Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako te Kristijan cuje, nastradao si, on kaze da je ta treba monstrum
Kad sam to rekao kazem nije mi nesto na ovoj slici ispala da bi je toliko hvalio, a ako vec samo slike gledamo onda mogu biti izbirljiv inace ne bi marke uzeo nijednoj od ove tri, a od 100 zena bar 90 ima prolaz kod mene uz dovoljno priguseno svjetlo i ogromne kolicine alkohola
posto ce sad kralj uletiti tekma je u 20:15h
Danas sam opet miran kao pred proslu tekmu, ocekujem jos jednom rutinski odradjen posao i 3:1 rezultat, strijelce vam necu odavati...
splend wrote:na bulevaru, ispred opste gimnazije, lik donio neku konstrukciju i okrece janje
Na drugom ražnju su pilići. Baš je pravi teferić!
Fakat jbt, kome se pece onoliko meso po cesti, ajd sto svijet pije po cesti u tome smo nadmasili Engleze...ali ne mozes proci nikuda da te ne obavije dim od rostilja
- Imamo još jednu radost za Bajram, a to je da nam je naša reprezentacija iz Bjelorusije donijela tri boda. Ja hoću da im mi proučimo dovu da, ako Bog da, u utorak u Zenici još tri boda donesu. Treba trenirati, a čuo sam da već treniraju na Koševu, Pjanić, Džeko i ostali treniraju. Elhamdulillah! Ali, uz trening je, kažu, potrebna i sreća, a mi treba da im donesemo tu sreću. Najveća radost će biti, svaki kamen u Bosni će se radovati, kada Francuze pobijedimo u Parizu. To će nam biti na vrhu - kazao je Cerić jučer u Knežini.
splend wrote:na bulevaru, ispred opste gimnazije, lik donio neku konstrukciju i okrece janje
Na drugom ražnju su pilići. Baš je pravi teferić!
Fakat jbt, kome se pece onoliko meso po cesti, ajd sto svijet pije po cesti u tome smo nadmasili Engleze...ali ne mozes proci nikuda da te ne obavije dim od rostilja
U Zenicu dolaze navijači iz cijele BiH
Počelo je...
Piše: A. Beganović Utorak, 06.09.11. 14:38.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Ze3nici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo snage odmjeriti sa Bjelorusijom.
Nakon veličanstvene pobjede u Bjelorusiji izabranici Safeta Sušića večeras će ponovo snage odmjeriti sa istom selekcijom. Pobjedom bi Zmajevi došli na korak do baraža, a do iste će nadamo se doći uz veliku podršku s tribina Bilinog polja.
U Zenici je atmosfera već pred ključanjem. Naime, tokom dana u ovaj grad pristižu navijači iz cijele Bosne i Hercegovine i očekuje se da tribine Bilinog polja bude ispunjeno do posljednjeg mjesta.
Treba istaći da od samog jutra Zenicom odjekuju navijačke pjesme, te da je na samom ulazu u grad postavljen baner na kojem piše "Dobrodošli Sajini Zmajevi."
nekoeko wrote:Dova za pobjedu protiv Bjelorusije u Zenici
- Imamo još jednu radost za Bajram, a to je da nam je naša reprezentacija iz Bjelorusije donijela tri boda. Ja hoću da im mi proučimo dovu da, ako Bog da, u utorak u Zenici još tri boda donesu. Treba trenirati, a čuo sam da već treniraju na Koševu, Pjanić, Džeko i ostali treniraju. Elhamdulillah! Ali, uz trening je, kažu, potrebna i sreća, a mi treba da im donesemo tu sreću. Najveća radost će biti, svaki kamen u Bosni će se radovati, kada Francuze pobijedimo u Parizu. To će nam biti na vrhu - kazao je Cerić jučer u Knežini.
nekoeko wrote:Dova za pobjedu protiv Bjelorusije u Zenici
ak81 wrote:Uh sutra imam ispit a ja razmisljam o tekmi...
Nece mi biti zao ako padnem na ispitu, ali ako ne pobjedimo veceras eh onda....ma necu ni da razmisljam...veceras se Belorusi moraju pobjediti i nema druge...
E moj sinko imam i ja, pa idem u zenicu, ako ga polozim uslov je ako ne jebiga obnavljaj ponovo godinu