Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#24551 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Melbourne_Australia wrote:
Imenuj 3 nasa strucnjaka vani??? Da odgovaraju nasem mahalskom sistemu i mentalitetu??
Hocu, cim ti odgovoris zasto je Amar najbolja opcija. Evo, cetvrti put te pitam vec a nema odgovora.
kiligonzales

#24552 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

SSemir wrote:
studeni76 wrote: Tobejarabi! Pomjeri se s mjesta
Najbolji izbor :thumbup: :thumbup: Znaci bice aparata ali bas :lol:
Ako stvarno mislis da je on najbolji izbor onda ti nemas pojma u fudbalu. A ako imas imas imalo pojma i ovo pises cisto radi navijackih fazona, onda si balavac neki
Dobro da je jedan od najuspjesnijih trenera na terenima premier lige, svakako jeste, jedino sto je dobro to, sto mu je stari Svabo, pa bi bio na vecem udaru kritika nego Mesa. Zamislite taj poziv oca sinu. :D
kiligonzales

#24553 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

Point. wrote:
Imenuj 3 nasa strucnjaka vani??? Da odgovaraju nasem mahalskom sistemu i mentalitetu??
Hocu, cim ti odgovoris zasto je Amar najbolja opcija. Evo, cetvrti put te pitam vec a nema odgovora.
Pa ko trazi strucnjaka koji treba odgovoriti mahalskom sistemu i mentalitetu? Ako trazimo takvog da nam od svega pravi cirkus, a ima i kakvo trenersko znanje vratimo Ciru u 83 godini da smrt doceka na nasoj klupi, ha ja :D

Vise bi izvuko zivota iz igraca od Mese sigurno.
Fudo Bosna

#24554 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo Bosna »

Ima li boljih kandidata od Amara, ima , npr.Vaha, ali Vaha nece ni pod razno i ne mozemo ga na silu natjerati a sada je svakako i zauzet/ima ugovor (a i kada je bio slobodan, NIJE HTIO !)

Ovi sto spominju Papeta, zaboravljaju kako je isti morao otici, "otjeran" je pogresan izraz , jer je lik poslije uspjesnih kvalifikacija na SP , a koje nisu samo njegova zasluga nego u dobroj mjeri i Cirina, i onih ranijih, (a za plasman mu kapa dole), nazalost imao najgori start BIH repke u narednim kvalifikacijama, (sve porazi za porazom i mozda jedan remi iz cetiri tekme), i nazalost, "sam je sebe otjerao"...

Mesa je sa ovim neuspjehom izgubio svaki kredit i svakako mora da ide...

Barbarez i njegova " strucnost" :-) , nadam se da ovi sto ga spominju to pisu iz neke zagrebancije, a sto se tice "autoriteta", veci bi njemu autoritet bili Dzeko, Pjana itd nego Barba njima, to bi bio jaranski odnos...kakav on za selektora... :D

Ponavljam, vani ima boljih od Amara...

Od ovih domacih, Amar je sigurno No 1, a ne mislim da bas nema autoritet, i ne vjerujem da bi sa njim bilo, bilo kakve zagrebancije na okupljanima!

Ima li boljih vani, ima, ali da li su dostupni? Tesko ? Da li bi dosli, da li imamo novca , da takve platimo?
Melbourne_Australia

#24555 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Melbourne_Australia »

Point. wrote:
Zato sto mislim da poznaje mahalski nas mentalitet igraca.....Koliko god nasi igraci igrali vani oni su u dusi mahalci..Zato cim dodju u Sa idu po kafanama itd.....Nikad se to nece promjeniti..Uzmes Besica malog za primjer...Mali vani igra bruku godina, a on seljober zesci....Amar je imao ucitelja kao malo koji trener ako cemo iskreno....Ljudi pricaju ovde bajke :D Nama treba zestoka ruka itd....Ne moze to kod nas...Odmah bi se napravila grupa da to srusi....Isto je sa Hrvatima i sa Srbima.....Srbi su imali Advokata? i noga...Jednostavno treneri popust Vahe ne prolaze nazalost kod nas..Vaha je tip koji bi sve otjerao na primjer ako on to hoce i misli da treba....Ali ne mozes to u reprezentaciji tako.....Zato i jeste Japan stvoren za njega..Disciplina max..Bio je u Dinamu i problem..Eto zasto mislim da je Amar najbolji..Stranac nikad nece doci, i nikad se nece pricati i treninzi voditi na Engleskom kod nas...Pa niko u savezu ne zna beknuti Eng i sad ce oni trenera dovesti stranca :lol: :lol:
SSemir

#24556 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SSemir »

Sreca sa je forum jedino mjesto gdje ovake fudbalske neznalice imaju pravo na misljenje
Fudo Bosna

#24557 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo Bosna »

Point. wrote:
Zato sto mislim da poznaje mahalski nas mentalitet igraca.....Koliko god nasi igraci igrali vani oni su u dusi mahalci..Zato cim dodju u Sa idu po kafanama itd.....Nikad se to nece promjeniti..Uzmes Besica malog za primjer...Mali vani igra bruku godina, a on seljober zesci....Amar je imao ucitelja kao malo koji trener ako cemo iskreno....Ljudi pricaju ovde bajke :D Nama treba zestoka ruka itd....Ne moze to kod nas...Odmah bi se napravila grupa da to srusi....Isto je sa Hrvatima i sa Srbima.....Srbi su imali Advokata? i noga...Jednostavno treneri popust Vahe ne prolaze nazalost kod nas..Vaha je tip koji bi sve otjerao na primjer ako on to hoce i misli da treba....Ali ne mozes to u reprezentaciji tako.....Zato i jeste Japan stvoren za njega..Disciplina max..Bio je u Dinamu i problem..Eto zasto mislim da je Amar najbolji..Stranac nikad nece doci, i nikad se nece pricati i treninzi voditi na Engleskom kod nas...Pa niko u savezu ne zna beknuti Eng i sad ce oni trenera dovesti stranca :lol: :lol:
:thumbup:

To je i moje razmisljanje otprilike, Vaha ako bi ih stisnuo, oni se , pojedinci, na sljedecu tekmu nebi ni odazvali...
Amar je imao najboljeg ucitelja godinama, Strausa, i uz njega pekao zanat...A i dobro zna taj nas mentalitet...
kiligonzales

#24558 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

Na Edinu i Pjanicu niko ne moze da gradi autoritet u reprez..Znaci prvi trener koji bi recimo njih dvojicu stavio na klupu na primjer, bi letio vrlo brzo...Svaki trener zna koga moze i koga ne moze zajebavati...Nismo mi Njemacka pa da imas izbora puno...A nije ni trener glup da sebi uruci otkaz...To moras da znas..Evo recimo, mozda Pape nije gotivio Dzeku na primjer. ali on zna da je on najbolji i nema sanse da ce sebe ukopati zbog autoriteta.....Koji je to trener ista mogao Totiju??? A Dzeko je nas Toti.....Eto Ciro je smio autoritet graditi na Sukeru i Bobanu :D Ne ide to tako lako...Svaki trener zna koga moza a koga ne moze....Eto Anceloti je pokusao pa noga....Autoritet se gradi na Duljevicu na primjer....Mala smo mi zemlja da mi mozemo to sebi priustiti.....Ko je smio Spahu izbaciti iz ekipe?? Sto to pape nije uradio??
Staviti dva najskuplja nasa igraca na klupu nekog bitnijeg meca, moze samo ludjak. Trzisna cijena pokazuje vrijednost svakog igraca, oni koji su najbolji, ti su i najskuplji i takvi trebaju igrati. Naravno pored toga bitni faktori su forma i zdravlje. Problem je sto nasi treneri takvima ne znaju pripremiti sistem igre, da bi uvijek pokazivali najbolje, ne znaju ih motivirati, nafurati, podici da grizu asfalt, jednostavno im ne znaju biti mentori. Mene bas zanima sta je jedan Dzeko mogao nauciti od Mese kao trenera? Koji je igrac u dva kruga kvalifikacija napredovao? Koji je slabiji igrac odskocio i postao vaznom karikom tima i td.

Svi drugi selektori su uspijeli donjeti neki napredak, sta je donjeo on? Koga je on otkrio za ovolike utakmice?

Ne mozes izbaciti najboljeg stopera iz ekipe, a da njemu nemas adekvatnu zamjenu. To vidimo na primjeru nase odbrane u ovim i proslim kvalifikacijama, otiso Spaha sam, mi u zadnje tri utakmice primili 7 golova.
Edin H.

#24560 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Melbourne_Australia wrote:Pa niko u savezu ne zna beknuti Eng i sad ce oni trenera dovesti stranca :lol: :lol:
:D
Melbourne_Australia

#24561 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Melbourne_Australia »

kiligonzales wrote:
Na Edinu i Pjanicu niko ne moze da gradi autoritet u reprez..Znaci prvi trener koji bi recimo njih dvojicu stavio na klupu na primjer, bi letio vrlo brzo...Svaki trener zna koga moze i koga ne moze zajebavati...Nismo mi Njemacka pa da imas izbora puno...A nije ni trener glup da sebi uruci otkaz...To moras da znas..Evo recimo, mozda Pape nije gotivio Dzeku na primjer. ali on zna da je on najbolji i nema sanse da ce sebe ukopati zbog autoriteta.....Koji je to trener ista mogao Totiju??? A Dzeko je nas Toti.....Eto Ciro je smio autoritet graditi na Sukeru i Bobanu :D Ne ide to tako lako...Svaki trener zna koga moza a koga ne moze....Eto Anceloti je pokusao pa noga....Autoritet se gradi na Duljevicu na primjer....Mala smo mi zemlja da mi mozemo to sebi priustiti.....Ko je smio Spahu izbaciti iz ekipe?? Sto to pape nije uradio??
Staviti dva najskuplja nasa igraca na klupu nekog bitnijeg meca, moze samo ludjak. Trzisna cijena pokazuje vrijednost svakog igraca, oni koji su najbolji, ti su i najskuplji i takvi trebaju igrati. Naravno pored toga bitni faktori su forma i zdravlje. Problem je sto nasi treneri takvima ne znaju pripremiti sistem igre, da bi uvijek pokazivali najbolje, ne znaju ih motivirati, nafurati, podici da grizu asfalt, jednostavno im ne znaju biti mentori. Mene bas zanima sta je jedan Dzeko mogao nauciti od Mese kao trenera? Koji je igrac u dva kruga kvalifikacija napredovao? Koji je slabiji igrac odskocio i postao vaznom karikom tima i td.

Svi drugi selektori su uspijeli donjeti neki napredak, sta je donjeo on? Koga je on otkrio za ovolike utakmice?

Ne mozes izbaciti najboljeg stopera iz ekipe, a da njemu nemas adekvatnu zamjenu. To vidimo na primjeru nase odbrane u ovim i proslim kvalifikacijama.
A jeli mislis da je Dzeko naucio nesto od Papeta??? Znas li ti sta se radi na okupljanju repre?? igras seve, pucas, pokusavas da uigras kakvu kombinaciju...Nemas ti vremena u 4 dana da uradis nesto. Ne smijes ih forsiratim oni dosli umorni , treninzi su pickin dim na okupu reprezentacija...A ako nemas kvalitetne igrace mozes ti do sutra uigravati..Trenerov posao u reprerez je da pozove najbolje i da ih motivise...A da Pape ili Mesa nauci jednog Dzeku nesto?? O cemu ti pricas?? Dzeko 30 godina ima i prosao sve u karijeri..Sta ce ga uciti na 2 treninga par puta godisnje?? kretnji? driblingu? duplom pasu? sutu?? A ovaj igracina vec 10 godina.....Motivacija je najveci faktor u reprez kad si trener, mozes jos da igracima prilagodis najbolje pozcije i da ih prilagodis formaciji koju zelis da forsiras...Tu je Ciro bio Kralj...Ja sam ti igrao za mlade reprezenatcije Australije ispod 17 i 19....I kazem ti nemas puno vremena kad se okupis, samo sto smo mi djeca bili ,a pa sve upijas i nemas nista iza sebe pa slusas..A sad zamisli , kad Messi dodje na okupljanje repke :D Sta mislis da on radi i kako trenira? Gledao sam treninge Argentine uzivo..Puca slobodne, puca penale, igraju lopte itd....Uzeo sam Mesija za primjer , jer tako je svugdje uglavnom...E sad Duljevicu mozes pametovati i puno toga pokazati , ali Pjanicu ili Fzeki ne mozes...Ne nabijas im snagu ,jer su prosli pripreme sa klubom..U biti molis Boga da ti se najveci igraci ne povrede na treningu....Zato i jeste najbolje biti trener reprezentacije :D Nije Kapelo lud :D Ni blizu nemas obaveza kao kad si klupski trener :D
kiligonzales

#24562 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kiligonzales »

A jeli mislis da je Dzeko naucio nesto od Papeta??? Znas li ti sta se radi na okupljanju repre?? igras seve, pucas, pokusavas da uigras kakvu kombinaciju...Nemas ti vremena u 4 dana da uradis nesto. Ne smijes ih forsiratim oni dosli umorni , treninzi su pickin dim na okupu reprezentacija...A ako nemas kvalitetne igrace mozes ti do sutra uigravati..Trenerov posao u reprerez je da pozove najbolje i da ih motivise...A da Pape ili Mesa nauci jednog Dzeku nesto?? O cemu ti pricas?? Dzeko 30 godina ima i prosao sve u karijeri..Sta ce ga uciti na 2 treninga par puta godisnje?? kretnji? driblingu? duplom pasu? sutu?? A ovaj igracina vec 10 godina.....Motivacija je najveci faktor u reprez kad si trener..Tu je Ciro bio Kralj...
Dzeko je kod Papeta bio medju prvih 5 strijelaca u kvalifikacijama uopste. Statistika mu je bila neumoljiva za razliku kod Mese. Frajer je igrao mnogo bolje, a nije bio u igrackoj formi jednako dobroj kao sada. S minutazom je kuburio u Sitiju, ali je zabijao vise u kvalifikacijama. U ovim je zabio manje golova, a frajer jede Italiju golovima i u boljoj je formi nego u Sitiju. Da ne govorim da je i Ibisevic bio vise nego dobar, a kakva mu je statistika u ovim kvalifikacijama? Da ne govorim o drugim igracima koji igraju dobro u svojim klubovima, a u repki su gori nego ikad.

Ako si trenirao fudbal ili bilo koji drugi sport, onda znas na sta trening lici i pored toga sto se samo trenira. Nije fudbal samo istrcavanje na teren, trcanje u krug, malo seve i malo 11 na 11. Priprema je itekako bitna, fizicka priprema ne znaci nuzno mentalnu snagu, niti takticku doraslost protivniku. Motivacija je itekako bitan faktor, slazem se s tobom, mozda i najbitniji. Pobjednicki mentalitet se uci, stvara, nije lako biti profesionalac ni u jednom sportu tj. uvijek davati najbolje od sebe i igrati pametno, proracunato i sigurno.

Dzeko je paklen igrac, ali Dzeko ne vidi svoje greske na terenu, lose kretnje, pozicioniranje, manjak nudjenja ostatku ekipe, svoju tromost na momente i td. Ne moze u svakom mecu ekipa igrati jednako dobro na njega, ako im on ne pomaze, niti on moze uvijek biti dobar ako mu nema ko pomoci u fazi napada. Sve to ako ne vidi trener, onda Dzeko sigurno nece sam vidjeti i njegova ce efikasnost biti kao u ovim kvalifikacijama. Tome trener uci igrace, ako vec misli igrati neku formaciju, onda svoje zamisli treba znati prenjeti timu, svakome igracu, ako ne zna igra ce trpiti. Trener analizira protivnike, bira svoju ekipu, formaciju, govori igracima sta zeli od njih, ne igraju oni kako se njima prohtije jer da je tako Sunjic bi prema svom cejfu otisao u napad sam, ali fudbal ne trpi takvo sto. Pape je za Mesu bio majstor. Repka je igrala lijepo, nekada i na stetu rezultata, ali svakako bolje nego u periodu Mese. Malo je igraca koji nije napredovalo s njim barem u igranju za repku. On ne moze uticati na njihov profesionalni zivot u klubovima u kojim igraju.

Nama kvalitet sto se tice veze i napada nije opao, tu su manje vise ista imena, ali mi ne igramo ni priblizno dobro kako smo igrali do sad. Da ne govorim da za dva ciklusa frajer nije nasao imena da odrbanu dovede kako tako u red, a desnog beka nemamo otkad nemamo ni Mujdze. Jbg,
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24563 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

ne mislim uopće da je amar osim loš izbor za selektora.

sada ima tu onih međusobnih peripetija tipa željovac, mutav, smotan itd.

ali sam nekako ubijeđen da bi to bilo bolje nego sada, jer gore od mešine formacije i igre ne može.

najbolji dokaz da je meša rinaka od trenera je usporedba igre protiv kipra i grčke na jednoj i belgije na drugoj stranci. zabili smo belgijancima tricu i znači da možemo, ali očito da u prethodnim utakmicama nam je falilo nešto da im zabijemo tricu.

u baraž se ne ide pobjedom nad najjačom ekipom, moraju se pobijediti i one slabije i najslabije. to mi nismo mogli i ne možemo kriviti igrače zbog toga.
luckylaka

#24564 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

malakh wrote:

ali sam nekako ubijeđen da bi to bilo bolje nego sada, jer gore od mešine formacije i igre ne može.

najbolji dokaz da je meša rinaka od trenera je usporedba igre protiv kipra i grčke na jednoj i belgije na drugoj stranci. zabili smo belgijancima tricu i znači da možemo, ali očito da u prethodnim utakmicama nam je falilo nešto da im zabijemo tricu.

u baraž se ne ide pobjedom nad najjačom ekipom, moraju se pobijediti i one slabije i najslabije. to mi nismo mogli i ne možemo kriviti igrače zbog toga.
na osnovu cega mislis da Amar nije los izbor...rezultata,igara,karijere.Tip nema nista od toga.Amar moze biti samo nastavak cirkusa poslije Safeta i Meshe.Stvarno mislim na osnovu cega nekome uopste padne na pamet ovakav prijedlog.Gospodin koji bi u noralnim okolnostima zasluzio jos jednu sansu je Meho Kodro.Covjek od ugleda,autoriteta,znanja ali drugi se tu pitaju.
Fudo Bosna

#24565 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo Bosna »

luckylaka wrote:
malakh wrote:

na osnovu cega mislis da Amar nije los izbor...rezultata,igara,karijere.Tip nema nista od toga.Amar moze biti samo nastavak cirkusa poslije Safeta i Meshe.Stvarno mislim na osnovu cega nekome uopste padne na pamet ovakav prijedlog.Gospodin koji bi u noralnim okolnostima zasluzio jos jednu sansu je Meho Kodro.Covjek od ugleda,autoriteta,znanja ali drugi se tu pitaju.

A Kodro je kao "bolji" izbor od Amara? Ne vidim da je ovdje neko napisao da je Amar najbolji/najuspjesniji trener, bolji je Vaha, ali nece i ima vec ugovor, ima i boljih , stranih , (ali ili nece ili mi nemamo love za njih), Pape i Mesa su npr imali vece uspjehe i bogatije karijere, ali su oni kredite ispucali i vec se okusali ...

Ako o Kodri mislis kao o igracu, slazem se, daleko bolji od Amara. Kodro kao trener je da izvines, rinaka; bio nekakav pomocni trener, bezuspjesno vodio repku pola godine, ( pa dao ostavku poput u uvrijedjene curice), vodio Sarajevo, vjerovatno jedan od najgorih trenerskih ucinaka u povijesti ovog velikog BIH kluba, "odron" od trenerskih rezultata npr u Rajvosa...Kao autoritet prema igracima, potanak, pogotovu za Repku, a vec se tu i okusao bio je trener... (osim ako imas neke licne simpatije prema Kodri, a prema Osimu amonizitet?) :D

Amar Osim, od kraja prosjecne/potanke fudbalske karijere imao za trenerskog ucitelja; babu, Ivicu Osima, ( sigurno je imao sta i od koga da nauci), vodio Zelju, osvojio sve sto se je moglo osvojiti sa Zeljom, vodio Junajted, i to, USPJESNO itd...
Ima i prijeko potreban autoritet , i sigurno mu se ne bi moglo lumpovati do kasno na pripremama niti savez npr. imati upliv u izbor igraca...

Ima li boljih, ima: (ali ili nece, ili su pod ugovorom , ili su ODBILI da vode Repku, ili nemamo love da ih platimo, ili su vec bili , pa nazalost, zbog neuspjeha zavrsili, dat im otkaz)?
Ludzak

#24566 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ludzak »

Amar Osim je bezobrazan i drzak trener. Trener koji zna napasti igrače ako ga ne poslušaju, i kao takav nam i treba na klupi. A što se tiče trenerskih uspjeha... jbg ne može biti gori od Meše.
A Kodro je nigdje veze trener. Stvarno kako ikome može pasti na pamet da njega prizivaju na klupu.
SmokingMan

#24567 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SmokingMan »

Na osnovu kadra tokom prenosa utakmice,u kojem brko sjedi zamišljenog pogleda,autor ovog šturog teksta je došao do zaključka kako je Amar Osim naslijednik Mehmeda Baždarevića.
Charuga
Globalni moderator

#24568 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Charuga »

a sve su prilike kako će naredni selektor Zmajeva jako dobro poznavati stadion Grbavicu gdje će reprezentacija igrati utakmice.
A onda i ovo, kao šlag na tortu ... :mrgreen:
Point.

#24569 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Amar mumla kad prica, prica u bradu, kako takav moze podici ikome motivaciju? On nikakvih referenaca nema da bude uopste u krugu kandidata, kamoli glavni kandidat. Jebo ba Zelju i te tituke, pa u nasoj ligi Baka osvaja titule, jebo to onda.

Ako vec mora biti sa nasih govornih podrucja i ako se Vaha ne moze preveslati i dati mu sta zeli da postane selektor (a ne trazi puno, daj mu jebene pomocnike koje zeli) te ako se ne moze dovesti Katanec ili Robi, ne bih se dvuomio i uzeo bih tandem Sergej-Nalic. Sergej ima autoritet i legendarni status, Nalic zna fudbal, evropska skola i disciplina, vrijeme je da iskocimo iz mahalskog mentaliteta i predjemo na dokazano uspjesni disciplina, rad i kompetentnost level ako zelimo ikakvog uspijeha u narednim ciklusima.
Ludzak

#24570 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ludzak »

Jeste navalili na Vahu. Čovjek je lijepo rekao da ga se ne zove sve dok se u savezu bira po nacionalnom ključu. Znači možemo samo sanjati kako sjedi na klupi. Nije lud da ga Begić ferma.
bingov buraz

#24571 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bingov buraz »

Ja sve kontam ljudi se zajebavaju ovo za Amara :-?
SSemir

#24573 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SSemir »

Ako nemaju para za kataneca prosinecko i sl. Onda näimaju rijesenu stvar, ovaj Nalic bi objerucke prihvatio. U kombinaciji sa barbarezom bi dobili podrsku cijele nacije jbt
agent_zero

#24574 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by agent_zero »

Koristim i ovu priliku da se na*ebem svega i svačega svim sportskim kvazinovinarima (na svim portalima i dnevnim novinama), kao i svim kobajagi navijačkim skupinama, koji svi skupa gledaju propadanje i raspad reprezentacije u zadnja dva ciklusa, a niko ni glas da digne protiv saveza i selektora!

Sram i stid sve da bude, ugladajte se na komšije i susjede, tamo je sve grmilo i sijevalo dok se neke promjene nisu desile, a ovdje potpuna ravnodušnost spram saveza i kvaziselektora.

Kad vam je takav odnos, daBogda se vratila vremena mušovića, smajlovića, ilje, muniba i čeke! :-x :twisted:
edo_79

#24575 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by edo_79 »

agent_zero wrote:Koristim i ovu priliku da se na*ebem svega i svačega svim sportskim kvazinovinarima (na svim portalima i dnevnim novinama), kao i svim kobajagi navijačkim skupinama, koji svi skupa gledaju propadanje i raspad reprezentacije u zadnja dva ciklusa, a niko ni glas da digne protiv saveza i selektora!

Sram i stid sve da bude, ugladajte se na komšije i susjede, tamo je sve grmilo i sijevalo dok se neke promjene nisu desile, a ovdje potpuna ravnodušnost spram saveza i kvaziselektora.

Kad vam je takav odnos, daBogda se vratila vremena mušovića, smajlovića, ilje, muniba i čeke! :-x :twisted:
Definitivno novi selektor, ali neko ko neće biti pod uticajem igrača već ON da bira igrače koji će igrati. Podmlađivanje igračkog kadra POD HITNO, imamo mi još igrača koji bi svaki teren preorali za grb i za repku, a sve ove što trče 45-60 minuta fino za sto i otvoreno ''hoćeš igrat za repku i grb, bujrum ima da igraš 90 minuta. Nećeš ili ne možeš, hvala ti na svemu i hajd ti ganjaj loptu za pare''.
Ljudi pa pogledajte ostale reprezentacije, svi rade rotacije, podmlađuju postave, jedino mi igramo sa jednom te istom ekipom zadnjih xy godina. Ne može me niko ubijediti da nemamo kvalitetenih igrača koji mogu igrati u repki ....
Post Reply