FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#2451 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

the stranger wrote:
rado_vidjen wrote: a vi ste? :roll: izvolte se predstavit

rob?
zrvk?

nadam se bodu. samo da ne bude izmisljenog penala, po dobrom starom obicaju
Fali ti ono "eki" a Vi ste. Ja sam navijač jednog velikog evropskog kluba koji je 2007. godine odigrao 6 utakmica u ligi šampiona sa omjerom postignutih i primljenih golova 11:7 :D
I pored svega toga ti dodjes ovde i pises kako se nadas pobjedi Celika od 3:0 .. :? Cemu, pored svega toga, toliko opterecenje i neka nadanja .. 8-)
rado_vidjen

#2452 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

torotane, napusti temu.
Charuga
Globalni moderator

#2453 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

the stranger wrote:
Plavih_11 wrote:I pored svega toga ti dodjes ovde i pises kako se nadas pobjedi Celika od 3:0 .. :? Cemu, pored svega toga, toliko opterecenje i neka nadanja .. 8-)
Prije bih rekao da si ti opterećen. :)

Kad nisi što ti onda smeta što neki pitar prognozira pobjedu Čelika, fakat ne kontam. :-)

Kao da sa strane stalno donosite bodove pa ti nešto čudno što ćete večeras dobiti trička. Željo iz Hrasnice ne može donijeti bod, a o Zenici da ne govorim.

Lafe, tebe ne zanimaju ostali klubovi, samo te željo zanima. Kad je tako, de nam reci koji si ti bio od onih 140 gostiju na pdf kada smo igrali u Švedskoj? :)
the stranger wrote:Nerealno je bilo šta drugo očekivati osim poraza. Nadam se rezultatu 3:0 za Čelik
Prvo ti ne prognoziras nego se NADAS! Ogromna je razlika izmedju te dvije stvari ... Valjda znas .. 8-)

U vrijeme utakmica Eurolige sam bio vani sa zenom i djecom LAFE .. Mozda sam posljednjih 15 minuta bio na forumu ... Ako ti treba i dokaz, nije nikakav problem .. 8-)
simonese

#2454 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Hajmo Pitar, nash
elSaik

#2455 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Strance, smaras!
Seyo_TM

#2456 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

A kao nas interesuje tvoje "cijenjeno" misljenje odnosno prognoza :zjev:
Prisarajlijski torpedercicu, smor si :skoljka:
Pusti nas u svojoj basci da deveramo i svima ce bolje biti!
Tvoj klub tvoja sramota :!:
Seyo_TM

#2457 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

Može li Osim prekinuti gostujući post "Plavih"

Zakon velikih brojeva je na našoj strani, kaže trener...
01.08.2009. 13:00

Dobar rezultat u Zenici za Željezničar bi imao posebno značenje, jer bi dobra atmosfera u klubu još više porasla, a Grbavica bi naredne nedjelje u derbiju protiv Širokog Brijega bila ispunjena.
Iako i Čelik i Željo ulaze u sezonu sa potpuno novim timovima, trener "Plavih" Amar Osim kaže da se većinom sve zna.

- Pa utakmica će biti lijepa prilika da upoznamo koliko možemo i Čelik i mi. Nema tu nekih posebnih tajni niti neko može iznenaditi. Devedeset posto se zna u kakvim će sastavima ekipe istrčati - govori Osim.

Željezničar već godinama ne zna za pobjedu na gostovanjima, a trener smatra da i to može biti jedan od aduta njegove ekipe.

- Zakon velikih brojeva je na našoj strani. Definitivno ćemo morati nekada nekoga pobijediti u gostima.

Zbog povrede, u ekipi neće biti Serdarevića, a Šehić i Čolić su se oporavili i bit će u startnom sastavu.
Predsjednik Željezničara obećao je igračima posebne premije ako naprave seriju dobrih rezultata.

"Manijaci" putuju u Zenicu

Navijači Želje "Manijaci" najavili su kako će u velikom broju bodriti svoje ljubimce u Zenici.
Okupljanje navijača zakazano je za 16.30 sati na Grbavici, a kolona automobila, kombija i autobusa krenut će prema Zenici u 17.30 sati.

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/m ... ost-plavih
rado_vidjen

#2458 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

the stranger wrote:
rado_vidjen wrote:torotane, napusti temu.
u jer si jedini postavio komentar na svom pdf u vrijeme utakmice u Švedskoj, dok su tvoje kolege (koje ne zamima Sarajevo) bili među 140 gostiju.
drug, ili obolio od paranoidne sizofrenije, koja je, nazalost, neizljeciva

ili su upravo priznao da vas nema vise od 140 na cijelom forumu

helem, plaho si dosadan
LSD

#2459 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

stranac buraz...hajde sad mi odgovori,onako iskreno i pošteno, dali pišeš iz dijaspore?? skandinavija,švabija,amerika,kanada???...nema nekih zbivanja u kanadi,pa malo srce povuklo za domovinom,ha :?:
plaho si mi se nešto raspisao na ovoj temi a tek si "od juce" registrovan ovdje....kakva te nevolje i muke more?? slobodno otvori dušu,ljudi smo-nismo pitari :-) ...razumjet cemo tvoje tegobe i patnje.
LSD

#2460 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

the stranger wrote:
LSD wrote:stranac buraz...hajde sad mi odgovori,onako iskreno i pošteno, dali pišeš iz dijaspore?? skandinavija,švabija,amerika,kanada???...nema nekih zbivanja u kanadi,pa malo srce povuklo za domovinom,ha :?:
plaho si mi se nešto raspisao na ovoj temi a tek si "od juce" registrovan ovdje....kakva te nevolje i muke more?? slobodno otvori dušu,ljudi smo-nismo pitari :-) ...razumjet cemo tvoje tegobe i patnje.
Neprekidnog radnog staža preko 30 godina, od rođenja, pa sve do danas u svom rodnom gradu! Helem nema veze sa temom.....imaš pp ako te šta još zanima, ko sam šta sam itd, ljudi smo nismo manijaci :D .... nego.... večeras ćete primiti trička :D
hajd dobro ako je tako...a to za trička-vrlo smiješno,znaš i sam da su to pusti snovi,fino se nadati ali bodove (ne bod) nosimo nazad u Sarajevo.
no_crnjak

#2461 Re: FK Zeljeznicar

Post by no_crnjak »

the stranger wrote:
LSD wrote: ......to za trička-vrlo smiješno,znaš i sam da su to pusti snovi,fino se nadati ali bodove (ne bod) nosimo nazad u Sarajevo.
Ako uzmete bod častim! Važi? :D

imaju turu i od mene xD
Šibicar

#2462 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Ovaj pitarski sindrom je fakat neki neizliječivi kompleks koji im je Željo stvorio u samom postanku fk torpeda,i to se,izgleda,nikad i ničim ne može izliječiti.Hej ba,oni su pratili koliko im je Manijaka kao "gosti" bilo na pdf dok su igrali u Švedskoj...ccc Gadna je to bolest..nema šta,žalim ih... :roll:
Tvrtko II Kotromanić

#2463 Re: FK Zeljeznicar

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Šibicar wrote:Ovaj pitarski sindrom je fakat neki neizliječivi kompleks koji im je Željo stvorio u samom postanku fk torpeda,i to se,izgleda,nikad i ničim ne može izliječiti.Hej ba,oni su pratili koliko im je Manijaka kao "gosti" bilo na pdf dok su igrali u Švedskoj...ccc Gadna je to bolest..nema šta,žalim ih... :roll:
ma njih vise zanimaju Zeljo i manijaci, gdje su, sta rade neg njihov vlastiti klubcic
slucajan

#2464 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

Samo da pozelim komsinicama sretan pocetak sezone, neka bude jednako uspjesna kao prosla :thumbup:

Veceras... Rutinska pobjeda Celika, sve ostalo je u SF domenu.
al_akhisari

#2465 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

Kolika kolicina gluposti ispisana na prethodnim stranicama :? Ne obazirite se na post - ove onih koji se nazivaju "navijaci drugih timova", pustite ih da pisu - ignore....Samo da momcima u zenici, a i svima nama, zazelim uspjesan i sretan pocetak ka boljem :thumbup:
Seyo_TM

#2466 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

prisarajlijo, molim te onda odseli, samo nas nemoj smarati...
delightful

#2467 Re: FK Zeljeznicar

Post by delightful »

seyo tm, the stranger, ban.

rado vidjen, simonese, opomena.
alan ford 26

#2468 Re: FK Zeljeznicar

Post by alan ford 26 »

zasto moderatori redovnije ne vrse svoje aktivnosti, tj banovanje svih koji provociraju i tu su iskljucivo zbog toga, uglavnom se odnosi na ove udbase i kvazi navijace il sta su vec. Brate imaju temu o svom nekakvom klubu pa nek tamo seru.
Izvinjavam se na izrazu al ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru
The 51st State

#2469 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

alan ford 26 wrote:zasto moderatori redovnije ne vrse svoje aktivnosti, tj banovanje svih koji provociraju i tu su iskljucivo zbog toga, uglavnom se odnosi na ove udbase i kvazi navijace il sta su vec. Brate imaju temu o svom nekakvom klubu pa nek tamo seru.
Izvinjavam se na izrazu al ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru
sam si se prijavio :D.
alan ford 26

#2470 Re: FK Zeljeznicar

Post by alan ford 26 »

O kakvim ti cinjenicama pricas? Imate vasu temu pa iznosi "cinjenice". A to sto ti stranger radis na ovoj temi je cisto provociranje, kao i niz udbasa koji su redovni ovdje. I sta vas uopce zanima sta se desava u Zelji. Jel vam toliko zanimljiva ta vasa evropa pa visite ovdje i pisete kojekakve gluposti?
A ko kaze da se ne komentarise rad administracije? Ja cu da komentarisem i da ih kritikujem jer ne rade svoj posao i dopustaju ovaj javasluk od strane vas pitara
kompleksasa.
Ako je ovo za ban-a neznam sta je onda ono silno spam-anje
Joey Tribbiani

#2471 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

ajd decko ne prdi
Joey Tribbiani

#2472 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

nesto ti nije jasno?

nakacio si se na 5 tema odjednom i provociras
Zlocin&Kazna

#2473 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

jel zna neko koji je rezultat trenutno u zenici????? please...
Seyo_TM

#2474 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

dosao adsl na njegovu lokacija pa mahnita djecko!

0:0 je u 68'
Kako mi je javljeno igramo bolje od njih i imali smo stativu u zadnjoj minuti prvog!
Kako god bolje sve izgleda nego prosle sezone
Joey Tribbiani

#2475 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

0:0
Post Reply