Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
MaksprotivMarksa

#2451 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MaksprotivMarksa »

Mislim da je Kemo posten covjek danas, ne mogu da tvrdim da je tako sa svim stvarima iz proslosti,od Asima Sarajlica, Cesira i drugih serifa je bolji da je cak i sve istina sto se govori o Kemi, a ja vjerujem da je barem 90 posto laz. Covjek poput njega je sklonjen na margine zbog kadrova ala Sarajlic, mislim da je sve krenulo oko toga, Setino marginaliziranje u SDA, marginaliziranje mnogih osnivaca SDA, ljudi koji danas vladaju sa SDA su ljudi koji nemaju veze sa SDA pricom, sve zasluzne clanove koji su mahom i robijali su uklonili, licno poznajem neke divne postene ljude koji su se sklonili ili su sklonjeni iz SDA, kunu se u Kemu, njima vise vjerujem nego Sarajlicu i Cesiru, SDA je glavna struja misljenja u BiH i ako vec neko mora da bude nositelj ovog drustva ja biram one postenije, umjerenije i umnije, NiP je upravo takva, jedna solidna konzervativna stranka, a ne kleptokratska fasisticka organizacija SDA koja je ojadila ovu drzavu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2452 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by pici »

ovo sto je Dino danas iznio o sdo bandi je :shock: to je taj sistem koji jede i zbog cega ljudi bjeze iz ove drzave... sdO se mora ukloniti inace smo najebali svi... Konakovicu naklon do poda... napokon sdO da vidim podvijenog repa kako skici... :thumbup:
seoBIH

#2453 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by seoBIH »

Koje minute su najzanimljivije, nije bas da mogu gledati tri sata :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2454 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by pici »

seoBIH wrote:Koje minute su najzanimljivije, nije bas da mogu gledati tri sata :)
pri kraju izvjestaja ZOI... kad devic i campi napuste izadju a onda im dino odrzi predavanje pa onda i one kalasture odu pa petnaest minuta nabraja sta su sve pokrali i na koji nacin pa se devic vrati pa se opet ispisa po njemu... ovo se cekalo godinama... da zeleni termiti nemaju potpore ni od koga... bravo konakovicu bravo sestorka imate od mene punu podrsku, samo gazi bandu...
cvrčak_na_hedonizmu

#2455 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Bas, bas zajeban Kifla/Dino :D

Respekt

Da mi je neko rekao prije godinu dana da cu kao jednu od dvije opcije sto se tice glasanja ozbiljno razmatrati NiP proglasio bih ga ludim i bio bih u pravu, a nisam u pravu :lol:

Cirkus :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2456 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Tomahawk11 »

Konaković pokazuje kako bi se svaki normalan insan (i ako nije ljiga) trebao distancirati od ovih.
Čak i ako si (bio) dio njih, šta sad, griješi se :mrgreen:
The BEN10

#2457 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The BEN10 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Bas, bas zajeban Kifla/Dino :D

Respekt

Da mi je neko rekao prije godinu dana da cu kao jednu od dvije opcije sto se tice glasanja ozbiljno razmatrati NiP proglasio bih ga ludim i bio bih u pravu, a nisam u pravu :lol:

Cirkus :mrgreen:
Ne kujem Konakovića u zvijezde, ali realno, ono što radi ne može ostatak 6-torke ni 20%. Zamislite npr Mašića iz SDP-a da ovako dijeli moralne lekcije SDA-u. :-)

Hvala Bogu pa se Dino pojavio. Nadajmo se da će se dosta stvari promijeniti sa njim. SDA će drastično pasti, vidim to po krugu svojih prijatelja koji su ih podržavali. Valjda je konačno došlo vrijeme da nam svane, koliko-toliko.
The BEN10

#2458 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The BEN10 »

Tomahawk11 wrote:Konaković pokazuje kako bi se svaki normalan insan (i ako nije ljiga) trebao distancirati od ovih.
Pa ljudi moji, evo uzmite SDP iz doba Lagumždije kao primjer. Jel bilo poštenih ljudi unutra tada kada se sve ono radilo. Naravno da jeste. Ali nisu ni tada ni do sada isplivali.
Isto tako ih je bilo i u SDA (i još uvijek ima). Samo što je Konaković dovoljno hrabar i poklopilo mu se stvari da ode iz SDA.
A njemu SDA da može naći išta našla bi do sada.

Ne kažem da je on neki aman-zaman vizionar, ali makar piša po očitim lopovima, a Boga mi, mnoge je natjerao da plaćaju račune i tako to.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2459 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Tomahawk11 »

The BEN10 wrote:
Tomahawk11 wrote:Konaković pokazuje kako bi se svaki normalan insan (i ako nije ljiga) trebao distancirati od ovih.
Pa ljudi moji, evo uzmite SDP iz doba Lagumždije kao primjer. Jel bilo poštenih ljudi unutra tada kada se sve ono radilo. Naravno da jeste. Ali nisu ni tada ni do sada isplivali.
Isto tako ih je bilo i u SDA (i još uvijek ima). Samo što je Konaković dovoljno hrabar i poklopilo mu se stvari da ode iz SDA.
A njemu SDA da može naći išta našla bi do sada.

Ne kažem da je on neki aman-zaman vizionar, ali makar piša po očitim lopovima, a Boga mi, mnoge je natjerao da plaćaju račune i tako to.
Tačno je i to, pokopali bi ga oni davno da mogu.
Što će opet reći da je dosta tih poštenih u međuvremenu nakupilo koji orah u džepove ili bar umočilo prste u med koji se vadio dok su drmali i bili na vrhu.
JThomas

#2460 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

pa od sdp-ovog mandata 2010-2014 korist je imao lagumdžija i desetak ljudi oko njega, vrh vrhova. obični ljudi koji su glasali za promjene su logično uskratili glas. a ni halka a la sda se ne može napraviti ako ne dijeliš bar malo. iako je i porijeklo i cilj tog dijeljenja kriminalan, ono je neophodno. ili na njihovom jeziku "znaš sa ljudima".
Styling

#2461 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

putokaz1 wrote:S tim sto ovi sada vladaju potpuno drugacije. Narod ih prati i jako je zainteresovan.
Bilo je tako i u Lukavcu dok ovaj Neki ne ode s SDA :lol:
Tamo gore se vise ne zna no ko pije, ni ko placa, ni ko je skim, ni ko ce biti s kim i koliko. Safunica u 1000 epizoda.
putokaz1

#2462 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

PLAĆA NAROD
invincible1921

#2463 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by invincible1921 »

Amar Trbovic..

:run:
Opetja033

#2464 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Opetja033 »

invincible1921 wrote:Amar Trbovic..

Kakve veze on ima sa Narodom i pravdom?
invincible1921

#2465 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by invincible1921 »

Opetja033 wrote:
invincible1921 wrote:Amar Trbovic..

Kakve veze on ima sa Narodom i pravdom?
Pa jel ga vlada postavila ?
Styling

#2466 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Pa nije u vladi samo NIP.
Bosanski_kralj

#2467 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Bosanski_kralj »

Opetja033 wrote:
Jes ti ono forumaš koji je ovdje na sav glas bio za SDA?

Bez ikakve provokacije ovo pitam.
putokaz1

#2468 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Sutra vanredna preskonferencija Vladajuće 6orke???
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2469 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

Tokom konferencije za medije u nekoliko navrata spomenuo je i direktora Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) BiH Osmana Mehmedagića Osmicu za kojeg je rekao da je toliko nesposoban da čak nije uspio kupiti ni fakultetsku diplomu.
i ovdje je trebao dodati "za razliku od mene" :izet:
_Reds_

#2470 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

Koja je poenta bila ove konferencije?

Lik potvrdio da trosi, i da je trosio, da daje kome on misli da treba, i da je davao.

I jos se hvai da je djelio vise nego Babic, i vise nego Forto, jer on zna kome treba. Covjek jednstavno sve zna.
denis.istok

#2471 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by denis.istok »

Ima li negdje full video, ovdje samo on prica, novinari ne postavljaju pitanja?
Dakle on smatra da je potrosio kako treb i kome treba, sto bi rekli, zna sve!
A nebitno odakle su dosli novci.

Sjetih se onog plakata Muharema Serbezovskog iz zlatnog doba SBIH-a
JA ZNAM KOME JE POTREBNO POMOĆ!

ili tako nešto.
Kikibombona

#2472 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

_Reds_ wrote:Koja je poenta bila ove konferencije?

Lik potvrdio da trosi, i da je trosio, da daje kome on misli da treba, i da je davao.

I jos se hvai da je djelio vise nego Babic, i vise nego Forto, jer on zna kome treba. Covjek jednstavno sve zna.
Odlicno izlaganje Konakovica.

Kada si SDA mozes sve. Mozes biti kriminalac svjetskog formata, pljackati narodni novac, bices zasticen od SDA pravosudja.

...

Zasto SDA nije kritikovala Konakovica kada je kao SDA-ovac trosio duplo vise novca?
denis.istok

#2473 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by denis.istok »

Kikibombona wrote:

Zasto SDA nije kritikovala Konakovica kada je kao SDA-ovac trosio duplo vise novca?
Jer ih je pitao kome ce dati, a sad ne pita :D
_Reds_

#2474 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

Kikibombona wrote:

Odlicno izlaganje Konakovica.

Kada si SDA mozes sve. Mozes biti kriminalac svjetskog formata, pljackati narodni novac, bices zasticen od SDA pravosudja.

...

Moj Kiki, o emu ti bolan. On hoce da prikaze sebe da je eto sada bolji, rijecim, trosio sam prije, trosim i sada, ma na kojoj poziciji bio.

I sto je jos gore, on to poredi sa svojim troskarenjem kad je bio u SDA, kao eto i tada sam trosio, kao to je bilo uredu. I meni se treba to sve halaliti, i zato trosim i sada na ovoj poziciji, jer ja ustvari i jesam glavni, a Forto, sta on zna kome treba, ja znam.
Last edited by _Reds_ on 04/10/2019 11:13, edited 1 time in total.
Kikibombona

#2475 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

denis.istok wrote:Jer ih je pitao kome ce dati, a sad ne pita :D
Kada je bio SDA izdvajao je trostruko ili dvostruko veci iznos. Nije bilo problema. :D

...

Nadam se da ce Konakovic istrajati pa kada dovoljno ojaca napucati nogom budzetlije koje je SDA zaposlila da tipkaju sranja u toku radnog vremena.

...

Svakako se mora rezati administracija koja je preglomazna i nista ne radi.
Post Reply