Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote:Može li mi neko preporučiti kakve DnD igre poput starog Baldur's Gatea, Ice Wind Dalea itd.? Igrao sam njihove enhanced verzije.
Igrao sam i Pillars of Eternity. Ima li još nekih da su skoro izlazile?
Ako hoces pravu, najvjerniju adaptaciju D&D sistema, onda moras obavezno da probas Temple of Elemental Evil.
Pored toga imas i Neverwinter Nights 1 i 2, samo sto jedinica izgleda jaaaako staro sad. Glave i udovi k'o da su od kvadrata napravljeni. Al' treba uskoro da izadje Neverwinter Nights Enhanced Edition, ne znam koliko ce da poprave grafiku, al' vrijedi probat'. Dvojka je sasvim solidna.
Znam za temple, ali je nikad nisam igrao. Ona je davno izašla koliko se sjećam. Neverwinter Nights 1 i 2 sam prešao.
Ne smeta meni ta grafika sve dok su likovi i priča ok. Dan danas znam neke stare RPG-eve igrati sa supernintenda kad imam vremena, poput Chrono Trigger itd.
Averus wrote:Doduše, zaboravio sam da je meni GTX1060 daleko iznad mid-range zato što igram 1080p
Jbg, ko ima apetite za 4K, njemu je i GTX1080 onako osrednji
A i sam sam ti na 1080p i ne planiram skoro prelaziti na neke veće rezolucije...
Zadovoljan sam još, mada da danas kupujem monitor ispod 27'' i 1440p ne bih išao nema šanse... Na kraju krajeva i 4k mada je to za nas skup sport za gaming, a uz ove majnere nećemo mi imati mogućnosti još 5 godina igrati za neke normalne pare na 4k
Ja jos uvjek nemam monitor ali uskoro ce nesto biti aBd.
Trenutno koristim kao monitor Sony W815B i sve igre pokrecem u full HD 1080p.
Uglavnom namjeravam uzeti ovaj monitor
Bloo wrote:Neverwinter je mislim free...(ne nights)
Ja trenutno igram Neverwinter (kad stignem), i jako mi je zabavna. Nema bas neke veze sa D&D-om u smislu gameplay-a, al' mi je pravo interesantna. Malo je grindy, al' nema veze.
torrentleech
Pici , je da je malo zjb opstati dok se ne navuce buffer od bar 100- 200 GB , ali isplati se malo truda
EDIT : Imas kod slovenaca , ici ce ti oko 700-800 kbps , odmah u ISO nije rarrovan i freleech je . Ako nemas acc napravi , u svakom slucaju puno ce prije nego tu odakle sad skidas
Last edited by typeOnegative on 03/02/2018 19:17, edited 1 time in total.