TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
just principe

#2451 Re: TENIS

Post by just principe »

Emilly5 wrote:Ma sta kazete, takvo ponasanje je normalno i prihvatljivo, cak pozeljno? Ko ne voli Novaka (ne treba da zivi), odmah je zavidan, ljubomoran, dusman? :-) Cao.

potpis :!:
vox-populi

#2452 Re: TENIS

Post by vox-populi »

Ko nije gledao mec, evo highlights:
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Medi ... ights.aspx

(asp, bljak, ali dobro, video je bitan :D )
mig

#2453 Re: TENIS

Post by mig »

.
Last edited by mig on 27/02/2012 19:01, edited 1 time in total.
Tijana_NS

#2454 Re: TENIS

Post by Tijana_NS »

Nisam u poslednje dve godine gledala Rafu u ovakvoj defanzivi, bez imalo inicijative. U retkim slucajevima bi se i to desilo,. ali u svakom narednom poenu bi ga Novak nokautirao i potpuno resetovao.

Ni u jednom trenutku nisam ni pomislila chak da bi Rafa mogao napraviti neko iznenadjenje, eto to mi je utisak, toliko je Novak danas bio dominantan u svakom smislu ...
lester burnham

#2455 Re: TENIS

Post by lester burnham »

Image
radostan dan

#2456 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Emilly5 wrote:Ma sta kazete, takvo ponasanje je normalno i prihvatljivo, cak pozeljno? Ko ne voli Novaka (ne treba da zivi), odmah je zavidan, ljubomoran, dusman? :-) Cao.
ne, to važi za Luisa Hamiltona - ko nevoli MOC, ne treba da živi, cingcanga alijas hidrant se zvao forumaš, isto je govorio i za Englesku reprezentaciju u fudbalu.

evo jedna skladba u izvedbi Asifa Katice.
srdo moja, ne srdi se name

http://youtu.be/DVZuljYb9CM
Last edited by radostan dan on 16/05/2011 09:51, edited 1 time in total.
Tijana_NS

#2457 Re: TENIS

Post by Tijana_NS »

Novak Djokovic prestigao Mustera po broju osvojenih Mastersa ( 9 ) i sada je na 5. mestu, iza Rafe, Fedexa, Agasija i Samprasa.
plejka2

#2458 Re: TENIS

Post by plejka2 »

Krenulo ga opasno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2459 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Bogami, Novaku se mora skinuti kapa. Cetiri puta klepiti Rafu, od toga dva puta na njegovoj podlozi, svaka cast. :thumbup:
vox-populi

#2460 Re: TENIS

Post by vox-populi »

Kaze sin ocu: "Tata, tata, ja bih volio da igram kao Nole"

Kaze otac: "I Nadal bi sine."
mig

#2461 Re: TENIS

Post by mig »

.
Last edited by mig on 27/02/2012 19:00, edited 1 time in total.
nellington

#2462 Re: TENIS

Post by nellington »

[quote="radostan dan"
Otkud ti to, i zašto bih bio na tebe?
Napisao sam, vratio sam se zbog forumaša -Mig-, i ovih jarana sa jedne druge sport. teme.
A o razlogu dizanja ruku od pisanja postova sam već objasnio.[/quote]

Meni fali jedna druga sportska tema :( Taman na tri boda prišli :)
lester burnham

#2463 Re: TENIS

Post by lester burnham »

nellington wrote:[quote="radostan dan"
Otkud ti to, i zašto bih bio na tebe?
Napisao sam, vratio sam se zbog forumaša -Mig-, i ovih jarana sa jedne druge sport. teme.
A o razlogu dizanja ruku od pisanja postova sam već objasnio.
Meni fali jedna druga sportska tema :( Taman na tri boda prišli :)[/quote]

to da...! :D :)
radostan dan

#2464 Re: TENIS

Post by radostan dan »

nellington wrote:
Biće bolje dogodine, ako se mafija protjera. :wink: Vidje li otimačine u finalu kupa. :roll:

Razmišljam hladne glave, nakon još jedne uzbudljive večeri... koliko smo sretni što imamo pojedince i kolektive koji nam služe kao anestezija da lakše podnosimo - bespuća povjesne zbiljnosti - što bi rekao štovani drug i predsjednik, i koliko smo bijedni da iste ne možemo da ispratimo ni metar ka cilju da budemo bolji prema komšijama, društvu, preduzeću, državi, itd.

Šta bi Italija dala da svake nedelje strepi za neko finale.

Za dežurne - nazovi -kritičare... pišući ovo, po glavi mi se vrte slike hrvatskih fudbalera i rukometaša, skijaša, srpskih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista. Pod - mi - podrazumjevam prostor bivše SFRJ. Ništa lošiji nisu BH sportisti, ali ih zeza loš stručni kadar...
... što svakako nije tema današnje emisije koja se zove Izvorište, a koja se bavi starim narodnim običajima. Nalazimo se podno naše poznate planine Nizbrdice...
vox-populi

#2465 Re: TENIS

Post by vox-populi »

radostan dan wrote: Biće bolje dogodine, ako se mafija protjera. :wink: Vidje li otimačine u finalu kupa. :roll:

Razmišljam hladne glave, nakon još jedne uzbudljive večeri... koliko smo sretni što imamo pojedince i kolektive koji nam služe kao anestezija da lakše podnosimo - bespuća povjesne zbiljnosti - što bi rekao štovani drug i predsjednik, i koliko smo bijedni da iste ne možemo da ispratimo ni metar ka cilju da budemo bolji prema komšijama, društvu, preduzeću, državi, itd.

Za dežurne - nazovi -kritičare... pišući ovo, po glavi mi se vrte slike hrvatskih fudbalera i rukometaša, skijaša, srpskih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista. Pod - mi - podrazumjevam prostor bivše SFRJ. Ništa lošiji nisu BH sportisti, ali ih zeza loš stručni kadar...
... što svakako nije tema današnje emisije koja se zove Izvorište, a koja se bavi starim narodnim običajima. Nalazimo se podno naše poznate planine Nizbrdice...
Vidim danas samo ozbiljna filozofija :D
lester burnham

#2466 Re: TENIS

Post by lester burnham »

radostan dan wrote:
nellington wrote:
Biće bolje dogodine, ako se mafija protjera. :wink: Vidje li otimačine u finalu kupa. :roll:

... :thumbup:
radostan dan

#2467 Re: TENIS

Post by radostan dan »

vox-populi wrote:
Vidim danas samo ozbiljna filozofija :D
:lol:
Pa za.ebo' se Đoković ako misli da će me uspavati sa Rimom. Ja sam mu reko' šta hoću - zlato iz Londona.
:mrgreen:
Creasy

#2468 Re: TENIS

Post by Creasy »

vox-populi wrote:Kakav gem!!!!

Od 40-0 za Nadala i njegov servis, Nole mu hladno napravi break.

Nole je vanzemaljac :).

Znaci, i vanzemaljci su Srbi. :lol:
radostan dan

#2469 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Creasy wrote:

Znaci, i vanzemaljci su Srbi. :lol:[/quote]

Svašta !? Ne znam što će ti taj smajlić koji se grohotom smije?
To je opšte poznata stvar, još su stari Grci i nešto mlađe Maje, u svojim izučavanjima vaskolike vaseljenje ustvrdili tu činjenicu, ali ti očigledno nisi čitao stare helenske knjige. Knjige od Maja nećeš naći jer su ih španski konkvistadori zapalili, što je dio jedne šire urote katoličanstva spram pravoslavnog življa, što pak takođe nije tema, ali ima veze sa Đokovićem i njegovom osvetom u ime prvih praslovena, Maja i inka ( Inke - sa malim i, jer još nije riješen slučaj - Sejdić, Finci).
vox-populi

#2470 Re: TENIS

Post by vox-populi »

Image

Od 7 slika na naslovnoj stranici ATP World Tour-a, Nole je na 5. :-D
Creasy

#2471 Re: TENIS

Post by Creasy »

radostan dan wrote:
Creasy wrote:

Znaci, i vanzemaljci su Srbi. :lol:
Svašta !? Ne znam što će ti taj smajlić koji se grohotom smije?
To je opšte poznata stvar, još su stari Grci i nešto mlađe Maje, u svojim izučavanjima vaskolike vaseljenje ustvrdili tu činjenicu, ali ti očigledno nisi čitao stare helenske knjige. Knjige od Maja nećeš naći jer su ih španski konkvistadori zapalili, što je dio jedne šire urote katoličanstva spram pravoslavnog življa, što pak takođe nije tema, ali ima veze sa Đokovićem i njegovom osvetom u ime prvih praslovena, Maja i inka ( Inke - sa malim i, jer još nije riješen slučaj - Sejdić, Finci).[/quote]

Zanimljivo. :D

Btw, nadam se da ce Novak Djokovic kao navijac Crvene zvezde iskoristiti svoj uticaj i podstaci smjenu dzelata srpskog fudbala g-dina Toleta Karadzica.
vox-populi

#2472 Re: TENIS

Post by vox-populi »

radostan dan

#2473 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Tomahawk11
Globalni moderator

#2474 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Kuznetsov A. (Usa) - Kuznetsov A. (Rus)
17.05.2011 10:00 Kval za RG...covjek sa dvostrukim identitetom...igra sam protiv sebe :D
ultima_palabra

#2475 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:Kuznetsov A. (Usa) - Kuznetsov A. (Rus)
17.05.2011 10:00 Kval za RG...covjek sa dvostrukim identitetom...igra sam protiv sebe :D
Alex i Andrey :D
Kad smo kod kvalifikacija, Delić u 1.kolu igra sa Nijemcem Stebeom (214. na listi). U slučaju pobjede ide na Talijana Violu (193) ili Nijemca Greula (135). U 3.kolu bi išao na Poljaka Kubota (116), Kanađanina Polanskog (211), Francuza Olivettija (509) ili Brazilca Silvu (202).
Post Reply