4L0n3 wrote:hAZNADAR wrote:
Izadjite vi sa posebnim potrebama da promovirate sebe i kako ste cool. Nema veze sto ce te vise odmoci Davoru nego pomoci - bitno je da dokazete sebi i drugima kako vjerujete u ljubav, kako ste iznad nacionalizma,... ja ba. Jos ako neko iz BL to lajka - eto ekstaze - jos malo pa bratimljenje, Srbi i Bosnjaci zbratimljeni i pomireni zajedno ruse Dodika i Bakira,...
Fakat, sta mislite koji efekat cete postici u BL?
oj jest dobro si fakat si upravu, sve je to dole cetnik sta ja imam cetnika podrzavat a i ovaj muriz mi je sad pravo sumnjiv da nije i on neki autonomas ?!? glasajte za SDA klat ce nas cetnici
a ovo bold, ja sto sta fali? sta to trebamo klat se opet jel? de ne mlati zivota ti, gurate taj nacionalni prefiks i dje treba i dje ne treba, ovdje se radi o svim obicnim ljudima koje jebe ova kriminalna hobotnica 20+ godina i konta da moze radit sta hoce i dokle hoce, kome to smeta nek izadje, kome ne smeta ne mora, al ne mora vala ni srat po svakoj normalnoj i ljudskoj ideji u ovoj drzavi..
Halo ba,... ko o tome govori, gdje si se zaholcao u svojoj epskoj borbi protiv sila mraka?
Sva se poenta u RS svodi na dokazivanje patriotizma ili izdaje. Sam Davor u svojoj borbi takodjer to ne moze izbjeci. Ako mu mislis pomoci - usuti se - to je interni srpski problem. Nemamo nista zajednicko, cak i njihov kriminal, korupcija, gradjanska obespravljenost ima srpski prefiks i niko tamo nece prepoznati tvoju plemenitu namjeru. Bez obzira koliko bio fin, plemenit, suosjecajan,... sve sto dolazi od tebe ce biti tumaceno kao rusenje RS. Dokazi sebi i drugima kako si moderan, col, fgr,.. na drugi nacin.
I dobro sto spomenu SDA. Borio bi se protiv SDA tako sto bi zloupotrijebio Davora i iskoristio njegovu tragediju?