Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
- vjesticanametli
#2451 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
nema ni meni maila nakon manuelnog povlacenja......kome se obracate za povrat 5 dolara i je li dovoljno napisati povuceno manuelno zbog njihovih problema 1 u mjesecu bla bla i da hocu da mi vrate 
-
Saka
#2452 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
A šta imaš čekati? Danas povučeš 500, sutra 500, prekosutra 500 i tražiš da ti vrate 12 EUR. Leći će ti sve po dan razlike.free_too wrote:Ja sam im poslao upit u vezi tog povlacenja, trebam jos tri put povuci, treba li bi bar oni dati neki nacin da sve skines odjednom. Nema smisla cekati toliko, kad su zahebali
Pošalješ normalni support mail sa kontakt obrasca.vjesticanametli wrote:kome se obracate za povrat 5 dolara i je li dovoljno napisati povuceno manuelno zbog njihovih problema 1 u mjesecu bla bla i da hocu da mi vrate
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#2453 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Nije dosao mail, pise completted na paypalu, nadam se da ce doci u roku 3-5 radnih dana kao što dolazi kada se automatski transfer pokrenefree_too wrote:Drug, i tebi nije stigao mail da si uspjesno povukao??Mehemed wrote:I ja povukao manuelno, sta cu... ne mogu čekati mjesec dana zbog njihove greške, a nadam se da ću dobiti 4€ nazad, jer su tako obecali i odmah sam im poslao mail da vrate fee
Ja sam im poslao upit u vezi tog povlacenja, trebam jos tri put povuci, treba li bi bar oni dati neki nacin da sve skines odjednom. Nema smisla cekati toliko, kad su zahebali
- Drvosjeca iz Dejcica
#2454 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
prelivoda wrote:Jesu li kome pare već sjele na račun?
Meni danas leglo na račun.
-
prelivoda
#2455 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Proces kompletiran....Drvosjeca iz Dejcica wrote:prelivoda wrote:Jesu li kome pare već sjele na račun?
Meni danas leglo na račun.
-
Mehemed
#2456 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Super, dobio sam fee natrag.
Ovo baš smiješno zvuči i izgleda:
Subject:PayPal has just sent you €4.00 EUR with PayPal
Ovo baš smiješno zvuči i izgleda:
Subject:PayPal has just sent you €4.00 EUR with PayPal
- vjesticanametli
#2457 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
gdje tacno kliknete da posaljete mail da vam vrate pare......malo se gubim jer sam poslala mail i nema odgovora i novca nazad.....hvala
-
free_too
#2458 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
vjesticanametli wrote:gdje tacno kliknete da posaljete mail da vam vrate pare......malo se gubim jer sam poslala mail i nema odgovora i novca nazad.....hvala
Odes na ono HELP u desnom cosku gornjem,
i onda desno opet ima contact us via MAIL,
izaberes categorije (mislim da je nesto kao glavna Bank, a onda pod je Add/withdraw funds).
I onda tu ukratko opises da ti nije uspio automatski transfer, i da provjere je li sve uredu s accountom, tj ako je vec radilo kako treba to navedes da nisi imala problema inace s tim, i da sad moras manuelno povuci 1 il 2 put il koliko vec i da ti to nadoknade tj nadoknade tu FEE jer je problem bio na njihovoj strani.
- vjesticanametli
#2459 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
hvala puno sad cu i to obaviti.......poslala sam bas tako ali izgleda da nisam dobru kategoriju odabrala
hvala
- pajero
#2460 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Ja sam na isti mail koji smo se dopisivali vezano za ovaj problem poslao i zahtjev za povrat 5$ i vratili su u roku par sati... Jos samo sad da legnu pare... 
-
Mehemed
#2461 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Šta mislite da li bi mogao slati balance kada bi uklonio karticu ili u nas bas nema nikakve sanse da se posalje balance, vec se pare moraju povuci na karticu pa onda slati, i naravno platiti provizije
-
rangoj
#2462 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Nemaš nikakvu šansu da koristiš balance iz BIH, samo novac sa kartice. To je bar moje iskustvo i iskustvo par poznanika koji isto redovno koriste paypal.Mehemed wrote:Šta mislite da li bi mogao slati balance kada bi uklonio karticu ili u nas bas nema nikakve sanse da se posalje balance, vec se pare moraju povuci na karticu pa onda slati, i naravno platiti provizije
- vjesticanametli
#2463 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
odgovorili su da je u pitanju tehnicki problem i vratili mi 4 eura 
- pajero
#2464 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Meni vratili i drugih 5$ i jutros legla prva uplata. Djaba frka... 
- SanskiBiser
#2465 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Kakav Moneyval kakvi bakrači - počeli ljudi da nas plašepajero wrote:Meni vratili i drugih 5$ i jutros legla prva uplata. Djaba frka...
-
free_too
#2466 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
heh odlicno,SanskiBiser wrote:Kakav Moneyval kakvi bakrači - počeli ljudi da nas plašepajero wrote:Meni vratili i drugih 5$ i jutros legla prva uplata. Djaba frka..., i kod mene uredno legle 3 uplate i 3 puta vratili fee.
kad si ti poslao sebi te 3 uplate pa su prije legle? Ja poslao u petak, sub, i ned, pa vidjcemo kad ce leci. Kad to legne onda ostale idu
- SanskiBiser
#2467 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
3ćeg rano popodne čim mi je poslalo Email iz Paypal support tad su mi i rekli da povučem više puta ali manje sume od 500$.(INTESA BANKA)free_too wrote:heh odlicno,SanskiBiser wrote:Kakav Moneyval kakvi bakrači - počeli ljudi da nas plašepajero wrote:Meni vratili i drugih 5$ i jutros legla prva uplata. Djaba frka..., i kod mene uredno legle 3 uplate i 3 puta vratili fee.
kad si ti poslao sebi te 3 uplate pa su prije legle? Ja poslao u petak, sub, i ned, pa vidjcemo kad ce leci. Kad to legne onda ostale idu
-
Mehemed
#2468 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Ja sam 4. ali vjerovatno prije Srijede-Petka u mene neće leći RF banka
-
isx
#2469 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Imao sam 2 narudzbe u proteklih 4 dana. Platio sam Paypalom. Na obje mi stoji plaćanje Pending. Nikad mi se ranije ovo nije dešavalo. Ispade da sad postoje problemi i kod plaćanja?!?
-
free_too
#2470 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Mehemed wrote:Ja sam 4. ali vjerovatno prije Srijede-Petka u mene neće leći RF banka
I ja sam 4.tog, tj i 5.tog i 6.tog, UniCredit Banka, javi cu bas koliko je trebalo da stignu uplate. Ja se nadam da ce sve tri od jednom u petak stici.
P.S.
Dobio sam odgovor u vezi skidanja limita, kazu da to nije moguce za nasu drzavu.
"After reviewing your account, we regret to inform you that your request to lift your card withdrawal limit is not yet applicable in your country of residence."
-
Saka
#2471 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Moguće je itekako, meni su skinuli, BiH business account.
Ali moraš ispunjavati određene uslove. Nije ti taj dobro odgovorio.
Evo dijela moje korespondencije sa njima od prošle godine:
Ali moraš ispunjavati određene uslove. Nije ti taj dobro odgovorio.
Evo dijela moje korespondencije sa njima od prošle godine:
You may continue to withdraw €500.00 EUR a day. This limit can be reviewed by us as you seem to meet the requirements to have the limit lifted for your manual withdrawals. Please reply to this if you would like us to review your manual withdrawal limit.
To have this limit lifted, you should:
Have a Verified PayPal account.
Have a PayPal account for 90 days.
Have no open buyer complaints.
Have had no limitations on your account in the last 30 days.
Have received over $10,000 USD in commercial payments since opening your account.
I hope this information has helped resolve your issue today.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Sincerely,
Gillian
PayPal
Dear *,
Following your request to have your card withdrawal limit removed, we have completed a review of your account. We would like to inform you that your request has been granted and this limit has now been removed.
Thank you for your time.
Sincerely,
Katja
Account Review Department
PayPal, an eBay Company
-
quarterback
#2472 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
kod mene je premier account ma sta to znacilo
-
celeron
#2473 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Meni je automatski 1og povuceno na karticu nekih 50tak$ i jos nikad nije sjelo na racun, a cekam ko ozeblo 
-
free_too
#2474 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Mustuluk.
Meni su danas legle 3 uplate koje su poslane petak, sub, nedelja. Stvarno sam se iznenadio kad sam danas provjeravao racun i ugledao da su legle sve tri odjednom! Ocekivao sam srijeda-petak, bas me pozitivno iznenadilo. Unicredit banka.
P.S. oticu bas provjerit na koji nacin su legle, jer nisam juce provjeravao racun tek danas, moguce da su jedna po jedna stizale ili kumulativno sve tri odjednom
Meni su danas legle 3 uplate koje su poslane petak, sub, nedelja. Stvarno sam se iznenadio kad sam danas provjeravao racun i ugledao da su legle sve tri odjednom! Ocekivao sam srijeda-petak, bas me pozitivno iznenadilo. Unicredit banka.
P.S. oticu bas provjerit na koji nacin su legle, jer nisam juce provjeravao racun tek danas, moguce da su jedna po jedna stizale ili kumulativno sve tri odjednom
-
Mehemed
#2475 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Mustuluk i u mene, legle u proteklih 1-2h, RF banka, VISA debitna kartica