Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
zvjezdica_7

#2451 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote:We selam brate i sestro,kako ste mi vas dvoje...
sta ima kod tebe Arzo,nema te nes`... :mrgreen:

Zvjezdice,koji je veceras bio na repertoaru film?!

PS Hajd dobro sto svijet ostali koji radi ganja subota na nedjelju,vikend ovo ono,al otkud ti bona... :mrgreen:
Ice Age 3 :-) :-) :lol: :lol:

Pa radim i ja....Gledanje filmova je naporan posao :lol: 8-) :-)
BHF_Manijak

#2452 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Joj Zvjezdice,ti sshhh ko i ja,pusti ljude nek odmaraju i ne prisjedaj im na muku,cekaj svoje "obaveze",sem gledanja filmova :mrgreen:

ooo dzela mashallah,to nam i Istocnjak zasjeo?! :lol:
istocnjak

#2453 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:
BHF_Manijak wrote:We selam brate i sestro,kako ste mi vas dvoje...
sta ima kod tebe Arzo,nema te nes`... :mrgreen:

Zvjezdice,koji je veceras bio na repertoaru film?!

PS Hajd dobro sto svijet ostali koji radi ganja subota na nedjelju,vikend ovo ono,al otkud ti bona... :mrgreen:
Ice Age 3 :-) :-) :lol: :lol:

Pa radim i ja....Gledanje filmova je naporan posao :lol: 8-) :-)
Jes' gledala onaj "BHF brani Vratnik" II dio, kazu pravo dobar ... :D
BHF_Manijak

#2454 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

:lol: :lol: jooooj Istocnjak,nesto si mi opasno nastrojena veceras,cc nema smisla :mrgreen: a nije taj drugi dio izasao bolan,kazu zaleg`o glavni lik jos u prvom dijelu,na vratnickoj kapiji,u sred akcije :mrgreen: :P
istocnjak

#2455 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Joj Zvjezdice,ti sshhh ko i ja,pusti ljude nek odmaraju i ne prisjedaj im na muku,cekaj svoje "obaveze",sem gledanja filmova :mrgreen:

ooo dzela mashallah,to nam i Istocnjak zasjeo?! :lol:
Selam brate, sta ima inace? Dobar si sinoc bio, ono dosao na vrijeme o sebi pri sebi tako i treba biti fin k'o sto sam ti i sam ... :D
zvjezdica_7

#2456 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

istocnjak wrote:
Čuuuj? Ne znam ni za I dio..Meščini da se taj film zvao ''BHF brani Memli mahalu'' 8-) :lol:
zvjezdica_7

#2457 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote::lol: :lol: jooooj Istocnjak,nesto si mi opasno nastrojena veceras,cc nema smisla :mrgreen: a nije taj drugi dio izasao bolan,kazu zaleg`o glavni lik jos u prvom dijelu,na vratnickoj kapiji,u sred akcije :mrgreen: :P
Jest jest, pa se preselili na Memli side :lol:
istocnjak

#2458 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote::lol: :lol: jooooj Istocnjak,nesto si mi opasno nastrojena veceras,cc nema smisla :mrgreen: a nije taj drugi dio izasao bolan,kazu zaleg`o glavni lik jos u prvom dijelu,na vratnickoj kapiji,u sred akcije :mrgreen: :P
Kazu prosao si vrata kada na ploci te sacek'o amidjic Sevko Li zvani Chuck Noris, morali te vodom poljevati da dodjes sebi ako si imao kome ... :D
BHF_Manijak

#2459 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Ma uvijek sam ti ja fin moj Istocnjak,nego eto katkad isana zaadesi hal pa malo duze ostane po Morica Hanu i tako,pa onda jos uz brdo krene po kojekakvim sokacima(da ih ne imenujem,ne da Arzuhal :mrgreen: )pa duze onda ostane,a jos i degenek fasuje :lol:
zvjezdica_7

#2460 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

Fasovat ćete obojica, lijepo je reis Arzuhal rekao da se brda ne spominju :P :lol: :-)
BHF_Manijak

#2461 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:
istocnjak wrote:
Čuuuj? Ne znam ni za I dio..Meščini da se taj film zvao ''BHF brani Memli mahalu'' 8-) :lol:
aa vidi nje sto iz coseta napada,iz kornera daje golove :mrgreen: ma kakva memli strana bona,to je samo pokusaj prebacaja trupa i ofanzive bi,al gdje cu...pored finijeh djevojaka na semsali strani da ja prelazim na drugu,gdje cu.... :mrgreen:

PS a i ti zajedno sa nama fasovat od Arzuhal efendije :P :mrgreen:
zvjezdica_7

#2462 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote:
zvjezdica_7 wrote:
istocnjak wrote:
aa vidi nje sto iz coseta napada,iz kornera daje golove :mrgreen: ma kakva memli strana bona,to je samo pokusaj prebacaja trupa i ofanzive bi,al gdje cu...pored finijeh djevojaka na semsali strani da ja prelazim na drugu,gdje cu.... :mrgreen:

PS a i ti zajedno sa nama fasovat od Arzuhal efendije :P :mrgreen:
Ostade ti na Čaršiji meščini, ni tamo ni vamo :D :-)

A što bih ja fasovala? Ja ne spominjem brda :P :D
istocnjak

#2463 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:Fasovat ćete obojica, lijepo je reis Arzuhal rekao da se brda ne spominju :P :lol: :-)
Selam odoh laganini a vas dvoje neka vam se neka ili oho vam se oho od efendi-Arzuhala kad dodje sa nuncakama ... :D
zvjezdica_7

#2464 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

istocnjak wrote:
zvjezdica_7 wrote:Fasovat ćete obojica, lijepo je reis Arzuhal rekao da se brda ne spominju :P :lol: :-)
Selam odoh laganini a vas dvoje neka vam se neka ili oho vam se oho od efendi-Arzuhala kad dodje sa nuncakama ... :D
Oho se tebi, ti si zakuhao :P
Selam narode :D
BHF_Manijak

#2465 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Cuj sto bi ona fasovala,ne spominje brda,aman ja rabbi,pa ti vec zauzela bona polozaj,pa odozgo paljbu vrsis,i to rafalom po nama "maksumima" koji bi ko dosli gore :mrgreen: :P jes jes Zvjezdice,sve lafo ovo ono,a i ona zakuhala sa Istocnjakom zajedno 8-) fasovat ce te vas dvoje pravo!! :P
zvjezdica_7

#2466 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote:Cuj sto bi ona fasovala,ne spominje brda,aman ja rabbi,pa ti vec zauzela bona polozaj,pa odozgo paljbu vrsis,i to rafalom po nama "maksumima" koji bi ko dosli gore :mrgreen: :P jes jes Zvjezdice,sve lafo ovo ono,a i ona zakuhala sa Istocnjakom zajedno 8-) fasovat ce te vas dvoje pravo!! :P
Čuj njega...Ni je'nne maksume! 8-) :P
Last edited by zvjezdica_7 on 12/09/2009 05:23, edited 1 time in total.
Kwaheri

#2467 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Kwaheri »

selam selam mahsuz selam ;) dzemaate ;)
PalaSa Marsa

#2468 Re: Ramazan, opet ;)

Post by PalaSa Marsa »

ružmarin-a

#2469 Re: Ramazan, opet ;)

Post by ružmarin-a »

alejkumu selam :) raja
esselamu alejkum i lijep dan vam želim :)

ružmarin-a

#2470 Re: Ramazan, opet ;)

Post by ružmarin-a »

mašaAllah ovo treba poslušati i nastojati ugraditi u se :)

istocnjak

#2471 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Selam alejkum a posebno bratu BHF koji vidim da nepotrebno rasipa snagu na temi zena u Islamu sa nebulozisima koji zele da predstave vjeru u sto negativnijem svjetlu. BHF de ba opusti se i pusti ih neka pisu sta god zele, pored ovoliko ljepote ne znam kako ih uopce i primjecujes? :D

Idemo samo veselo evo uskoro se priblizava se i Bajram ... inshAllah.

BHF_Manijak

#2472 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Mah moj brate,ne volim plaho nepametne ljude,da ne kazem drugacije,a takvih bruka na onom dijelu foruma :mrgreen:
mlati se prazna slama i to od ljudi koji bas i nemaju plaho pojma o islamu...ali nejse,ne mogu vise,fakat nemam snage,vratimo se nasem muhabetu,ovdje mi je mnogo mnogo ugodnije!
selamim vas sviju redom!! :thumbup:
istocnjak

#2473 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Mah moj brate,ne volim plaho nepametne ljude,da ne kazem drugacije,a takvih bruka na onom dijelu foruma :mrgreen:
mlati se prazna slama i to od ljudi koji bas i nemaju plaho pojma o islamu...ali nejse,ne mogu vise,fakat nemam snage,vratimo se nasem muhabetu,ovdje mi je mnogo mnogo ugodnije!
selamim vas sviju redom!! :thumbup:
Samo se ti opusti i uzivaj da si se malo bavio istocnjackim vjestinama znao bi da je nabolja odbrana apsorbirati i preusmjeriti energiju onoga ko napada na drugu stranu a ti se fino izmaknes ustranu.

Jesi gled'o film karate kid ili nisi? Trebao bi ti kod mene na pripreme da te vise amidjic Sevko Lee zvani Chuck Noris sa Vratnika ne izvrce na prvu ... sta mislis o ovom prijedlogu? :D
BHF_Manijak

#2474 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Svidja mi se prijedlog apsolutno,bice koristan i za mnoge druge vjestine jelle :D nego,inace impuslivno ragujem,ma koliko se trudio da saburam ali teze mi to ide,pa cesto ensto planem :lol:

odoh da se pripremam oko iftara,selamaim sve redom,pa se veceras inshallah cujemo! :thumbup:
istocnjak

#2475 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Svidja mi se prijedlog apsolutno,bice koristan i za mnoge druge vjestine jelle :D nego,inace impuslivno ragujem,ma koliko se trudio da saburam ali teze mi to ide,pa cesto ensto planem :lol:

odoh da se pripremam oko iftara,selamaim sve redom,pa se veceras inshallah cujemo! :thumbup:
Treba samokontrola u svemu pa i kod asikovanja ... :D
Locked