Samo naprijed Marko majstore!
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- Raigor Stonehoof
#24577 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Point. wrote:Ne bih se slozio da igraju najbolji igraci. Messi, Ronaldo i Neymar se smatraju top 3 pa ne igraju gore. Ako dodamo cinjenicu da ni Zidane, pravi Ronaldo, Ronaldinho, Cruyff koji se smatraju krem dela krem nikad nisu igrali na Otoku, onda je malo prenapuhano reci daleko najbolja liga. Najbolji su u marketingu lige, sto jest jest.Edin H. wrote:Nije isto nacionalni tim I EPL, tj. nacionalni tim trpi zato sto u EPL igraju najbolji igraci iz cijelog svijeta. Kadkada timovi izadju bez ijednog engleskog igraca.Tomahawk11 wrote: Al je najjače kad takvi dođu na SP i onda iz grupe kući
A ne radi se o bilo kakvoj arogantnosti, nego cinjenicama. Zbog velike konkurencije moras biti stvarno dobar igrac da uletis i u neki losiji klub u EPL.
- Edin H.
#24578 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Trebao sam reci ponajbolji, prosjek igraca u ostalim ligama je slabiji,Point. wrote:Ne bih se slozio da igraju najbolji igraci. Messi, Ronaldo i Neymar se smatraju top 3 pa ne igraju gore. Ako dodamo cinjenicu da ni Zidane, pravi Ronaldo, Ronaldinho, Cruyff koji se smatraju krem dela krem nikad nisu igrali na Otoku, onda je malo prenapuhano reci daleko najbolja liga. Najbolji su u marketingu lige, sto jest jest.Edin H. wrote:Nije isto nacionalni tim I EPL, tj. nacionalni tim trpi zato sto u EPL igraju najbolji igraci iz cijelog svijeta. Kadkada timovi izadju bez ijednog engleskog igraca.Tomahawk11 wrote: Al je najjače kad takvi dođu na SP i onda iz grupe kući
A ne radi se o bilo kakvoj arogantnosti, nego cinjenicama. Zbog velike konkurencije moras biti stvarno dobar igrac da uletis i u neki losiji klub u EPL.
Poenta je da nasim igracima zasita tesko se ugurati u Premiership - konkurencija, nemamo menadzere, a ni tradiciju osim Dzeke.
Za navedene igrace ti ne bih mogao reci, jer ne pratim te igrace, osim Ronalda dok je igrao u Engleskoj, a Messija sam gledao kad ga je Besha strpao u dzep, al' ga Bicakcic zajeba.
- Point.
#24579 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nemoj jebavati da ne gledas nista drugo osim Premiershipa?Edin H. wrote:
Trebao sam reci ponajbolji, prosjek igraca u ostalim ligama je slabiji,
Poenta je da nasim igracima zasita tesko se ugurati u Premiership - konkurencija, nemamo menadzere, a ni tradiciju osim Dzeke.
Za navedene igrace ti ne bih mogao reci, jer ne pratim te igrace, osim Ronalda dok je igrao u Engleskoj, a Messija sam gledao kad ga je Besha strpao u dzep, al' ga Bicakcic zajeba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24580 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Engleska = Sjeverna Koreja 
- spree
#24581 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Cudi me onda da mu je premiership najbolji
. Barem ubaci nas premiership da mozes kvalitetno usporediti 
- cyprus
#24582 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Višćini danas izgubili od Fenera i vjerovatno ih Galata sutra skida sa liderske pozicije...
Bez obzira, Višća je i dalje ubjedljivo najbolji asistent turske lige
Bez obzira, Višća je i dalje ubjedljivo najbolji asistent turske lige
- bingov buraz
#24583 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dzaba kad za repku posalje dvojnika 
- denny84
#24584 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
vidim prcic opet igra redovno poslije povrede. jel ga ko pratio, kako igra?
- Point.
#24585 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Otreso je dobar go parizanima, no tesko se nakaniti da pogledas Stade Rennes 90 minutadenny84 wrote:vidim prcic opet igra redovno poslije povrede. jel ga ko pratio, kako igra?
- leškarenje
- Raigor Stonehoof
- burekodsira
- leškarenje
- Logovan
#24590 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Srđan Grahovac na posudbi u Rijeci.
“O Rijeci znam dosta, pratim Rijeku već pet, šest godina. Znam da se radi o organiziranom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Klubovi su se uspjeli dogovoriti i drago mi je da sam tu”, rekao je Srđan Grahovac koji je u redove Rijeke stigao iz Astane.
“Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe. Znam dosta o hrvatskoj ligi. Gdje god sam igrao imao sam putem televizije priliku pratiti sve hrvatske televizijske kanale, tako da sam dosta upoznat. Skoro kao da sam bio ovdje”, rekao je Grahovac, vezni igrač, koji je ostavio dubok trag u bečkom Rapidu i Astani s kojom je ove sezone izborio i prolazak u šesnaestinu finala Europske lige.
Ujedno, Grahovac je u Astani igrao s Marinom Tomasovom.
“u Astani je bilo nekoliko igrača s područja Balkana, Tomasov, Jerić, Despotović… Bili smo kao obitelj, stalno smo se družili”, zaključio je Srđan Grahovac.
-
Korisničkoime
#24591 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne kontas ti @Point logiku dusebriznika za domaci fudbal, Savez treba da placa terene, tribine, bivsi igraci kupuju ves masine, opcina placa stolice na tribinama, reprezentacija prodaje igrace sve za nase klubove a oni ce da hlade muda ma sve brate samo ne daj Boze da se spomene da mozda neko u tim klubovima ne radi najbolje ili ne vuce najpametnije poteze pogotovo u klubu za koji se navija. To je nemoguce ali se trazi da sve naprave drugi.Point. wrote:Sta ima Savez da ganja izvodjace radova i placa im, to je posao klubova. I da plati Zelji eto iz Zenice kmecanje a nama, plati njima dodje treci itd.leškarenje wrote: Jebo me otac ako ti znas čitati,ne treba klubovima dati pare....neka savez nadje izvodjace radova i plati drito njima.Ne shvatam likove kojima je ovo tesko skontati.
Sto bi Savez ulagao u Zelju ili Celik ili FKS ako nema veze sa reprezentacijom.
- leškarenje
#24592 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
O Kolumbo,mer'abaKorisničkoime wrote:Ne kontas ti @Point logiku dusebriznika za domaci fudbal, Savez treba da placa terene, tribine, bivsi igraci kupuju ves masine, opcina placa stolice na tribinama, reprezentacija prodaje igrace sve za nase klubove a oni ce da hlade muda ma sve brate samo ne daj Boze da se spomene da mozda neko u tim klubovima ne radi najbolje ili ne vuce najpametnije poteze pogotovo u klubu za koji se navija. To je nemoguce ali se trazi da sve naprave drugi.Point. wrote:Sta ima Savez da ganja izvodjace radova i placa im, to je posao klubova. I da plati Zelji eto iz Zenice kmecanje a nama, plati njima dodje treci itd.leškarenje wrote: Jebo me otac ako ti znas čitati,ne treba klubovima dati pare....neka savez nadje izvodjace radova i plati drito njima.Ne shvatam likove kojima je ovo tesko skontati.
Sto bi Savez ulagao u Zelju ili Celik ili FKS ako nema veze sa reprezentacijom.
Ocito zivis u nekom filmu bez imalo dodira sa BH stvarnoscu,mislim nisi ti jedini....pretezno su to ovi sto zive vani,gdje je sve cakum pakum.
O kakvoj prodaji igraca preko repke pricas
Sarajevo sto je prodalo igraca prodalo je da neme nikakve veze sa repkom,eto prodali Marka zbog toga sto je igro protiv Amerike jel
- Point.
#24593 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hr Savez ima para, reprezentacija im igra na EP i SP haman redovno, kaplje im iz Uefa i Fifa. Mi otisli na jedno svjetsko, ne mozes sa tim pokriti da Savez gradi svima infrastrukturu.leškarenje wrote: O Kolumbo,mer'abaodakle li si ti "rodom" tako mudar ....zasto Hrvatski savez pravi svim klubovima terene ?
Ocito zivis u nekom filmu bez imalo dodira sa BH stvarnoscu,mislim nisi ti jedini....pretezno su to ovi sto zive vani,gdje je sve cakum pakum.
O kakvoj prodaji igraca preko repke pricasko se prodo na osnovu repke ?
Sarajevo sto je prodalo igraca prodalo je da neme nikakve veze sa repkom,eto prodali Marka zbog toga sto je igro protiv Amerike jelili Cimirota
oni bi se prodali i bez toga jer su dobri igraci,ko i Menalo...ko i Bajic sto je bio i mnogi drugi.
- Point.
#24594 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Menalo potpisao za Dinamo. Mislim da je ovaj mali izgubljen za nas, Mamic i okruzenje ce uciniti da malac zaigra za kockaste.
- thekupus
#24595 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Prica ni na cemu zasnovanaPoint. wrote:Menalo potpisao za Dinamo. Mislim da je ovaj mali izgubljen za nas, Mamic i okruzenje ce uciniti da malac zaigra za kockaste.
Prije svega, nije Hrvatima zanimljiv, ni za A ni za U-21 rep., jer skoro 22 godine ima, da li ce ikako biti stadnardan u Dinamu pitanje je... Zasto bi bio izgubljen za nas?
- Point.
#24596 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nije zanimljiv sad, ako proigra, bice druga prica vidjeces.thekupus wrote:Prica ni na cemu zasnovanaPoint. wrote:Menalo potpisao za Dinamo. Mislim da je ovaj mali izgubljen za nas, Mamic i okruzenje ce uciniti da malac zaigra za kockaste.
Prije svega, nije Hrvatima zanimljiv, ni za A ni za U-21 rep., jer skoro 22 godine ima, da li ce ikako biti stadnardan u Dinamu pitanje je... Zasto bi bio izgubljen za nas?
- dječak sa šibicama
#24597 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne mora znaciti, jos uvijek nedokazan igrac a Hrvatska na krilnim ili bocnim pozicijama vec ima previse kandidata, Perisic, Rebic, Pjaca, Brekalo, Bockaj pa i Halilovic, istina da su oni osim Perisica i Rebica (pre)mladi i u rangu 'moze bit bidne moze bit ne bidne' od njega igraca, ali Menalu je isplatnije ici na sigurniju varijantu nego se nadmetati sa tolikom konkurencijom.
- Logovan
#24598 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kodro na posudbi u Grasshoppersu.
Za Mainz odigrao osam utakmica u ligi i dvije u kupu.
Za Mainz odigrao osam utakmica u ligi i dvije u kupu.
- luckylaka
-
Bazinga1234
#24600 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Muhamed Besic u prvih 11 Middlesbrougha.
Aferim momčino, samo tako nastavi, u inat neznalicama.
Aferim momčino, samo tako nastavi, u inat neznalicama.