Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
nezavisni

#2451 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nezavisni »

@Bosnolog
Ti stvarno nisi bas... 8)
Ja sam te htio dobronamjerno upozoriti da ne pises detalje o sebi. Ako ti mislis da je to moja zla namjera, ok. Mozes se vala, sto se mene tice, predstavit i punim imenom i prezimenom.

EOD
Bosnolog

#2452 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

nezavisni wrote:@Bosnolog
Ti stvarno nisi bas... 8)
Ja sam te htio dobronamjerno upozoriti da ne pises detalje o sebi. Ako ti mislis da je to moja zla namjera, ok. Mozes se vala, sto se mene tice, predstavit i punim imenom i prezimenom.

EOD
Ma nista vidim da se brines za odbranu Smradovana i kako pomoci macici Srbiji da opere krvave zlocnacko genocidne ruke,pa se ti zaletio kao bekan na prvu ,ali hebiga 21 je vijek pa elektronika napedovala pa vam se namah zacepe usta nepobitnim dokazima,inace bi vi nastavili guslati mitolomanske kosovske gajde Cosicevom formulom spinovanejm i lazima kojima se Dabic sluzi ovih dana u Hagu.Neshvatljivo je da nakon svega i svih dokaza nastavljate pokusavati nekome da prodti vase jadne i jeftine lazi u kojima se sami izblamirate i zapetljate braneci neodbranjivo,......

Pa bolan u interesu je prie svega postenih i cestitih Srba kojih znam da ima ogroman broj a koji su u strahu i zive u sjeni da ne ispadnu Brankovici javnim odbacivanjem velikosrpskog zla proslosti a kao tereta pod kojim tonu sve ove godine.Ti se brines za Srbiju koja je iskoristila moje komsije kao topovsko meso u ratu protiv svoje Bosne za obecanu Srboslaviju i uvalila im oruzje da ubijaju goloruke komsije sa kojim asu odrasli, druzili se i veselili,.Da im siluju familije ruse bogomolje i vrse hajduciju privatne i drustvene imovine,pa posto nije uspjelo sada zive sa ustima u kojima im je uvaljena ogromnu zaba koju niti mogu da progutaju niti da povrate jer su ima ruke vezali a zabu drze na kanapi da je ne bi progutali i tako nastaavljaju da slijede zobijski propast politiku u kojoj samo dublje tonu ziveci u laznim ilizijama nemoguce misije podjele i netanka Bosne nastavlaju zivjeti u ideoloskom grcu koji ih sve nize povija,........

Sta se treba desiti da progledate covjece,......Hebe mi se sta mislis o meni vjerovatno prezir i mrznju zbog onog sto sam ucinio za odbranu Bosne ali znaj da je sa mnom bilo i umiralo i dobar dio BH srba i BH Hrvata ja prema tebi nemam prezir,vise te zalim a ti nastavi zivjeti u svojim zabludama,....Samo cu ti jedno reci pravda ce isplivati u Bosni kad tad i kakva got cijena bila.Ali ce ostati zapisane sramne i krvave stranice historije velikosrpskog zla i nepravde u Bosni koju je nacinila Srbija i velikosrpske politika da ce je izucavati generacijama kao ljudski i medicinski fenomen novijeg covjecanstva,.....Ali ce biti takode zapisano da je general Jovan Divjak rodeni srbijanc stao u odbranu grada i drzave koja je bila napadnuta od strane njegove Srbije,Ljudi se uvijek mjerili u nevolji a zivot je jedan poginuti za pravdu i cineci nepravdu nije isto,.......tako je uvijek bilo e sada zasigurno moja i tvoja vizija i poimanje pravde nije ista ,........
zemomak

#2453 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zemomak »

VIDEO/PREDIZBORNI PROPAGANDNI RAT: Haris Silajdžić kao šef Cosa Nostre :lol:
Utorak | 14.09.2010.

Nakon što se nedavno Milorad Dodik našao na meti internet parodija u ulozi Adolfa Hitlera, ovaj put je osvanuo sličan uradak u kojem se čelni ljudi Stranke za BiH, prikazuju kao poznata mafijaška organizacija Cosa Nostra.POGLEDAJTE VIDEO!

silajdzic kumNepoznati autori su odtitlovali kultnu scenu iz filma 'Kum', samo je ovaj put Marlon Branda zamijenio Haris Silajdžić koji se sastao sa čelnim ljudima svoje stranke. YouTube/** No links **/a.k.
Image
VjecitiStudent

#2454 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

zemomak wrote: VIDEO/PREDIZBORNI PROPAGANDNI RAT: Haris Silajdžić kao šef Cosa Nostre :lol:
Utorak | 14.09.2010.

Nakon što se nedavno Milorad Dodik našao na meti internet parodija u ulozi Adolfa Hitlera, ovaj put je osvanuo sličan uradak u kojem se čelni ljudi Stranke za BiH, prikazuju kao poznata mafijaška organizacija Cosa Nostra.POGLEDAJTE VIDEO!

silajdzic kumNepoznati autori su odtitlovali kultnu scenu iz filma 'Kum', samo je ovaj put Marlon Branda zamijenio Haris Silajdžić koji se sastao sa čelnim ljudima svoje stranke. YouTube/** No links **/a.k.
:lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#2455 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ultima_palabra »

Svaka čast :thumbup: Toliko realno da nije ni smiješno...
Vares City

#2456 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Vares City »

zemomak wrote: VIDEO/PREDIZBORNI PROPAGANDNI RAT: Haris Silajdžić kao šef Cosa Nostre :lol:
Utorak | 14.09.2010.

Image
Da je Fahro u glavnoj ulozi bio bi original Silvio Berlusconi 8-)
veljaca

#2457 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Kampanja iz Republike Srpske protiv predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića ne jenjava. Najnoviji napadi vezani su za ratnog komandanta Petog korpusa Armije Republike BiH Atifa Dudakovića. Naime, mediji, nevladine organizacije i vlast u RS-u tvrde da generala Dudakovića, sada člana Stranke za BiH, od optuženičke klupe štiti upravo lider ove stranke.

U izjavi za TV1 Silajdžić je na novinarsko pitanje da prokomentria tvrdnje iz RS-a da štiti generala Dudakovića odgovorio: „Našeg heroja. Naravno“.

“On nas je branio u ratu i mi ćemo njega. Što se tiče optuženičke klupe, mi smo prvo svi bili pred streljačkim strojem, pa smo sada svi na optuženičkoj klupi. To nije ništa čudno. I ne samo da ja stojim iza generala Dudaković, nego svi mi, svi patrioti Bosne i Hercegovine stoje iza našeg heroja, našeg branitelja“, rekao je Silajdžić.

Mozda ga se zbog ovoga napada ovoliko ... Mozda ...

:bih:
VjecitiStudent

#2458 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

veljaca wrote:Kampanja iz Republike Srpske protiv predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića ne jenjava. Najnoviji napadi vezani su za ratnog komandanta Petog korpusa Armije Republike BiH Atifa Dudakovića. Naime, mediji, nevladine organizacije i vlast u RS-u tvrde da generala Dudakovića, sada člana Stranke za BiH, od optuženičke klupe štiti upravo lider ove stranke.

...

"Halo Mile, napadnite sad ko fol malo Dudakovica, a mi cemo ga onda ko fol braniti" ... nastavak kombinacije koja je dobro uigrana jos u 2006.
veljaca

#2459 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

VjecitiStudent wrote:
veljaca wrote:Kampanja iz Republike Srpske protiv predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića ne jenjava. Najnoviji napadi vezani su za ratnog komandanta Petog korpusa Armije Republike BiH Atifa Dudakovića. Naime, mediji, nevladine organizacije i vlast u RS-u tvrde da generala Dudakovića, sada člana Stranke za BiH, od optuženičke klupe štiti upravo lider ove stranke.

...

"Halo Mile, napadnite sad ko fol malo Dudakovica, a mi cemo ga onda ko fol braniti" ... nastavak kombinacije koja je dobro uigrana jos u 2006.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako mislis da je sve ovo ko fol - u grdnoj si zabludi ....

Mada posto si vjeciti - jasno mi je odakle ovaj zakljucak ....

mustang

#2460 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by mustang »

veljaca wrote:
VjecitiStudent wrote:

...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako mislis da je sve ovo ko fol - u grdnoj si zabludi ....

Mada posto si vjeciti - jasno mi je odakle ovaj zakljucak ....

odma se prepoznaje Zlajina ljigava retorika kod dotičnog :skoljka:
VjecitiStudent

#2461 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

Ne sjecas se ping ponga ukinucemo RS - otcijepicemo RS iz 2006. izmedju Mileta i Harisa?
Nakon cega i jedan i drugi slagase birace, no osvojise i vlast i slast.
hercegovac_pravi

#2462 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hercegovac_pravi »

Utorak | 14.09.2010.

silajdzic kumNepoznati autori su odtitlovali kultnu scenu iz filma 'Kum', samo je ovaj put Marlon Branda zamijenio Haris Silajdžić koji se sastao sa čelnim ljudima svoje stranke.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oplako sam..svaka čast autoru.
Bloger

#2463 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bloger »

Samo neko neduhovit popu Lagumdžije mogao je smisliti ovako glup scenarij.
Richard Sorge

#2464 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Richard Sorge »

VjecitiStudent wrote:Ne sjecas se ping ponga ukinucemo RS - otcijepicemo RS iz 2006. izmedju Mileta i Harisa?
Ma ja ba .. svaka cast ... ja sve do sad konto da anamo oni fakat imaju vlazne snove o odcjepljenju .. a vjerovatno i ovi vamo da imaju drugaciju viziju uredjenja Bosne ... ja fakat konto da bi oni najradje na optuzenicku stavili svakog borca za Bosnu .. a kamol generala Dudakovica ... ma moze im se sa mnom .. bleckom takorekuc ..al nisu racunali na ingenioznu deduktivnost nasih forumasa .. koji namah skontase da je sve to predizborna suplja .. a da ni jedni ni drugi ne misle tako .. ili sto je jos bitnije .. zbog biraca iznose ono sto su njihove ( biracke ) skrivene/otkrivene zelje. Hvala vam. :thumbup: :bih:
hercegovac_pravi

#2465 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hercegovac_pravi »

Richard Sorge wrote:
VjecitiStudent wrote:Ne sjecas se ping ponga ukinucemo RS - otcijepicemo RS iz 2006. izmedju Mileta i Harisa?
Ma ja ba .. svaka cast ... ja sve do sad konto da anamo oni fakat imaju vlazne snove o odcjepljenju .. a vjerovatno i ovi vamo da imaju drugaciju viziju uredjenja Bosne ... ja fakat konto da bi oni najradje na optuzenicku stavili svakog borca za Bosnu .. a kamol generala Dudakovica ... ma moze im se sa mnom .. bleckom takorekuc ..al nisu racunali na ingenioznu deduktivnost nasih forumasa .. koji namah skontase da je sve to predizborna suplja .. a da ni jedni ni drugi ne misle tako .. ili sto je jos bitnije .. zbog biraca iznose ono sto su njihove ( biracke ) skrivene/otkrivene zelje. Hvala vam. :thumbup: :bih:
:thumbup:
joseph_stalin

#2466 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by joseph_stalin »

Mislim da samo u drzavi gdje je 80% stanovnika ogranicenih umnih sposobnosti Haris Silajdzic moze da napravi karijeru i da se uopste naziva politicarem.Kada je gostovao u emisiji tipa dijaloga ili u debatnoj emisiji?,kada je gostovao u emisiji gdje gledaoci postavljaju pitanja.Nikada!Gostuje samo tamo gdje su mu pitanja servirana i na koje unaprijed zna odgovore.Sreca njegova sto na ovim izborima za protiv kandidate ima jednog Bakira Izetbegoviba i Fahrudina Radoncica pa mislim da ce i pored ogromnih falinki koje ima ipak da dobije izbore.
Jos nisam primjetio ni kod jednog politicara u Bih losije govorne sposobnosti od Harisa Silajdzica,krene nesto da kaze, pa stane,pa se dobro preznoji,pa na kraju nista ne kaze.Ali zato ima onu kako Predrag Matvejevic kaze PRO rUSKU Cetvrtastu facu koju po potrebi namrgodi pa djeluje ogranicenim umovima kako se kao bori i za njih.
Evo sada se dogovorio sa Dodikom da malo radikalizrira situaciju u Bih prije izbora, ko eto Dodik jaca Drzavnost Srpske a on preko ove nove mahalaske N1 televizije koja je u stvari njegova da ispadne ponovo kao spasilac drzave.Naravno sve to radi uz pomoc ove 0 od covjeka teatralnog licemjera Senada Hadzifejzovica koji siri takvu propagandu da je nadmasio i samoga Josepha Goeblsa.Nadam se da ce im se nekada suditi svima zajedno.Dok je god Silajdzica imacemo Dodika i obratno,oni su toga kao saveznici i svjesni,tako da ovaj narod ako opet da glas stranci za Bih,SDA (nacional kriminalcima)onda stvarno ne zasluzuje da ima hljeba da jede,onda bi najbolje bilo da na ovaj licemjerni narod padne atmoska bomba.
wickerman

#2467 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by wickerman »

joseph_stalin wrote:Mislim da samo u drzavi gdje je 80% stanovnika ogranicenih umnih sposobnosti Haris Silajdzic moze da napravi karijeru i da se uopste naziva politicarem.Kada je gostovao u emisiji tipa dijaloga ili u debatnoj emisiji?,kada je gostovao u emisiji gdje gledaoci postavljaju pitanja.Nikada!Gostuje samo tamo gdje su mu pitanja servirana i na koje unaprijed zna odgovore.Sreca njegova sto na ovim izborima za protiv kandidate ima jednog Bakira Izetbegoviba i Fahrudina Radoncica pa mislim da ce i pored ogromnih falinki koje ima ipak da dobije izbore.
Jos nisam primjetio ni kod jednog politicara u Bih losije govorne sposobnosti od Harisa Silajdzica,krene nesto da kaze, pa stane,pa se dobro preznoji,pa na kraju nista ne kaze.Ali zato ima onu kako Predrag Matvejevic kaze PRO rUSKU Cetvrtastu facu koju po potrebi namrgodi pa djeluje ogranicenim umovima kako se kao bori i za njih.
Evo sada se dogovorio sa Dodikom da malo radikalizrira situaciju u Bih prije izbora, ko eto Dodik jaca Drzavnost Srpske a on preko ove nove mahalaske N1 televizije koja je u stvari njegova da ispadne ponovo kao spasilac drzave.Naravno sve to radi uz pomoc ove 0 od covjeka teatralnog licemjera Senada Hadzifejzovica koji siri takvu propagandu da je nadmasio i samoga Josepha Goeblsa.Nadam se da ce im se nekada suditi svima zajedno.Dok je god Silajdzica imacemo Dodika i obratno,oni su toga kao saveznici i svjesni,tako da ovaj narod ako opet da glas stranci za Bih,SDA (nacional kriminalcima)onda stvarno ne zasluzuje da ima hljeba da jede,onda bi najbolje bilo da na ovaj licemjerni narod padne atmoska bomba.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Dobro ti to Josife napisa :thumbup: :thumbup: :thumbup:
supervizor

#2468 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by supervizor »

...ovaj narod ako opet da glas stranci za Bih,SDA (nacional kriminalcima)onda stvarno ne zasluzuje da ima hljeba da jede,onda bi najbolje bilo da na ovaj licemjerni narod padne atmoska bomba.

Mala je to kazna! Licemjerni narod zaslužuju još strašniju kaznu-da Lagumdžija pobijedi na izborima i da vlada punih deset godina u koaliciji s Radončićem!
abakus

#2469 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by abakus »

Pazi ovo SBB u Akciji

silent_BoB

#2470 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by silent_BoB »

supervizor wrote:...ovaj narod ako opet da glas stranci za Bih,SDA (nacional kriminalcima)onda stvarno ne zasluzuje da ima hljeba da jede,onda bi najbolje bilo da na ovaj licemjerni narod padne atmoska bomba.

Mala je to kazna! Licemjerni narod zaslužuju još strašniju kaznu-da Lagumdžija pobijedi na izborima i da vlada punih deset godina u koaliciji s Radončićem!
ti bome koooo da istjerujes vijestice :-) koja koalicija sdp-ssb hahahahahah

a kako lagumdzija pobijedjuje izbore???? i kako vlada 10 godina,gdje to izvadi? mandat je 4 godine,o koaliciji nema sanse izmedju sdp-a i ssb-a i ovo je tema posvecena nasem dragom haretu :D

ukljuci se ;)
joseph_stalin

#2471 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by joseph_stalin »

supervizor wrote:...ovaj narod ako opet da glas stranci za Bih,SDA (nacional kriminalcima)onda stvarno ne zasluzuje da ima hljeba da jede,onda bi najbolje bilo da na ovaj licemjerni narod padne atmoska bomba.

Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.Druga stvar je sto licemjerni Bosnjacki mentalitet ne podnosi one iznad sebe,imamo veliki dio ruralnog stanovnistva koji kada ugleda Lagumdziju na malim ekranima dobija prave napade crne potistenosti,ogromnu dozu ljubomore i naravno da ce da ga mrze jer se plase da ce kada dodje na vlast da ih vrati tamo odakle su dosli,da ce da zabrani turbo folk na tv(jednom mi je jedan reko da ce Zlatko i ezan da nam ukine ako dodje na vlast :D ),da ce policiji dati vece ovlasti pa da papak nece smjeti da hrakne policajca kada mu to padne na pamet.
Bosnjacima je najbolje da njima vlada neko ko izgleda gore od njih,ko je jadan,star,nesposoban(poput ALIJE,ma ne krade on nego oni oko njega on je fini dedo vjernik :lol:) ili poput Silajdzica imbecil koji ne zna da sastavi dvije recenice kako treba.Jer Bosnjaci razmisljaju na nacin da je bolje da je na vlasti onaj slican njima,jer ako je on kao takav debil napravio karijeru onda ima nade i za njih.
Ta prica o koaliciji izmedju Lagumdzije i Rdaoncica je prica za malu djecu,Lagumdzija dobro zna sta mu je Avaz jednom uradio i nije beskicmenjak koji lako prelazi preko svojih stavova.Vjerovatno je ta prica izasla iz kabineta Sulejmana Tihica ili vec pomunetog Silajdzica.
Nadam se da ce upravo Lagumdzija da odnese pobijedu na ovim izborima i da ce dozivotno da vlada,da bude diktator,da uvede red,zakone,sigurnost gradjanima,da da vece ovlasti policiji,da otvori 10 golih otoka gdje ce da pozatvara ove sto nas 20 godina pljackaju.
Koliko su Bosnjaci ogranicen narod govori cinjenica da i za Tita govore kako je Diktator bio.Hej pa sta je lose u toj diktaturi kada smo imali sve,zar nam je bolje sada u ovoj laznoj demokratiji kada nemamo nista,kada nam je zemlja najkorumpiranija u Evropi,kada imamo vise kriminalaca nego Crna Gora stanovnika.Upravo zato cemo da imamo jos 100 genocida,ne zato sto smo bili neoprezni naspram cetnika ili ustasa,nego zato sto smo neljudi,beskicmenjaci,nema gore sorte na svijetu od nas.
mustang

#2472 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by mustang »

joseph_stalin wrote:

Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.Druga stvar je sto licemjerni Bosnjacki mentalitet ne podnosi one iznad sebe,imamo veliki dio ruralnog stanovnistva koji kada ugleda Lagumdziju na malim ekranima dobija prave napade crne potistenosti,ogromnu dozu ljubomore i naravno da ce da ga mrze jer se plase da ce kada dodje na vlast da ih vrati tamo odakle su dosli,da ce da zabrani turbo folk na tv(jednom mi je jedan reko da ce Zlatko i ezan da nam ukine ako dodje na vlast :D ),da ce policiji dati vece ovlasti pa da papak nece smjeti da hrakne policajca kada mu to padne na pamet.
Bosnjacima je najbolje da njima vlada neko ko izgleda gore od njih,ko je jadan,star,nesposoban(poput ALIJE,ma ne krade on nego oni oko njega on je fini dedo vjernik :lol:) ili poput Silajdzica imbecil koji ne zna da sastavi dvije recenice kako treba.Jer Bosnjaci razmisljaju na nacin da je bolje da je na vlasti onaj slican njima,jer ako je on kao takav debil napravio karijeru onda ima nade i za njih.
Ta prica o koaliciji izmedju Lagumdzije i Rdaoncica je prica za malu djecu,Lagumdzija dobro zna sta mu je Avaz jednom uradio i nije beskicmenjak koji lako prelazi preko svojih stavova.Vjerovatno je ta prica izasla iz kabineta Sulejmana Tihica ili vec pomunetog Silajdzica.
Nadam se da ce upravo Lagumdzija da odnese pobijedu na ovim izborima i da ce dozivotno da vlada,da bude diktator,da uvede red,zakone,sigurnost gradjanima,da da vece ovlasti policiji,da otvori 10 golih otoka gdje ce da pozatvara ove sto nas 20 godina pljackaju.Koliko su Bosnjaci ogranicen narod govori cinjenica da i za Tita govore kako je Diktator bio.Hej pa sta je lose u toj diktaturi kada smo imali sve,zar nam je bolje sada u ovoj laznoj demokratiji kada nemamo nista,kada nam je zemlja najkorumpiranija u Evropi,kada imamo vise kriminalaca nego Crna Gora stanovnika.Upravo zato cemo da imamo jos 100 genocida,ne zato sto smo bili neoprezni naspram cetnika ili ustasa,nego zato sto smo neljudi,beskicmenjaci,nema gore sorte na svijetu od nas.
e dobićeš :dance: :dance: :dance:
nosara

#2473 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

mustang wrote:
joseph_stalin wrote:

Nadam se da ce upravo Lagumdzija da odnese pobijedu na ovim izborima i da ce dozivotno da vlada,da bude diktator,da uvede red,zakone,sigurnost gradjanima,da da vece ovlasti policiji,da otvori 10 golih otoka gdje ce da pozatvara ove sto nas 20 godina pljackaju.Koliko su Bosnjaci ogranicen narod govori cinjenica da i za Tita govore kako je Diktator bio.Hej pa sta je lose u toj diktaturi kada smo imali sve,zar nam je bolje sada u ovoj laznoj demokratiji kada nemamo nista,kada nam je zemlja najkorumpiranija u Evropi,kada imamo vise kriminalaca nego Crna Gora stanovnika.Upravo zato cemo da imamo jos 100 genocida,ne zato sto smo bili neoprezni naspram cetnika ili ustasa,nego zato sto smo neljudi,beskicmenjaci,nema gore sorte na svijetu od nas.
e dobićeš :dance: :dance: :dance:
Jes' vala... Neka hin jos koji mandat, narod voli kad ga "njegovi" gooze... Cuj, red i zakon... :lol: Dzigera, dzigera nam treba... :lol:
VjecitiStudent

#2474 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

Richard Sorge wrote:
Ako bas treba i nacrtati evo:
Za ratne zlocine je nadlezan iskljucivo Sud BiH,
Ako Dodik & Co.za ovih 15 godina nisu prikupili dovoljno dokaza i poslali ih sudu, ne kontam kako ova predizborna suplja moze dovesti do podizanja optuznice protiv Dudakovica?

S druge strane, sta bi to Haris mogao uraditi da se npr. i podigne optuznica protiv Dudakovica pred Sudom BiH?
Da podigne kampanju o tome da je Sud BiH "nedejtonska tvorevina" i da ga treba ukinuti, ili da takav sud ili eventualno sudije Srbi u njemu ne mogu suditi bosnjackim generalima?
Sto Mile jedva ceka.

Naravno, i jedan i drugi znaju skromne ucinke kakve ovakva kampanja moze napraviti na sam Sud, no ucinci kampanje na same birace su neprocjenjivi.
kiky

#2475 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by kiky »

hare je pritisno dugme pred tv ....
:D
Post Reply