Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Not My Idea

#2451 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Not My Idea »

boni kola wrote:
Not My Idea wrote:moje nove :-D udobne, tople i slatke :-D
i ovo bijelo se mogu dignut pa da budu dublje cizme

Image
Image
gdje, koliko? :-D, moze i pp
zaista ne znam, dobila sam ih..al evo progooglala sam ih pa evo mogu se haman narucit, na snizenju su

http://www.zalando.co.uk/virus-reno-noc ... 5-704.html
niko_niko_kao_ja

#2452 Re: Cipelice, cipelice..

Post by niko_niko_kao_ja »

LaCici wrote:
niko_niko_kao_ja wrote:zene imate li kakvu preporuku za pravo tople, ali relativno lijepe cizmice? :-) :) meni se noge smrzose. :cry:
Ove sam ja vec postavljala kada sam ih kupila. Ali evo opet da ih vidis
Image
Pretople su (futrovane) i meni prelijepe. Predvidjene su i za kisu i za snijeg. Imas ih u BBI-u u radnji gdje je Planika obuca. Ovo su Tamaris i mislim da su bile 215 KM.
LaCici, hvala na preporuci :kiss: , cizme kupljenje :D , super su :)
boni kola

#2453 Re: Cipelice, cipelice..

Post by boni kola »

Not My Idea wrote: zaista ne znam, dobila sam ih..al evo progooglala sam ih pa evo mogu se haman narucit, na snizenju su

http://www.zalando.co.uk/virus-reno-noc ... 5-704.html
hvala :)
zamzija

#2454 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

shambho wrote: Neko rece ranije za tu neku fokinu mast, a gdje sprej kupujete i kako se zove? :)
FOKINA MAST; ALPINA 7 KM

nanosi se na suhe cipele / čizme, namažeš, ostaviš malo pa opet namažeš 2 sloj :)
LaCici

#2455 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LaCici »

niko_niko_kao_ja wrote:
LaCici, hvala na preporuci :kiss: , cizme kupljenje :D , super su :)
Bas mi je drago da ti odgovaraju. :-D Uzivaj, preudobne su. :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2456 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Chmoljo »

zamzija wrote:
shambho wrote: Neko rece ranije za tu neku fokinu mast, a gdje sprej kupujete i kako se zove? :)
FOKINA MAST; ALPINA 7 KM

nanosi se na suhe cipele / čizme, namažeš, ostaviš malo pa opet namažeš 2 sloj :)
ja koristio Erdal-ov sprej za impregnaciju... a inače su ove.. samo su crne :)

Image
Dee-Dee_13

#2457 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Last edited by Chmoljo on 23/12/2011 01:43, edited 1 time in total.
Reason: popravljeno ;)
Dee-Dee_13

#2458 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Moje omiljene, na štiklicu :-D
alica.k

#2459 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

Chmoljo wrote:
zamzija wrote:
FOKINA MAST; ALPINA 7 KM

ja koristio Erdal-ov sprej za impregnaciju... a inače su ove.. samo su crne :)

Image
inace, ne moras ih ni prskat :D ja sam ih prvih par puta samo nako nosila i nisu propustile. i ja ih prskam tim erdalovim (i dobro mirise sprej pravo). evo treca godina, jos uvijek izgledaju ko nove i nista ne propustaju. i tople su strasno.
timberlandice su zakon (kad kao cura prelomis da ti je svejedno sto izgledas ko drvosjeca na -15 :D)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2460 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Chmoljo »

alica.k wrote: inace, ne moras ih ni prskat :D ja sam ih prvih par puta samo nako nosila i nisu propustile. i ja ih prskam tim erdalovim (i dobro mirise sprej pravo). evo treca godina, jos uvijek izgledaju ko nove i nista ne propustaju. i tople su strasno.
timberlandice su zakon (kad kao cura prelomis da ti je svejedno sto izgledas ko drvosjeca na -15 :D)
ma ja se natjerao... za svaki slučaj, i odmah ljepše izgledaju, kada koža upije tu tekućinu. a mene je miris podsjetio na Ravell-ovo ljepilo kojim smo ja i burazer ljepili makete od istoimenog proizvođača :D

btw, ja sam se poprilično napatio sa ovim svojim, jer imam špicastu petu, a veće su mi za pola broja (ima samo po američkim 12 i 13, pa uzeh 13), tako da su mi bile par puta plaho ostrugale pete. odnio kod obućara, čovjek sve to lijepo sredio za cenera :) sad i po hljeb idem u njima :)
alica.k

#2461 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

haha, kao osoba koja voli miris benzina, ljepila i slicnih stvari, meni je erdal melem za dusu.
ne drogiram se majkemimoje.

ja se bas razmisljam da uzmem te klasicne zute njihove...imam dvoje njihovih cizama i stvarno nikakvih zamjerki. jesu skupe, al vrijede svakog feninga.
hana_montana

#2462 Re: Cipelice, cipelice..

Post by hana_montana »

Chmoljo wrote:
ma ja se natjerao... za svaki slučaj, i odmah ljepše izgledaju, kada koža upije tu tekućinu. a mene je miris podsjetio na Ravell-ovo ljepilo kojim smo ja i burazer ljepili makete od istoimenog proizvođača :D

btw, ja sam se poprilično napatio sa ovim svojim, jer imam špicastu petu, a veće su mi za pola broja (ima samo po američkim 12 i 13, pa uzeh 13), tako da su mi bile par puta plaho ostrugale pete. odnio kod obućara, čovjek sve to lijepo sredio za cenera :) sad i po hljeb idem u njima :)
:shock: :lol:

nek se na ovome zavrsi prica o tvojim petama plizzz :roll: i ovo mi je bilo previse :D
Michun

#2463 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

Ovih dana sam najcesce u ovim i svi mi komplimentiraju :D
Image
Dr.Cuddy

#2464 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dr.Cuddy »

Moja zimska kolekcija:

Image

Image

Image

Image
Gospoda Ministarka

#2465 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Gospoda Ministarka »

Michun wrote:Ovih dana sam najcesce u ovim i svi mi komplimentiraju :D
Image

E ti onda jos jedan woooowww od mene :D
Odlicne su. :thumbup:
Nadinka

#2466 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

Michun wrote:Ovih dana sam najcesce u ovim i svi mi komplimentiraju :D
Image
Uff i meni su odlicne, sjecam ih se na tebi :D
LieToMe

#2467 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LieToMe »

imam pitanje za cijenjene forumasice koju su upucene u cipele tj cizmice... postoji li radnja u ovoj nasoj zabiti (sarajevo) koja ima model ugg sundance II boots chestnut (kao sa slike) :?
Image
hitno je uz to vrlo bitno i trebaju mi naMah :D
Dr.Cuddy

#2468 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dr.Cuddy »

Nešto ne znam da iko prodaje orginal, orginal UGGsice u SA a pogotovo neki spešl model kao taj :?
LieToMe

#2469 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LieToMe »

Dr.Cuddy wrote:Nešto ne znam da iko prodaje orginal, orginal UGGsice u SA a pogotovo neki spešl model kao taj :?
nista :sad: a i ja svasta pitam, znam :roll: e-bay zakon onda, samo sto sam se kasno sjetila... ali eto, hvala na pomoci u svakom slucaju :kiss: bilo bi mi nesto da nisam pitala :wink:
mumy

#2470 Re: Cipelice, cipelice..

Post by mumy »

LieToMe wrote:imam pitanje za cijenjene forumasice koju su upucene u cipele tj cizmice... postoji li radnja u ovoj nasoj zabiti (sarajevo) koja ima model ugg sundance II boots chestnut (kao sa slike) :?
Image
vidjela sam par modela u onoj radnji gdje je kafic central nekad bio,po cijeni reklo bi se da su orginal...ne znam jesu li bas bile te :D
Nadinka

#2471 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

mumy wrote:
LieToMe wrote:imam pitanje za cijenjene forumasice koju su upucene u cipele tj cizmice... postoji li radnja u ovoj nasoj zabiti (sarajevo) koja ima model ugg sundance II boots chestnut (kao sa slike) :?
Image
vidjela sam par modela u onoj radnji gdje je kafic central nekad bio,po cijeni reklo bi se da su orginal...ne znam jesu li bas bile te :D
ma kolko ja znam original uggsica kod nas nema :(, da narucis sa vs?
LieToMe

#2472 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LieToMe »

mumy wrote:
Image
hvala za info! prohodat cu ovih dana, pa pogledat...ove su oko 285 americkih dolara (znam puuunoooo :shock: ) ali sta cu kad sam pala na glOvu kad sam ih vidjela...a tako bi isle uz ovu moju bundicu i tasnu iste boje :D bem ti zeMsko... :lol:
LieToMe

#2473 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LieToMe »

Nadinka wrote:
mumy wrote:
Image
ma kolko ja znam original uggsica kod nas nema :(, da narucis sa vs?
ogulit ce me postarina i carina :-) morat cu nesto skontat...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2474 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyblue18 »

Nema nigdje originala kod nas.
Imaju u spomenutoj radnji ali ne mislim da su original i imaju samo one "basic" uggsice, koliko sam vidjela.
LieToMe

#2475 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LieToMe »

hvala svima na brzim odgovorima :wink: ne bih one standardne ono mi malo je reci ruzno... u ove sam se zaljubila :D ima da se nasadim na glavu ali ce biti moje, ako nista do rodjendana u maju :lol:
Post Reply