Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2451 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Andaluzijski pas wrote:Prekinuo Joy Division zbog ovih fekalija. Najgluplji potez dana. Ko uopće smišlja ove tekstove? Ne zna drugačije funkcionirati osim psovkama? :-)
Ovo "fekalije" to si vjerovatno naucio unutar svoje porodice tako komunicirati,il' sta?
Najgluplji potez dana,pa nije ti ovo dnevni avaz da biras potez i licnost dana!!!

I na kraju,idi slusaj Dinu Merlina i lomi ga uz Selmu Bajrami.

Pun rock je za tebe ocigledno "visa" matematika,i po svemu sudeci i navijacki pokret,vrlo ocigledno.

:dance: :thumbup:
Trebevic

#2452 Re: FK Sarajevo

Post by Trebevic »

LongDong wrote:Odlična melodija, samo mi bezze što su je Delije ipak prvo profurale.
Zar? Kad?
LongDong

#2453 Re: FK Sarajevo

Post by LongDong »

Trebevic wrote:
LongDong wrote:Odlična melodija, samo mi bezze što su je Delije ipak prvo profurale.
Zar? Kad?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2454 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Mozda dva tona slicna i to je sve sto se slicnosti tice nase i ciganske pjesme.

Pustite ba strumfovsku propagandu i ublehe koje pokusavaju da prosipaju.

samo vi gledajte svoj posao,a na jugu forsirajte i dalje svoje "orginale" :lol: tipa "....naprijed plavi,pjesma se ori..." :lol:
Trebevic

#2455 Re: FK Sarajevo

Post by Trebevic »

@LongDong

Imaš li neki klip koji je stariji od 11.04.2009. pošto je kod nas ova pjesma nastala dok smo još bili na zapadu, a to je bilo bar godinu prije 11.04.2009.?
Andaluzijski pas

#2456 Re: FK Sarajevo

Post by Andaluzijski pas »

-LIBERO- wrote:
Andaluzijski pas wrote:Prekinuo Joy Division zbog ovih fekalija. Najgluplji potez dana. Ko uopće smišlja ove tekstove? Ne zna drugačije funkcionirati osim psovkama? :-)
Ovo "fekalije" to si vjerovatno naucio unutar svoje porodice tako komunicirati,il' sta?
Najgluplji potez dana,pa nije ti ovo dnevni avaz da biras potez i licnost dana!!!

I na kraju,idi slusaj Dinu Merlina i lomi ga uz Selmu Bajrami.

Pun rock je za tebe ocigledno "visa" matematika,i po svemu sudeci i navijacki pokret,vrlo ocigledno.

:dance: :thumbup:
Ti si jedan od onih koji nešto pišu, ali ništa ne napišu. Tako imamo sintagme tipa "pun rock", sintaksičke uspjehe kao na primjer "Ovo 'fekalije' to si vjerovatno naucio unutar svoje porodice tako komunicirati,il' sta?" i naposljetku neosnovane besmislice u kojima mi vjerovatno želiš dobronamjerno preporučiti ono što ti povazdan slušaš. Da ti nisi ovaj koji smišlja (ne mogu reći "piše", jer je ovo skrnavljenje funkcije pisanja) pjesme, pa te je moje pitanje potreslo? Zato badava vrijeđaš? De, sine, smiri se. Neću ti ništa.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2457 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Vidi ovog intelektualca....tj. preciznije receno intelektualnog mastrubanta :-)

Uhvatio si se moje pogreske u "tipkanju",i izvukao si iz toga (il' barem pokusao nesto u tom pravcu :roll: )cijelu teoriju.

Naravno da PUN rock nije nista,i niko normalan to samosvjesno nebi napisao,i naravno da se radilo o gresci,a da je trebalo pisati PUNK :D ,al' eto hajd',barem sam te na trenutak ucinio sretnim i dao ti priliku da izvlacis takve "umne bravure" :-) i pravis takve scenarije. :D

Nesto si mi se mnogo potresao zbog poeticnosti navijacke pjesme,jel' ti imas neki problem spram poezije il' spram navijaca??
Nekada te neko zlostavljao dok si mali bio,navijac,neki pjesnik mozda..koji je tvoj problem :D

Il' mozda jednostavno si jedna osjecajna poetska dusica,kojem je jako zaparalo uho(oko) to sto smo se usudili pa pjesmu(taman ona i navijacka bila) praviti bez tvog upustva,il' barem blagoslova :D

Da ,da ..zaista si mi osmijeh na lice izmamio,svojim trudom da se pametnim napravis,fino je to,svaki je trud ,prije il' kasnije,nagradjen,valjda ce biti i tvoj :dance: :zzzz: :oops:

I da,za ovo tvoje na kraju"...Sine,smiri se,necu ti nista..." :mrgreen: ,dragi moj "pjesnice","skladatelju" il' sta si vec,pa i ne mozes mi nista,e u tome je poenta. ;-)

Budi mi pozdravljen
Andaluzijski pas

#2458 Re: FK Sarajevo

Svakakve li Pojave navijaju za FK Sarajevo.
KPNCTNJAH

#2459 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Jedno je biti navijac, a drugo simpatizer... ti si ocigledno ovo drugo, pa vjerovatno nisi ni cuo ostale pjesme koje se pjevaju na sjeveru, posvecene nasem klubu, a pritom nikog ne vrijedjaju... ova sto tebi smeta je posvecena nasoj upravi, koja nam je vjerovatno najveci neprijatelj trenutno i ne vidim razlog zasto bi tebi smetala, jedino ako nisi u rodu sa nekim iz uprave... psovka je nekad jedini nacin da objasnis pojedincima neke stvari, a ako si jedan od onih sto navodno nikad nisu opsovali, onda mislim da fudbal nije sport za tebe... preporucujem ti curling
EDIT: Da me ne shvate pogresno ostali, nemam nista protiv simpatizera i ne mislim da su jedni vazniji od drugih, ali ako cemo ostavljati komentare koje drugi trebaju citati, onda bar treba pogledati neki video, izvjestaj ili nesto slicno, bar je to sad pristupacno svima, bez obzira gdje se nalazili...
Last edited by KPNCTNJAH on 10/01/2010 02:31, edited 1 time in total.
Bordolini

#2460 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

KPNCTNJAH wrote:Jedno je biti navijac, a drugo simpatizer... ti si ocigledno ovo drugo
cisto sumnjam, prije ce biti neki provokator. Iskuliraj i idemo dalje. :wink:
Andaluzijski pas

#2461 Re: FK Sarajevo

KPNCTNJAH wrote:Jedno je biti navijac, a drugo simpatizer... ti si ocigledno ovo drugo, pa vjerovatno nisi ni cuo ostale pjesme koje se pjevaju na sjeveru, posvecene nasem klubu, a pritom nikog ne vrijedjaju... ova sto tebi smeta je posvecena nasoj upravi, koja nam je vjerovatno najveci neprijatelj trenutno i ne vidim razlog zasto bi tebi smetala, jedino ako nisi u rodu sa nekim iz uprave... psovka je nekad jedini nacin da objasnis pojedincima neke stvari, a ako si jedan od onih sto navodno nikad nisu opsovali, onda mislim da fudbal nije sport za tebe... preporucujem ti curling
Dao si dobar go na PES-u.

Nemam nikog u Upravi. Psujem. Nisam provokator, nisam simpatizer. Protiv sam Uprave. Volim i curling. Navijam za Sarajevo, da se zna. Glup mi je svaki Liberov post, ali i pjesma koju je postirao. Rekao sam što mislim. Navijač sam jedino ako su svi moji stavovi stavovi svih navijača?
lerdi

#2462 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Ooooooooooo Halleluhwah pa gdje si ti čovječe? Pa nema te evo više od mjesec. Šta? Sad si u četveronožnom izdanju. Dobar potez. :thumbup:

Pa gdje nestade? Gdje ti je kultura? Čovjek dođe maksuz da te pozdravi, a ti tako. Nema veze oprošteno ti je. Ipak si ti naš dežurni kontraš 8) ;-)
Andaluzijski pas

#2463 Re: FK Sarajevo

Ima li ko kakvu dobru dezinformaciju?
lolo_lolo

#2464 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

Andaluzijski pas wrote:Ima li ko kakvu dobru dezinformaciju?
vule potpisuje
Andaluzijski pas

#2465 Re: FK Sarajevo

lolo_lolo wrote:
Andaluzijski pas wrote:Ima li ko kakvu dobru dezinformaciju?
vule potpisuje
Joj, Vule. Kako će to reformirati sastav i kako će smiješan biti idući derbi. Viktorija ispred gola Željezničarki.
lolo_lolo

#2466 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

ševe cemo igrati
Andaluzijski pas

#2467 Re: FK Sarajevo

Jest će se štrumfetina.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2468 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Andaluzijski pas wrote:
KPNCTNJAH wrote:Jedno je biti navijac, a drugo simpatizer... ti si ocigledno ovo drugo, pa vjerovatno nisi ni cuo ostale pjesme koje se pjevaju na sjeveru, posvecene nasem klubu, a pritom nikog ne vrijedjaju... ova sto tebi smeta je posvecena nasoj upravi, koja nam je vjerovatno najveci neprijatelj trenutno i ne vidim razlog zasto bi tebi smetala, jedino ako nisi u rodu sa nekim iz uprave... psovka je nekad jedini nacin da objasnis pojedincima neke stvari, a ako si jedan od onih sto navodno nikad nisu opsovali, onda mislim da fudbal nije sport za tebe... preporucujem ti curling
Dao si dobar go na PES-u.

Nemam nikog u Upravi. Psujem. Nisam provokator, nisam simpatizer. Protiv sam Uprave. Volim i curling. Navijam za Sarajevo, da se zna. Glup mi je svaki Liberov post, ali i pjesma koju je postirao. Rekao sam što mislim. Navijač sam jedino ako su svi moji stavovi stavovi svih navijača?
:D :D :D :D :D :D :D :D
Andaluzijski pas

#2469 Re: FK Sarajevo

:zoka:
Fordas

#2470 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Zar se jos neko osvrce na pisanja ovog lika? Ma niste ni vi dobri.... samo lagano... Kazu arapi - psi laju karavane prolaze :zzzz: :zzzz:

P.S. vitaminac, nista licno ;-)
cel

#2471 Re: FK Sarajevo

Post by cel »

večaras oko 20 h na televiziji vogošća reportaža o Fudbalskom Klubu Sarajevo
glade

#2472 Re: FK Sarajevo

Post by glade »

LongDong wrote:
11.4.2009.

20.4.2008.

p.s. i najvaznije [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P6n_mwkq2HQ [/youtube]

1977.
MojaMalenkost

#2473 Re: FK Sarajevo

Post by MojaMalenkost »

Odavno se pitam je li kod vas stoji trans Delije Sarajevo ili kod onih u Lukavici!? :-D

Blijeda kopija!
Baltazar_khan

#2474 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

MojaMalenkost wrote:Odavno se pitam je li kod vas stoji trans Delije Sarajevo ili kod onih u Lukavici!? :-D

Blijeda kopija!
Šta ono kopirate nas, prodajete šalove u udruženju vašem, i neke naljepnice isto... Nismo li mi to radili kad smo otvorili svečano nove prostorije udruženja? Jel nas morate kopirati u svakom koraku :roll: Vidili od nas naljepnice, pa poletili da kopiraju najjaču navijačku grupu u državi :D
MojaMalenkost

#2475 Re: FK Sarajevo

Post by MojaMalenkost »

Baltazar_khan wrote:
MojaMalenkost wrote:Odavno se pitam je li kod vas stoji trans Delije Sarajevo ili kod onih u Lukavici!? :-D

Blijeda kopija!
Šta ono kopirate nas, prodajete šalove u udruženju vašem, i neke naljepnice isto... Nismo li mi to radili kad smo otvorili svečano nove prostorije udruženja? Jel nas morate kopirati u svakom koraku :roll: Vidili od nas naljepnice, pa poletili da kopiraju najjaču navijačku grupu u državi :D
E jesi peh! Stvarno je bilo stvari koje smo napravili poslije vas, ali ti baš peh pa uzeo primjer onog u čemu ste vi zakasnili za nama :lol: :lol: :lol:
Locked