http://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo ... /151109101
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- insaneinthebrain
#24601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jel ovo na stupu pretrcavala da stigne na tramvaj, hoce bez karte da se voza i onda je udari auto
-
mg
#24602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
MUP KS i njihov lov na vjestice. Sad ako su jos ljude namlatili bez razloga, iz dzepova poreskih obveznika ce otici par desetina hiljada maraka na ime odstete.
Koliko skontah, nit su nasli pare, ni oruzje. Nista!
Onog prebili, ima alibi.
Al je marketing preko medija odradjen!!
Onog prebili, ima alibi.
- O'zone
- Globalni moderator
#24603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mali_balon wrote:Cuj sta, povezi sam, policija, brajlovic, nema parking ispred...shalla wrote:Šta li se sada dešava na Ilidži, preko puta Brajlovića stoji policija sa rotacijama već pola sata, da nije opet nešto vezano za četvrtak?
- studiorum_tuzlaensis
#24604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Išlo se metodom, ubit ćemo BOga u njmia, priznat će... Normalno da neće.mg wrote:MUP KS i njihov lov na vjestice. Sad ako su jos ljude namlatili bez razloga, iz dzepova poreskih obveznika ce otici par desetina hiljada maraka na ime odstete.
Onog prebili, ima alibi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#24605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ko je ubio Kemu izgleda nikad nećemo saznati?????????????????
- vješalica
#24606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
imao nemao kartu svijet tu stalno prelazi i to je idiotizaminsaneinthebrain wrote:jel ovo na stupu pretrcavala da stigne na tramvaj, hoce bez karte da se voza i onda je udari auto![]()
sa jedne na drugus tranu se može preći bez karte nego samo traže probleme
-
mario001
#24607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije on bio meta, koga su trazili taj je u zatvoru jos uvijekzipoo wrote:Uhapsili covjeka za pljacku koja se desila na dan kad je čovjek bio još u zatvoru.![]()
A po gradu se i dalje pljačka i krade
- uglavnomja
#24608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vješalica wrote: Hahh nije Dalida sudija nego Tuzilac vidis kako pises nebuloze
ma jah, nije njen posao da zna sta sud radi, da zna gdje su joj pacijenti ... ali je eto pos'o da laje i svaljuje na policiju, mosmislit dostavljaju im nerijesene slucajeve, i to one bez materijalne stete. k'o da je polcijia izmislila birokratiju i procedure.
iskreno, boli me sta je, neki hepek jeste, ne radi to sto treba da radi. ali se zato vadi preko jedine karike u lancu koja odradjuje svoj posao.
a carica nebuloza je ona sa blindiranim auticima i metkovima sto dizu bijele oblacice, k'o dimne signale
-
zipoo
#24609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa što su isprebijali covjeka kad nije bio metamario001 wrote:Nije on bio meta, koga su trazili taj je u zatvoru jos uvijekzipoo wrote:Uhapsili covjeka za pljacku koja se desila na dan kad je čovjek bio još u zatvoru.![]()
A po gradu se i dalje pljačka i krade
Hajde što je policija uvezana sa kriminalom, ali što su i nesposobni. Ta njihova nesposobnost vise nije ni smijesna.
I dalje ne kontam zašto nisu na dan pljačke blokirali sve izlaze i ulaze. Od Ilidze do Hrasnice, Stupa, Butmira, Osijeka...
Ne bi me čudilo da je neko iz policije u talu
-
mario001
#24610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Onakvi su uvijek metaPa što su isprebijali covjeka kad nije bio meta![]()
Hajde što je policija uvezana sa kriminalom, ali što su i nesposobni. Ta njihova nesposobnost vise nije ni smijesna.
I dalje ne kontam zašto nisu na dan pljačke blokirali sve izlaze i ulaze. Od Ilidze do Hrasnice, Stupa, Butmira, Osijeka...
Ne bi me čudilo da je neko iz policije u talu
Sem toga malo vaspitno odgojnih mjera nije na odmet, siguran sam da nije dobio batine za pokusaj ubistva zbog kojeg lezi u zatvru.
Sem toga oni su pucali na policiju, njegov brat tacnije
- drndalo
#24611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja ne znam, ali ne znas ni ti jel se pravio pametan prilikom hapsenja, ili se "solidarisao" sa "brud(er)om" pa vristao i mahao rukama...? E sad, da si ti pripadnik policijske jedinice koja ide da hapsi osumnjicenog naoruzanog i spremnog da UPOTRIJEBI dugu cijev, da li bi ti na prvi potez koji mozda moze biti bilo sta drugo od slusanja naredjenja i pokoravanja istom, trehnuo istog glavom od karambolku, ili bi mu citao Jesenjina ???zipoo wrote:Pa što su isprebijali covjeka kad nije bio metamario001 wrote:Nije on bio meta, koga su trazili taj je u zatvoru jos uvijekzipoo wrote:Uhapsili covjeka za pljacku koja se desila na dan kad je čovjek bio još u zatvoru.![]()
A po gradu se i dalje pljačka i krade![]()
- sunceKOtepsija
#24612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kazu juutros da neko udruzenje skuplja il je skupilo pare da mu plate sahranuBlack swan wrote:ko je ubio Kemu izgleda nikad nećemo saznati?????????????????
-
klixo
#24613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koliko veceras auta nestaje i gdje ce se bomba baciti ?
- Truba
#24614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nudila se rajfajzen bankasunceKOtepsija wrote:kazu juutros da neko udruzenje skuplja il je skupilo pare da mu plate sahranuBlack swan wrote:ko je ubio Kemu izgleda nikad nećemo saznati?????????????????
ali su iz udruzenja boraca rekli da ce oni
ipak je dva puta ranjavan u ratu
ali ga bagra pokopa
zasto nema infoa ko ga je ubio
ne bi me cudilo da je bio i svjedok predaje plijena
cekamo info
- drug_profi
#24615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zato sto to išče svakim svojim gestom, a zaslužio je za nešto minimum jednom.zipoo wrote:
Pa što su isprebijali covjeka kad nije bio meta![]()
Stvarno ne znam šta je vama. Ljudi koji su hapsili morali su očekivati metak i vrlo lako je moglo biti rafalanja da je bio samo kakav sumjiv potez ili nervozniji učesnik. To što su dobili mare njima to ništa nije, i nek su sretni pa nisu dobili metak.
- vješalica
#24616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nemoj bezveze pricu okretati kako neko drugi bulazni,kad to i ti isto radišuglavnomja wrote:vješalica wrote: Hahh nije Dalida sudija nego Tuzilac vidis kako pises nebuloze
ma jah, nije njen posao da zna sta sud radi, da zna gdje su joj pacijenti ... ali je eto pos'o da laje i svaljuje na policiju, mosmislit dostavljaju im nerijesene slucajeve, i to one bez materijalne stete. k'o da je polcijia izmislila birokratiju i procedure.
iskreno, boli me sta je, neki hepek jeste, ne radi to sto treba da radi. ali se zato vadi preko jedine karike u lancu koja odradjuje svoj posao.
a carica nebuloza je ona sa blindiranim auticima i metkovima sto dizu bijele oblacice, k'o dimne signale
nego bavi se sa sobom mani se rješavanja problema u gradu
- vješalica
#24617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
žalosno da još čovjek nije ukopan, i za ovakvu državu se rahmetli kemo borio,,fujBlack swan wrote:nudila se rajfajzen bankasunceKOtepsija wrote:kazu juutros da neko udruzenje skuplja il je skupilo pare da mu plate sahranuBlack swan wrote:ko je ubio Kemu izgleda nikad nećemo saznati?????????????????
ali su iz udruzenja boraca rekli da ce oni
ipak je dva puta ranjavan u ratu
ali ga bagra pokopa
zasto nema infoa ko ga je ubio
ne bi me cudilo da je bio i svjedok predaje plijena
cekamo info
-
saja_dj
#24618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I onda se ljud ibrete kad cuju da bi se neko ispalio kad bi se opet zaratilo. Za ovo se boriti? Da ti se tali za ukop jer te roknuo siledzija koji je proizvod onih za koje si metak fasovao kako bi oni pravili vile oko geta.
-
mg
#24619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma manite se demagogije. Za ovo se niko nije borio. Ali ja ne vidim neke proteste, niti nekog da tjera vlast da bolje radi svoj posao.
I ako bude neko nekog slučajno tjerao da radi, taj neko će biti: plaćenik, izdajnik, neprijatelj Bošnjaka, petokolonaš!
Države nema, more bit bidne, ali zasad nema...
I ako bude neko nekog slučajno tjerao da radi, taj neko će biti: plaćenik, izdajnik, neprijatelj Bošnjaka, petokolonaš!
Države nema, more bit bidne, ali zasad nema...
-
zipoo
#24620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa nisu ih "obični" policajci hapsili nego specijalci sa dugim cijevima. Njih 15 kad uperi cijev u jednu metu nema tu mahanja rukama. Ali jbg druga je stvar kad uletis u auto ko muha bez glave.
Upotrijebili su prekomjernu silu, sad će fino dobiti odstetu.
Ubica i pljačkaši i dalje na slobodi. A sve se moglo riješiti istog dana kad je i banka opljačkana.
Ubica i pljačkaši i dalje na slobodi. A sve se moglo riješiti istog dana kad je i banka opljačkana.
- Truba
#24621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da protestiram pa da me nazivaju ujkom ili stranim placenikom
neka hvala ima i ugrozenijih kategorija da izlaze na ulice
-
VjecitiStudent
#24622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A nemaš ni vremena od ovih blajburških obljetnicaBlack swan wrote:da protestiram pa da me nazivaju ujkom ili stranim placenikom
- vješalica
#24623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.avaz.ba/clanak/204248/alen-k ... ostitucije
ALEN KURTOVIĆ PRIJETI SAMOUBISTVOM: Stoka će mi pocrkati zbog te prostitucije
-
Org
#24624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Druže, ja ne znam jel ti samo trolas ili je neki drugi problem u pitanju. Ako malo razmislis vidjeces da su drotovi uradili kako treba. Imaš situaciju u kojoj su pljackasi naoružani dugim cijevima i ti bi ih opkolio u relativno naseljenom okruzenju. Šta je trebalo, da još neko pogine onaj dan, baš se pitam kakve bi onda reakcije. Možda u policiji i ne rade najpametniji od nas al kad vidim kakvih nas ima očito su iznad prosjeka.zipoo wrote:Pa nisu ih "obični" policajci hapsili nego specijalci sa dugim cijevima. Njih 15 kad uperi cijev u jednu metu nema tu mahanja rukama. Ali jbg druga je stvar kad uletis u auto ko muha bez glave.
-
mg
#24625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A ako govori istinu, država će da plati, a niko neće od tužilaca da odgovara.vješalica wrote:http://www.avaz.ba/clanak/204248/alen-k ... ostitucije
Nisu jednom vodili kompletan postupak, u kojem su morali odustati od gonjenja, pa sud oslobodio optužene, oni tražili i dobili po 100.000,00 KM odštete za pritvor itd. A niko nije tužioca upitao, kako???