Emilly5 wrote:Ma sta kazete, takvo ponasanje je normalno i prihvatljivo, cak pozeljno? Ko ne voli Novaka (ne treba da zivi), odmah je zavidan, ljubomoran, dusman?Cao.
potpis
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Emilly5 wrote:Ma sta kazete, takvo ponasanje je normalno i prihvatljivo, cak pozeljno? Ko ne voli Novaka (ne treba da zivi), odmah je zavidan, ljubomoran, dusman?Cao.
ne, to važi za Luisa Hamiltona - ko nevoli MOC, ne treba da živi, cingcanga alijas hidrant se zvao forumaš, isto je govorio i za Englesku reprezentaciju u fudbalu.Emilly5 wrote:Ma sta kazete, takvo ponasanje je normalno i prihvatljivo, cak pozeljno? Ko ne voli Novaka (ne treba da zivi), odmah je zavidan, ljubomoran, dusman?Cao.
Meni fali jedna druga sportska temanellington wrote:[quote="radostan dan"
Otkud ti to, i zašto bih bio na tebe?
Napisao sam, vratio sam se zbog forumaša -Mig-, i ovih jarana sa jedne druge sport. teme.
A o razlogu dizanja ruku od pisanja postova sam već objasnio.
Biće bolje dogodine, ako se mafija protjera.nellington wrote:
Meni fali jedna druga sportska temaTaman na tri boda prišli
Vidim danas samo ozbiljna filozofijaradostan dan wrote: Biće bolje dogodine, ako se mafija protjera.Vidje li otimačine u finalu kupa.
![]()
Razmišljam hladne glave, nakon još jedne uzbudljive večeri... koliko smo sretni što imamo pojedince i kolektive koji nam služe kao anestezija da lakše podnosimo - bespuća povjesne zbiljnosti - što bi rekao štovani drug i predsjednik, i koliko smo bijedni da iste ne možemo da ispratimo ni metar ka cilju da budemo bolji prema komšijama, društvu, preduzeću, državi, itd.
Šta bi Italija dala da svake nedelje strepi za neko finale.
Za dežurne - nazovi -kritičare... pišući ovo, po glavi mi se vrte slike hrvatskih fudbalera i rukometaša, skijaša, srpskih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista. Pod - mi - podrazumjevam prostor bivše SFRJ. Ništa lošiji nisu BH sportisti, ali ih zeza loš stručni kadar...
... što svakako nije tema današnje emisije koja se zove Izvorište, a koja se bavi starim narodnim običajima. Nalazimo se podno naše poznate planine Nizbrdice...
...radostan dan wrote:Biće bolje dogodine, ako se mafija protjera.nellington wrote:
Meni fali jedna druga sportska temaTaman na tri boda prišli
Vidje li otimačine u finalu kupa.
![]()
Razmišljam hladne glave, nakon još jedne uzbudljive večeri... koliko smo sretni što imamo pojedince i kolektive koji nam služe kao anestezija da lakše podnosimo - bespuća povjesne zbiljnosti - što bi rekao štovani drug i predsjednik, i koliko smo bijedni da iste ne možemo da ispratimo ni metar ka cilju da budemo bolji prema komšijama, društvu, preduzeću, državi, itd.
Šta bi Italija dala da svake nedelje strepi za neko finale.
Za dežurne - nazovi -kritičare... pišući ovo, po glavi mi se vrte slike hrvatskih fudbalera i rukometaša, skijaša, srpskih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista. Pod - mi - podrazumjevam prostor bivše SFRJ. Ništa lošiji nisu BH sportisti, ali ih zeza loš stručni kadar...
... što svakako nije tema današnje emisije koja se zove Izvorište, a koja se bavi starim narodnim običajima. Nalazimo se podno naše poznate planine Nizbrdice...
vox-populi wrote:
Vidim danas samo ozbiljna filozofija
vox-populi wrote:Kakav gem!!!!
Od 40-0 za Nadala i njegov servis, Nole mu hladno napravi break.
Nole je vanzemaljac.
Creasy wrote:
Nole je vanzemaljac.

Svašta !? Ne znam što će ti taj smajlić koji se grohotom smije?radostan dan wrote:Creasy wrote:
Nole je vanzemaljac.
Znaci, i vanzemaljci su Srbi.
Tenkju.vox-populi wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/clanak/110516148
Alex i AndreyTomahawk11 wrote:Kuznetsov A. (Usa) - Kuznetsov A. (Rus)
17.05.2011 10:00 Kval za RG...covjek sa dvostrukim identitetom...igra sam protiv sebe