Njega tijela (zenska tema)
Moderator: anex
- brown.sugar
#2451 Re: Njega tijela (zenska tema)
Za mustuluka si, lady!
Slazem se za Niveu, sto kazes, zali Boze para. 
- Partizzanka
#2452 Re: Njega tijela (zenska tema)
ne valja vam nivea??
onda moram da probam ovo vase cudo
jer meni je nivea zakon a ako je ovo bolje od nivee onda ... onda je beton!
onda moram da probam ovo vase cudo
jer meni je nivea zakon a ako je ovo bolje od nivee onda ... onda je beton!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2453 Re: Njega tijela (zenska tema)
Partizanko uzmi u obzir da mi dole dobijemo uvijek losiji kvalitet pa je mozda i do toga 
- Partizzanka
#2454 Re: Njega tijela (zenska tema)
ma neee vjerujem
koristila sam i u sa (2x) i ovdje ... mislim da je ista
dobro doduse nemamo svi istu kozu tako da i to vazi
mislim da kod mene nema fa proizvoda
koristila sam i u sa (2x) i ovdje ... mislim da je ista
dobro doduse nemamo svi istu kozu tako da i to vazi
mislim da kod mene nema fa proizvoda
- lavorpunvode
#2455 Re: Njega tijela (zenska tema)
koristi li neka od vas Still pakovanja za kosu?
Ja sam nedavno pocela, i malo je reci da sam prezadovoljna. Koristila sam pakovanje od maline, sad ovo s ricinusom koji je poznat kao jako dobar za kosu a i predivno mirise, sto me najvise privuklo.... i lijepo smiri kosu, e sad ne znam kako ce to izgledati kad izadjem vani na ovo vrijeme
posto je obicno vezem u rep kad je vrijeme vlazno

Ja sam nedavno pocela, i malo je reci da sam prezadovoljna. Koristila sam pakovanje od maline, sad ovo s ricinusom koji je poznat kao jako dobar za kosu a i predivno mirise, sto me najvise privuklo.... i lijepo smiri kosu, e sad ne znam kako ce to izgledati kad izadjem vani na ovo vrijeme

- Slice_of_life
#2456 Re: Njega tijela (zenska tema)
lavorpunvode wrote:koristi li neka od vas Still pakovanja za kosu?
Ja sam nedavno pocela, i malo je reci da sam prezadovoljna. Koristila sam pakovanje od maline, sad ovo s ricinusom koji je poznat kao jako dobar za kosu a i predivno mirise, sto me najvise privuklo.... i lijepo smiri kosu, e sad ne znam kako ce to izgledati kad izadjem vani na ovo vrijemeposto je obicno vezem u rep kad je vrijeme vlazno
![]()
Gdje?Ima li silikona i ako ima je li bar negdje medju posljednjim na listi sastojaka?
- Partizzanka
#2457 Re: Njega tijela (zenska tema)
a sta je ovo??
nesto kao za stiliziranje kose ili nakon pranja prije pranja sta kako+??!?!?
- WildRedRose
- brown.sugar
#2459 Re: Njega tijela (zenska tema)
U DP-u je na akciji Fa Shower+Lotion od NARA (750 ml - 6,60 KM) i obicni od 250 ml (i nar i avokado), kao i neke druge vrste su snizeni s 4,25 na 3,85 KM.
-
nera18
#2460 Re: Njega tijela (zenska tema)
maska, pakovanje za kosu koje se genealno hvali na sav glas po forumima, i povrh svega je prilicno jeftinoPartizzanka wrote:a sta je ovo??
- lavorpunvode
#2461 Re: Njega tijela (zenska tema)
Sastojci: Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium Chloride, Chamomilla Recutita (Chamomille), Flower extract, Ricinus communis (castor) seed oil, Parfum, Citric acid, PropylparabenSlice_of_life wrote:lavorpunvode wrote:koristi li neka od vas Still pakovanja za kosu?
Ja sam nedavno pocela, i malo je reci da sam prezadovoljna. Koristila sam pakovanje od maline, sad ovo s ricinusom koji je poznat kao jako dobar za kosu a i predivno mirise, sto me najvise privuklo.... i lijepo smiri kosu, e sad ne znam kako ce to izgledati kad izadjem vani na ovo vrijemeposto je obicno vezem u rep kad je vrijeme vlazno
![]()
Gdje?Ima li silikona i ako ima je li bar negdje medju posljednjim na listi sastojaka?
nije mi bilo mrsko
-
ihtis_
#2462 Re: Njega tijela (zenska tema)
Pozdrav drage djevojke, imam 22 godine i zanima me koju kremu za područje oko očiju da počnem koristiti. Svaki vaš savjet mi je dobrodošao. Hvalaa
)
- azurna_obala
#2463 Re: Njega tijela (zenska tema)
lavorpunvode wrote:Sastojci: Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium Chloride, Chamomilla Recutita (Chamomille), Flower extract, Ricinus communis (castor) seed oil, Parfum, Citric acid, PropylparabenSlice_of_life wrote:lavorpunvode wrote:koristi li neka od vas Still pakovanja za kosu?
![]()
nije mi bilo mrsko
pa gdje se ima kupiti?????
-
mumy
#2464 Re: Njega tijela (zenska tema)
cm prodaje still proizvode
- lavorpunvode
#2465 Re: Njega tijela (zenska tema)
nemoj me samo tuci... u cm-u,dp-u, konzumu..azurna_obala wrote: pa gdje se ima kupiti?????
- d.a.d.a.
#2466 Re: Njega tijela (zenska tema)

Probala sam sve, ali ova sa čokoladom i medom mi je vrh
+ avonov serum za vrhove koji godinama koristim i kosa je
- lavorpunvode
#2467 Re: Njega tijela (zenska tema)
nisam taj od cokolade koristila, ali jesam od maline. meni je kosa suha i uzasna u posljednje vrijeme, al daleko poslusnija uz ova pakovanja, u svakom slucaju. 
- d.a.d.a.
#2468 Re: Njega tijela (zenska tema)
Jap, ja je koristim umjesto regeneratora.

Ove maske nisu loše, a u istom cjenovnom rangu su

- leki hz
#2469 Re: Njega tijela (zenska tema)
I ja ovu koristim, dobra a jeftinad.a.d.a. wrote:Jap, ja je koristim umjesto regeneratora.![]()
- Slice_of_life
#2470 Re: Njega tijela (zenska tema)
Eee hvala ti puno @lavor
Otisla sam ja u CM i snimila situaciju,mislim da cu uzeti taj s ricinusom kad ove ostale drangulije potrosim
Otisla sam ja u CM i snimila situaciju,mislim da cu uzeti taj s ricinusom kad ove ostale drangulije potrosim
- lavorpunvode
#2471 Re: Njega tijela (zenska tema)
nema na cemu
zaista je kao sto pise na kutiji, kosa ima neki ljepsi sjaj, onako isfenirana/ispeglana, naravno.
- brown.sugar
-
ludacha
#2473 Re: Njega tijela (zenska tema)
Nevolim se mackati kremama, niti nalazim vremena, niti volje za to..ne svidja mise kad treba stotinu godina da upije (iako mi je koza tako suha da su mi noge sve u "ljuskicama" (da, odvratno je)).
Uglavnom, kad je tek izasla nivea smooth krema, kontam hajde probat cu je..nekako mi zvucala obecavajuce. I bogme je. Odlicna je. Vec sam pri kraju pakovanja, moram u nabavku..
Veceras sam imala girly night
samo za sebe.
Koza mi je na dodir toliko njezna i krasna, ma poput svile ..samo bih se milkila
Uglavnom, kad je tek izasla nivea smooth krema, kontam hajde probat cu je..nekako mi zvucala obecavajuce. I bogme je. Odlicna je. Vec sam pri kraju pakovanja, moram u nabavku..
Veceras sam imala girly night
Koza mi je na dodir toliko njezna i krasna, ma poput svile ..samo bih se milkila
-
ludacha
- VenomousV
#2475 Re: Njega tijela (zenska tema)
zene, imate preporuciti neku hranjivu kremu? ne bih je stavljala svaki dan nego dvaput hefticno, poslije pilinga
i da, nesto za bore oko ociju
i da, nesto za bore oko ociju