FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2451 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ladyblue18 »

Korisnicko ime wrote: Moje preuvelicavanje je bilo u tom pravcu...da pokaze da se ne moze sve opravdati pobjedom, euforijom...
Nema se sta ni opravdati, ljudi koriste izraze koje koristimo svi mi, znas ono kad za neko zensko kazes da gori, ili ti to nisi nikada rekao jer to automatski zvuci grozno za tebe koji si prezivio rat.

Ovo ne znaci da opravdavam to sto je Senad izgledao ko da je sad iz kafane pa ljubi sve redom, ili Marjanove mahalske upadice u toku utakmice (ne znam sta mu je bilo) ali tjerati mak na konac i zgrazavati se sad odjednom svakodnevnog rijecnika je previse. I kao sto rekoh blago se vama pa ste u onim trenucima slusali ko sta prica.
madFlava

#2452 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by madFlava »

StupskaBitanga wrote:Kad je voditeljina Erna mrtva hladna rekla evo vam zastava sa mojih grudi sa prsa ja sam mislio da će u grudnjaku završiti
Ja ja ja, ima i to :D a Blaz ako je sastavio dvije od iste te voditeljice, evo glava.
Altsa

#2453 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

cika senade '92 je bila davno...prestani nam prodavati iste fazone i 2013 godine...koga se jebe sto ti imas tri studija sa tri levatska voditelja...kome sta dokazujes...odradi posao profesionalno ako umijes a ako ne ostavi se tog posla
Last edited by Altsa on 11/09/2013 13:59, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#2454 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Haj ako ništa, Erna je odmor za napaćene oči :-D
StupskaBitanga

#2455 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ultima_palabra wrote:Haj ako ništa, Erna je odmor za napaćene oči :-D
Kako je krenula mogli smo očekivati erotski show. Mada ako i dalje bude ovako mala gledanost televizije kao sada možda svašta im padne na pamet
Irm@

#2456 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Irm@ »

Korisnicko ime wrote:
bude wrote:
zeko071 wrote:Dernuli smo Slovake, Izet dao go, Edin cestitao,Pape pogodio sa izmjenama.Reprezentaciju Jedine nema argumenata za pljuvati, ali hajte malo po FACE TVu.
Bolan da su sve skinuli goli, normalan covjek im ne bi mogao zamjeriti!!
:-) :-) :-)
vise od face tv, meni smeta i strah me je da su oni oni izgleda prava mjera za vecinu u bih, da su malo i orgijali pred kamerama ko ga hebe, nema veze vazno je da smo pobijedili :skoljka:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Za Senada i Marjana samo jedna rijec...fuj! Odvratno da odvratnije ne moze biti.

I odvojite vise reprezentaciju, Savez, igru i pobjedu od FaceTV...kakve oni imaju zasluge za uspjeh reprezentacije???? To je isto kao da neko tvrdi da su direktor i komentator tadasnje Televizije Sarajevo zasluzni za Bosnino osvajanje titule prvaka Evrope 1979. jer je tadasnja TVSA prenosila sve Bosnine utakmice, ukljucujuci i finale iz Grenobla...doduse, ne u HD-u... :lol:
A kad cujes onoj pijanog Senada, kao da su oni (a on licno pogotovo) patroni cjelokupnog nogometa u BiH...on ce da nekoga smjenjuje, ostavlja na funkciji...

I jos jedno. Pored onoga vec spomenutog, izuzetno degutantnog za sve nas koji smo rat proveli u ovom gradu, "Gori li Sarajevo?" i "Puca li po Sarajevu?"...nevjerovatno me nervira Marjanov nacin komentarisanja koji bi kao trebao sugerisati da ne postoji niko kome je BiH draza nego njemu. Eto on je u ekstazi, on ne moze da izdrzi, on ce da umre sinoc...a juce dosao u Bosnu...
:thumbup: :thumbup:

i nije tacno da ljudi nisu obratili paznju na komentiranje i ono sto se desavalo poslije utakmice..i kod mene na poslu se jutros uveliko to komentarisalo..
Senad ako je vec doveo Marjana da bude komentator onda mu je trebao dopustiti to a ne pijan se pojavljivati u eteru i baljezgati gluposti..
Marjan mi je omrznuo bas zbog nekog preuvelicavanja patriotizma a jucer dosao u BiH...
za voditeljicu i "s moji prsa, grudi" no comment.. ne znam koja je poenta bila :D :-D
stari_rastafari

#2457 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by stari_rastafari »

ladyblue18 wrote:
Korisnicko ime wrote: Moje preuvelicavanje je bilo u tom pravcu...da pokaze da se ne moze sve opravdati pobjedom, euforijom...
Nema se sta ni opravdati, ljudi koriste izraze koje koristimo svi mi, znas ono kad za neko zensko kazes da gori, ili ti to nisi nikada rekao jer to automatski zvuci grozno za tebe koji si prezivio rat.

Ovo ne znaci da opravdavam to sto je Senad izgledao ko da je sad iz kafane pa ljubi sve redom, ili Marjanove mahalske upadice u toku utakmice (ne znam sta mu je bilo) ali tjerati mak na konac i zgrazavati se sad odjednom svakodnevnog rijecnika je previse. I kao sto rekoh blago se vama pa ste u onim trenucima slusali ko sta prica.
Sve zavisi od konteksta u kojem upotrebljavas takvu postapalicu. U ovom kontekstu upotreba iste je bila prosto neumjesna. Pogledaj jos jednom prijenos, na samo, vjerovatno ces uvidjeti da fakat zvuci ruzno. Vjerovatno ces se takoder sloziti da ulicnim zargonima i postapalicama jednostavno nije mjesto u programu medija koji zeli biti iole profesionalan.

Na kraju, ipak je najbitnije da smo mi njima uvalili 2 komada, da smo dobili jos jednog odlicnog reprezentativca u Hajrovicu i da smo korak blize ka cilju :bih: :bih: :bih:
Unitedforever

#2458 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Unitedforever »

Bolje i pijani Senad i srčani Marjan, nego mrtvi Zoran Šuko, Spaho i "stručnjaci" Muhamed Konjić i Branimir Tulić. Svima crveni karton i mrš u pm.
BegA_

#2459 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BegA_ »

Unitedforever wrote:Bolje i pijani Senad i srčani Marjan, nego mrtvi Zoran Šuko, Spaho i "stručnjaci" Muhamed Konjić i Branimir Tulić. Svima crveni karton i mrš u pm.
:thumbup:
Korisnicko ime

#2460 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Korisnicko ime »

ladyblue18 wrote:
Pa u ovome uvelicanom je sav problem! (Btw, ne mogu da vjerujem da tebi ovo objasnjavam...)

Ne moze se isti rijecnik koristiti u medijima kao na ulici i u kolokvijalnom zargonu. Evo, uzecu tvoj primjer...zamisli da je onomad u prenosu sa zatvaranja SFF-a kad se pred Narodnim pozoristem pojavio Brad Pitt i Angelina Jolie voditelj prenosa rekao da Andja "gori"... :-)

I ne, ne smeta mi kada neko kaze za zgodnu i lijepu djevojku/zenu da "gori". I ja se mogu vidjeti u situaciji da za neku to kazem...ali kada putem medija voditelj pita za Sarajevo da li gori, recicu ti da, smeta mi.

Iako su mi, kako neke quasipatriote ovdje primjetise, Talijani drazi... :lol: :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#2461 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Koja kapljica i koja čiza dovedu te do stadija čika Senad :D
afannedim

#2462 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Unitedforever wrote:Bolje i pijani Senad i srčani Marjan, nego mrtvi Zoran Šuko, Spaho i "stručnjaci" Muhamed Konjić i Branimir Tulić. Svima crveni karton i mrš u pm.
Šuki se posebno istovarim usta zbog prve utakmice kao da je za slovake navijao svaki potez im je pozdravljao i hvalio ovog ili onog igrača
ultima_palabra

#2463 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

StupskaBitanga wrote:
Kako je krenula mogli smo očekivati erotski show. Mada ako i dalje bude ovako mala gledanost televizije kao sada možda svašta im padne na pamet
Sreća njena pa ova dvojica narkomana nisu bili u studiju :mrgreen:
swarley_s

#2464 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by swarley_s »

Ha dobro, ima na ovoj temi ljudi koji rade tamo, ili im tamo radi neko iz famElije, pa kad nesto kazes, ko da si mu prst u oko zgur'o.
BHT je neuporedivo gori po mnogo cemu, ali nije FACE zlato.
Da je bilo odvratnih stvari - jeste.
I neka procitaju, pa da sljedeci put znaju sta ne treba raditi.

I cuj - sta fali sto je cika senad bio pjan? E svaka ti cast...
StupskaBitanga

#2465 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ultima_palabra wrote:
StupskaBitanga wrote:
Sreća njena pa ova dvojica narkomana nisu bili u studiju :mrgreen:
Nadnoknade oni to već :D
doff

#2466 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by doff »

Korisnicko ime wrote: Pa u ovome uvelicanom je sav problem! (Btw, ne mogu da vjerujem da tebi ovo objasnjavam...)

Ne moze se isti rijecnik koristiti u medijima kao na ulici i u kolokvijalnom zargonu. Evo, uzecu tvoj primjer...zamisli da je onomad u prenosu sa zatvaranja SFF-a kad se pred Narodnim pozoristem pojavio Brad Pitt i Angelina Jolie voditelj prenosa rekao da Andja "gori"... :-)

I ne, ne smeta mi kada neko kaze za zgodnu i lijepu djevojku/zenu da "gori". I ja se mogu vidjeti u situaciji da za neku to kazem...ali kada putem medija voditelj pita za Sarajevo da li gori, recicu ti da, smeta mi.

Iako su mi, kako neke quasipatriote ovdje primjetise, Talijani drazi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidi ja nisam primjetio ništa vulgarno da je bilo izgovoreno od strane komentatora, a i da je bilo u tom zanosu se ne bi uzelo za zlo. Žargon nikome ne smeta, čak šta više bolje se i razumije, al uvijek ima peka kojima sve smeta. Važno je da nisu bile gluposti u komentarisanju, što često voditelji na ftv izgovaraju, od pogrešno izgovorenog imena/prezimena pa nadalje...
irac300

#2467 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by irac300 »

afannedim wrote:
Šuki se posebno istovarim usta zbog prve utakmice kao da je za slovake navijao svaki potez im je pozdravljao i hvalio ovog ili onog igrača
Ne znam zašto u isti koš stavljati jednog Muhameda Konjića, koji je toliko dao reprezentaciji, koji se razumije u fudbal, i koji daje jako korisne komentare sa šarlatanom Tulićem?
Korisnicko ime

#2468 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Korisnicko ime »

doff wrote:Vidi ja nisam primjetio ništa vulgarno da je bilo izgovoreno od strane komentatora, a i da je bilo u tom zanosu se ne bi uzelo za zlo. Žargon nikome ne smeta, čak šta više bolje se i razumije...

Good for you...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2469 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ladyblue18 »

Korisnicko ime wrote: Pa u ovome uvelicanom je sav problem! (Btw, ne mogu da vjerujem da tebi ovo objasnjavam...)
Pa jesi li ti stvarno od njih dvojice sinoc ocekivao da zvuce ko da su u pozoristu, nisu znali gdje im je dupe a gdje glava, narocito Senad i bas ce voditi racuna o tome sta su rekli :mrgreen:
Erzsebet

#2470 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

StupskaBitanga wrote:Koja kapljica i koja čiza dovedu te do stadija čika Senad :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2471 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pici »

ma treba FACE HD sve preuzet igre repke...genijalni gafovi, marjan drugo poluvijeme kad sam i ja bio vassav sjeban drži pozitivu i melje...senadu dat kanister rakije i udri :mrgreen:
stari_rastafari

#2472 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by stari_rastafari »

ladyblue18 wrote:
Pa jesi li ti stvarno od njih dvojice sinoc ocekivao da zvuce ko da su u pozoristu, nisu znali gdje im je dupe a gdje glava, narocito Senad i bas ce voditi racuna o tome sta su rekli :mrgreen:
Ne ocekuje se da zvuce kao u pozoristu ali da se ponasaju i komentarisu primjerno... Narocito Senad, koji vazi za jednog od najprofesionalnijih ako ne taj NAJ iz naseg novinarstva...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2473 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Dulce est desipere in loco- Slatko je ludovati u zgodnoj prilici, još su rekli Latini, a Ilija Čvorović je rekao " I meni nešto lepo da se desi"
Ovoj se zemlji nešto lijepo desilo, slavlje tom prigodom nije sebični egocentrizam, nego baš obrnuto. Ovoliko medijsko puritanstvo mi djeluje kao lažni moral, lažna finoća ili jednostavno nezadovoljstvo ovim lijepim što se desilo.
dust in the wind

#2474 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dust in the wind »

KatarinaKosaca wrote:Dulce est desipere in loco- Slatko je ludovati u zgodnoj prilici, još su rekli Latini, a Ilija Čvorović je rekao " I meni nešto lepo da se desi"
Ovoj se zemlji nešto lijepo desilo, slavlje tom prigodom nije sebični egocentrizam, nego baš obrnuto. Ovoliko medijsko puritanstvo mi djeluje kao lažni moral, lažna finoća ili jednostavno nezadovoljstvo ovim lijepim što se desilo.
svaka cast na komentaru.... u potpunosti se slazem
mouton noir

#2475 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mouton noir »

Cobanski program za cobanski narod/e u BiH...
Locked