pirmin wrote:"Rad je stvorio covjeka a nerad gospodina"
Jos nisam sreo nekoga ko bi demantovao ovu tvrdnju.
zivio biro koji nicem ne sluzi
pirmin wrote:"Rad je stvorio covjeka a nerad gospodina"
Pa mora nesto raditi ili ti mislis fa dok ceka posao zivi od have? No to nije zaposlenje, nije prijavljen i nema pristojnu platu.elcaliente wrote:Sluzbena statistika u BiH???almir90 wrote:Napravio si 'statistiku' na osnovu deset kuća iz svoje mahale? De jarane malo se uozbilji ako hoćeš voditi ozbiljnu diskusiju na ovu temu. Daj nam službenu statistiku koliko se žena vodi na birou.elcaliente wrote: Sve zavisi gdje zivis. Ali ako uzmes ukupan broj zena u BiH vidjeti ces da ih vise neradi nego sto radi.
U mojoj mahali u Zenici kada brojim od svoje kuce po ostalim kucama lijevo i desno od 10 kuca samo jedna zena radi ostale se vrte tu po mahali citav dan. Udane su, zive u zajednici, svekar i svekrva ali nehvataju se firme dok muskarci rade normalo uglavnom po Mittalu.
Izgleda da ti nisi ozbiljan ili ti fali dosta zivotnog iskustva, pa 80 posto ljudi koji su na birou u BiH ustvari rade.
A ja vjerujem onome sto vidim svojim ocima i zivot me je naucio da nevjerujem ni jednoj statistici koju nisam sam lazirao.
Oprostite,ko je gospodin? Sta ga cini gospodinom?pirmin wrote:"Rad je stvorio covjeka a nerad gospodina"
Poslao bih ti slike iz firme gospode koja hladi testise dok se kolege i ja slomismo da nam svima zaradimo platu ali ne znas ih jbg.HAVANA wrote:Oprostite,ko je gospodin? Sta ga cini gospodinom?pirmin wrote:"Rad je stvorio covjeka a nerad gospodina"
Pa to nisu gospoda, to su paraziti.pirmin wrote:Poslao bih ti slike iz firme gospode koja hladi testise dok se kolege i ja slomismo da nam svima zaradimo platu ali ne znas ih jbg.HAVANA wrote:Oprostite,ko je gospodin? Sta ga cini gospodinom?pirmin wrote:"Rad je stvorio covjeka a nerad gospodina"
Dođe na posao u pola 9 iako je radno vrijeme od 8.HAVANA wrote:Oprostite,ko je gospodin? Sta ga cini gospodinom?
Nije govno no se pas posro. Svejedno bi se po tebi trebao zagrnuti pod zemlju dok ne nadje posao.elcaliente wrote:Ceka posao ili trazi posao?
Dobija li platu za to dok tako 20 godina ceka posao ili od cega voza auto i ode na more dok ceka?

Lajavikrelac wrote:I mudo od ovce se baš nasikira zbog toga...
Dobro krelče,šta radiš trenutno.U čem si dobar?Lajavikrelac wrote:I mudo od ovce se baš nasikira zbog toga...
+1HAVANA wrote:Reko ako on ode,odo i ja.Sve su moje potonule ladje.
U Dine zena kaze dobila dobar poso tamoEdin H. wrote:BREAKING NEWS - Halid B. se ne seli u Njemacku
Ti si meni drag.Ako budemo morali ic,ja cu te ozenit.Onda ces bit belgijanka.muha_sa wrote:+1HAVANA wrote:Reko ako on ode,odo i ja.Sve su moje potonule ladje.
ne idedetroit-mercy wrote:U Dine zena kaze dobila dobar poso tamoEdin H. wrote:BREAKING NEWS - Halid B. se ne seli u Njemacku
Muha sve vice da njemu kažu kako idu, eto nek pita Halida
nek te dragi nagradi na ovom a boMMe i na onom svijetu--nek ti se u sevap upišeHAVANA wrote:Ti si meni drag.Ako budemo morali ic,ja cu te ozenit.Onda ces bit belgijanka.muha_sa wrote:+1HAVANA wrote:Reko ako on ode,odo i ja.Sve su moje potonule ladje.