Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
zavrzlama

#2451 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

megaman4 wrote:
Rampage wrote:Lijepo od Bošnje što večeras pravi skup podrške Miloradu Dodiku, u sred Saraj'va :thumbup:

E moj Davore, hebat će tebe i tvoj pokret Bošnjo, kad ti već Mile ne može ništa...
Izasli ili ne Dodik je pusten niz vodu. Odjeban je od svih drzava. Samo je pitanje ko bi mogao na njegovo mjesto?

boli ga za druge drzave...bitno je da ga srbija i vucic podrzavaju..sta su BIH srbi bolji od hrvatskih...
dzevad gazibara 1978

#2452 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

Jao zaključaka :lol: pa sto jebaci kad je vec ovo ppdrska duduku niste izasli na proteste kad je Muriz organizovao....internete jebem li ti majku :oops:

Cuj ti,ako izadjes na protest podrzavas duduka...oj hljebe
focko

#2453 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by focko »

ljekari preporucaju sto manje boravka na otvorenom zbog zagadjenog zraka. sjedite kuci rata nece biti
Nadzorna_ploca

#2454 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

Ovaj mali Drasko bas ima petlje, i ocito je da nekome posebno smeta.
hAZNADAR

#2455 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Janjicar wrote:
hAZNADAR wrote:

Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.
Kako ljudi u Sarajevu jednostavno ne shvate da je slucaj Dragicevic interna stvar u RS? Ne postoji nista zajednickog osim njima nametnute drzave, nema nikakve zajednicke nevolje, nema nikakve Bih zajednicke muke obespravljenih gradjana i sl. Sve sto dolazi iz Sarajeva, makar bili lijekovi za rak se u BL tumaci na poseban nacin.
Isto kao pacenici koji su zbog bajagi podrske iz BL oko licnih dokumenata nosili transparente Ja :srce: RS. :-)
Ili oni koji su pod snajperima klicali parole o zajednistvu nadajuci se da ce oni s'brda zaplakati, baciti oruzje i pridruziti se u zajednickoj borbi protiv nacionalnih stranki.

Ova podrska iz Sarajeva ce definitivno pokopati otpor u BL, opoziciju, Davora,... i ojacati Dodika.
Koliko minuta razmisljanja o tome je potrebno da se skonta da jeste tako?

Hajde realno - ono iskreno - sta mislite da ce te skupom ispred Zemaljskog postici? Probuditi neku savjest, zajednistvo,.. u BL? Dobiti simpatije? O zemljo otvori se,...
Jbt ja mislio Davoru ubije sin od 21g a on jos uvijek ne zna istinu... Moja greska hamaN....

Pi*de jedne nacionalističke..

Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?

Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega....
Pa tako reci,... rado bi se dokazao kao anacionalista, cool moderna raja,... iako u principu ne mozes pomoci Davoru ni trunke. Samo odmoci.

Ako ti je imalo stalo do Davora - neces mu javno pruzati kao Bosnjak podrsku. Jer Davor zivi u BL gdje se svaka podrska iz Sarajeva tumaci kao izdajnicka.

Ja sam isto uz njega, al ne javno jer mu samo mogu odmoci - i bolje je da taj covjek vise ne trosi zivce, vrijeme, energiju kako ne radi za Sarajevo i protiv RS. Javnost se u RS moze pozabaviti svojim problemima samo onda kada mi nismo u igri.
Last edited by hAZNADAR on 25/12/2018 16:38, edited 1 time in total.
gold'n'brown

#2456 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by gold'n'brown »

Ne treba se zavaravati, ovo je smijesan broj ljudi koji policija moze rastjerati u roku od pola sata. I sada kao mi trebamo u Sarajevu neke proteste praviti i davati podrsku. Nikoga nije briga za to, jedino sto ce vjerovatno to Dodik iskoristiti da kaze da mu anamo oni sve to rade. Opozicija je svoje rekla o Davidu i protestima prihvatanjima mrvica vlasti. Misli li iko da ce Cavic danas izaci i nesto se buniti protiv ovoga?
ultrajvosa 1987

#2457 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by ultrajvosa 1987 »

Treba pomoci Davoru...sa par automata, nije da ne zna rukovat sa istim.
bingov buraz

#2458 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bingov buraz »

hAZNADAR wrote:
Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.
Kako ljudi u Sarajevu jednostavno ne shvate da je slucaj Dragicevic interna stvar u RS? Ne postoji nista zajednickog osim njima nametnute drzave, nema nikakve zajednicke nevolje, nema nikakve Bih zajednicke muke obespravljenih gradjana i sl. Sve sto dolazi iz Sarajeva, makar bili lijekovi za rak se u BL tumaci na poseban nacin.
Isto kao pacenici koji su zbog bajagi podrske iz BL oko licnih dokumenata nosili transparente Ja :srce: RS. :-)
Ili oni koji su pod snajperima klicali parole o zajednistvu nadajuci se da ce oni s'brda zaplakati, baciti oruzje i pridruziti se u zajednickoj borbi protiv nacionalnih stranki.

Ova podrska iz Sarajeva ce definitivno pokopati otpor u BL, opoziciju, Davora,... i ojacati Dodika.
Koliko minuta razmisljanja o tome je potrebno da se skonta da jeste tako?

Hajde realno - ono iskreno - sta mislite da ce te skupom ispred Zemaljskog postici? Probuditi neku savjest, zajednistvo,.. u BL? Dobiti simpatije? O zemljo otvori se,...
Sve rečeno.
Ne treba se stiditi stvari nazvati pravim imenom,glupe balije u svoj raskoši mazohizma.
swanfilter

#2459 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by swanfilter »

Ko sljivi i Dragicevica, i njihovu tamo stvar. Bio sam na njegovoj strani nekoliko mjeseci al nakon onog zadnjeg skupa prije izbora bilo je i vise nego ocito da ni on sam vise ne zna gdje goni i sta bi poduzeo ...
bosan

#2460 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bosan »

Bosnje trebaju dozvoliti ovom Davoru da sledece 4 godine moze protestirat ispred predsjednistva u Sarajevu .
hAZNADAR

#2461 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

4L0n3 wrote:
hAZNADAR wrote:
Izadjite vi sa posebnim potrebama da promovirate sebe i kako ste cool. Nema veze sto ce te vise odmoci Davoru nego pomoci - bitno je da dokazete sebi i drugima kako vjerujete u ljubav, kako ste iznad nacionalizma,... ja ba. Jos ako neko iz BL to lajka - eto ekstaze - jos malo pa bratimljenje, Srbi i Bosnjaci zbratimljeni i pomireni zajedno ruse Dodika i Bakira,...

Fakat, sta mislite koji efekat cete postici u BL?
oj jest dobro si fakat si upravu, sve je to dole cetnik sta ja imam cetnika podrzavat a i ovaj muriz mi je sad pravo sumnjiv da nije i on neki autonomas ?!? glasajte za SDA klat ce nas cetnici

a ovo bold, ja sto sta fali? sta to trebamo klat se opet jel? de ne mlati zivota ti, gurate taj nacionalni prefiks i dje treba i dje ne treba, ovdje se radi o svim obicnim ljudima koje jebe ova kriminalna hobotnica 20+ godina i konta da moze radit sta hoce i dokle hoce, kome to smeta nek izadje, kome ne smeta ne mora, al ne mora vala ni srat po svakoj normalnoj i ljudskoj ideji u ovoj drzavi..
Halo ba,... ko o tome govori, gdje si se zaholcao u svojoj epskoj borbi protiv sila mraka?

Sva se poenta u RS svodi na dokazivanje patriotizma ili izdaje. Sam Davor u svojoj borbi takodjer to ne moze izbjeci. Ako mu mislis pomoci - usuti se - to je interni srpski problem. Nemamo nista zajednicko, cak i njihov kriminal, korupcija, gradjanska obespravljenost ima srpski prefiks i niko tamo nece prepoznati tvoju plemenitu namjeru. Bez obzira koliko bio fin, plemenit, suosjecajan,... sve sto dolazi od tebe ce biti tumaceno kao rusenje RS. Dokazi sebi i drugima kako si moderan, col, fgr,.. na drugi nacin.

I dobro sto spomenu SDA. Borio bi se protiv SDA tako sto bi zloupotrijebio Davora i iskoristio njegovu tragediju?
Last edited by hAZNADAR on 25/12/2018 16:45, edited 1 time in total.
dzevad gazibara 1978

#2462 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Kakva razmisljanja dan te jebo :oops: pa ima li iko od vas da je roditelj i da se pokusa staviti u ovu situaciju u kojoj su Memic i Davor....ima li imalo ljudstva i kod koga jbt....nevjerovatno,ja sam otac troje djece i ne mogu da se zamislim u ovoj situaciji,fujjjjj kakvi ljudi..
nemoj to

#2463 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

swanfilter wrote:Ko sljivi i Dragicevica, i njihovu tamo stvar. Bio sam na njegovoj strani nekoliko mjeseci al nakon onog zadnjeg skupa prije izbora bilo je i vise nego ocito da ni on sam vise ne zna gdje goni i sta bi poduzeo ...
Od prvog momenta nije znao gdje goni šta pricas ti?

Kad su mu nudili da uleti u politiku odbio je to je jedini bio put da se nešto popravi da ga gurnu na visoku poziciju ovako nastavilo se kako se nastavilo.

Nadam se da ce sad nasilje nastupiti mada teško ovo je ono standardno par pendreka i smirice se situacija za par dana.
bingov buraz

#2464 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bingov buraz »

Janjicar wrote:Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?

Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
To te čini plemenitim insanom,samo ne baš previše inteligentnim.
Henry Chinaski

#2465 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Henry Chinaski »

dzevad gazibara 1978 wrote:Kakva razmisljanja dan te jebo :oops: pa ima li iko od vas da je roditelj i da se pokusa staviti u ovu situaciju u kojoj su Memic i Davor....ima li imalo ljudstva i kod koga jbt....nevjerovatno,ja sam otac troje djece i ne mogu da se zamislim u ovoj situaciji,fujjjjj kakvi ljudi..
Troje djece i još se nisi opametio?
dzevad gazibara 1978

#2466 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Henry Chinaski wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:Kakva razmisljanja dan te jebo :oops: pa ima li iko od vas da je roditelj i da se pokusa staviti u ovu situaciju u kojoj su Memic i Davor....ima li imalo ljudstva i kod koga jbt....nevjerovatno,ja sam otac troje djece i ne mogu da se zamislim u ovoj situaciji,fujjjjj kakvi ljudi..
????
bingov buraz

#2467 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bingov buraz »

Henry Chinaski wrote:
Level onoga sa početka rata što snajperistu koji mu upuca dijete zove na kafu da ga pogleda u oči,eto čovjek koji puca u djete bi se zastidio kao :zzzz:
Last edited by bingov buraz on 25/12/2018 16:49, edited 1 time in total.
Nivelacija

#2468 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Svaka podrska iz Federacije je podrska za gasenje pokreta u Banja Luci.

Zato se niko ne treba mijesati niti odrzavati proteste jer Dodik citav dan ceka da se desi podrska iz FBIH pa da se oglasi kako se rusi RS uz pomoc bosnjaka EU, Amerike itd..
Ovaj narod u GT jednostavno popushi tu pricu svaki put..

Ako iko zeli pomoci ocu i pokretu za pravdu neka se ne mijesa izmedju ove dvije frakcije u GT.
swanfilter

#2469 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by swanfilter »

nemoj to wrote:
swanfilter wrote:Ko sljivi i Dragicevica, i njihovu tamo stvar. Bio sam na njegovoj strani nekoliko mjeseci al nakon onog zadnjeg skupa prije izbora bilo je i vise nego ocito da ni on sam vise ne zna gdje goni i sta bi poduzeo ...
Od prvog momenta nije znao gdje goni šta pricas ti?

Kad su mu nudili da uleti u politiku odbio je to je jedini bio put da se nešto popravi da ga gurnu na visoku poziciju ovako nastavilo se kako se nastavilo.

Nadam se da ce sad nasilje nastupiti mada teško ovo je ono standardno par pendreka i smirice se situacija za par dana.

Napisao sam "od zadnjeg skupa prije izbora."

Sta citas ti ...
hAZNADAR

#2470 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

KatarinaKosaca wrote:
Nivelacija wrote:U Sarajevu hitno odgoditi skup, to je skup podrske Dodiku.

Dobra namjera ali veliki vjetar i izgovor Dodiku, pozivati gradjane da niko ne izadje na skup.

Ima li iko mozga u Sarajevu jbt da sracuna 2+2
:thumbup: eno NS poziva i priziva....
Steta je vec ucinjena.

BH Blok je vec javno izasao.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-blok ... /181225081

Lafo solidarnost a promovirali sebe u Fed a Davora shebali za sva vremena. Kao i nasi mitingasi ispred Zemaljskog.

Davor je najvise energije potrosio dokazujuci kako nije izdajnik, rusitelj RS, sarajevski placenik,... nazalost u RS tako stvari funkcionisu. I ovaj BH Blok niko tamo ne dozivljava kao nebosnjacki, multiancionalan,... na slici podrske su i Bogicevic i Divjak,.. znamo koliko su popularni u RS.

Davora su shebali bosanski multietnicari. Sad je definitivno u BL sarajevski miljenik. A svi koji mu javno pruzaju podrsku ga samo iskoristise za svoju promociju i dokazivanje.
dzevad gazibara 1978

#2471 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

bingov buraz wrote:
Henry Chinaski wrote:
Level onoga sa početka rata što snajperistu koji mu upuca dijete zove na kafu da ga pogleda u oči,eto čovjek koji puca u djete bi se zastidio kao :zzzz:
Cega ba level....pa trebalo se na pocetku rata skloniti sa M.dvora pustiti da usetaju u grad....e jeste mi inteligentni kad vidim vasa poredjenja i pljuvanje po ljudima kojima su djeca ubijena u koji traze pravdu.Bravo :thumbup:
bosan

#2472 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bosan »

Nivelacija wrote:Svaka podrska iz Federacije je podrska za gasenje pokreta u Banja Luci.

Zato se niko ne treba mijesati niti odrzavati proteste jer Dodik citav dan ceka da se desi podrska iz FBIH pa da se oglasi kako se rusi RS uz pomoc bosnjaka EU, Amerike itd..
Ovaj narod u GT jednostavno popushi tu pricu svaki put..

Ako iko zeli pomoci ocu i pokretu za pravdu neka se ne mijesa izmedju ove dvije frakcije u GT.
Za sta su se borili to su i dobili , samo nazalost sto smo i mi to isto dobili a nismo se za ovo borili .
duminjo

#2473 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by duminjo »

Janjicar wrote:Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?

Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
Meni te je žao
bosan

#2474 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bosan »

Samo ne znam zasto je izostala veca podrska Memicima ,ali kad se istjera mak na konac sve tuzioce , inspektore , vjestake i ostale ucesnike u prikrivanju zlocina tuziti i traziti trajnu zabranu bavljenja profesijom .
JThomas

#2475 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

ali i vi nikako da shvatite da to što mi nismo četnici i što se nismo borili za rs nije pomoglo da mrtve i kod nas ne metu pod tepih...
Post Reply