Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muhamed Đakmić wrote:Ne može ovaj Marić ni po čemu imati prednost u ovom trenutku u odnosu na momke njegovih godina koji iza sebe imaju 2-3 sezone seniorskog fudbala.
Trebaju valjda postojati neki kriteriji, frajer je 1997. godište i igrao je jednu utakmicu protiv drugoligaša. Pa čak i u U-21 reprezentaciji su mu konkurenti fudbaleri sa drastično više iskustva.
.
Apsolutno se slažem sa tobom. To što je netko neka rezervina rezerve rezerva u nekom klubu petice nije nikakva reefrenca. Ali jeste referenca, npr, za Demirovića biti rezerva u Alavesu , mislim igrač na kojeg se računa, u odnosu na recimo prvotimca Krupe Kojića (lupam imena). Ako Demirović i iduće godine bude rezerva, briše mu se referenca......
Hoću reći, reprezentacija traži kvalitet....rekao bih dokazani kvalitet (koliko je za nas to uopšte moguće)
Kako je krenulo, Bešić se neće naigrati u novom klubu. Nema logike da mu je zacementirano mjesto u prvih 11 reprezentacije. Čak bih više volio vidjeti nekoga drugog, a on da bude na klupi. Ne pamtim kada je posljednji put sastavio pet utakmica.
Logovan wrote:Kako je krenulo, Bešić se neće naigrati u novom klubu. Nema logike da mu je zacementirano mjesto u prvih 11 reprezentacije. Čak bih više volio vidjeti nekoga drugog, a on da bude na klupi. Ne pamtim kada je posljednji put sastavio pet utakmica.
Pa Gojko ceka ko zapeta puska da je Mesa imo muda odavno bi on na klupu,ali on Messija cuvo dobro to mu jedina utakmica u repki sto je odigro da valja
leškarenje wrote:
Pa dje se iskazuje taj kvalitet,repka tanana ko rizla dok nesto ne vidim da dominiraju u Evropi ....negdje izmedju nestaju a ako trolas,jebi se
Ma nisi shvatio, u pravu si, ali po čemu je veča preporuka ne biti ni na klupi u Alavesu, nego u Swansea-u. Premda je pitanje retoričko, jer ne valja ni jedno, ni drugo. Pape je svojevremeno govorio da ne mogu igrati igrači koji ne igraju u klubovima i ni on se nije mogao držati tog pravila.
Logovan wrote:Kako je krenulo, Bešić se neće naigrati u novom klubu. Nema logike da mu je zacementirano mjesto u prvih 11 reprezentacije. Čak bih više volio vidjeti nekoga drugog, a on da bude na klupi. Ne pamtim kada je posljednji put sastavio pet utakmica.
Pa Gojko ceka ko zapeta puska da je Mesa imo muda odavno bi on na klupu,ali on Messija cuvo dobro to mu jedina utakmica u repki sto je odigro da valja
Dobar je Beša, dobro komanduje i dobro mlati Grke.
leškarenje wrote:
Jebo me otac ako ti znas čitati,ne treba klubovima dati pare....neka savez nadje izvodjace radova i plati drito njima.Ne shvatam likove kojima je ovo tesko skontati.
Sta ima Savez da ganja izvodjace radova i placa im, to je posao klubova. I da plati Zelji eto iz Zenice kmecanje a nama, plati njima dodje treci itd.
Kakva ba liga petice. EPL je na mnogo većem nivou nego te ostale lige od po dva dobra kluba.
bjež Edine, ne zajebaji......
mislim, kada bi se taj mali stvarno vrtio među 18-20 igrača Swansea (jel ono bi Swanse) ja bih rekao peke.....al meni se čini da se on vrti između 27 i 39 mjesta.....tja,
dakle, nema razlike između klupe Alavesa ili Swansea ali ima razlike jesi li ti 18 igrač u Alavesu ili 29 igrač u Swanseu
Last edited by palermo on 10/02/2018 20:12, edited 2 times in total.
leškarenje wrote:
Jebo me otac ako ti znas čitati,ne treba klubovima dati pare....neka savez nadje izvodjace radova i plati drito njima.Ne shvatam likove kojima je ovo tesko skontati.
Sta ima Savez da ganja izvodjace radova i placa im, to je posao klubova. I da plati Zelji eto iz Zenice kmecanje a nama, plati njima dodje treci itd.
Platili su i njima,jel se iko pobunio napravili Kamp,jel se iko pobunio
Ma Gojko neće nikad postati standardan. Ili će pasti u formi sa vremenom pa će nam bolje rješenje biti Bešić ili će frajer ostariti čekajući.
Kakva ba liga petice. EPL je na mnogo većem nivou nego te ostale lige od po dva dobra kluba.
mislim, kada bi se taj mali stvarno vrtio među 18-20 igrača Swansea (jel ono bi Swanse) ja bih rekao peke.....al meni se čini da se on vrti između 27 i 39 mjesta.....tja,
Ma ne znam koji su ga klinac kupili, ako će ga zajebavati ko Bešu.
leškarenje wrote:
Platili su i njima,jel se iko pobunio napravili Kamp,jel se iko pobunio
Koristi li taj kamp klub Celik na dnevnoj bazi ili je samo u reprezentativne svrhe?
Point. wrote:
Koristi li taj kamp klub Celik na dnevnoj bazi ili je samo u reprezentativne svrhe?
Čelik ne koristi koliko znam.
Ma Kamp sam naveo kao primjer ovoga sto kaze da ce prigovarati....pa i ljudi iz Uefe kad bi vidjeli da uhljupi nesto pokusavaju dali bi sredstava.
Ti pasa ocito ne kontas da mi zivimo u zemlji gdje se mora ukljuciti savez,pa u jebenoj Hrvatskoj SAVEZ radi terene svih klubova....ulozio je savez bruku love u Bilino pa se niko ne zali,ha ja....ali se vidi koja je razlika igrati na Bilinom polju nego na Tusnju
Point. wrote:
Čelik ne koristi koliko znam.
Ma Kamp sam naveo kao primjer ovoga sto kaze da ce prigovarati....pa i ljudi iz Uefe kad bi vidjeli da uhljupi nesto pokusavaju dali bi sredstava.
Ti pasa ocito ne kontas da mi zivimo u zemlji gdje se mora ukljuciti savez,pa u jebenoj Hrvatskoj SAVEZ radi terene svih klubova....ulozio je savez bruku love u Bilino pa se niko ne zali,ha ja....ali se vidi koja je razlika igrati na Bilinom polju nego na Tusnju
Eto Celik ima savrsen teren pa ih nigdje. Misljenja sam da je glavni problem amaterizam, pocevsi od sudija pa preko trenera, struke generalno. Ne razmislja se dugorocno, igraci ne zive profesionalno. Pa jebo ga dan, igraci nasih timova u 60-toj minuti se rastaju sa dusom. Ne moze to biti do terena i uslova.
dakle, nema razlike između klupe Alavesa ili Swansea ali ima razlike jesi li ti 18 igrač u Alavesu ili 29 igrač u Swanseu
Ti ne znaš Engleze i njihovu arogantnost...uklopio se
Al je najjače kad takvi dođu na SP i onda iz grupe kući
Tomahawk11 wrote:
Nije isto nacionalni tim I EPL, tj. nacionalni tim trpi zato sto u EPL igraju najbolji igraci iz cijelog svijeta. Kadkada timovi izadju bez ijednog engleskog igraca.
A ne radi se o bilo kakvoj arogantnosti, nego cinjenicama. Zbog velike konkurencije moras biti stvarno dobar igrac da uletis i u neki losiji klub u EPL.
Tomahawk11 wrote:
Nije isto nacionalni tim I EPL, tj. nacionalni tim trpi zato sto u EPL igraju najbolji igraci iz cijelog svijeta. Kadkada timovi izadju bez ijednog engleskog igraca.
A ne radi se o bilo kakvoj arogantnosti, nego cinjenicama. Zbog velike konkurencije moras biti stvarno dobar igrac da uletis i u neki losiji klub u EPL.
Malo sam se našalio, ali si u pravu za konkurenciju u timovima engleske lige
Mada bi nama valjao i prvotimac Alavesa.
Tomahawk11 wrote:
Ne bih se slozio da igraju najbolji igraci. Messi, Ronaldo i Neymar se smatraju top 3 pa ne igraju gore. Ako dodamo cinjenicu da ni Zidane, pravi Ronaldo, Ronaldinho, Cruyff koji se smatraju krem dela krem nikad nisu igrali na Otoku, onda je malo prenapuhano reci daleko najbolja liga. Najbolji su u marketingu lige, sto jest jest.