sherbett wrote:jesu to vijesti sa onog portala što izmišlja sprdancije?
dješh .BA se šprdat s srBskijem ČekiĆem....VuuuuČEEEEE nedaj ga pa makra ga patuljci iz sredozemlja nanovo kovali
sherbett wrote:jesu to vijesti sa onog portala što izmišlja sprdancije?
sherbett wrote:12wer wrote:Naravnosherbett wrote:jesu to vijesti sa onog portala što izmišlja sprdancije?
LoŽanesherbett wrote:Lozane?
za LožiJone...ko neKo neKog nataKario i onda se patuljci Cmejusherbett wrote:Lozane?
uvijek ima dobrih dusa spremnih da prevedusherbett wrote:Očito nisam odavde![]()
Чудноsherbett wrote:Nikad čula
A manje u srbijisherbett wrote:nešto si pogrešno shvatio...više sam na Kosovu12wer wrote:Koliko sam mogao da zakljucim ćesto si u srbiji,pa mi je ćudno da nisi nabasala na taj izraz
Nije bitno,to je čest izraz ali nema vezesherbett wrote:Samo po BG-u
Šveđanin wrote:A ne mogu biti procesuirani jer nemaju dovoljno godina..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

ja pomisliH etoinHa 200 -300 miliJona kad ono trt milojKo dvajst komataRUSI DOLAZE: Vernici iz Moskve krenuli na litiju za spas Srba!
MOSKVA - Grupa od dvadeset ruskih vernika krenula je iz Moskve na put preko Ukrajine i Rumunije, da bi na vreme stigla u Srbiju na veliku litiju koja treba da se održi od 21. septembra do 14. oktobra, a organizuje se za srpsko-rusko jedinstvo i u čast 900 godina dinastije Nemanjića.
aaaa jes se praSkala vala ko god je Alal mu VeraSuđenje Ceci Ražnatović odgođeno jer "ne može da stoji na nogama"
Suđenje folk pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću zbog optužbi da su prijetili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007. godine odgođeno je danas u Prvom osnovnom sudu za 25. novembar zbog izostanka Ražnatovićeve.
Code: Select all
On je prvak, već dovoljno preplašen novim razdobljem njegovog života, tek je dve nedelje kako je pošao u školu... i umesto da uči slova i brojeve lekari mu se bore za slezinu, a tek traume kojih će se teško osloboditi... ovo je toliko tužno, strašno i zabrinjavajuće da mi se plače.Vidis ko stalno postavlja tekstove sa njuz.net i znas da o sto on postavlja nije prava vijest.sherbett wrote:ja imam jedan problem.
Naime, ja sad više ne znam šta je fakat šta je ono drugo...
sorry... do mene je..vijest je sa B92...sherbett wrote:kad ne stave link, ili izvor..ovako se cimama. a i to je zabrinjavajuće, da mi nije čudno da povjerujemHavatar wrote:Vidis ko stalno postavlja tekstove sa njuz.net i znas da o sto on postavlja nije prava vijest.sherbett wrote:ja imam jedan problem.
Što govori o Srbiji, ili bar o onome kako je drugi doživljavaju, više od bilo koje vijesti ...sherbett wrote:ja imam jedan problem.

Beograd -- Premijer Ivica Dačić izjavio da napad na Euleks na severu Kosva predstavlja ekstremistički, a ne patriotski akt, koji nanosi štetu Srbiji u celini.
On je naglasio da taj napad najoštrije osuđuje cela Vlada Srbije.
"To nije pucanje u Euleks, već u budućnost srpskog naroda na KiM, u budućnost Srbije i njenih građana. Napad na Euleks i Kfor? Kakva je perspektiva srpskog stanovništva na Kosovu pod tim uslovima? Oni koji su to uradili su neprijatelji Srbije", poručio je Dačić.
Prema Dačićevim rečima, ovakvo "ekstremističko ludilo", kojeg ima na svim stranama, može opasno da ugrozi mir, stabilnost i bezbednost na Kosovu.
"To je velika šteta za interese Srbije, pre svega srpskog naroda na Kosovu i vlada najoštrije osuđuje taj akt", rekao je Dačić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa češkim ministrom spoljnih poslova Janom Kohoutom.