Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
niko_niko_kao_ja wrote:zene imate li kakvu preporuku za pravo tople, ali relativno lijepe cizmice? meni se noge smrzose.
Ove sam ja vec postavljala kada sam ih kupila. Ali evo opet da ih vidis
Pretople su (futrovane) i meni prelijepe. Predvidjene su i za kisu i za snijeg. Imas ih u BBI-u u radnji gdje je Planika obuca. Ovo su Tamaris i mislim da su bile 215 KM.
LaCici, hvala na preporuci , cizme kupljenje , super su
shambho wrote:
Neko rece ranije za tu neku fokinu mast, a gdje sprej kupujete i kako se zove?
FOKINA MAST; ALPINA 7 KM
nanosi se na suhe cipele / čizme, namažeš, ostaviš malo pa opet namažeš 2 sloj
ja koristio Erdal-ov sprej za impregnaciju... a inače su ove.. samo su crne
inace, ne moras ih ni prskat ja sam ih prvih par puta samo nako nosila i nisu propustile. i ja ih prskam tim erdalovim (i dobro mirise sprej pravo). evo treca godina, jos uvijek izgledaju ko nove i nista ne propustaju. i tople su strasno.
timberlandice su zakon (kad kao cura prelomis da ti je svejedno sto izgledas ko drvosjeca na -15 )
alica.k wrote:
inace, ne moras ih ni prskat ja sam ih prvih par puta samo nako nosila i nisu propustile. i ja ih prskam tim erdalovim (i dobro mirise sprej pravo). evo treca godina, jos uvijek izgledaju ko nove i nista ne propustaju. i tople su strasno.
timberlandice su zakon (kad kao cura prelomis da ti je svejedno sto izgledas ko drvosjeca na -15 )
ma ja se natjerao... za svaki slučaj, i odmah ljepše izgledaju, kada koža upije tu tekućinu. a mene je miris podsjetio na Ravell-ovo ljepilo kojim smo ja i burazer ljepili makete od istoimenog proizvođača
btw, ja sam se poprilično napatio sa ovim svojim, jer imam špicastu petu, a veće su mi za pola broja (ima samo po američkim 12 i 13, pa uzeh 13), tako da su mi bile par puta plaho ostrugale pete. odnio kod obućara, čovjek sve to lijepo sredio za cenera sad i po hljeb idem u njima
haha, kao osoba koja voli miris benzina, ljepila i slicnih stvari, meni je erdal melem za dusu.
ne drogiram se majkemimoje.
ja se bas razmisljam da uzmem te klasicne zute njihove...imam dvoje njihovih cizama i stvarno nikakvih zamjerki. jesu skupe, al vrijede svakog feninga.
Chmoljo wrote:
ma ja se natjerao... za svaki slučaj, i odmah ljepše izgledaju, kada koža upije tu tekućinu. a mene je miris podsjetio na Ravell-ovo ljepilo kojim smo ja i burazer ljepili makete od istoimenog proizvođača
btw, ja sam se poprilično napatio sa ovim svojim, jer imam špicastu petu, a veće su mi za pola broja (ima samo po američkim 12 i 13, pa uzeh 13), tako da su mi bile par puta plaho ostrugale pete. odnio kod obućara, čovjek sve to lijepo sredio za cenera sad i po hljeb idem u njima
nek se na ovome zavrsi prica o tvojim petama plizzz i ovo mi je bilo previse
imam pitanje za cijenjene forumasice koju su upucene u cipele tj cizmice... postoji li radnja u ovoj nasoj zabiti (sarajevo) koja ima model ugg sundance II boots chestnut (kao sa slike)
hitno je uz to vrlo bitno i trebaju mi naMah
Dr.Cuddy wrote:Nešto ne znam da iko prodaje orginal, orginal UGGsice u SA a pogotovo neki spešl model kao taj
nista a i ja svasta pitam, znam e-bay zakon onda, samo sto sam se kasno sjetila... ali eto, hvala na pomoci u svakom slucaju bilo bi mi nesto da nisam pitala
LieToMe wrote:imam pitanje za cijenjene forumasice koju su upucene u cipele tj cizmice... postoji li radnja u ovoj nasoj zabiti (sarajevo) koja ima model ugg sundance II boots chestnut (kao sa slike)
vidjela sam par modela u onoj radnji gdje je kafic central nekad bio,po cijeni reklo bi se da su orginal...ne znam jesu li bas bile te
LieToMe wrote:imam pitanje za cijenjene forumasice koju su upucene u cipele tj cizmice... postoji li radnja u ovoj nasoj zabiti (sarajevo) koja ima model ugg sundance II boots chestnut (kao sa slike)
vidjela sam par modela u onoj radnji gdje je kafic central nekad bio,po cijeni reklo bi se da su orginal...ne znam jesu li bas bile te
ma kolko ja znam original uggsica kod nas nema , da narucis sa vs?
hvala za info! prohodat cu ovih dana, pa pogledat...ove su oko 285 americkih dolara (znam puuunoooo ) ali sta cu kad sam pala na glOvu kad sam ih vidjela...a tako bi isle uz ovu moju bundicu i tasnu iste boje bem ti zeMsko...
ma kolko ja znam original uggsica kod nas nema , da narucis sa vs?
ogulit ce me postarina i carina morat cu nesto skontat...
hvala svima na brzim odgovorima ne bih one standardne ono mi malo je reci ruzno... u ove sam se zaljubila ima da se nasadim na glavu ali ce biti moje, ako nista do rodjendana u maju