Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Grean
#24526 Re: Utakmice.
Mujakic!!!
Sve i jednim potezom je pokazao da nema ama bas nikakav razlog da bude rezerva ni Adukoru ni Sofrancu.
Mislim da je imao jedno pogresno dodavanje u cijeloj utakmici i to je zavrsilo u autu.
Sto se utakmice tice, vadit cemo se u ligi za prvaka.
Sve i jednim potezom je pokazao da nema ama bas nikakav razlog da bude rezerva ni Adukoru ni Sofrancu.
Mislim da je imao jedno pogresno dodavanje u cijeloj utakmici i to je zavrsilo u autu.
-
al-em
#24527 Re: Utakmice.
Nikad ranije nismo otpali iz utrke za trofeje kao ove godine. Jadno.
- Grean
#24528 Re: Utakmice.
Stvarno jadno izgleda ovo sa Hodzicem na lijevom i Hebibovicem na desnom beku ali ne mogu vise da trubim.Sliver wrote:ili, bar na dosad pokazanom, halil nad lelicem. Btw opet smo pretrpani igracima u sredini, a napad i odbrana talasikaGrean wrote:Mujakic!!!
Hebibovic se treba vratiti na krilo i kraj price.
- Dinostula
#24529 Re: Utakmice.
Husref je jedna velika neznalica i tu nema lijeka.Grean wrote:Stvarno jadno izgleda ovo sa Hodzicem na lijevom i Hebibovicem na desnom beku ali ne mogu vise da trubim.Sliver wrote:ili, bar na dosad pokazanom, halil nad lelicem. Btw opet smo pretrpani igracima u sredini, a napad i odbrana talasikaGrean wrote:Mujakic!!!
Hebibovic se treba vratiti na krilo i kraj price.
Sto kazes gdje ce mrtvi Hodzic igrati lijevo pa tu je i Bekic za njega Roberto Carlos.
Jednom se mozes zajebati ali dva puta to je vec kretenluk.
Budala sastavlja tim ko da igra PES 2018 stavi najjace igrace po karakteristikama.
- ZonFon
#24530 Re: Utakmice.
Dobro smo prosli, kako smo odigrali. 
- strong69
#24531 Re: Utakmice.
Oderace nas Krupa 
-
sencobih
#24532 Re: Utakmice.
Ali zato smo renovirali salu za konferencije, da dame iz uprave mogu selfije pucati .
- Maharadza
#24533 Re: Utakmice.
Što neko napisa negdje 'zvuči otrcano ali dajte juniore do kraja, ništa lošije neće izgledati od ovih levata'!
- Logovan
#24534 Re: Utakmice.
Ne budemo li ih pobijedili, tačno će biti katastrofa.strong69 wrote:Oderace nas Krupa
- Muhamed Đakmić
#24535 Re: Utakmice.
Ne može se više čovjek sekirati
Sa Krupom u srijedu za četvrto mjesto, i naravno molimo Boga da Željo osvoji kup, izgleda samo nam je to ostalo kao nada za Evropu.
Mada ne znam koliko je dobro ''ubosti'' Evropu, možda bi bolje bilo da se fuli jer ovo ionako ničemu ne vodi.
Sa Krupom u srijedu za četvrto mjesto, i naravno molimo Boga da Željo osvoji kup, izgleda samo nam je to ostalo kao nada za Evropu.
Mada ne znam koliko je dobro ''ubosti'' Evropu, možda bi bolje bilo da se fuli jer ovo ionako ničemu ne vodi.
- Logovan
#24536 Re: Utakmice.
Pa i kada fulimo, šta dobijemo? Ništa. Fulili smo 2016. godine i nije se promijenilo stanje na bolje.Muhamed Đakmić wrote: Mada ne znam koliko je dobro ''ubosti'' Evropu, možda bi bolje bilo da se fuli jer ovo ionako ničemu ne vodi.
- Muhamed Đakmić
#24537 Re: Utakmice.
Ma na vrh glave je sramota, Zarija, Kukesija, Zeta i sličnog smeća s kojim se patimo.Logovan wrote:Pa i kada fulimo, šta dobijemo? Ništa. Fulili smo 2016. godine i nije se promijenilo stanje na bolje.Muhamed Đakmić wrote: Mada ne znam koliko je dobro ''ubosti'' Evropu, možda bi bolje bilo da se fuli jer ovo ionako ničemu ne vodi.
Nije ovdje problem ni Husref, a ni igrački kadar. Ovo meni djeluje isto Olimpik prije par godina, godinama imali kvalitetan igrački kadar, a nikad ništa nisu napravili da valja. Ono osvajanje kupa ih je na kraju skoro i ugasilo.
Uglavnom, klub bez vizije, bez ideje, bez ciljeva.
Uprava nije lopovska, ali nema veze ni šta hoće ni na koji način. Opustili su se, isto smo neki čamčić na moru, nose ga valovi i vjetrovi čas lijevo-čas desno. Sve se radi stihijski i neplanski, postajemo mrtvi prosjek.
Opet će se na ljeto frizirati izjave kvazipojačanja u stilu: Drago mi je što sam došao u najveći klub u BiH i slično.
S druge strane, ove ismijavamo za lopte i onda dopustimo sebi isto. Baš se ponašamo kao mali klubić, koji se raduje sitnim stvarima i koji spašava sezonu pobjedama nad rivalom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24538 Re: Utakmice.
Đakmić sve rekao
Najgore što nema ko da ove zamjeni
Oni su zamijenili one prije njih, jer su oni bili lopovi....ali su izgleda imali više toga u sebi da znaju šta hoće.
Ja bih jedino rekao da je do Husrefa što je spremao jedan tim, a sad mu igra drugi.
Ovo sa Radnikom manje više, prije svega ono sa Širokim.
Najgore što nema ko da ove zamjeni
Oni su zamijenili one prije njih, jer su oni bili lopovi....ali su izgleda imali više toga u sebi da znaju šta hoće.
Ja bih jedino rekao da je do Husrefa što je spremao jedan tim, a sad mu igra drugi.
- Muhamed Đakmić
#24539 Re: Utakmice.
Ma jesu do Husrefa ove dvije utakmice, ali stvarno se ništa neće promijeniti čak i ako ga smijenimo i dovedemo Pepa Guardiolu.Tomahawk11 wrote:Đakmić sve rekao![]()
Najgore što nema ko da ove zamjeni![]()
-
il dottore
#24540 Re: Utakmice.
Ne kontam ovo jednu ekipu uigravo a s drugom igra
Koji su to novi igraci
Koji su to novi igraci
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24541 Re: Utakmice.
Mislio sam na taktiku.il dottore wrote:Ne kontam ovo jednu ekipu uigravo a s drugom igra
Koji su to novi igraci
Ovo tipa Krste mu na krilu, Hebib na beku.
- Muhamed Đakmić
#24542 Re: Utakmice.
Jeste on izrotirao nekoliko igrača po pozicijama, ali ja bih stvarno rekao da se tome malo više značaja daje nego što bi trebalo.il dottore wrote:Ne kontam ovo jednu ekipu uigravo a s drugom igra
Koji su to novi igraci
Pa nismo jednom kritikovali trenere što su predvidivi i daju protivnicima mogućnost da ih lako pročitaju.
A Krste mu je skoro cijelu jesen bio krilo, dok je Hebib najmanji problem u ekipi čak i na beku. Meni bar.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24543 Re: Utakmice.
Ma dobro, Hebib može i proći ko bek, ali Krste ko krilo - nikako.
Meni se čini da na pripremama nije igrao krilo.
To što je jesenji dio igrao krilo, znamo kako ga je igrao.
Je li moguće da Husref ne vidi da je tu čovjek igrač manje?
Ono, mora biti na terenu, ali imam popunjenu sredinu, hajde ti, momak, na krilo?!
Bolje onda da sjedi na klupi nego tako.
Ono, mora biti na terenu, ali imam popunjenu sredinu, hajde ti, momak, na krilo?!
- Muhamed Đakmić
#24544 Re: Utakmice.
Pa eto, danas nije igrao krilo uglavnom, pa je opet bio izgubljen slučaj. Sve je bilo haotično pa je možda tako djelovalo, ali je Krste bio desetka, krila su bili Kuzmanović i Halilović.Tomahawk11 wrote:Ma dobro, Hebib može i proći ko bek, ali Krste ko krilo - nikako.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24545 Re: Utakmice.
Ovo su danas posljedice poraza iz Širokog.
Dobro, donekle i uslova na terenu.
Tačno se vidjela nemoć nakon onih par prilika s početka.
Možda ne bismo ovo ništa pisali da je ono Adukorovo ušlo, ali hajde.
- armin071
#24546 Re: Utakmice.
Ma bogami je ono mrtvi prosjek. Igra Dusan na lijevom beku slomi se covjek da se okrene da centrira desnom. Bekic dokazani antitalenat fudbala ti nema zamjenu?! Kud ces dalje kad je Ahmetovic najsporiji igrac na terenu danas bio ko Bolt u odnosu na ostale. Hebib standardno ne moze ni solje pogoditi kad pisa a ne go. Nema nam pola igraca konkurenciju i boli ih ona stvar. Preplaceni za ono sto nude i to ti je to.Tomahawk11 wrote:Ovo su danas posljedice poraza iz Širokog.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24547 Re: Utakmice.
Sve su to stvari na koje će Husref po završetku ove sezone morati naći odgovor, inače mrka kapa.armin071 wrote:Ma bogami je ono mrtvi prosjek. Igra Dusan na lijevom beku slomi se covjek da se okrene da centrira desnom. Bekic dokazani antitalenat fudbala ti nema zamjenu?! Kud ces dalje kad je Ahmetovic najsporiji igrac na terenu danas bio ko Bolt u odnosu na ostale. Hebib standardno ne moze ni solje pogoditi kad pisa a ne go. Nema nam pola igraca konkurenciju i boli ih ona stvar. Preplaceni za ono sto nude i to ti je to.Tomahawk11 wrote:Ovo su danas posljedice poraza iz Širokog.
Ovdje je bila galama da nam je vezni red pretpan, a pogledaj kad imaš da ti je igrač kartoniran, onda onaj drugi bolestan, bude taman.
Svakako, što bi Bekić grizao kad je nezamjenjiv
Ili Hebibović.
-
todd_smith
#24548 Re: Utakmice.
Jeste negativni 
- armin071
#24549 Re: Utakmice.
Jebote Muhamed Konjictodd_smith wrote:Jeste negativni
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24550 Re: Utakmice.
Premali je uzorak da bi rekli da igrač ne valja.Sliver wrote:Tomi, nije vezni red pretrpan ko vezni red, ali je pretrpan u odnosu odbrane i napada. Nismo nasli bekove, ali smo doveli halila, koji i uz go u listici nije pokazao nista. Nije nam bio potreban uz crepulju. Ali eto da vidimo kakav je makedonac. Mene samo boli to sto ne rijesavamo recimo odbranu a za vezu vise ne mozemo ni skontati ko bi poceo.
Morali smo rijesiti prvo odbranu i napad, pa onda o sredini razmisljati, da se to malo izbalansira
Druga stvar, Crepulja je vezni ili prije defanzivni vezni, Halilović krilo.
A dobro, šta bi mi kad se dovodi po sistemu šta ima slobodno na tržištu.
Dobrih bekova sigurno nema.
Mi smo sa napadom svakako na vi i ne mislim na ovu sezonu nego na naredne koje dolaze.
Ne može nam Ahmet biti budućnost u napadu. Ova sezona ok, možda i iduća, ali pitanje je, šta dalje?!
I dalje mislim da tu nemamo adekvatne zamjene. Kaže izađe Ahmet, gurne se Krste naprijed. Pa nije to to.