacividim da si neka pjesnička duša
Zar nije tako ?mrzim SDA jer su korumpirane gnjide
Jesi ti čuo za Fan club SDA ? Greatest Fan and supporter...
-
kolegione
#24619 Re: SDA-All about
jedno od pravilaHM 2011 wrote:
Po kojem je osnovu očigledno da ja imam direktnu ili indirektnu imovinsku korist od svog pisanja ?
• objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama;
Vidim napreduje ti engleski, moguce da ces napredovati u stranci punoj priglupih i neobrazovanih ljudi, mozda zatreba da sta prevedes
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#24620 Re: SDA-All about
Pa ja rodjenog oca ne bih ovoliko branio, ali that's just me 
-
nelle_tz
#24621 Re: SDA-All about
Prodaja Agrokomerca Zvečevu za 3 miliona KM, a imovina vrijedi 23 miliona KM.
Ako je ovo istina, to je veliki kriminal i sramota do neba.
http://nap.ba/new/vijest.php?id=21620
Last edited by nelle_tz on 22/02/2016 22:53, edited 1 time in total.
-
HM 2011
#24622 Re: SDA-All about
Bila prodaja Imamoviću za 12 miliona ali se isti povukao zbog prijetnji smrtju - sada znamo i ko je prijetio...nelle_tz wrote:Prodaje Agrokomerca Zvečevu za 3 miliona KM, a imovina vrijedi 23 miliona KM.
Čitava priča je kompletna glupost - zašto bi uopšte bidovali da bi se povlačili i to ne jedan nego dvojica ? Da je bilo zainteresovanih biddera mogli su ponuditi 3,2 miliona i kupiti kompaniju direktno..... Odkud on zna da će se Gadžo povući ? mislim wtf....
Nije ovaj Alispahić džaba na blacklist USA....
Jedino što ima logike da su se Gadžo i Imamović dogovorili - pa fingirali prijetnju jedan drugome, Imamović umjesto da plati 12 miliona kupi za Gadžu za 6 Gadžo zaradi 800.000 za prepuštanje U.O. i svi sretni...
Ušteda od 6 miliona jednim telefonskim pozivom ? Pravi business nema šta.... a pitanje jel ima crimena uopšte osim u smislu lažne prijave prijetnje...
-
howdy
#24623 Re: SDA-All about
HM 2011 » 22/02/2016 21:26
howdy wrote:
HM 2011 wrote:
Alfons Kauders wrote:
jedinstvu
i heroinu
sta je sad ovo sa heroinom ?
U jedinstvu je snaga...
Image
SDS -ov plakat - za plakat
Još jedan od patetičnih pokušaja podmetanja našoj SDA - ali prevazišli smo i gore..... Evo već vas ima troje...
ma ja, nisu se vezale zastave ni tad a ni sad....obecavala se svicarska...
-
howdy
#24624 Re: SDA-All about
HM 1437 wrote:
pa s obzirom na intelektualne kapacitete, mozda doguras do portira u opcini, znas ono da uputis ljude, da kazes broj kancelarije jer te ponavljajuce situacije ti ocigledno dobro idu, ili u najboljem slucaju da budes opcinski vijecnik....gdje ako budes dovoljno glup mozes i napredovat...a nije da nisi...
Po kojem je osnovu očigledno da ja imam direktnu ili indirektnu imovinsku korist od svog pisanja ?
pa s obzirom na intelektualne kapacitete, mozda doguras do portira u opcini, znas ono da uputis ljude, da kazes broj kancelarije jer te ponavljajuce situacije ti ocigledno dobro idu, ili u najboljem slucaju da budes opcinski vijecnik....gdje ako budes dovoljno glup mozes i napredovat...a nije da nisi...
- JThomas
#24625 Re: SDA-All about
zadaci niske složenosti i sa jednostavnim sredstvima rada koji se ponavljaju.