wifi-guy wrote:barcelona81 wrote:Ima li jos onih delegata,sto bi potrcali u Telemach.Ja cu samo reci iz pouzdanih izvora,da Bog da vam oni bili operater,proklinjali bi dan kada ste presli.Slusam jadnog jarana 15 dana i njegove peripetije da mu ukljuce internet.,dole u b fazi..Kakav vrhunski profesionalizam,dolaze svaki dan i zajebaju se,maltretiraju covjeka.Neki dan ih je postroijo sve.Ne znaju prikljuciti modem,kazu ne znamo mi sto ti ne moze,a sve je uredu.
Ja sam korisnik HS-a i ovakva priča o Telemach je čisto pretjerivanje. Sve i jedan pružaoc usluga TV i interneta u Sarajevu je u nekom periodu imao iste probleme koji su kod korisnika izazivali nezadovoljstvo.
Ja i mnogi drugi su prosli isto ili slicno i sa HS-om i drugim kompanijama. Činjenica je da je Telemach objedinio tri kompanije i da se nemože očekivati da sve bude bez ikakvih problema, okrenite se oko sebe, šta to još funkcioniše ovoj državi bez ikakvi problema.
Telemach-u treba period vremena za konsolidaciju i uspostavljanje funkcionalnosti, to najvise ovisi o njihovim menadzerima koje HS ili nema ili su nesposobni.
Enes je mogao biti zaista vodeci u ovom polju da je odrjesio kesu i zaposlio vrijedne i pametne an e da mu radnici rade za platu jednog radnika KJKP koji mete ulicu i jos zabusava.
Potpisujem prijatelju
Ova tracanja i ogovaranja koja HS plasira ne zelim vise ni komentarisati.
Sada postoji alternativa i na korisniku je da se odluci. Svako sebi izvaga paket koji treba, omjer cijena/kvaliteta/pouzdanost/podrska odlucuje zavisno sta je kome vaznije.
Ja sam trenutno na HS KTV/DTV i BihNet ADSL 8G. Planiram odjaviti ADSL i uzeti neki KID PAKET.
Licemjerstvo Telecoma "Idemo prvi, dajemo vise", stvarno vise ne mogu podnijeti.
Ovo sa CI modulima je bilo za svaku pohvalu. Napokon ne moram cekati po par minuta da mi otvori HBO (jako frustrirajuce za uslugu koju dodatno placas).
Bilo bi jako dobro da su ostavili i stari receiver korisniku bez naknade. Ti receiveri su i onako za smece.
Inace da mogu birati izmedju ova cetiri providera u gradu izabrao bih Logosoft. Ljudi su stvarno profesionalni i podrska im je OK. Ali ovom dinamikom mogli bi stici do mene sljedece godine.
HS ima kod mene nisku ocjenu zbog odnosa prema korisniku, i fuš opreme koju su uvaljivali. Onaj digitalni receiver sam mjenjao 4 puta u 3 mjeseca, i svaki put sam morao otici licno do njhovog tzv. tehnickog/call centra. Pa bolje da su nekoga poslali sa receiverom nego da sam vidio onaj cumez u kojem ljudi rade. Samo ti se kaze kakva je to firma.
Umjesto da salju svoje provokatore po forumima bolje im je da ukljuce jednog covjeka koji ce pomagati korisnicima kao sto to radi Logosoft.
Imam malu brigu oko ovog HS interneta sto planiram prikljuciti. Kada im pogledam stranicu, ne izgleda mi da se radi o internet provideru, prije neka STR, ne do bog da se angazovala kakva marketing agencija.

Ali prijatelji me uvjeravaju da to sve u svemu fercera