Jesi li ovo prodao nakav debilni item za ovoliko para mame ti ?relativno84 wrote:anes66 wrote:Da nebude da lazem
![]()
@megamen, zar nije izasao dragonball, vidio sam da ga ljudi igraju.
Moderator: Benq
Jesi li ovo prodao nakav debilni item za ovoliko para mame ti ?relativno84 wrote:anes66 wrote:Da nebude da lazem
![]()
Da PUBG jaknadiablobih wrote:Jesi li ovo prodao nakav debilni item za ovoliko para mame ti ?
@megamen, zar nije izasao dragonball, vidio sam da ga ljudi igraju.

A jebo te tito dragi, debilni komad odjece, i to u igri, neko je spreman platiti toliko :O Ti ga dobio dzabe pretpostavljamrelativno84 wrote:Da PUBG jaknadiablobih wrote:Jesi li ovo prodao nakav debilni item za ovoliko para mame ti ?
@megamen, zar nije izasao dragonball, vidio sam da ga ljudi igraju.u startu je kostala 1500$ ali kako moras cekati 7 dana da prodas obori se ali ok, nije lose
diablobih wrote: megamen, zar nije izasao dragonball, vidio sam da ga ljudi igraju.
A dobro imas ovih debila sto zaradjuju na igrama, njima je to stvar furke, posebno jer se tesko dobije, cista sreca, 2$ kljuc da otvorim kutijudiablobih wrote:A jebo te tito dragi, debilni komad odjece, i to u igri, neko je spreman platiti toliko :O Ti ga dobio dzabe pretpostavljam
ne primjeti se uopsteAverus wrote:@ovi koji koriste wireless/bluetooth slušalice/headset
Koliko kasni zvuk, koliko se primjeti u igrama, radu za računarom itd.?
Dankešen majn frojndRaigor Stonehoof wrote:ne primjeti se uopsteAverus wrote:@ovi koji koriste wireless/bluetooth slušalice/headset
Koliko kasni zvuk, koliko se primjeti u igrama, radu za računarom itd.?