Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
HZBK
Evo i moje racunice u vezi prvaka:
Sarajevu uz sve domace pobjede (Modrica,Listica i Radnik) potrebna su dva remija u gostima (Velez i Leotar). Slaviji uz sve domace pobjede (ukljucujuci i nas) i pobjedu u gostima kod Radnika treba pobjeda nad Zrinjskim ili Slobodom. U slucaju da odigraju nerjeseno i u Mostaru i u Tuzli odlucivat ce medjusobni omjer (Sarajevo na AFH dobilo 1:0).
Ipak mislim da smo dosta blizi tituli, i da cemo sve rjesit u Lukavici!
U Novi Boj
Sarajevu uz sve domace pobjede (Modrica,Listica i Radnik) potrebna su dva remija u gostima (Velez i Leotar). Slaviji uz sve domace pobjede (ukljucujuci i nas) i pobjedu u gostima kod Radnika treba pobjeda nad Zrinjskim ili Slobodom. U slucaju da odigraju nerjeseno i u Mostaru i u Tuzli odlucivat ce medjusobni omjer (Sarajevo na AFH dobilo 1:0).
Ipak mislim da smo dosta blizi tituli, i da cemo sve rjesit u Lukavici!
U Novi Boj
-
džetro
Puno toga će reći utakmica Željezničar - Zrinjski. Koliko znam, nakon svega što se događalo u Orašju, a što smo vidjeli i sinoć u BH Sportu, protiv Zrinjskog se neće smjeti više suditi "predomaćinski", pa će na Grbavici biti dobri uvjeti za igru. A Zrinjski planira napasti Želju na Grbavici i doći do pobjede jer uprava traži ulazak u Kup Uefa.
Zrinjskom dolazi nakon Veleža Slavija, a ide u goste Širokom, što je solidan raspored za drugo mjesto na kraju. Ne zaboravite da Slavija u zadnjem kolu gostuje kod Slobode, koja će to morati dobiti ako želi opstanak!
U klubu se nikako ne mire sa oduzimanjem tri boda iz utakmice u Orašju i gonit će Savez sve do UEFA-e.
Ko je sinoć gledao pregled na BHT1 jasno mu je da je ono bila klaonica u Orašju..
Sarajevo je zaslužilo titulu ove godine, ako ništa zbog onog X-a u Mostaru. Da je više onakvih utakmica (i TV prenosa) i ova Liga bi bila bolja i poštenija.
Zrinjskom dolazi nakon Veleža Slavija, a ide u goste Širokom, što je solidan raspored za drugo mjesto na kraju. Ne zaboravite da Slavija u zadnjem kolu gostuje kod Slobode, koja će to morati dobiti ako želi opstanak!
U klubu se nikako ne mire sa oduzimanjem tri boda iz utakmice u Orašju i gonit će Savez sve do UEFA-e.
Ko je sinoć gledao pregled na BHT1 jasno mu je da je ono bila klaonica u Orašju..
Sarajevo je zaslužilo titulu ove godine, ako ništa zbog onog X-a u Mostaru. Da je više onakvih utakmica (i TV prenosa) i ova Liga bi bila bolja i poštenija.
- Bl_ManiaC
PITARKA_SA wrote:od kada se kompjuteri daju na rate svakakvi se docepali tastature.
nek mi kaze neko primjer gdje je to i kako sarajevo dobilo nekoga a da nije bilo zasluzeno?'
hajde,primjer konkretan,koja tekma,gdje,kad,s'kim ??
sta prosipate nebuloze???
ja znam da vas ba boli sto smo giganti,sto cemo uzeti titulu sto vas SVIJU D -E-R-E-M-O ali hallo,nije to nas problem nego vas,omladino!
al zadrzite malo dostojanstva i obraza pa prestanite umotavati i frizirati sa pricama..zna se ko je ko i ko je sta u ovoj drzavi!
aj ziv'li
Pa daj PITARKO_SA,ti uvijek zbijas neke sale
Cuj SVIJU DEREMO.
-
pudlica
ja ne kontam ove manijake,obrukamo ih na derbiju(hz sa zapada) sa parolom,pobiju se medjusobno i nesto pricaju o hordama(sjever i ja kazem da je kriza al zapad vam je dao zadacu) i sada se uhvatili sarajeva.sarajevo je 1. osvajamo titulu a vi od zrinjskog zjanite i pozdrav PL zar vam ne bi bilo bolje da se brinete da ne ispadnete malo pritisak na upravu da stisne sada jer koga ce sarajevo sljedece sezone jebati radnika ili zvjezdu iz druge lige
-
funaki
#2457 Re: we
Fiore wrote:Pitari su smijesni ... Naprijed Zeljo Ljubavi moja
buraz, na cemu si???
-
Skoro
#2459 Re: we
A strumfici imaju i smisla za humor u pmFiore wrote:Pitari su smijesni ... Naprijed Zeljo Ljubavi moja
-
Skoro
#2461 Re: we
Ja koliko vam treba pokusaja da ispadnete simpaticni to je za nepovjerovatiFiore wrote:Nek se pitari nadaju..jedan kiks Down titula.. Izgubit cete od Slavije hocete li rezultat?
Slavija- Sarajevo 1-0 (Krstajic najvjerovatnije)
P.S. To mora da boli.....
-
Skoro
#2463 Re: we
Burez, mojne vise, pa nema smislaFiore wrote:Prvi kako da ne., derbi je bio poznat a ti kao da si odnekle pa ne kontas stvari
- Neelix
#2465 Re: we
pa hocetel vi I JEDNU UTAKMICU izgubit zato sto ste losijiFiore wrote:Prvi kako da ne., derbi je bio poznat a ti kao da si odnekle pa ne kontas stvari
- GandalfSivi
Sreca pa je u pitanju fudbal, a ne akademija nauka...Fiore wrote:Taj je magistartrirao na ekonomiji.. Mr.Gredic a sta imate vi?
Onog turkovica kojem bi dao da prodaje kifle.,ubio se za svercera..
-
Celicna_saka
A tu se zna ko je akademik, a ko radnik na pruziGandalfSivi wrote:Sreca pa je u pitanju fudbal, a ne akademija nauka...Fiore wrote:Taj je magistartrirao na ekonomiji.. Mr.Gredic a sta imate vi?
-
PITARKA_SA
vidis,ja i kad nisam imala diplomu u dzepu opet nisam govorila "zeljA" vec "zelju"..znas,neka stvari,kao sto je shlif se ne mogu kupiti ni't parama ni't diplomama.Fiore wrote:Taj je magistartrirao na ekonomiji.. Mr.Gredic a sta imate vi?
jednom ljakse ,vazda ljakse
zeljA buuhahahaha wela hawle
-
autoe
ZEKA IMA PUNO JAČU ŠKOLU I DIPLOMU GENIJA SA LOPTOM , A TO JE U FUDBALU MNOGO VAŽNIJE OD NEKOLIKO KUPLJENIH ILI POKLONJENIH ISPITA NA EKONOMIJIFiore wrote:Taj je magistartrirao na ekonomiji.. Mr.Gredic a sta imate vi?
-
Majstorinho
Dosta vise o "Magistru"
Gdje nece bit magistar,s onoliko glavom???