Demokratska fronta Željko Komšić
-
Hafis
#24576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ja....Želja ih je sve zajeb'o.
-
Hafis
#24577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sad laganini drugom do 2018., a onda ujedinjena ljevica, Želja&Nermin, vratiće se Valter i ostale špice.... i bila stvar.
Samo treba izdržati još nekoliko tih ključnih godina.
Samo treba izdržati još nekoliko tih ključnih godina.
- It_is_a_Leclerc
#24578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidjet ćemo.
Ambasadorica nj.e. gospođa Cormack je, ili aminovala, ili se usprotivila izlasku DF-a iz koalicije. Kako god da je odlučila, tako će i biti. A SDA-u i HDZ-u je bolje da mole Boga da im se Ambasada SAD-a ne naklati na grbaču za ovo protivustavno djelovanje. Jer, ne zaboravite, FBIH brought to you by - USA.
Ambasadorica nj.e. gospođa Cormack je, ili aminovala, ili se usprotivila izlasku DF-a iz koalicije. Kako god da je odlučila, tako će i biti. A SDA-u i HDZ-u je bolje da mole Boga da im se Ambasada SAD-a ne naklati na grbaču za ovo protivustavno djelovanje. Jer, ne zaboravite, FBIH brought to you by - USA.
-
Hafis
#24579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam, samo znam da me DF u potpunosti podsjeća na alanfordovsku ekipu iz cvjećare.
Lijepo me smijeh uhvati kada god bilo kojeg od njih vidim...počevši od samog tvorca stranke, preko onog osebujnog i pomalo ''neobičnog'' Emira pa do onih kancelarijskih piskarala i Željine raje što su se uglavili na pozicije nakon izbora.
Lijepo me smijeh uhvati kada god bilo kojeg od njih vidim...počevši od samog tvorca stranke, preko onog osebujnog i pomalo ''neobičnog'' Emira pa do onih kancelarijskih piskarala i Željine raje što su se uglavili na pozicije nakon izbora.
-
putokaz1
#24580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fronda demokratske akcije traži novog partnera e kasno kasno kasno
a sda i hdz mogu bez svakoga,oni su zauvjek tu i nikad neće otići
a sda i hdz mogu bez svakoga,oni su zauvjek tu i nikad neće otići
- General War
#24581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Smjena ce biti...ali sta poslije? Valja SDA na crtu izac pred javnost, jer je uvijezeno shvacanje naroda da SDA neskriveno podrzava kriminal i kadrove ogrezle u kriminalu u TK i da ce svim sredstvima braniti tu (od naroda na izborima datu-placenu) mogucnost...evo bas gledam neke perjanice SDA TK u jednom kaficu, ne vidim im osmjehom ozarena licaStupskaBitanga wrote:Kažu da su naši zamjenu za DF i to bps i nsrzbGeneral War wrote:Nema ti ga sta biti zao, momak je skroman i ne boluje od fotelje i vila, ali prica sa SDA jos nije zavrsena u TK posebno u gradu Tuzli. Tesko ce Bakir objasniti tuzlacima kad se firme u tuzli guraju u stecaj i krcme za bagatelu na suprotnoj strani rudnik banovici poklopljen sapom Kukica i inih SDA kadrova...StupskaBitanga wrote:Najiskrenije meni je onog u TK ministra tako žao ali bez zezanja
Međutim gore pomenuti ministar je stekao Nevjerovatne simpatije javnosti a pogotovo obespravljenih radnika pa mislim da smjena nece biti tako jednostavna
-
hizo ramidovic
#24582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
meni su najsmjesniji likovi koji jos uvijek vjeruju da vladajuce stranke imaju strah od bilo koga a najmanje od nekakve javnosti...
- General War
#24583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...a meni oni koji podcjenjuju javnost pod koje mislim ljude ostavljene bez posla i pravde a ne uposlenike telekoma/EP ili birokra(s)tiju.hizo ramidovic wrote:meni su najsmjesniji likovi koji jos uvijek vjeruju da vladajuce stranke imaju strah od bilo koga a najmanje od nekakve javnosti...
Najgori neprijatelj je onaj koji nema vise sta da izgubi.
- JThomas
#24584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ti su ljudi od '95 u istom košu i ništa se nije desilo. bar ne bez političkih poticaja.
-
hizo ramidovic
#24585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne znam gdje si ti zivio posljednjih 20-tak godina...ostavljanje ljudi bez posla i pravde postalo je toliko svakodnevno da tesko koga drugog i zanima osim onih koji su time pogodjeni. tacno se zna ko, sta i kako radi u zadnjih 20 godina i na kraju sta? nista, poj'o vuk kenjca.General War wrote:
...a meni oni koji podcjenjuju javnost pod koje mislim ljude ostavljene bez posla i pravde a ne uposlenike telekoma/EP ili birokra(s)tiju.
vec suti i budi sretan sto ne puca. narod trazio-narod dobio...
- General War
#24586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...ne znam, ali mislim da u Tuzli nece tako lako proci.JThomas wrote:ti su ljudi od '95 u istom košu i ništa se nije desilo. bar ne bez političkih poticaja.
- JThomas
#24587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kad su ono od prošle godine okrenuli na još ubjedljiviju pobjedu bakira i SDA i diskreditovali institut protesta uopšte kao nešto zlo i nedemokratsko...ja se više od toga ničemu ne nadam.
a ni od bilo čega drugog...
a ni od bilo čega drugog...
- General War
#24588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I uredu, slazem uslovno se za zadnje, ali ako je ustavom definirano da su izbori napravljeni tako da biras hoces li biti jeban u supak ili u usta...tu vec nije do naroda.hizo ramidovic wrote:ne znam gdje si ti zivio posljednjih 20-tak godina...ostavljanje ljudi bez posla i pravde postalo je toliko svakodnevno da tesko koga drugog i zanima osim onih koji su time pogodjeni. tacno se zna ko, sta i kako radi u zadnjih 20 godina i na kraju sta? nista, poj'o vuk kenjca.General War wrote:
...a meni oni koji podcjenjuju javnost pod koje mislim ljude ostavljene bez posla i pravde a ne uposlenike telekoma/EP ili birokra(s)tiju.
vec suti i budi sretan sto ne puca. narod trazio-narod dobio...
- Alfons Kauders
#24589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
manjinska vlada... sto sam govorio jos u oktobru 
- mO k3
#24590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Barem jedan politicar u Bosni i Hercegovini koji ima karakter .....

-
StupskaBitanga
#24591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vruće vruće....prrži
- General War
#24592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako? Na nivou kantona ili federacije?Alfons Kauders wrote:manjinska vlada... sto sam govorio jos u oktobru
- Alfons Kauders
#24593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ah da
usput me zanima da li je SDA legitimni predstavnik bosnjackog naroda u ovom trenutku? ono po definiciji covica & co?
mislim, jesu pojedinacno dobili najvise glasova, ali kada se saberu df, sbb, sdp i male stranke... hm... kako izgledaju domovi naroda?
usput me zanima da li je SDA legitimni predstavnik bosnjackog naroda u ovom trenutku? ono po definiciji covica & co?
mislim, jesu pojedinacno dobili najvise glasova, ali kada se saberu df, sbb, sdp i male stranke... hm... kako izgledaju domovi naroda?
- mO k3
#24594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
biske wrote:čović pokretač pozitivnih procesa?!
trebo bi se deef izmaknut, da i to vidimo.General War wrote:Čović u Tuzli najavio: Igrama je kraj, puca partnerstvo SDA, HDZ i DF!
...Ističući da u posjetu BiH uskoro dolazi Angela Merkel, Čović je sa žaljenjem konstatovao da, „svakog visokog dužnosnika iz prijateljskih zemalja EU dočekujemo sa nekim novim činom“, umjesto obećanim rezultatima. – Recite mi šta ćemo toj dami ponuditi, a obećali smo u izjavi krajem 12-og mjeseca kako ćemo uraditi to, to, to. Oprostite ja ne želim pred bilo koga stati i govoriti kako je neko drugi kriv. Mi smo krivi jer ne znamo raditi svoj posao i mi nismo partneri u vlasti to ne može funkcionirati, rekao je Čović. Naglasio je da oni koji su preuzeli vlast ovakvim radom i ponašanjem obmanjuju svoje glasače i da HDZ to neće raditi. – Činimo sve da radimo maksimalno, da pokrenemo BiH, a neki bi se igrali s tim. Mislim da je faza igara, a to govorim već mjesec dana, za HDZ završena – kazao je Čović jasno stavljajući do znanja da partnerstvo HDZ, SDA i DF više nije partnerstvo.
Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2015/06/03/covi ... -hdz-i-df/
![]()
pa sta je do sada govorio kad je bio u vlasti, neka toj dami opet kaze, samo gdje nadje da dodje u Tuzlu gdje je HDZ doslovno potopljen.
Cuj cirilcar pokretas "pozitivnih " procesa...
Grdne rane moje , koji narod on zastupa...
-
hizo ramidovic
#24595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
moze se to posmatrati i sa druge strane: 20 godina te neko handri, ti znas ko i ti mu se i dalje namjestas da te nastavi handrit'...General War wrote: I uredu, slazem uslovno se za zadnje, ali ako je ustavom definirano da su izbori napravljeni tako da biras hoces li biti jeban u supak ili u usta...tu vec nije do naroda.
- Alfons Kauders
#24596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
federacijeGeneral War wrote:Kako? Na nivou kantona ili federacije?Alfons Kauders wrote:manjinska vlada... sto sam govorio jos u oktobru
-
StupskaBitanga
#24597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koga više to briga bitna je LOVAAAAAAAlfons Kauders wrote:ah da
usput me zanima da li je SDA legitimni predstavnik bosnjackog naroda u ovom trenutku? ono po definiciji covica & co?![]()
- fosna2014
#24598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Danas je toplije nego juče. 
-
razonoda
#24599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mO k3 wrote:Barem jedan politicar u Bosni i Hercegovini koji ima karakter .....
Traba on da napusti politiku---ne ide ga. Fin covjek , ali nije za ovu profesiju.
- Alfons Kauders
#24600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a bitno je druze bitnoStupskaBitanga wrote:koga više to briga bitna je LOVAAAAAAAlfons Kauders wrote:ah da
usput me zanima da li je SDA legitimni predstavnik bosnjackog naroda u ovom trenutku? ono po definiciji covica & co?![]()
jerbo onda opet imamo... nelegitimnu vladu