Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
-
Envy
#2451 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Nek je stigao vise, bas sam se bila zabrinula nesto mi se let oduzio, pomisljala sam na najgore nedaj Boze, gluho i coravo bilo...Hvala ti Boze, sto let prosao bez problema!Idemo dalje!
-
Haettenschweiler
#2452 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Ma nema sigurno više od sat vremena. Holandija nije velika + autoputevi + policijska pratnja.trcicu trceci wrote:kontam koliko ima do haga voznje (rotterdam) ?
- poznanik
#2453 Sratko Mladić u Haagu - suđenje
Monstrum je stigao, proces može započeti...
- kokakolas
#2454 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Direktno će helikopterom u tvorzaHaettenschweiler wrote:Ma nema sigurno više od sat vremena. Holandija nije velika + autoputevi + policijska pratnja.trcicu trceci wrote:kontam koliko ima do haga voznje (rotterdam) ?
- Karl Hungus
#2455 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Konačna i potpuna pravda neće nikad biti postignuta...rogoz wrote:Pravda nikada nece stici krme a vi udarili sa segom.
Srbija je pustanjem Mladica na grob njegove cerke udarila jos jedan samar Bosnjackim zrtvama.Kako ligavo ponasanje tuzilastva,samo sto neplacu za njim.Zivi fasizam u Srbiji,jedni ga isticu jarkim bojama,dok, drugi kao Tadic,debelo umotavaju u celofan,valjda menje zaudara...al'tukne,zestoko.Nama ovo sve sega!
Treba insistirati i boriti se da se ponište rezultati zločina i genocida.
Ali treba se i šprdati sa krmkom. BiH je opstala, Bošnjaci nikad jači a on ko zadnja džukela ide usranih gaća u zatvor iz kojeg nikad neće izaći.
- emigrazione
#2456 Re: Sratko Mladić u Haagu - suđenje
Mene samo strah da ne krepa prije vremena i onda dzaba smo krecili
Kako samo jadno i bijedno izgleda jebote, onolika sila kurac palac, kolji vamo tamo a gledaj ga sad, u saksiju da ga metnes majku jebo svoju
Kako samo jadno i bijedno izgleda jebote, onolika sila kurac palac, kolji vamo tamo a gledaj ga sad, u saksiju da ga metnes majku jebo svoju
- MyCore
#2457 Re: Sratko Mladić u Haagu - suđenje
I jos se đeneral usro od stra'a
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#2458 Re: Sratko Mladić u Haagu - suđenje
U pravu si, ... bez veze dupliranje teme, ....trcicu trceci wrote:10,9,8,7....
- muha_sa
#2459 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
sta cemo sa ovih hiljadama malih Mladica.Karl Hungus wrote:Konačna i potpuna pravda neće nikad biti postignuta...rogoz wrote:Pravda nikada nece stici krme a vi udarili sa segom.
Srbija je pustanjem Mladica na grob njegove cerke udarila jos jedan samar Bosnjackim zrtvama.Kako ligavo ponasanje tuzilastva,samo sto neplacu za njim.Zivi fasizam u Srbiji,jedni ga isticu jarkim bojama,dok, drugi kao Tadic,debelo umotavaju u celofan,valjda menje zaudara...al'tukne,zestoko.Nama ovo sve sega!
Ali treba se i šprdati sa krmkom. BiH je opstala, Bošnjaci nikad jači a on ko zadnja džukela ide usranih gaća u zatvor iz kojeg nikad neće izaći.
- Bosnolog
#2460 Re: Sratko Mladić u Haagu - suđenje
Casni sude pobjeglo mi,onako junacki iznenada kada sam usao u sudnicu,.....
- Vares City
#2461 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Haska saobilaznicatrcicu trceci wrote:kontam koliko ima do haga voznje (rotterdam) ?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2462 Re: Sratko Mladić u Haagu - suđenje
Neće krepati,ne brini!!!To su samo podgrijavali Bota i Dobricin SANU štab,živiće Sratko još dovoljno dugo!emigrazione wrote:Mene samo strah da ne krepa prije vremena i onda dzaba smo krecili![]()
To što se ulita s vremena na vreme........to ga jagode jebu!!!
Jagode je brala,brala,
ljepotica mala,mala,
jagode,rumene.......
Šta ostade od onakvog silnika,usrani plačljivko!Kao uostalom i svi četnici!U ratu se svaki drugi kojega
smo zarobili usrao isto kao i vojskovođa im!!!!!!
VOJSKA REPUPLIKE PROLJEV!!!!JUNACI!!!!FUJ!!!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2463 Re: Dešavanja u bh. entitetu Republika srpska
Javiće se ti što su slušali osuđenog zločinca Obrvu, pa će izreći svoje viđenje tog slučaja. I mene interesuje da li su se pokajali što su slušali osuđenika i u slučaju Energoinvest-Koran (Nisam siguran da se ovako zvao taj predratni slučaj koji je bio zataškan).muha_sa wrote:samo se pitam sta bi danas u Sarajevu bilo da ne poslusase Krajisnika i ne napustise okiprane SA opstine.
Stanovao sam među bivšim prijateljima i poznanicima u MZ Vreoca (OBI). Očekujem da mi se jave i poznanici bivši jarani.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2464 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
trcicu trceci wrote:uzivo ulazi u vozilo, Bgm vitalan, hoda brzo, uspravno se drzi...dobar, odlezace on kako treba to, ne sumnjam u njega
Drzi se Rale, uz tebe smo
- Sezam
#2465 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Ti mladi Mladici, koje gsn Nogo spominje danas na mitingu u bajinoj Luci, vise nikad nece biti u prilici da cine ono sto je Ratko cinio, jer im mi Bosnjaci to vise necemo dozvoliti. U to budi siguran. I ja ponavljam po ko zna koji put, Bosnjaci su svasta propatili i prosli u zadnjem ratu, ali ovo karmaticno ludilo koje je izgleda nepovratno zatrovalo veliku vecinu Srba je 100 puta gora stvar. Oni ce sami sebe unistiti. Samo hladno i naoruzajte se cinjenicama.muha_sa wrote:sta cemo sa ovih hiljadama malih Mladica.Karl Hungus wrote:Konačna i potpuna pravda neće nikad biti postignuta...rogoz wrote:Pravda nikada nece stici krme a vi udarili sa segom.
- amra67
#2466 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
odjednom u holandiji poskupile pelene 
-
Timotije
#2467 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Nema vise naprasnih umiranja. Dosta je bilo zajebancije...Dado dijasporitus wrote:trcicu trceci wrote:uzivo ulazi u vozilo, Bgm vitalan, hoda brzo, uspravno se drzi...dobar, odlezace on kako treba to, ne sumnjam u njega
Drzi se Rale, uz tebe smo![]()
![]()
![]()
- USAblues
#2468 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
guoanbu wrote:Ne kontam ni ja svu ovu zajebancijurogoz wrote:Pravda nikada nece stici krme a vi udarili sa segom.
- Sezam
#2469 Re: Sratko Mladić u Haagu - suđenje
Znam da nije lako, ali ljudi moji, ne dozvolite emocijama da prevladaju. Samo hladno i tucite velikosrbe cinjenicama.
- prljavi Hare
#2470 Re: Sratko Mladić u Haagu - suđenje
Neka,spojiće Zaga!pape wrote:U pravu si, ... bez veze dupliranje teme, ....trcicu trceci wrote:10,9,8,7....
Dabogda prvo bio ovakav.....

A kad otrći u hašku halu,ovo zatekao dabogda!
- muha_sa
#2471 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Sezam wrote:
Ti mladi Mladici, koje gsn Nogo spominje danas na mitingu u bajinoj Luci, vise nikad nece biti u prilici da cine ono sto je Ratko cinio, jer im mi Bosnjaci to vise necemo dozvoliti. U to budi siguran. I ja ponavljam po ko zna koji put, Bosnjaci su svasta propatili i prosli u zadnjem ratu, ali ovo karmaticno ludilo koje je izgleda nepovratno zatrovalo veliku vecinu Srba je 100 puta gora stvar. Oni ce sami sebe unistiti. Samo hladno i naoruzajte se cinjenicama.
nekad se pitam trebamo li ovu djecu svaki dan podsjecat sta nam uradise al vidim da ovi sljedbenici ovog i ostalih njihovih zlikovaca to bolje rade od nas.
-
Haettenschweiler
#2472 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Naravno da ih trebamo podsjećati jer nisu isključeni novi ratovi u BiH. Zbog toga se treba zalagati za muzej agresije na BiH gdje bi svako malo djeca mogla osviježavati svoje zanje o ratu u BiH, o svirepim egzekucijama, silovanjima djece i žena, o koncentracionim logorima, o indolentnosti EU i UNa, o idološkoj pozadini velikosrbstva...muha_sa wrote:Sezam wrote:
Ti mladi Mladici, koje gsn Nogo spominje danas na mitingu u bajinoj Luci, vise nikad nece biti u prilici da cine ono sto je Ratko cinio, jer im mi Bosnjaci to vise necemo dozvoliti. U to budi siguran. I ja ponavljam po ko zna koji put, Bosnjaci su svasta propatili i prosli u zadnjem ratu, ali ovo karmaticno ludilo koje je izgleda nepovratno zatrovalo veliku vecinu Srba je 100 puta gora stvar. Oni ce sami sebe unistiti. Samo hladno i naoruzajte se cinjenicama.![]()
nekad se pitam trebamo li ovu djecu svaki dan podsjecat sta nam uradise al vidim da ovi sljedbenici ovog i ostalih njihovih zlikovaca to bolje rade od nas.
- prljavi Hare
#2473 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
muha_sa wrote:Sezam wrote:
Ti mladi Mladici, koje gsn Nogo spominje danas na mitingu u bajinoj Luci, vise nikad nece biti u prilici da cine ono sto je Ratko cinio, jer im mi Bosnjaci to vise necemo dozvoliti. U to budi siguran. I ja ponavljam po ko zna koji put, Bosnjaci su svasta propatili i prosli u zadnjem ratu, ali ovo karmaticno ludilo koje je izgleda nepovratno zatrovalo veliku vecinu Srba je 100 puta gora stvar. Oni ce sami sebe unistiti. Samo hladno i naoruzajte se cinjenicama.![]()
Ne trebam podsjećati djecu baš svaki dan,ali na vježbe gađanja moraju redovno!
Prvo vazdušna,da se male ručice priviknu.......
Do 16-godine,pogađaće komarčev lijevi testis u letu sa 200 metara!!!!!
Pa neka krenu slijedbenici!!!!
"Repetitio est mater studiorum." -rekoše mudri Latini!
- muha_sa
#2474 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
slazem se--svakodnevno podsjecat i ne dat da se zaboravi---mada djeca ne zele to da slusaju kao da ih se ne tice i onda se desi "spontano okupljanje " i "desavanje naroda" pa im to dobro dodje da se ohavizaju i skontaju s kim smo mi stariji imali posla.Haettenschweiler wrote:
Naravno da ih trebamo podsjećati jer nisu isključeni novi ratovi u BiH. Zbog toga se treba zalagati za muzej agresije na BiH gdje bi svako malo djeca mogla osviježavati svoje zanje o ratu u BiH, o svirepim egzekucijama, silovanjima djece i žena, o koncentracionim logorima, o indolentnosti EU i UNa, o idološkoj pozadini velikosrbstva...
- Collector604
#2475 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Prljavi Hare slazem se.
Jer ocito da cinjenice i argumenti kod njih ne "pale"...
Onda jedino ostaje to sto ti govoris.....

Jer ocito da cinjenice i argumenti kod njih ne "pale"...
Onda jedino ostaje to sto ti govoris.....