Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj ljudi precerah sa masom...nabacih dosta sala. Ebem ti ja svoju genetiku svo salo se natovarilo oko vrata (kud ce na vrat sto nije na stomak) moram sad na definiciju nakon mjesec dana mase
4m3l wrote:Joj ljudi precerah sa masom...nabacih dosta sala. Ebem ti ja svoju genetiku svo salo se natovarilo oko vrata (kud ce na vrat sto nije na stomak) moram sad na definiciju nakon mjesec dana mase
jos ti je rano...ja planiram tamo od sredine februara da skidam kg...
4m3l wrote:Joj ljudi precerah sa masom...nabacih dosta sala. Ebem ti ja svoju genetiku svo salo se natovarilo oko vrata (kud ce na vrat sto nije na stomak) moram sad na definiciju nakon mjesec dana mase
jos ti je rano...ja planiram tamo od sredine februara da skidam kg...
Ma brate ofirno mo ovako imam 10 slaufova oko vrata
Last edited by 4m3l on 13/12/2011 19:42, edited 1 time in total.
Ja planiram biti Adonis
Nakupilo mi se na donjem dijelu stomaka sala sta je vec Mislim bilo je to i prije ali ne ovoliko sad je "malo" vise pogotovo kad sjednem vidi se Ali bojim se da mi se ne nakupi na stomak jos vise do proljeca pa onda belaj.. A posto sam mrsav je li mi pametno da par dana pored teretane (navece) i trcim (ujutro) ? Ili da ne radim to do proljeca da ne budem jos mrsaviji nego sam
Bubalo1 wrote:Ja planiram biti Adonis
Nakupilo mi se na donjem dijelu stomaka sala sta je vec Mislim bilo je to i prije ali ne ovoliko sad je "malo" vise pogotovo kad sjednem vidi se Ali bojim se da mi se ne nakupi na stomak jos vise do proljeca pa onda belaj.. A posto sam mrsav je li mi pametno da par dana pored teretane (navece) i trcim (ujutro) ? Ili da ne radim to do proljeca da ne budem jos mrsaviji nego sam
Ja stvarno mislim da tebi nema pomoci, kad je teretana u pitanju.
A to Ma znam ali bojim se da se ne skupi puno na stomaku i onda sam zaglavio jer fakat na drugim dijelovima nema sala .. nema ni misica sve kost Tek sam poceo da se "klesem" dva mjeseca tek idem u teretanu