Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2451 Re: Hayat

Post by pici »

karanana wrote:
pici wrote:Bila mi je Verena veČeraske i :dance: :thumbup: ...sve ljepša i ljepša...nije joj loša ova nova pjesmica, al stajling crni mini komplet a duga plava kosa....Ja se zaljuBiJo :dance: :thumbup:
evo sad je gledam na youtubu. uh, pocijepo bi je ko.....ne znam ni ja....opomenu iz banke za neplacanje kredita.

jesi gledo onaj spot sa BN-a kad joj je sis ispo?
dje joj je .BA CiCa ispala imal link...plaĆam kozjim kajmakom i dvjema kartama za pozorište mladih lutkarsku predstavu....daaajjj LINNKKK

eevvv ovo jooojjj :dance: što sam gledo neko veĆe ...jooojjj ....odo skidat ledenice s oluka da se ohladim...jooojjj :dance: :thumbup:
samko1974

#2452 Re: Hayat

Post by samko1974 »

plain vanilla wrote:
samko1974 wrote:

Prvo ne pokusavam ja da pokazem da sam veci patriota od tebe jer ti kritikujes hayat.Nije tacno , to nema veze sa patriotizmom ja jednostavno iz inata necu da gledam hrvatske i srpske kanale da imaju ne znam ti kako interesantne programe , al iskreno nemaju ih nista drugacije od nasih e to je problem.A ti se ovdje sa katarinom u duetu trudis pokazati i dokazati da niti jedan nas ne valja kanal osim AJ balakna ( znaci ne samo hayat) dok eto susjedni valjaju a ja vas opet pitam koje to emsiije imaju na novoj inekom drugom susjednom kanalu a da na nasem nema.Neko spominje on Miliceve putopisu sa HTV1 ja ih gledam na BA TV ( to vam je bosansko -americki kanal koji ide iz New Yorka) dakle ne mozete mi tvrditi da su programi vbolji na njihovim nnego na nasim ne , nije tacno sve je to u 5 deka.Eto naveo sam primjere istih emsija koje se prikazuju kao npr na novoj LZN , pa nasa mala klinika , njihpvi hrvatslki talenti a kod nas ZMBT i sta je to toliko bolje i raznovrsnije na hrvatskim il srpskim kanalima????
Jos nesto ne trebam ja doci u BiH da bi gledao i uzivao il na kraju dojadili mi nasi kanali ja to imam i ovdje vec godinama i pratim i gledam i uziva i zamisli americki ido ( kojeg neko ve spomenu) uopste ne gledam jer se ovdje isguralo to gledati, dosadilo vise.
A sto se tice bajrama opet ponavljam jedino hayat ima cjeodnevne bajramske programe , JEDINO , velikim slovima jer da znate da to gledaju muslimani. :-D Znaci jedino hayat na taj nacin brine o svojim gledaocima muslimanske vejroispovjesti , dok to na rs kanalu je pocelo tek od prosle godine cini mi se al i to je prenos samo iz dzamije dok poslije tog prenosa nema vise nista vezanio za bajram , dok je na hayatu cjeli dan .Da nema hayata , ovdje u americi haman se nebi ni znalo kad je Bajram, neki vec i ne zanju al zato znaju kad je bozic i sta je bilo na disocevery kanalu neku noc.
Znaci, Milic je zanimljiv i moze se gledati ako je na bosanskom kanalu, ako je na HRTu, onda ga treba bojkotovati?

Ma da, sta ce ti Americki idol, kad imas ZMBT :mrgreen:

E vidis, meni ne treba Hayat da bih znala kad je bajram, naprotiv... :wink:

Ti uopce ne razumijes da pricamo o razlicitim stvarima..mi pricamo o kvalitetu programa, a ti pricas o emocijama, nacijama, agresorima, bajramima..
Nije tacno, vi pljujete, ismijavate ,ne samo hayat nego sve bh kanale kao da su neki drugi iz naseg orkuzenja nesto bolji.Evo ko ima bolju seriju od nase????Odgovori.
Ako ti se svidjaju emisije Gorana Milica, zasto ti se ne visjdjaju Nisveta Dzanke "Pozitivna Geografija"npr eto hrvatska ima njihovog talenta a mi ZMBT , itd da ne nabrajam de mi pojasni sta je tu tako kvalitetno kod hrvata, sta???Pa cemo onda na srbijanske programe.Ti ne znas o cemu ja pricam , ja pricam samo o jednoj tezi komsijski i nasi kanali su isti u 5 deka nista oni nisu kvalitetniji od nas, to je sve.Ja nisam rekao da je Milica bolje gledati na bh kanalima nego na hrvatskim ali ovdje ja imam pretpaltu na bh kanale , hrvatske niti mogu niti zelim gledati , kontas a ako prikazuju neke hrvatske emisije , serije il filmove na bh kanalima ja to naravno necu bopjakotavati ako mi se gledai samo njihove kanale nisam lud da placam i pretplacujem se sa njih da prikazuju sta god hoce al poenta je i da nemaju nista posebno kvalitetniji program od nasih kanal.To je sva moja poenta koja sr krsi s vasom gdje nase nista nije kvalitetno a tudje njasre jeste.Ja 100 puta sam dosad upitao i tebe i katarinu nabrojte mi konkretno emsije koje su to po vama kvalitetne i nalaze se na nekim hvratskim kanalima.Hajde da cujem, dosad to jos nisam cuo.

Jos nesto kakva si ti konfliktna osoba to je nevejrovatno, kako samo izvrces moje rijeci.Ko to kaze da meni treba hayat da bi ja znao kad je bajram , koliko samo bezobrazluka u tebi ima kad takvu notornu glupost zakljucujes u svojoj glavi.Ja kazem da mi treba neki kaqnal gdje ce biti emisije povodom naseg vjerskog praznika , a to nema nijedan kanal ne samo u bih nego i sire osim hayat jer samo hayat daje za bajram gotovo cjelodnevni bajramski program.Tebi ocito il sve treba crtati da shvatis sta se kaze il namjerno provociras sa ciljem izazivanja svadje.
samko1974

#2453 Re: Hayat

Post by samko1974 »

citadela wrote:
KatarinaKosaca wrote:Evo još jedna tipična bezobrazna hajatovština koju upravo vidjeh listajući kanale. Repriza, valjda od sinoć. Djeca koji su studenti dakle ne zarađuju,....
Nesto ti pocesto "listajuci" kanale vidis svasta na Hayatu, ono slucajno :-D

Dok se vidi neko njeSra u vidu ovog "megapopularnog trazenja zvijezda" lista se dalje, zaobidje se u sirokom luku ha ya
Upravu si kod nje sve slucajno i nista ne valja , sve slabog kvaliteta al ona to uvjek "slucajno " gleda :-D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2454 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

samko1974 wrote:
samko1974 wrote:
A sto se tice bajrama opet ponavljam jedino hayat ima cjeodnevne bajramske programe , JEDINO , velikim slovima jer da znate da to gledaju muslimani. :-D Znaci jedino hayat na taj nacin brine o svojim gledaocima muslimanske vejroispovjesti , dok to na rs kanalu je pocelo tek od prosle godine cini mi se al i to je prenos samo iz dzamije dok poslije tog prenosa nema vise nista vezanio za bajram , dok je na hayatu cjeli dan .Da nema hayata , ovdje u americi haman se nebi ni znalo kad je Bajram, neki vec i ne zanju al zato znaju kad je bozic i sta je bilo na disocevery kanalu neku noc.

Jos nesto kakva si ti konfliktna osoba to je nevejrovatno, kako samo izvrces moje rijeci.Ko to kaze da meni treba hayat da bi ja znao kad je bajram , koliko samo bezobrazluka u tebi ima kad takvu notornu glupost zakljucujes u svojoj glavi.Ja kazem da mi treba neki kaqnal gdje ce biti emisije povodom naseg vjerskog praznika , a to nema nijedan kanal ne samo u bih nego i sire osim hayat jer samo hayat daje za bajram gotovo cjelodnevni bajramski program.Tebi ocito il sve treba crtati da shvatis sta se kaze il namjerno provociras sa ciljem izazivanja svadje.
Nisam ja konfliktna, nego ti zaboravis sta si prije napisao.

I ne da mi se dalje raspravljati, uzivaj u Hayatu :oops:
samko1974

#2455 Re: Hayat

Post by samko1974 »

plain vanilla wrote:
samko1974 wrote:
samko1974 wrote:

Nisam ja konfliktna, nego ti zaboravis sta si prije napisao.

I ne da mi se dalje raspravljati, uzivaj u Hayatu :oops:

Ma ti sama se zapetljala jos plus prepricavas moje recenice koje sam ja rekao a ne citiras ih i to prepricavas ih onako kako tebi odgovara.Ako nesto tvrids za mene onda citiraj me u protivnom nemoj da mi se obracas.
plain vanilla

#2456 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

je li ti vidis citat? ili si zaboravio sta pises? :-) :-) :-) :-)
Reglan

#2457 Re: Hayat

Post by Reglan »

Opet ona pukotina dobila 10 :lol: :lol:
dusa_raskopuša

#2458 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

I tako ce biti do kraja. Da mi je samo vidjeti kad bude ispala, hoce l' je Ana spasiti i onda mogu mirno umrijeti :lol:
karanana

#2459 Re: Hayat

Post by karanana »

joj kako me svi nerviraju, od zirija preko voditelja, ucesnika do backstagea. fuj mi je ova sezona. ali fakat nista drugo na ostalih 100 kanala. odoh pogledati jos ovu malu anisu i odoh gledat ovaj jedan skinuti film.

pici, ponovo sam gledo, na youtubeu nema vise spota gdje joj je izletila na sekund. valjda ga skinuli.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2460 Re: Hayat

Post by Velkoski »

karanana wrote:pici, ponovo sam gledo, na youtubeu nema vise spota gdje joj je izletila na sekund. valjda ga skinuli.
Jel' barem dobra ? :mrgreen:
dusa_raskopuša

#2461 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Oj, kako ste vi muskarci, njak :lol:
karanana

#2462 Re: Hayat

Post by karanana »

ma vise se vidi na njenim redovnim nastupima. naravno da je dobra. fenomenalna je. jeli prava?

ejs i anisa veceras taraba. nista se ne vidi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2463 Re: Hayat

Post by Velkoski »

Jao sesira ocam'. Odo gledat' Raymonda :D
karanana

#2464 Re: Hayat

Post by karanana »

jebe ziri anisu. fuj ana....
odoh gledat justina i in time.
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#2465 Re: Hayat

Post by anthraxQ »

prestat ću pratiti Hayat zbog ovog show-a i one Ane.

tipični bosanski uhljupski mentalitet...
plain vanilla

#2466 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

nije onaj Sacir los
Chisum

#2467 Re: Hayat

Post by Chisum »

samko1974 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
samko1974 wrote:
cuj radim na hayatu :D :D :D :D , zbilja si neozbiljan , cim si poceo sa uvredama u prvom postu nisam uopste trebao reagovati na to, jer ti si time sam sve rekao o sebi.A to ako ne shvatas o cemu sam govorio u prvom postu sto se onda uopste ubacujes kad nisi shvatio.Sta koji OBN, , sta bajramski programi, sta ti nije jasno, haveru?????Ako ne kontas nista ,sto imas potrebu za reagovanjem , jer samo pogrsno zakljucujes i trazis rasprave , ocito da imas neki problem cim ti je rjesenje doci ovdje i vrijedjati nekog sto izrazi svoje misljenje.A ti si, haveru, reagovao onako drsko i bezobrazno na moje misljenje ( koje usput receno nisi ni skontao) a ne, ja na tvoje.A sto se tice prijetnji , ako je tebi prijetnja kad kazem da me ne vrijedjas onda shvati to kao prijetnju , jos jednom.Vozdra i ne obracaj mi se vise.

P.S.Koje ti kanale gledas ne znam ni ti me zanima, al kad podrzavas onog ko kaze da nasi kanali ne valjaju a valja neka Nova TV il b92 onda naravno da podrzavas susujedske kanale.
Evo kažem ja da valja i Nova i b92. U odnosu na Hayat CNN i ABC :D Treba prvo znati šta je medij, šta je tv, šta je program, šta je novinarstvo. Onako, imati osnovnog pojma.
Dalje, patriotizam se ne dokazuje ni pokazuje gledanjem domaćeg smeća. Patriotizam se ispoljava na druge načine, ali da ne objašnjavam sad to.
Što se tiče vrijeđanja prvi si počeo na ovoj temi i to kolektivno da je tukmak haman i izdajnik svatko ko ne gleda Švrakićevo otimanje para sa amaterima pokupljenim sa ulice.
MI, jarane u ovoj zemlji plaćamo poreze i nemamo nikakve potrebe gledanjem lošeg TV programa sebe zaglupljivati, a kome li dokazivati patriotizam. Pobrkao si babe i žabe skroz. Gledam i američki ID često. Jesam li zbog toga manje Bosanka :-) :-) :-)
Kopiraj gdje sam rekao da je neko izdajnik i gdej ja bas Svrakica spominjem, ako to nadjes ja se odjavljujem sa foruma jel moze al ako ne bude mogla kopirati onda se ti djavi.Jel fer?
Ruzno je reci , ali jos gore je namjerno tako lagati da bi svoje tvrdnje opravdala.Ja nisam nikad samo o hayatu pricao govorim o svim bh kanalima i cvinjenica je da siv ne mogu biti losi a ovi susjedni skoro svi dobri.To tako nije niti ce biti bez obzira koliko vas dvije to zeljele.Ja nisam rekao ko gleda novu il b92 da nije bosanac i to je laz koju mi pokusvas staviti u kontest recenice, nego ko samo hvali srpske i hrvatske kanale a bosanski mu bas niti jedan nevalja osim AJ balkan , koja se juce pocela emitovati, onda vjerovatno da te osobe i nisu bosanci i hercegovci nego srbi i hrvati.Ako tebi ne valja nijedan bh kanal nemoj pokusavati onda da to nametnes drugima i ako oni to tako ne prhvataju i ne gledaju kao ti onda ne treba da se tako uzrujuvas, svadjas i raspravljas 3 dana.Ja sam samo rekao ako nekom ne valja hayat ima ftv ako ne valja FTV ima BHT il OBN il TV1 il neki treci, ne moguce je da nijedan ne valja.Sta to na novoj ima sto na nekom od nasi kanala nema, sta?????Imaju cak i serije i na toj novoj al eto bolje gledati nasu malu kliniku il LZN na novoj nego na FTV , jel de? :D

Auuuu.... Nisam znao da nam je dijaspora ovako pala kurcu zausi :lol:, pa da im se identitetom bavi jedan Hayat (ustvari, kad covjek malo razmisli, ovo uopste nije smijesno.... Ovo je tuzno i porazavajuce...)

Ja sve mislim lik sljaka na Hayatu, ili mu neko sljaka na Hayatu, pa, jebiga, ne shapi se tamo gdje se jede.... Kad ono - Americki drzavljanin dosao da nam malo odrzi lekciju iz patriotizma... :)
Ja te opet pitam, ko je to moj u ovoj prici? I sta je "NASE" u ovoj prici? :lol: Dezerter Svrakic, maloumne turske serije za besposlene domachice, seoske narikace ZMBT, kopija prekodrinskog seljakluka, ili "muslimanski program" - Hankin sin narkoman, koji krizira za vrijeme iftara, dok nam ona drzi lekciju iz islama?

Jedno je to sto ti, bio ovdje ili preko okeana, izgleda, ne mozes izaci iz tog ZMBT miljea... Sto se toga tice, to je tvoj problem, ali i tvoje puno pravo... Ali prodji nas se s tim americkim lekcijama o tome sta je nase, kako se drzi do tog neceg naseg, ili "naseg", u ovom slucaju.... Zvuci smijesno.
luckylaka

#2468 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Daj bolan,,Samko1974,,znas i sam da je Hayat kao i Ftv odron tj,smece od tv-a.Evo danas recimo subota 10:25 po treci put ti je ZMBT tj.circus Colorado.Sjecas li se mozda zadnje tri Hayatove zvijezde osim onog Mostarca Adnana ostali su u okvirima Sarajevskog kantona.Ili bolje navedi mi boga ti sta ti to gledas na Hayat-u ja osim vijesti u 7 a da mi zena ne pogleda zmbt i koju seriju ne bi znao ni da postoji taj kanal.Nista bolja situacija nije ni sa Ftv,Bht isto sranje.I da ti se pohvalim da sam vratio reciver Bosnatv-a jer isti takav reciver imam samo od druge comp.stim sto je $17 mjesecno i sto nude sve BiH kanale(bas sve)srpske,hrvatske,njemacke i plus 10 kanala sporta.Uzivaj u Bosnatv-u koja vise ne emituje pinkBiH,topmusic...
samko1974

#2469 Re: Hayat

Post by samko1974 »

luckylaka wrote:Daj bolan,,Samko1974,,znas i sam da je Hayat kao i Ftv odron tj,smece od tv-a.Evo danas recimo subota 10:25 po treci put ti je ZMBT tj.circus Colorado.Sjecas li se mozda zadnje tri Hayatove zvijezde osim onog Mostarca Adnana ostali su u okvirima Sarajevskog kantona.Ili bolje navedi mi boga ti sta ti to gledas na Hayat-u ja osim vijesti u 7 a da mi zena ne pogleda zmbt i koju seriju ne bi znao ni da postoji taj kanal.Nista bolja situacija nije ni sa Ftv,Bht isto sranje.I da ti se pohvalim da sam vratio reciver Bosnatv-a jer isti takav reciver imam samo od druge comp.stim sto je $17 mjesecno i sto nude sve BiH kanale(bas sve)srpske,hrvatske,njemacke i plus 10 kanala sporta.Uzivaj u Bosnatv-u koja vise ne emituje pinkBiH,topmusic...
Kao prvo ni ja ne gledam SAMO hayat nego i sve ostale kanale.Uvijek se moze naci nesto sto ce me zanimati da pogledam na jednom od tih kanala a ako nekad i nema bas nista meni zanimljivo onda mogu pogledati sta god hocu od dokumentaraca, filmova , muzike on demand preko bosna tv .A koje ja emsije gledam preko hayata vec sam rekao a evo i ponovicu ( ZMBT naravno da gledam jer ja nisam folirant koji ce reci slucajno prelazio preko tv kanala pa pogledao na momenat kao neki sto govore a sve zivo znaju sta se desava), gledam vijesti u 7 , gledam nasu realnost koju vodi drita haziraj vidim to nikog od vas niti zanima niti komentarise takve humanitarne emisije, serije ne volim niti gledam jesam jedino gledao Seherzadu dok se emitovala , gledam sve sportske emisije koje se prikazuju na hayatu nekad budu boks mecevi ( doduse mislim da bi trebali vise sporta ubaciti) , nekad pogledam i neki film koji se prikazuje ako ga vec ranije nisam gledao, nekad pogledam i recept za dobar zivot (najvise volim kad dovedu onog dr.Emira Salakovica ili Solakovica nisam siguran za prezime) , pogledam nekad i jutarnji program kad dovedu neke zanimljive goste kao sto je neki dan bio Mladen Jelici -Troka itd uglavnom ima se sta za pogledati najvise doduse imaju serija koja ja ne pratim al onda gledam druge kanale , sta sad gledam na drugim kanalima pricacu ti drugi put.
A ti lijepo napisi koja je to kompanija preko koje gledas za 17 dollara sve te kanale plus njemacke i jos neke ako je Net tv ja sam tu imao preko interneta i nije mi se svidjelo jer je mnogo kocio.Tad net tv nije ni imao reciever.Ah da gledam i "ispuni mi zelju" :-D
samko1974

#2470 Re: Hayat

Post by samko1974 »

Chisum wrote:
samko1974 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
P.S.Koje ti kanale gledas ne znam ni ti me zanima, al kad podrzavas onog ko kaze da nasi kanali ne valjaju a valja neka Nova TV il b92 onda naravno da podrzavas susujedske kanale.
Evo kažem ja da valja i Nova i b92. U odnosu na Hayat CNN i ABC :D Treba prvo znati šta je medij, šta je tv, šta je program, šta je novinarstvo. Onako, imati osnovnog pojma.
Dalje, patriotizam se ne dokazuje ni pokazuje gledanjem domaćeg smeća. Patriotizam se ispoljava na druge načine, ali da ne objašnjavam sad to.
Što se tiče vrijeđanja prvi si počeo na ovoj temi i to kolektivno da je tukmak haman i izdajnik svatko ko ne gleda Švrakićevo otimanje para sa amaterima pokupljenim sa ulice.
MI, jarane u ovoj zemlji plaćamo poreze i nemamo nikakve potrebe gledanjem lošeg TV programa sebe zaglupljivati, a kome li dokazivati patriotizam. Pobrkao si babe i žabe skroz. Gledam i američki ID često. Jesam li zbog toga manje Bosanka :-) :-) :-)
Kopiraj gdje sam rekao da je neko izdajnik i gdej ja bas Svrakica spominjem, ako to nadjes ja se odjavljujem sa foruma jel moze al ako ne bude mogla kopirati onda se ti djavi.Jel fer?
Ruzno je reci , ali jos gore je namjerno tako lagati da bi svoje tvrdnje opravdala.Ja nisam nikad samo o hayatu pricao govorim o svim bh kanalima i cvinjenica je da siv ne mogu biti losi a ovi susjedni skoro svi dobri.To tako nije niti ce biti bez obzira koliko vas dvije to zeljele.Ja nisam rekao ko gleda novu il b92 da nije bosanac i to je laz koju mi pokusvas staviti u kontest recenice, nego ko samo hvali srpske i hrvatske kanale a bosanski mu bas niti jedan nevalja osim AJ balkan , koja se juce pocela emitovati, onda vjerovatno da te osobe i nisu bosanci i hercegovci nego srbi i hrvati.Ako tebi ne valja nijedan bh kanal nemoj pokusavati onda da to nametnes drugima i ako oni to tako ne prhvataju i ne gledaju kao ti onda ne treba da se tako uzrujuvas, svadjas i raspravljas 3 dana.Ja sam samo rekao ako nekom ne valja hayat ima ftv ako ne valja FTV ima BHT il OBN il TV1 il neki treci, ne moguce je da nijedan ne valja.Sta to na novoj ima sto na nekom od nasi kanala nema, sta?????Imaju cak i serije i na toj novoj al eto bolje gledati nasu malu kliniku il LZN na novoj nego na FTV , jel de? :D

Auuuu.... Nisam znao da nam je dijaspora ovako pala kurcu zausi :lol:, pa da im se identitetom bavi jedan Hayat (ustvari, kad covjek malo razmisli, ovo uopste nije smijesno.... Ovo je tuzno i porazavajuce...)

Ja sve mislim lik sljaka na Hayatu, ili mu neko sljaka na Hayatu, pa, jebiga, ne shapi se tamo gdje se jede.... Kad ono - Americki drzavljanin dosao da nam malo odrzi lekciju iz patriotizma... :)
Ja te opet pitam, ko je to moj u ovoj prici? I sta je "NASE" u ovoj prici? :lol: Dezerter Svrakic, maloumne turske serije za besposlene domachice, seoske narikace ZMBT, kopija prekodrinskog seljakluka, ili "muslimanski program" - Hankin sin narkoman, koji krizira za vrijeme iftara, dok nam ona drzi lekciju iz islama?

Jedno je to sto ti, bio ovdje ili preko okeana, izgleda, ne mozes izaci iz tog ZMBT miljea... Sto se toga tice, to je tvoj problem, ali i tvoje puno pravo... Ali prodji nas se s tim americkim lekcijama o tome sta je nase, kako se drzi do tog neceg naseg, ili "naseg", u ovom slucaju.... Zvuci smijesno.[/quote]

Vidis zalosno i porazvajuce je to sto se ti izrazavas kao neki jalijas ovdje i prolazi to kod moderatora cak i bez opomene.U nodstatku fonda rjeci a da bi bio sto upecatljiviji ti moras spomenuti rijec ku..c.
Prema tome to je zalosno, a ono sto ja hocu i zelim da gledam je moja stvar, i onaj kome je to zalosno vise govori o njemu jer se on bavi stvarima i zeli da odredjuje i namece drugima sta ce ko gledati.To sto se pitas sta je "NASE" da ti odgovorim jer vidim da se pravis lud.Pretpostavljam da si rodom, porjeklom ,zivis il vise ne u njoj, nije ni bitno iz BiH .Dalje ovdje se prica i govori cjelo vrijeme o BiH tv kanalima , trece ovaj portal je Srajaevo-x a Sarajevo je glavni grad BiH , sta jos treba reci ovdje da skontas sta je zajednicko svemu ovome sto povezujem i sta je to svih nas , dakle "NASE"??????? Jesi sad skontao???
Drago mi je ako jesi a ako nisi potrazi pomoc kod strucnijih ljudi :-D , ja ipak takav strucnjak nisam.
To sto Svrakici , Izetbegovici i milioni drugih ljudi eto recimo i Dodik zive toj nasoj BiH nema nikakve veze niti bi trebalo biti briga na ovoj temi.Ja kad sam govorio o hayatu , sad ga to trebam bojkotvati jer su mu vlasnici familija Svrakic , jel?Pa zasto bi, ne moze meni Svrakic biti veci zlikovac i zlocinac od Milosevica, Karadzica, Mladica, Tudjamana i drugih slicnih njima, ne moze.A ti ako ces radije lovu davati da gledas kanale Novu TV i B92 izvoli daji ako zelis uplacuj svojevoljno po 1000 eura svaki mjesec na njihove racune i zato me nije briga ali ja necu i ako zbog ovog sto ti ja govorim tebi zvuci da se pravim patriotom i da nekom solim pamet i to je opet tvoja stvar jer ja to ne cinim , ja samo iznosim svoje misljenje na koje imam pravo.Znaci "NASE" je sve sto je bosanskohercegovacko , bez obzira ko i sta i kako sacinjavao tu zemlju , volio je manje il vise , svi koji zive u njoj il su porjeklom iz nje ona je njihova , to jest nasa jer ja idem od toga da svi koji ovdje diskutujemo smo bosanci i hercegovci il porjeklom goegrafskim iz te zemlje , zivjeli jos uvijek u njoj il ne al ona je nasa sviju nas ovdje, svidjelo se to tebi il ne, to je tako.

A ti gospodine pametni kad sve tako lijepo znas i kad si tako pametna i strucna osoba zasto ti onda ne otvoris neki svoj program televizijski il kanal i ne prilagodis sadrzaj takav za kojeg ti smatras da ce vecina voljeti i zelejti i biti gledan il ga opet prilagodi samo sebi pa ko hoce nek gleda a ko nece ne mora, ha ja, sta kazes na to?
luckylaka

#2471 Re: Hayat

Post by luckylaka »

zoom66 wrote:
luckylaka wrote:Daj bolan,,Samko1974,,znas i sam da je Hayat kao i Ftv odron tj,smece od tv-a.Evo danas recimo subota 10:25 po treci put ti je ZMBT tj.circus Colorado.Sjecas li se mozda zadnje tri Hayatove zvijezde osim onog Mostarca Adnana ostali su u okvirima Sarajevskog kantona.Ili bolje navedi mi boga ti sta ti to gledas na Hayat-u ja osim vijesti u 7 a da mi zena ne pogleda zmbt i koju seriju ne bi znao ni da postoji taj kanal.Nista bolja situacija nije ni sa Ftv,Bht isto sranje.I da ti se pohvalim da sam vratio reciver Bosnatv-a jer isti takav reciver imam samo od druge comp.stim sto je $17 mjesecno i sto nude sve BiH kanale(bas sve)srpske,hrvatske,njemacke i plus 10 kanala sporta.Uzivaj u Bosnatv-u koja vise ne emituje pinkBiH,topmusic...
blago tebi pa si uspio vratiti bosnatv tzv. hd :D risiver :D ja moj mogu samo u kantu baciti :x :D a net tv plus :thumbup:
Sto ces bolan bacati pretplati se na godinu i imas zagarantovanomjesecno$32 i uz to imas Otv,Hayat folk,Topmusic,GlasDrine,Cazin,Duck,Nasatv,Batv...sve kanali u HD rezoluciji.Isprobao 15 dana i juce sacekao postara ispred kuci i rekao,,Jel ti meni ovo donese,nosi nazad,,P.S.Kako samo malo treba ukljuciti mozak i oderati Bosnju da covjek ne povjeruje i Nettv me dere za $17 al bar nude 10 sportskih kanala
samko1974

#2472 Re: Hayat

Post by samko1974 »

Nego vi nikako da kazete koje sve kanale bosansko- hercegovacke ima na tom net tv plus.Ima li hayat, tv1 ,AJ balkan,FTV i BHT?
luckylaka

#2473 Re: Hayat

Post by luckylaka »

samko1974 wrote:Nego vi nikako da kazete koje sve kanale bosansko- hercegovacke ima na tom net tv plus.Ima li hayat, tv1 ,AJ balkan,FTV i BHT?
Ovako sta imamo na Netu-Bht,Obn,Ftv,Bn<Bnmusic,Hayat,Hayatplus,Hayatfolk,Tv1,AlJezera.TvSa,Otv,Alfa,Hema,TvTk,TvUsK,TvCazin,Atv,Rtrs,101,uz to Rtl,Rtl2,Nova,hrt,Doma,Prva,B92,Rts,Hrt,....i jos Arena sport(Slovenija,Hrvatska,Srbija 10 kanala)i meni najbolji History,National,Discovery,Eurosport 1,2 u hd rezoluciji)uz sve to 10 kanala dzidzi-midzi i sve to za $17 mjesecno.I pazi jedno uopste ih ne hvalim jer znaju imati takvih problema da im slike nestane total ali meni je sport najbitniji tako da sam zadovoljan.Ako hoces vise info javi se na pp jer reklama je zabranjena.P.S.160 kanala sa podrucja exyu i ne znam koliko sa europa podrucja.
karanana

#2474 Re: Hayat

Post by karanana »

fino.
nego, cujem, neka mi se raja iz amerike zali da im ovaj bosna tv pravo puno vuce mega-giga bayta pa se uvaljuju i po dodatnih 70-80 dolara placajuci predjene limite. valjda se u americi vracaju download limiti. zaostaju ljudi. kod nas ukidaju limite a kod njih ih vracaju.
luckylaka

#2475 Re: Hayat

Post by luckylaka »

karanana wrote:fino.
nego, cujem, neka mi se raja iz amerike zali da im ovaj bosna tv pravo puno vuce mega-giga bayta pa se uvaljuju i po dodatnih 70-80 dolara placajuci predjene limite. valjda se u americi vracaju download limiti. zaostaju ljudi. kod nas ukidaju limite a kod njih ih vracaju.
Ma more bit svasta ja znam da imam neogranice no al placam internet $50 mjesecno i do neki dan sam koristio dva recivera Nettv-a i Bosnatv(ovaj sam vratio)
Post Reply