kako te bocka Arenalendric wrote:Umaju ba para, ide bordo arena ubrzo, ibizza rekoFuzzy Dunlop wrote:Ima Tan, vi nemate![]()
Inače ne bi moljakali svako malo. Svaki drugi post je: Treba otići do Tana tražiti da napokon odriješi kesu.
Mi smo vama dali koliko smo dali zbog uslova. Vi nama kao iz nekog inata
Ok, završenoSamo nemoj te glumiti vi nešto pametni, bolji od nas.. fgr.
Vidi kaze "vjeruj mi" moraš mi vjerovat
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ibizza
#24551 Re: Sarajevski derbi
-
lakilaka
#24552 Re: Sarajevski derbi
kada bi htio prihvatiti neke cinjenice logika bi se pokazala sama, ne bi morao kontati:ibizza wrote:Ima Tan, ali imamo i mi, odrijesila se kesa, vjeruj miFuzzy Dunlop wrote:Ima Tan, vi nemate![]()
Inače ne bi moljakali svako malo. Svaki drugi post je: Treba otići do Tana tražiti da napokon odriješi kesu.
Mi smo vama dali koliko smo dali zbog uslova. Vi nama kao iz nekog inata
Ok, završenoSamo nemoj te glumiti vi nešto pametni, bolji od nas.. fgr.
Hajd mi ti pokusaj objasniti ovo: U jesenjem dijelu sezone, na kapacitetu od 9000 stolica, vi nama dajete 1500 ulaznica, dize se Istok, prosiruje se kapacitet na 13-14 hilajda stolica i raskopcani dolazi sa ponudom od 700 stolica
Umjesto da zadrzi isti broj ulaznica, on nama daje duplo manje , a prosirio kapacitet stadiona za 50%
![]()
Znaci, gdje je ovdje logika?
- MUP je odredio onolike tampon zone, jer su na prethodnom derbiju vasi vandali lomili stolice, bacali baklje i topovske prema zeljinim navijačima na sjeveru i to je bilo zbog toga a MUP-u je tako najlakse. zbog tih tampon zona vi ste dobili manje karata a opet vise od 5%. znaci vasi huligani su bili povod reakcije MUP-a. e vi sada u nemanju argumenata izmišljate ferida i popravak wc-a. smijesno. meni licno odgovara ovo 5% i tamo i vamo, da ne bi bila ugrozena imovina fk zeljeznicar. vaša svakako nije imovina na gradskom stadionu pa to ne mozete shvatiti. zivilo 5% pravilo. 5% od 35000 je vece od 5% od 13500, pa ti vidi ko je donji .
Last edited by lakilaka on 16/05/2017 19:49, edited 1 time in total.
-
Sa_u_srcu
#24553 Re: Sarajevski derbi
Ne lazite Vise na MuP mitomani, kada se isti ogradio od vas. Zamisli kakvi ste kad se i MuP ogradjuje od vas...
-
lakilaka
#24554 Re: Sarajevski derbi
ne lazi ti. MUP je odredio veličine tampon zona i to je imalo za posljedicu da dobijete onoliko karata, ali opet vise od 5%. a sve su to izazvali vaši huligani. a ti i dalje laži po svome.Sa_u_srcu wrote:Ne lazite Vise na MuP mitomani, kada se isti ogradio od vas. Zamisli kakvi ste kad se i MuP ogradjuje od vas...
-
Sa_u_srcu
#24555 Re: Sarajevski derbi
lakilaka wrote:ne lazi ti. MUP je odredio veličine tampon zona i to je imalo za posljedicu da dobijete onoliko karata, ali opet vise od 5%. a sve su to izazvali vaši huligani. a ti i dalje laži po svome.Sa_u_srcu wrote:Ne lazite Vise na MuP mitomani, kada se isti ogradio od vas. Zamisli kakvi ste kad se i MuP ogradjuje od vas...
Ne lazi vise ovaj napaceni narod...nemas na to pravo, uostalom imas saopstenja, nadji pa se uvjeri mitomane.
- Mea_parvitas
#24556 Re: Sarajevski derbi
Derbi kad je bilo 9000, slomili ste koliko ono stolica? Ponasali se kao najveci divljaci i stoka jer vam je bilo krivo zbog navijacke akcije koju smo tada pokrenuli i podrzali svoj klub sto vi nikad necete moci! Jel tako bilo? Onda dodje mup i kaze, eh sad je tampon po 2 "sektora" i automatski nas zavaljuje za jedan sektor (manje nasih navijaca), znaci mi da bi vama dali jos jedan sektor (tj. slovo), za tih dodatnih 500 mjesta, onda bi Zeljinim navijacima ostalo fakticki jedno slovo i to je sve od sjevera... Gdje to ima logike? Znaci krivi su vasi navijaci koji su se ponasali kao najveca stoka na prethodnom derbiju zbog cega je mup naredio da tampon zone sada budu puno vece, da se postavljaju dodatne mreze, kurci palci... Eto gdje je ovdje logika... Da ste stoka (oni koji su lomili stolice naravno, ne normalna raja koja je hajmo reci u nekakvoj vecini)...ibizza wrote: Hajd mi ti pokusaj objasniti ovo: U jesenjem dijelu sezone, na kapacitetu od 9000 stolica, vi nama dajete 1500 ulaznica, dize se Istok, prosiruje se kapacitet na 13-14 hilajda stolica i raskopcani dolazi sa ponudom od 700 stolica
Umjesto da zadrzi isti broj ulaznica, on nama daje duplo manje , a prosirio kapacitet stadiona za 50%
![]()
Znaci, gdje je ovdje logika?
- MOSALJOZE
#24557 Re: Sarajevski derbi
Dobro im došlo ovo
Subrina ne daje plate,u ligi ce osvojit kitu,valja nadoknadit zaostatak iz kupa,ma 5 % je bitno jebo ovo.
Subrina ne daje plate,u ligi ce osvojit kitu,valja nadoknadit zaostatak iz kupa,ma 5 % je bitno jebo ovo.
-
lakilaka
#24558 Re: Sarajevski derbi
istina boli. a ti i dalje laži ovaj napaćen narod, kao sto si i navikao. samo to ne pali kod normalnih i onih koji razmišljaju svojom glavom. a koji dio ti nije jasan oko MUP-a i tampon zona a i možda oko ferida vodoinstalatera da ti pokušam nacrtati.Sa_u_srcu wrote:lakilaka wrote:ne lazi ti. MUP je odredio veličine tampon zona i to je imalo za posljedicu da dobijete onoliko karata, ali opet vise od 5%. a sve su to izazvali vaši huligani. a ti i dalje laži po svome.Sa_u_srcu wrote:Ne lazite Vise na MuP mitomani, kada se isti ogradio od vas. Zamisli kakvi ste kad se i MuP ogradjuje od vas...
Ne lazi vise ovaj napaceni narod...nemas na to pravo, uostalom imas saopstenja, nadji pa se uvjeri mitomane.
-
Sa_u_srcu
#24559 Re: Sarajevski derbi
Znaci oni ce napuniti svoj stadion sa 10.000 navijaca i bez nas a mi necemo Kosevo bez njih....
pa ti udji u raspravu sa prosjecnim navijacem fk zeljeznicar 
-
Melbourne_Australia
#24560 Re: Sarajevski derbi
A znas sta je crnjakSa_u_srcu wrote:Znaci oni ce napuniti svoj stadion sa 10.000 navijaca i bez nas a mi necemo Kosevo bez njih....pa ti udji u raspravu sa prosjecnim navijacem fk zeljeznicar
- Šibicar
#24561 Re: Sarajevski derbi
Sa_u_srcu wrote:lakilaka wrote:ne lazi ti. MUP je odredio veličine tampon zona i to je imalo za posljedicu da dobijete onoliko karata, ali opet vise od 5%. a sve su to izazvali vaši huligani. a ti i dalje laži po svome.Sa_u_srcu wrote:Ne lazite Vise na MuP mitomani, kada se isti ogradio od vas. Zamisli kakvi ste kad se i MuP ogradjuje od vas...
Ako znas citati i ako si procitao to saopstenje,onda samo ti ovdje ispadas lazov,mup se ogradio od broja ulaznica za vas,ali su zahtjevali tampon zone od 100 metara.Da ti objasnim,posto ocito nisi shvatio to mupovo saopstenje,nasi su,naravno,mogli vama dati i cijeli sjever i pola istoka,kakve veze ima mup sa tim,i oni su to i naveli u svom saopstenju,problem su bile ogromne tampon zone,dakle da smo vam dali slovo O,tampon zona bi bile E i LJ,plus slovo G na istoku,a ti i dalje misli da mup nema krivice.....
-
Sa_u_srcu
#24562 Re: Sarajevski derbi
Melbourne_Australia wrote:A znas sta je crnjakSa_u_srcu wrote:Znaci oni ce napuniti svoj stadion sa 10.000 navijaca i bez nas a mi necemo Kosevo bez njih....pa ti udji u raspravu sa prosjecnim navijacem fk zeljeznicar
Sto smo mi napunili jedini uz repku stadion koji vi rentate...Znaci niste vi nego mi
Sarajevo machester, hamburg po 55 tisuca...
-
sarajevo999999
#24563 Re: Sarajevski derbi
Daj da se urgira da manijaci dobiju 5,5% samo da ovaj vise ne kmeci jbt ogadi mi derbi.lakilaka wrote:ne lazi ti. MUP je odredio veličine tampon zona i to je imalo za posljedicu da dobijete onoliko karata, ali opet vise od 5%. a sve su to izazvali vaši huligani. a ti i dalje laži po svome.Sa_u_srcu wrote:Ne lazite Vise na MuP mitomani, kada se isti ogradio od vas. Zamisli kakvi ste kad se i MuP ogradjuje od vas...
Ot: Utuhati nogama, šakama i glavom. 4-0 odbrana im je propuh
-
Sa_u_srcu
#24564 Re: Sarajevski derbi
. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.
NE LAZITE VISE OVAJ NAPACENI NAROD MITOMANI
-
yasaq
#24565 Re: Sarajevski derbi
Manijaci u doba Jure !Melbourne_Australia wrote:A znas sta je crnjakSa_u_srcu wrote:Znaci oni ce napuniti svoj stadion sa 10.000 navijaca i bez nas a mi necemo Kosevo bez njih....pa ti udji u raspravu sa prosjecnim navijacem fk zeljeznicar
Sto smo mi napunili jedini uz repku stadion koji vi rentate...Znaci niste vi nego mi

-
lakilaka
#24566 Re: Sarajevski derbi
dzaba se ti a bogami i ja trudio da im objasniš, oni i dalje po svome. bježe od istine.Mea_parvitas wrote:Derbi kad je bilo 9000, slomili ste koliko ono stolica? Ponasali se kao najveci divljaci i stoka jer vam je bilo krivo zbog navijacke akcije koju smo tada pokrenuli i podrzali svoj klub sto vi nikad necete moci! Jel tako bilo? Onda dodje mup i kaze, eh sad je tampon po 2 "sektora" i automatski nas zavaljuje za jedan sektor (manje nasih navijaca), znaci mi da bi vama dali jos jedan sektor (tj. slovo), za tih dodatnih 500 mjesta, onda bi Zeljinim navijacima ostalo fakticki jedno slovo i to je sve od sjevera... Gdje to ima logike? Znaci krivi su vasi navijaci koji su se ponasali kao najveca stoka na prethodnom derbiju zbog cega je mup naredio da tampon zone sada budu puno vece, da se postavljaju dodatne mreze, kurci palci... Eto gdje je ovdje logika... Da ste stoka (oni koji su lomili stolice naravno, ne normalna raja koja je hajmo reci u nekakvoj vecini)...ibizza wrote: Hajd mi ti pokusaj objasniti ovo: U jesenjem dijelu sezone, na kapacitetu od 9000 stolica, vi nama dajete 1500 ulaznica, dize se Istok, prosiruje se kapacitet na 13-14 hilajda stolica i raskopcani dolazi sa ponudom od 700 stolica
![]()
Znaci, gdje je ovdje logika?A vi ste dobili 1090 mjesta, sto je vise od tih 5%, ali eto, receno je da cete tako uraditi, ko biva vi nekome prijetite, pa nema veze... Sljedeci derbi ce biti jasna razlika u odnosu na tih prijasnjih 1500 kad ste recimo bili normalni pa dobili toliko mjesta uz manju tampon zonu, a sadasnjih manje od 700 mjesta... A mi cemo svakako napuniti svoj stadion, dok vi necete nadoknaditi ta mjesta na koja bi dosli manijaci.
-
Melbourne_Australia
#24567 Re: Sarajevski derbi
Ja pricam od rata pa do sad...Mi nikad nismo imali potrebu da rentamo stadion do rata, jer smo imali svoj....I prestani da lazes i da zoves lavor vas stadion!!! Kad to moze da bude stadion svakog zivog...Pa cak i ako hoces za koridu za sta se koristio...Sa_u_srcu wrote:Melbourne_Australia wrote:A znas sta je crnjakSa_u_srcu wrote:Znaci oni ce napuniti svoj stadion sa 10.000 navijaca i bez nas a mi necemo Kosevo bez njih....pa ti udji u raspravu sa prosjecnim navijacem fk zeljeznicar
Sarajevo machester, hamburg po 55 tisuca...mali ste vi uvijek bili pasha moj
-
vazna
#24568 Re: Sarajevski derbi
-
Sa_u_srcu
#24569 Re: Sarajevski derbi
Prekucat ce i srpsku mitomaniju... 
-
lakilaka
#24570 Re: Sarajevski derbi
pročitaj moje postove i zadnji post od šibicara. možda konačno i shvatiš.Sa_u_srcu wrote:. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.
-
Sa_u_srcu
#24571 Re: Sarajevski derbi
lakilaka wrote:pročitaj moje postove i zadnji post od šibicara. možda konačno i shvatiš.Sa_u_srcu wrote:. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.
Mup se ogradio od vas ejjjj MuP...
-
yasaq
#24572 Re: Sarajevski derbi
Jah, vi ste svoj svakako oteli !Melbourne_Australia wrote:Ja pricam od rata pa do sad...Mi nikad nismo imali potrebu da rentamo stadion do rata, jer smo imali svoj....I prestani da lazes i da zoves lavor vas stadion!!! Kad to moze da bude stadion svakog zivog...Pa cak i ako hoces za koridu za sta se koristio...Sa_u_srcu wrote:Melbourne_Australia wrote:
A znas sta je crnjakSto smo mi napunili jedini uz repku stadion koji vi rentate...Znaci niste vi nego mi
-
Melbourne_Australia
#24573 Re: Sarajevski derbi
Vi u svom vlasnistvu imate ves masinu samoMelbourne_Australia wrote:Ja pricam od rata pa do sad...Mi nikad nismo imali potrebu da rentamo stadion do rata, jer smo imali svoj....I prestani da lazes i da zoves lavor vas stadion!!! Kad to moze da bude stadion svakog zivog...Pa cak i ako hoces za koridu za sta se koristio...Sa_u_srcu wrote:Melbourne_Australia wrote:
A znas sta je crnjakSto smo mi napunili jedini uz repku stadion koji vi rentate...Znaci niste vi nego mi
-
Sa_u_srcu
#24574 Re: Sarajevski derbi
Idi hvataj kengure pusti se sporta, nije ovo za tebe...
-
Udbas
#24575 Re: Sarajevski derbi
Štrumfete neka krivca za ovih 5% traže u svojim redovima. Među onim mongoloidima koji su bacali baklje na istok i u svečanu ložu. Jebi ga, da to krezavi debili nisu radili ne bi bila ovolika tampon zona.