Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ridjobrki
#2451 Re: Arsenal F.C.
Ima još jedna varijanta, nek kupe Van Persieja za nekih 40-50 miliona a pošalju na posudbu Džeku u Arsenal s tim mu plaćaju pola plate kao što plaćaju Adebayoru dok igra za Tottenham. Isti fazon - samo poštovanje pravila igre koje City sam nameće.

-
Bordolini
#2453 Re: Arsenal F.C.
Znam da RVP trpa momacki ove godine ali da neko za njeg ponudi iole ozbiljniju cifru ja bih ga odmah utopio. Nema sanse da on ostane nepovrijedjen ove sezone, ne mogu da vjerujem da je i dosad izdrzao. Ovo mu je "najzdravija" godina otkako igra 
- strong69
#2454 Re: Arsenal F.C.
Hajmo Arsenal! Nadam se da ce ovi "City-evci" krenuti prema sredini tabele gdje im je objektivno i mjesto.
- Acheron
#2456 Re: Arsenal F.C.
Upravo zamjenjeni Teo Walcott je odigrao kao govno. Njegova forma prolazi nevjerovatne amplitude. Nikad nista od njega.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2457 Re: Arsenal F.C.
topnici
, respekt
igrali ste 3 put bolje od chelsea neku noć
igrali ste 3 put bolje od chelsea neku noć
- bingov buraz
#2458 Re: Arsenal F.C.
Vermaelen je 5x puta opasniji od Chamaka i Arshavina
Arteta je igracina,sve vise me odusevljava.
City nafakaski,jos cini mi se da je ponisten cist gol RvP.
EDIT-definitivno je ponisten cist gol
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2459 Re: Arsenal F.C.
ne vjerujem da je bio čist gol, ali ja bih onu richardsovu ruku penalizirao definitivno. Ne volim ove slobodne sudijske procjene nikako
- bingov buraz
#2460 Re: Arsenal F.C.
Upravo gledam analizu poslije utakmice,fino vratilo izvuklo crtu i to sve,nema ofsajda...sa druge strane Micah jeste igrao rukom ali nije bilo namjere po mom misljenju.odesveuhonduras wrote:ne vjerujem da je bio čist gol, ali ja bih onu richardsovu ruku penalizirao definitivno. Ne volim ove slobodne sudijske procjene nikako
- Manic Psycho
#2461 Re: Arsenal F.C.
ono je bio ofsajd,bingov buraz wrote:Vermaelen je 5x puta opasniji od Chamaka i Arshavina![]()
- bingov buraz
#2462 Re: Arsenal F.C.
Nije.Manic Psycho wrote:ono je bio ofsajd,bingov buraz wrote:Vermaelen je 5x puta opasniji od Chamaka i Arshavina![]()
- Manic Psycho
#2463 Re: Arsenal F.C.
a sta je onda ofsajd, jel ako je nogom igrac u ofsajdu ili bilo kojim dijelom tijela u ofsajdu. jer sam gledao milion situacija i povlacenja crta kad su sudije svirale ofsajd ako se igrac nageo u ofajs a noge mu nisu bile u ofajdu. a nekad se takve stvari ne sviraju. ako cemo se drzati ovog prvog ono je bio ofsajdbingov buraz wrote:Nije.Manic Psycho wrote:ono je bio ofsajd,bingov buraz wrote:Vermaelen je 5x puta opasniji od Chamaka i Arshavina![]()
-
Richard Peti
-
Chuckie
#2465 Re: Arsenal F.C.
Jebo li ga Chamakh i onaj rus, sve to otjerat u januaru i dovest par igrača.
- bingov buraz
#2466 Re: Arsenal F.C.
Nije.[/quote]Manic Psycho wrote: ono je bio ofsajd,
a sta je onda ofsajd, jel ako je nogom igrac u ofsajdu ili bilo kojim dijelom tijela u ofsajdu. jer sam gledao milion situacija i povlacenja crta kad su sudije svirale ofsajd ako se igrac nageo u ofajs a noge mu nisu bile u ofajdu. a nekad se takve stvari ne sviraju. ako cemo se drzati ovog prvog ono je bio ofsajd[/quote]
Nije bio nijednim dijelom tijela u ofsajdu.
Uostalom nebitno,nista se promijeniti nece.
@dzemmo
Arshavin je taraba ima dvije godine,veceg metiljasa na terenu nisam gledao u Arsenalovom dresu a bilo ih je dosta.
- odesveuhonduras
#2467 Re: Arsenal F.C.
Arshavin je definitivno razočaranje samo takvo.. od Chamakha i nisam nešto puno očekivao ali Arshavin je nakon onog evropskog prvenstva bio na glasu kao šah i car fudbala, ali osim povremenih bljeskova pušiona samo taka
-
Chuckie
#2468 Re: Arsenal F.C.
Vermalena preimenovat u napadača, bolji je od svih u napadu sem RVPa, a kupit odbrambenog kojeg. 
- Baltazar_khan
#2469 Re: Arsenal F.C.
ooooo arseneeee poslušaj savjet pola insa u vezi dijamanta 
- BHF_Manijak
#2470 Re: Arsenal F.C.
Ofsajd je ukoliko je igracev bilo koji dio tijela ispred zadnjeg odbrambenog KOJIM MOZE POSTICI GOL, a rukom se ne moze gol dati!Manic Psycho wrote: a sta je onda ofsajd, jel ako je nogom igrac u ofsajdu ili bilo kojim dijelom tijela u ofsajdu. jer sam gledao milion situacija i povlacenja crta kad su sudije svirale ofsajd ako se igrac nageo u ofajs a noge mu nisu bile u ofajdu. a nekad se takve stvari ne sviraju. ako cemo se drzati ovog prvog ono je bio ofsajd
- skafiskafsnjak
#2471 Re: Arsenal F.C.
Ha ? zar je bitno "cim" je bio u offside ?
- Manic Psycho
#2472 Re: Arsenal F.C.
onda se mora pogledati snimak jos jednom one prilike. jeli samo rukama bio u ofsajdu ili i nekim dijelom tijela. nogama koliko se sjecam nije bio u ofsajduBHF_Manijak wrote:Ofsajd je ukoliko je igracev bilo koji dio tijela ispred zadnjeg odbrambenog KOJIM MOZE POSTICI GOL, a rukom se ne moze gol dati!Manic Psycho wrote: a sta je onda ofsajd, jel ako je nogom igrac u ofsajdu ili bilo kojim dijelom tijela u ofsajdu. jer sam gledao milion situacija i povlacenja crta kad su sudije svirale ofsajd ako se igrac nageo u ofajs a noge mu nisu bile u ofajdu. a nekad se takve stvari ne sviraju. ako cemo se drzati ovog prvog ono je bio ofsajdDakle Ofsajd, njet!
- odesveuhonduras
#2473 Re: Arsenal F.C.
daj ba, ne prećerujte sad
jel bio ovim, ili onim, kao da sudija ima vremena u djeliću sekunde procjeniti koji dio tijela je bio, koji nije...
u onakvoj situaciji, ako ima i najmanje sumnje da je offside, svaki sudija maše jer mu je to najlakše
u onakvoj situaciji, ako ima i najmanje sumnje da je offside, svaki sudija maše jer mu je to najlakše
- BHF_Manijak
#2474 Re: Arsenal F.C.
Jeste, ukoliko je ruka najisturenija ofsajda nema!L00d wrote:Ha ? zar je bitno "cim" je bio u offside ?
@Honduras, nema tu pretjerujem, ne pretjerujem, to je PRAVILO i nisam ga ja izmislio, nadji na UEFA stranici i sam vidi!
-
Baudelaire
#2475 Re: Arsenal F.C.
A ima li neko snimak ofsajda? Ja koliko se sjećam bio je ofsajd, ali volio bih opet vidjeti.