Mozes li nam ti behavac dati definiciju RS-a od nastanka do danas?behavac wrote:
Vidis Republika Srpska nije stvorena fasisticim metoda, iako je poslije proglasenja poceo rat u kojem jeste bilo zlocina, i previse...ali to ne znaci da RS treba biti ukinuta.
Mozda vec znas moj stav da su zlocini pocinje od Srba najveca greska srpske politike zbog koje su dosli u nepovoljan polozaj kod MZ-a, kao i da je RS(mislim na autonomiju na odredjenoj teritoriji u BIH) mogla nastati i bez zlocina...
Ti se mozda sa tim neces sloziti...ali to ne mijenja moje misljenje...
Tako ni danas zalaganje za RS nije podrzavanje zlocina i onih koji su u tom ucestvovali, ja naprotiv osudjujem sve koji su ucestvovali u zlocinima.
Tako da sto se mene tice ja nisam ni jedno ni drugo...a sto se tebe tice...pa to je tvoja stvar...
A sto se tice hobija...s obzirom da ja sebe ne smatram onim kojima ti pomazes...onda mi ne treba pomoc...al hvala u svakom slucaju...
I da li na tebe utice imalo cinjenica da je zvanicna politika RS od nastanka do 1995. godine okarakterisana kao "udruzeni zlocinacki poduhvat" i da su ciljevi zvanicne politike RS-a od 1992-95. godine bili izvor zlocinackog djelovanja u ime RS-a koje je ukljucivalo i sistemsko i individualno tesko krsenje medjunarodnog humanitarnog prava i obicaja ratovanja ukljucujuci i genocid?
Jer kako drugacije recimo ostvariti prvi ratni strateski cilj RS-a koji kaze da se etnicke skupine moraju razdvojiti nego na nacin da ili pobijes ili protjeras nesrpske etnicke skupine.
Jedino da ih teleportiras ko u Zvjezdanim stazama