Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shalla

#2451 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Kažu mi ljudi koji poznaju Begića dok je bio direktor na Aerodromu da je perfekcionista i veliki radnik što zaista može samo radovati...
Ajatolah_

#2452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ajatolah_ »

Od Halilovića naravno zasad nema ništa, ali dobro je da se pokazuje da naši računaju na njega. Nego, zar ovaj Kolašinac ima sređenu dokumentaciju? Mislio sam da je bliži Bičakčić da zaigra. A baš me zanima gdje će ovog staviti da igra, pošto igra baš na tri pozicije koje nam škripe. :-)
palermo

#2453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

EdoI wrote:Od Halilovića naravno zasad nema ništa, ali dobro je da se pokazuje da naši računaju na njega. Nego, zar ovaj Kolašinac ima sređenu dokumentaciju? Mislio sam da je bliži Bičakčić da zaigra. A baš me zanima gdje će ovog staviti da igra, pošto igra baš na tri pozicije koje nam škripe. :-)
Pa nijedan od nabrojanih nema sređenu dokumentaciju. Men se čini da nisi dobro razumio, oni su pozvani da malo dođu kahvu popiju sa igračima i tako to. Što je vrlo, vrlo ok potez. Al moram reći da sam malo skeptičan u pogledu njihovog odazivanja, će vidimo.
Infaze Studio

#2454 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Infaze Studio »

Za Halilovica sam oko 95% siguran da se nece pojaviti u Kopru...Ne zato sto on nebi zelio doci, nego zna se vec kako bi se to ocjenilo u susjedstvu, a to mu nikako nebi odgovaralo sto se tice i klupske karijere. A bilo bi super da svi dodju, da se cuje/vidi/procita koji intervju/izjava tih mladica kad budu tamo.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

nema niko od ovih ni naš pasoš...ali hvale vrijedan potez....barem niko nemre reći niko nas nije kontaktirao iz saveza i onda sopstveni šupakluk prati preko NS ili selektora.....pa samo kad vidiš temu o Sušiću samo što ga ne paradizaju zbog onog seljaćića Hajrovića :-)
MOSALJOZE

#2456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Rekao je begic ako se ne pojavi to ne znaci da cemo odustati od njih.Halilović neće doci 1 000 000 %.Kad bi se vratio u Zagreb imao bi takav doček,jedva bi glavu spasio.Nego kad ode u neki veci klub(kad ode bilo gdje iz hrvatske)onda ce on moci reci ovako teško
Logovan

#2457 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

shalla wrote:Jedan zaista lijep potez :thumbup:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/halilovi ... opar/95862
To je to. :thumbup: Bravo.
ja71

#2458 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

A Bicakcic ?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

mislim da su on i Hadžić već predali papire za bh. državljanstvo...tako da se na njega svakako računa....ovaj potez je usmjeren prema ovima što još sjede na dvije stolice i kalkulušu
jeza u ledja

#2460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Odlican potez!! :thumbup:
IlijaLadin

#2461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IlijaLadin »

ne ocekujem da ce ijedan doci u koper, ali je potez sasvim na mjestu. ocekujem i misljenja da su trebali dobiti i poziv do sada. to je, ipak, drugi par opanaka i sigurno je da se odgovorni trude da se konacno krene u pravu borbu za svoje!
dinty2

#2462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dinty2 »

što se tiče halilovića, mislim da 100 posto neće igrat za nas,,ali ovo pozivanje njega je čisto marketinški potez- da se ne može prigovarati savezu da nije nista pokusao kao kod ibrahimovića..već da su pokušali sve...Novi savez želi da ih prati dobra reputacija i da imaju dobre relacije s navijačima i dobru atmosferu u repci i ljudi sjajno rade taj pšosao za sada
cindrlimindrli

#2463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

dinty2 wrote:što se tiče halilovića, mislim da 100 posto neće igrat za nas
Zasto ne bi zaigrao za nas?
limeni

#2464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by limeni »

dinty2 wrote:što se tiče halilovića, mislim da 100 posto neće igrat za nas,,ali ovo pozivanje njega je čisto marketinški potez- da se ne može prigovarati savezu da nije nista pokusao kao kod ibrahimovića..već da su pokušali sve...Novi savez želi da ih prati dobra reputacija i da imaju dobre relacije s navijačima i dobru atmosferu u repci i ljudi sjajno rade taj pšosao za sada
mislim da su sanse vece da ce igrati za nas nego za hrvate..da misli igrati za njih mogao bi odmah reci hvala bosancima ali igram za hrvatsku jer ne ovisi o nama njegov i ocev posao..on ce se opredjeliti za nas kada se proda u jaku ligu..jos jedan indikator je igranje oca za BiH i izjave poput "moji bosanci" pricajuci o mehmedu alispahicu..
dinty2

#2465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dinty2 »

limeni wrote:
dinty2 wrote:što se tiče halilovića, mislim da 100 posto neće igrat za nas,,ali ovo pozivanje njega je čisto marketinški potez- da se ne može prigovarati savezu da nije nista pokusao kao kod ibrahimovića..već da su pokušali sve...Novi savez želi da ih prati dobra reputacija i da imaju dobre relacije s navijačima i dobru atmosferu u repci i ljudi sjajno rade taj pšosao za sada
mislim da su sanse vece da ce igrati za nas nego za hrvate..da misli igrati za njih mogao bi odmah reci hvala bosancima ali igram za hrvatsku jer ne ovisi o nama njegov i ocev posao..on ce se opredjeliti za nas kada se proda u jaku ligu..jos jedan indikator je igranje oca za BiH i izjave poput "moji bosanci" pricajuci o mehmedu alispahicu..
pa i to je marketinški potez .ali od strane halilovića..kako ne kontate da njemu u ovom trenutku odgovara medijska hajka i otimačina za njega...stalno je u centru medijske pažnje..--dvije repke se bore za njega
ja71

#2466 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

dinty2 wrote: pa i to je marketinški potez .ali od strane halilovića..kako ne kontate da njemu u ovom trenutku odgovara medijska hajka i otimačina za njega...stalno je u centru medijske pažnje..--dvije repke se bore za njega
:shock:
15 mu godina a tako mudar
muhafuca

#2467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by muhafuca »

ja71 wrote:
dinty2 wrote: pa i to je marketinški potez .ali od strane halilovića..kako ne kontate da njemu u ovom trenutku odgovara medijska hajka i otimačina za njega...stalno je u centru medijske pažnje..--dvije repke se bore za njega
ima i on oca , mater , agenta , nebitno

i ti ko da si s neba pao
dinty2

#2468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dinty2 »

ja71 wrote:
pa jarane..jel ti stvarno misliš da on nema ni oca ni mater ni menagera ni cijeli tim ljudi koji ga savjetuje
ccccc..
ja71

#2469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

:lol:
pishnuh u gace od smijeha
:bih:
respo

#2470 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by respo »

kad sam ja ovo ovdje spominjao niko nista nije komentarisao
sta fali da ovo urade svaku prijateljsku utakmicu?
pa nek to rade i sa mladim timom za one manje "poznate" i mladje nade
Eborg

#2471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Eborg »

Apsolutno! No gledajte ovo, kada neki igraci odu igrati za reprezentaciju u reprezentativnoj pauzi ostali ostaju u klubu i treniraju, nema tu "slobodnih dana". I da dolaze s najboljom namjerom nevjerovatno su male sanse da ih klubovi puste na takav izlet.
ate

#2472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ate »

respo wrote:kad sam ja ovo ovdje spominjao niko nista nije komentarisao
kradu fore i sute
respo

#2473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by respo »

ate wrote:
respo wrote:kad sam ja ovo ovdje spominjao niko nista nije komentarisao
kradu fore i sute
ma nije to moja fora i nisam nigdje rekao kradu
da su ranije "ukrali" gdje bi nam kraj bio
jeza u ledja

#2474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Eborg wrote:Apsolutno! No gledajte ovo, kada neki igraci odu igrati za reprezentaciju u reprezentativnoj pauzi ostali ostaju u klubu i treniraju, nema tu "slobodnih dana". I da dolaze s najboljom namjerom nevjerovatno su male sanse da ih klubovi puste na takav izlet.
Jesi siguran?
Ja nisam. Zasto, pa zato sto smo cesto znali vidjati pojedine igrace koji nisu u timu koji bi dolazili da gledaju utakmice reprezentacije (ne mislim samo na nasu). Ili znamo vidjeti nekog igraca kojeg je paparazzo uhvatio na plazi Mediterana usred sezone, a u reprezentativnoj pauzi.

Uostalom, radi se o max 12 sati slobodnog vremena, ako ne i mnogo manje. Doci, odgledati utakmicu, malo se druziti i vratiti kuci.
ja71

#2475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

Kako bi mogao izgledati sastav protiv Slovenije posto izostaju Salihovic i Misimovic ?
Takodje Mujdza i Spahic imaju neke povrede i upitno je da li ce do 9. Februara biti u formi
Post Reply