protiv ovih bi u mehoricu trebalo bit 30 hiljada da se razumijemoPartijaner wrote:Tu dodaj jos i Francusku, Srbiju itd.
Stadion reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
oglo
#2451 Re: Stadion reprezentacije BiH
-
rookfash
#2452 Re: Stadion reprezentacije BiH
necu reci da vam je prica glupa i da poredite kruske i jabuke, prvo prijateljske vs zvanicne, drugo ne moze se poredit to vrijeme razocarenja i lopovluka sa onim kad je repka na vrhuncu moci...eto npr ja pamtim utakmicu BiH-azerbejdzan 1:0 Piric vodio ekipu kad je u zenici bilo 100 gledalaca, pa jel to relevantan podatak za ikakva poredjenja? naravno da nije.
-
mistek
#2453 Re: Stadion reprezentacije BiH
Protiv Hrvatske 8000? Smiješan podatak.

rookfash wrote:necu reci da vam je prica glupa i da poredite kruske i jabuke, prvo prijateljske vs zvanicne, drugo ne moze se poredit to vrijeme razocarenja i lopovluka sa onim kad je repka na vrhuncu moci...eto npr ja pamtim utakmicu BiH-azerbejdzan 1:0 Piric vodio ekipu kad je u zenici bilo 100 gledalaca, pa jel to relevantan podatak za ikakva poredjenja? naravno da nije.
-
oglo
#2454 Re: Stadion reprezentacije BiH
bas u to vrjieme bilino polje je steklo status grotla,tzv sretni stadion,trazi se karta vise itd tid...rookfash wrote:necu reci da vam je prica glupa i da poredite kruske i jabuke, prvo prijateljske vs zvanicne, drugo ne moze se poredit to vrijeme razocarenja i lopovluka sa onim kad je repka na vrhuncu moci...eto npr ja pamtim utakmicu BiH-azerbejdzan 1:0 Piric vodio ekipu kad je u zenici bilo 100 gledalaca, pa jel to relevantan podatak za ikakva poredjenja? naravno da nije.
- DoradO
#2455 Re: Stadion reprezentacije BiH
nisi mogao do karte protiv portugala, al brate gdje tih iz tvoje mjsne zajednice na kosevu kad je bih igrala i kad je zjapilo prazno ne kontam ni bilino ne bude puno protiv luksembuga ,estonije ..sto nisi doaso i poveo tih 15 000oglo wrote:i ovdje niko ne navija da se igra u Sarajevu, nego na vecem stadionu jer postajemo frustrirani zbog cinjenice da unaprijed znam da ne mogu doci do karte regularno, a najveci stadion je Kosevo i logično je da se u skorije vrijeme osposobi i reprezentacija vrati
ne igra BiH od prosle godine kvlaifikacije
i u londonu je 10 miliona ljudi pa jel mogu svi doc na finale lige prvaka na wembly?
a ja mislim da ima creno na bijelo da kosevo ne zadovoljava uslove uefe za ovaj rang takmicenja ,a nevidim ni da reprezentactivci se otimaju da igraju tamo[/quote]
ajd malo koristi zareze
kako glupo poredjenje, kako ne kontas da je taj Wembley opet primio VISE ljudi nego neki manji stadion
kad nemas argumenata fatas se za zareze , ti ukljuci mozak jer spominjes stanovnike koji ostaju bez karti ja ti navodi primjer bilo koje evropske zemlje koja ima puno vise stanovnika i oni ostaju bez karti nevidim sta je problem?
wembly jeste veci ,al grad ima preko 10miliona stanovnika a drava50, zenica ima 100 000 a drzvava manje od 4miliona.I to ti dodje na isto[/quote]
nije pasha nego te ne razumijem
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ajmo ovako... pusti sad wembley... ni ti nemas neke argumente da se razumijemo
utakmice iz proslosti se nemogu porediti npr sa ovim trenutno jer garantujem da je sad veca zainteresovanost i da je to skroz druga prica, to sbb kbb mozete nekom drugom prosipat
-
mistek
#2456 Re: Stadion reprezentacije BiH
Na utakmici sa Estonijom, rezultat 1-1, na Koševu je bilo i 25.000 ljudi. I ja se sjećam te utakmice, gledao je s istoka i bila samo takva gužva.oglo wrote:s estonijoim kad bilo 3000 rezutlat 1:1 kad nam je trebala pobjeda kisica padala ,ostala mi je u sjecanju i od tad nikad na kosevo nisam htio otic
-
Djubre_
#2457 Re: Stadion reprezentacije BiH
Tako bi ti i sad bilo.. Na bilinom se nalupaju protivnici i nakupi se bodova.. a onda dodje jedna francuska na kosevo (da se zaradi sta) i zijani se.. pare od karata ostaju, a san o EP ili SP se nastavlja..
- DoradO
#2458 Re: Stadion reprezentacije BiH
e sad si ti otkrio svoje pravo misljenje, znaci sad ovo sto sam naveo nista vise nije bitno nego su u Zenici pravi navijaci
al haj to je druga tema, drago mi je da smo ovo rascistili

- phillie
#2459 Re: Stadion reprezentacije BiH
Realno, ovu temu bi trebalo zakljucati, bar dok ne krenu radovi na zapadnoj tribini Koseva ili ako u proljece se obistini prica o prosirenju kapaciteta Bilinog Polja. Svaka ostala prica je mlacenje prazne slame i vec prezvakane teme...Bilino ima mali kapacitet, ne mogu svi koji zele doci na stadion, Kosevo nema atmosferu zbog atletske staze, itd itd...
Stvarno ne vidim potrebu za "nadvikivanjem" na ovom topicu do daljnjeg.
Trenutno je Bilino Polje jedino koje ima uslove gdje nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine moze igrati domace utakmice, pa je samim tim i ova prica (zasad) zavrsena.
Mi nismo ni Hrvatska ni Srbija, a kamoli Spanija, Engleska, Njemacka...pa da mozemo birati stadion kako nam se chuna okrene, vec nazalost imamo samo ovaj jedan.
Stvarno ne vidim potrebu za "nadvikivanjem" na ovom topicu do daljnjeg.
Trenutno je Bilino Polje jedino koje ima uslove gdje nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine moze igrati domace utakmice, pa je samim tim i ova prica (zasad) zavrsena.
Mi nismo ni Hrvatska ni Srbija, a kamoli Spanija, Engleska, Njemacka...pa da mozemo birati stadion kako nam se chuna okrene, vec nazalost imamo samo ovaj jedan.
- Cossack
#2460 Re: Stadion reprezentacije BiH
A kao Francuska nas ne bi dobila na Bilinom polju?andr0id wrote:Tako bi ti i sad bilo.. Na bilinom se nalupaju protivnici i nakupi se bodova.. a onda dodje jedna francuska na kosevo (da se zaradi sta) i zijani se.. pare od karata ostaju, a san o EP ili SP se nastavlja..
-
oglo
#2461 Re: Stadion reprezentacije BiH
do mene je misli sam na litvaniju http://www.youtube.com/watch?v=Oi77QHbZ9mMmistek wrote:Na utakmici sa Estonijom, rezultat 1-1, na Koševu je bilo i 25.000 ljudi. I ja se sjećam te utakmice, gledao je s istoka i bila samo takva gužva.oglo wrote:s estonijoim kad bilo 3000 rezutlat 1:1 kad nam je trebala pobjeda kisica padala ,ostala mi je u sjecanju i od tad nikad na kosevo nisam htio otic
-
mistek
#2462 Re: Stadion reprezentacije BiH
Kvalifikacioni ciklus za SP 1998, 3 utakmice na Koševu, prosjek 30.000.
Kvalifikacioni ciklus za Euro 2000, 5 utakmica na Koševu, prosjek 25.000 (a kvari ga tekma s Litvanijom na kojoj je bilo svega 12000).
Kvalifikacioni ciklus za SP 2002, 4 utakmice na Koševu, prosjek 21.000 (istina, tekma sa Španijom ga dosta podiže).
Kvalifikacioni ciklus za Euro 2004, 2 utakmice na Koševu, prosjek 22.000.
Kvalifikacioni ciklus za SP 2006, 2 utakmice na Koševu, prosjek 20.000.
Kvalifikacioni ciklus za Euro 2008, 4 utakmice na Koševu, prosjek 10.000.
Pa ova Litvanija je došla nakon poraza u Belgiji 4-1, na utakmici gdje su se naši bili samo tako nafurali.
Kvalifikacioni ciklus za Euro 2000, 5 utakmica na Koševu, prosjek 25.000 (a kvari ga tekma s Litvanijom na kojoj je bilo svega 12000).
Kvalifikacioni ciklus za SP 2002, 4 utakmice na Koševu, prosjek 21.000 (istina, tekma sa Španijom ga dosta podiže).
Kvalifikacioni ciklus za Euro 2004, 2 utakmice na Koševu, prosjek 22.000.
Kvalifikacioni ciklus za SP 2006, 2 utakmice na Koševu, prosjek 20.000.
Kvalifikacioni ciklus za Euro 2008, 4 utakmice na Koševu, prosjek 10.000.
Pa ova Litvanija je došla nakon poraza u Belgiji 4-1, na utakmici gdje su se naši bili samo tako nafurali.
-
elcaliente
#2463 Re: Stadion reprezentacije BiH
Za mene problem stadiona u Sa je u udaljenosti od centra grada. Kada su bile utakmice , svi se skupimo dole na carsiji pije se, jede se, navija se i onda moras 2-3 sata prije krenuti na stadion. Jedni idu pjeske, jedni busom, drugi autom, do stadiona se pola one atmosfere izgubi. Oni koji hoce da navijaju dalje i koji su u vecoj grupi moraju ici pjeske. Dok stignemo do stadiona slomimo se kao da smo maraton trcali. Gore dodzes i nema nigdje nista, osim par ulicnih prodavaca i onda te oni uzimaju sa duplim cjenama.
E to je ono sto je u Ze bolje, oko stadiona mali milion kafica, fast foodova, tu je centra grada, trzni centar, gradski park, veliki praking, hotel gdje su nasi igraci, hotel gdje su protivncki igraci. Po citavom gradu drzavne zastave na banderama, svi su obuceni u dresove repke, sve se desava tu u jednom krugu. I ako nemas kartu za stadion dovoljno je da osjetis tu atmosferu i da sjedens onda u bastu kafica pored stadion gldes repku na TV a ton ti ide direktno sa stadiona.
E to je ono sto je u Ze bolje, oko stadiona mali milion kafica, fast foodova, tu je centra grada, trzni centar, gradski park, veliki praking, hotel gdje su nasi igraci, hotel gdje su protivncki igraci. Po citavom gradu drzavne zastave na banderama, svi su obuceni u dresove repke, sve se desava tu u jednom krugu. I ako nemas kartu za stadion dovoljno je da osjetis tu atmosferu i da sjedens onda u bastu kafica pored stadion gldes repku na TV a ton ti ide direktno sa stadiona.
Last edited by elcaliente on 18/10/2012 14:44, edited 2 times in total.
-
koop
#2464 Re: Stadion reprezentacije BiH
Clanak o nasoj reprezentaciji sa guardiana (guardian.co.uk/football/blog/2012/oct/18/bosnia-herzegovina-world-cup)
Elem, samo kratki izvod iz clanka a vezan za Bilino Polje iz ugla stranca:
"To an extent, Zenica is Bosnia's greatest asset. There is a reason that they play home games in an industrial town just over an hour north-west of Sarajevo, and it has little to do with the cost of replacing the non-Uefa sanctioned seats at the Kosevo. Bilino Polje is a tight, ramshackle ground that, when full, is magnificently atmospheric. It seems to exist under a permanent haze, partly mist hanging over the Bosna river and partly smoke from the cevapi stalls that surround the ground on match days. Flares may have been banned from the ground itself but people still wave them from the tower block behind the north stand."
Elem, samo kratki izvod iz clanka a vezan za Bilino Polje iz ugla stranca:
"To an extent, Zenica is Bosnia's greatest asset. There is a reason that they play home games in an industrial town just over an hour north-west of Sarajevo, and it has little to do with the cost of replacing the non-Uefa sanctioned seats at the Kosevo. Bilino Polje is a tight, ramshackle ground that, when full, is magnificently atmospheric. It seems to exist under a permanent haze, partly mist hanging over the Bosna river and partly smoke from the cevapi stalls that surround the ground on match days. Flares may have been banned from the ground itself but people still wave them from the tower block behind the north stand."
-
Stole45
#2465 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ama brate napravite stadion sa 60.000 mjesta u Sarajevu i neka se sve utakmice igraju tamo nema nikakvih problema..Mi smo sebi napravili stadion koji je sasvim dovoljan za nase uslove, zbog reprezentacije ce se na proljece krenuti sa povecanjem kapaciteta, jer cekajuci da se u Sa napravi stadion ne bi nigdje dosli
...i repka ce uvijek biti dobro dosla..
Ove rasprave su tako smorli, ispadosmo mi krivi sto je nas stadion manjeg kapaciteta, pa gospodo ko vam brani da pravite fudbalsku Arenu, jesmo li mi krivi sto se u Sarajevu nije marka ulozila u infrastrukturu od kraja rata??
Hvala Zenici i nasem gradonacelniku, jer da mi nismo svake godine ulagali u nase BP reoka bi uskoro morala igrati van granica BiH.
Ove rasprave su tako smorli, ispadosmo mi krivi sto je nas stadion manjeg kapaciteta, pa gospodo ko vam brani da pravite fudbalsku Arenu, jesmo li mi krivi sto se u Sarajevu nije marka ulozila u infrastrukturu od kraja rata??
Hvala Zenici i nasem gradonacelniku, jer da mi nismo svake godine ulagali u nase BP reoka bi uskoro morala igrati van granica BiH.
- dustaban
#2466 Re: Stadion reprezentacije BiH
O cemu vi drvite 100 strana!
Sarajevo-Visoko-Kakanj-Zenica = jedan solidan grad, s kraja na kraj, po sata autoputem.
Da ima pameti i logike - JEDAN univerzitet - Sarajevski, jedna toplana - Kakanj, Shoping Visoko, Stadion Zenica...
Ha ja.
Sarajevo-Visoko-Kakanj-Zenica = jedan solidan grad, s kraja na kraj, po sata autoputem.
Da ima pameti i logike - JEDAN univerzitet - Sarajevski, jedna toplana - Kakanj, Shoping Visoko, Stadion Zenica...
Ha ja.
- DoradO
#2467 Re: Stadion reprezentacije BiH
eh da se navijaci pitaju... pa ne budi naivan, znas li ko je obnovio stadion Olimpika, navijaciR_v_P20 wrote:Nisam ja rekao da su zenicani pravi navijaci, vec oni koji prate reprezentaciju kada igra i lose, i po kisi i zimi! Pitam te, sta se u Sarajevu od strane navijaca uradilo da se obnove dva stadiona ?
Pa u zadnje 4 godine vise Olimpik uradio na svom stadionu nego na Kosevu i Grbavici![]()
...i sam kazes oni koji je prate i kad je lose, al ne znas odakle su ljudi, nisu samo iz Zenice u to sam siguran i nemoj oko reprezentacije da se sad djelimo jer nije udure, za Grbavicu nemam pojma, al Kosevo je drzavni stadion i ne treba se nikome od nas nabijati na nos sto je u takvom stanju...
- KPNCTNJAH
#2468 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pokusaj shvatiti da cak i onda kad je ispunjeno samo 50% kapaciteta Koseva, na tribinama ima vise navijaca nego sto je IKAD bilo u Zenici na tekmi reprezentacije...R_v_P20 wrote:Aha, znaci sada ima rezultata pa hajmo pratii reprezntaicju, a cim bude prvi kiks jebat cemo mater Dzeki, Susicu i istima! Pratio sam na Kosevu protiv Ghane i to je bio jad jadova sta sam vidio na tribinama!
Kad vec spominjes Ganu (prijateljska utakmica) evo ti video, ovo je jad jadova ? Daj boze da nekad ovakav prosjek bude na stadionima u Premijer ligi... opet i ovdje je bilo vise ljudi nego sto prima Bilino...
Otkako je ovaj forum promijenio ime svega se navuklo ovdje, valjda ih je prije bolilo to sto su morali kucati Sarajevo-x, pa je sad lakse... sporsport forumasi od 18 godina i mrzitelji ovog grada...
-
elcaliente
#2469 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pa nikada tako nije bilo u Sarajevu, uvijek je isao kako je ko htio. A realno razmisljajuci to i nije moguce, gdje ces skupit raju pa zatvoriti sve ulice do Stadiona da bi ta rulja prosla, to bi bio kolaps grada.R_v_P20 wrote:Ovo je glupost i vrlo lose razmisljanjeelcaliente wrote:Za mene problem stadiona u Sa je u udaljenosti od centra grada. Kada su bile utakmice , svi se skupimo dole na carsiji pije se, jede se, navija se i onda moras 2-3 sata prije prije krenuti na stadion. Jedni idu pjeske, jedni busom, drugi autom, do stadiona se pola one atmosfere izgubi. Oni koji hoce da navijaju dalje i koji su u vecoj grupi moraju ici pjeske. Dok stignemo do stadiona slomimo se kao da smo maraton trcali. Gore dodzes i nema nigdje nista, osim par ulicnih prodavaca i onda te oni uzimaju sa duplim cjenama,
E to je ono sto je u Ze bolje, oko stadiona mali milion kafica, fast foodova, tu je centra grada, trzni centar, gradski park, veliki praking, hotel gdje su nasi igraci, hotel gdje su protivncki igraci. Po citavom gradu drzavne zastave na banderama, svi su obuceni u dresove repke, sve se desava tu u jednom krugu. I ako nemas kartu za stadion dovoljno je da osjetis tu atmosferu i da sjedens onda u bastu kafica pored stadion gldes repku na TV a ton ti ide direktno sa stadiona.Veoma je lijepo kada se 10tak hiljada skupi u centru grada pa pod policijskom pratnjnom "odmarsiraju" do grada
Tako bi nesto bilo fino i u zenici, da naprave krug oko stadiona ili nesto slicno.
Nadam se da si isao na utakmice u Sa i da si vidio kako smo isli od stadiona.
- Cossack
#2470 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pusti lika, vjerovatno mu je 50+ godina dok ovako pise!R_v_P20 wrote:Ovo je glupost i vrlo lose razmisljanjeelcaliente wrote:Za mene problem stadiona u Sa je u udaljenosti od centra grada. Kada su bile utakmice , svi se skupimo dole na carsiji pije se, jede se, navija se i onda moras 2-3 sata prije prije krenuti na stadion. Jedni idu pjeske, jedni busom, drugi autom, do stadiona se pola one atmosfere izgubi. Oni koji hoce da navijaju dalje i koji su u vecoj grupi moraju ici pjeske. Dok stignemo do stadiona slomimo se kao da smo maraton trcali. Gore dodzes i nema nigdje nista, osim par ulicnih prodavaca i onda te oni uzimaju sa duplim cjenama,
E to je ono sto je u Ze bolje, oko stadiona mali milion kafica, fast foodova, tu je centra grada, trzni centar, gradski park, veliki praking, hotel gdje su nasi igraci, hotel gdje su protivncki igraci. Po citavom gradu drzavne zastave na banderama, svi su obuceni u dresove repke, sve se desava tu u jednom krugu. I ako nemas kartu za stadion dovoljno je da osjetis tu atmosferu i da sjedens onda u bastu kafica pored stadion gldes repku na TV a ton ti ide direktno sa stadiona.Veoma je lijepo kada se 10tak hiljada skupi u centru grada pa pod policijskom pratnjnom "odmarsiraju" do grada
Tako bi nesto bilo fino i u zenici, da naprave krug oko stadiona ili nesto slicno.
Last edited by Cossack on 18/10/2012 14:55, edited 1 time in total.
- phillie
#2471 Re: Stadion reprezentacije BiH
Opet ponavljanje lekcijeDoradO wrote: eh da se navijaci pitaju... pa ne budi naivan, znas li ko je obnovio stadion Olimpika, navijaci![]()
sumnjam da su zenicani izdvajali pare iz svog dzepa da se onovi Bilino polje
![]()
...i sam kazes oni koji je prate i kad je lose, al ne znas odakle su ljudi, nisu samo iz Zenice u to sam siguran i nemoj oko reprezentacije da se sad djelimo jer nije udure, za Grbavicu nemam pojma, al Kosevo je drzavni stadion i ne treba se nikome od nas nabijati na nos sto je u takvom stanju...
1.boldirano: Nisu. Dosla sarajevska privredna elita, doslo sarajevsko podzemlje, dosli Osim i komitet, dosao Blatter i Platini, pa malo i Gates uletio, da bi zenicani napravili ovo sta su napravili. Sumnjaj ti i dalje, lakse je tako zivjeti.
Budzet opstine Zenica snosio je troskove rekonstrukcije stadiona, kao i one prije kada je mjenjan krov na zapadu, kao i one prije kada su postavljane stolice sa naslonom na zapadu i istoku. Ili mislis da su to "drzavne" pare? Pare koje su nekim cudom uzete gradjanima BiH koji nisu iz Zenice i zavrsile u budzetu opstine Zenica, pa ih Huso preusmjerio na stadion?
2. boldirano: Ko upravlja stadionom Kosevo? vjerovatno neko preduzece. Pod cijom je ingerencijom to preduzece? Vjerovatno opstine.
Zakljucak: Opstina je ta koja je nadlezna za rekonstrukciju i odrzavanje stadiona i ona "vedri i oblaci" kad je stadion u pitanju, Vidi iz primjera tendera za stolice ko je raspisao tender i ko ce na kraju provoditi proceduru.
-
oglo
#2472 Re: Stadion reprezentacije BiH
phillie wrote:Opet ponavljanje lekcijeDoradO wrote: eh da se navijaci pitaju... pa ne budi naivan, znas li ko je obnovio stadion Olimpika, navijaci![]()
sumnjam da su zenicani izdvajali pare iz svog dzepa da se onovi Bilino polje
![]()
1.boldirano: Nisu. Dosla sarajevska privredna elita, doslo sarajevsko podzemlje, dosli Osim i komitet, dosao Blatter i Platini, pa malo i Gates uletio, da bi zenicani napravili ovo sta su napravili. Sumnjaj ti i dalje, lakse je tako zivjeti.
Budzet opstine Zenica snosio je troskove rekonstrukcije stadiona, kao i one prije kada je mjenjan krov na zapadu, kao i one prije kada su postavljane stolice sa naslonom na zapadu i istoku. Ili mislis da su to "drzavne" pare? Pare koje su nekim cudom uzete gradjanima BiH koji nisu iz Zenice i zavrsile u budzetu opstine Zenica, pa ih Huso preusmjerio na stadion?
2. boldirano: Ko upravlja stadionom Kosevo? vjerovatno neko preduzece. Pod cijom je ingerencijom to preduzece? Vjerovatno opstine.
Zakljucak: Opstina je ta koja je nadlezna za rekonstrukciju i odrzavanje stadiona i ona "vedri i oblaci" kad je stadion u pitanju, Vidi iz primjera tendera za stolice ko je raspisao tender i ko ce na kraju provoditi proceduru.
ccc ljudi stadion u zenici je u vlasnistvu opcine zenica,finasiran iz budzeta opcine ,budzet se puni od pera prireza itd koji placaju gradjani na podrucju opcine.gotova prica
kosevo je u vlasniostvu jedne od opcina u gradu sarajevu koja je zaduzena za njegovo odrzavanje(vidimo kako ga odrzava) nije u vlasnistvu drzave i nije drzavni stadion,stadion grbavic je uvlasnistvu nk fezeljnicar koji zaduzen za stadion ,sad sto sam klub nema para da ist radi na stadionu je druga stvar i niko niej duzan da placa to osim vlasnika tiho bjekata
ova drzava je uredjena malo drugacije od zelja nekih ovdje,opcina -grad-kanton-entiteti-drzava
drzava u svom vlasnistvu ima veoma malo imovine inadleznosti drzave nemaju veze s lokanom zajednicom
Last edited by oglo on 18/10/2012 15:17, edited 1 time in total.
- denimb
#2473 Re: Stadion reprezentacije BiH
Kako uvijek uspijete pretvoriti ovu temu u "Sarajevo protiv ostatka svijeta" ?
Ponasate se isto kao da je rijec o udaljenosti Sarajevo - Cazin.
Lijepo se boriti da se podigne kapacitet Bilinog na 25.000 i neka igraju tamo i do sudnjeg dana sto se mene tice.
Ponasate se isto kao da je rijec o udaljenosti Sarajevo - Cazin.
Lijepo se boriti da se podigne kapacitet Bilinog na 25.000 i neka igraju tamo i do sudnjeg dana sto se mene tice.
-
Gistro_bancho
#2474 Re: Stadion reprezentacije BiH
Stole45 wrote:Ama brate napravite stadion sa 60.000 mjesta u Sarajevu i neka se sve utakmice igraju tamo nema nikakvih problema..Mi smo sebi napravili stadion koji je sasvim dovoljan za nase uslove, zbog reprezentacije ce se na proljece krenuti sa povecanjem kapaciteta, jer cekajuci da se u Sa napravi stadion ne bi nigdje dosli...i repka ce uvijek biti dobro dosla..
Lik najbolje napisao....
Ko to brani ikome da gradi stadion?
Neka grad Sarajevo napravi stadion sa kapacitetom 100.000 mjesta, ko to brani?
Zenici stadion veći ne treba, on nije građen da bude stadion reprezentacije nego Čelika! To što repka nema gdje drugo igrati, to je drugi par cipela i rasprava je do jaja glupa skroz. Samo BP ispunjava uslove i tačka!!!
Ja sam Zeničanin i volio bih da repka igra i na stadionu sa većim kapacitetom jer je guravo do karte doći a bile bi vjerovatno i jeftinije. Nemam ništa protiv da idem svaku tekmu repke gledati u Sarajevo, ali brate ne na onaj jad od Koševa.
Zenici nije niko napravio stadion, pa i renovirao ga do sami sebi.
I samo još jedna stvar.... NEMA VIŠE OLIMPIJADE pa da Sarajevu cijela bivša Juga pravi infrastrukturu.... Trznite se malo ako hoćete repku u Sarajevu!
- GeneralBHF
#2475 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma brate ovi u Sarajevu bi da se cijela Europa potrudi i napravi im stadio na oni mogu ici na utakmicu jer im je mrsko do Zenice doci pa da im sve bude servirano na noge.Gistro_bancho wrote:Stole45 wrote:Ama brate napravite stadion sa 60.000 mjesta u Sarajevu i neka se sve utakmice igraju tamo nema nikakvih problema..Mi smo sebi napravili stadion koji je sasvim dovoljan za nase uslove, zbog reprezentacije ce se na proljece krenuti sa povecanjem kapaciteta, jer cekajuci da se u Sa napravi stadion ne bi nigdje dosli...i repka ce uvijek biti dobro dosla..
Lik najbolje napisao....
Ko to brani ikome da gradi stadion?
Neka grad Sarajevo napravi stadion sa kapacitetom 100.000 mjesta, ko to brani?
Zenici stadion veći ne treba, on nije građen da bude stadion reprezentacije nego Čelika! To što repka nema gdje drugo igrati, to je drugi par cipela i rasprava je do jaja glupa skroz. Samo BP ispunjava uslove i tačka!!!
Ja sam Zeničanin i volio bih da repka igra i na stadionu sa većim kapacitetom jer je guravo do karte doći a bile bi vjerovatno i jeftinije. Nemam ništa protiv da idem svaku tekmu repke gledati u Sarajevo, ali brate ne na onaj jad od Koševa.
Zenici nije niko napravio stadion, pa i renovirao ga do sami sebi.
I samo još jedna stvar.... NEMA VIŠE OLIMPIJADE pa da Sarajevu cijela bivša Juga pravi infrastrukturu.... Trznite se malo ako hoćete repku u Sarajevu!
Nedaj Boze da se slucajno pomjere ili od svoje prozdrljive i pohlepne lezihljebovicke guzice da odvoje za stadion.