Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#2451 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote: Zovi me kako hoces, lijepo je znati da si mi dao vise imena :zoka:

tebe cemo zvati neznalica
@Gerro, zayebavao sam se iskreno, samo naslutio, kad ono fakat ti Curry :lol:

Ali opraštam ti, fin si momak ;-) :thumbup:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2452 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote: Zovi me kako hoces, lijepo je znati da si mi dao vise imena :zoka:

tebe cemo zvati neznalica
@Gerro, zayebavao sam se iskreno, samo naslutio, kad ono fakat ti Curry :lol:

Ali opraštam ti, fin si momak ;-) :thumbup:
taj curry ti mnogo kompleksa nabio cim ga spominjes svako malo haman ?
LSD

#2453 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote: taj curry ti mnogo kompleksa nabio cim ga spominjes svako malo haman ?
Realno, bolji si tamo kao Curry, ovdje si samo njegova lošija kopija.
Moraš se popraviti i podici forumu, podhitno.

Tebe je opasno izmaltretirao tamo taj le3, dok u meni vidiš njega :lol: :lol: opasno šamaranje neko bilo :mrgreen:
luckylaka

#2454 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Daj vas dvojica tusite bezze
Je li kloc dobio otkaz.Savez je juce nesto zasjedao/Sutnuti jos veceras,sutra ce biti kasno.Svaki drugi prosjecni trener (Jagodic,Musemic,Osim,Sliskovic...) bi iz ove tri utakmice lagano uzei 6 bodova,
mayab

#2455 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by mayab »

Gerro wrote:Ne znam kome se obraćaš, ali ako mislis na mene, mislim da ce nas Robi odvest do Eura i 1/4 finala na istom :thumbup:
Robi, jesi to ti :?: :shock:
Point.

#2456 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Jesu se ova gore dva trolla našla, ko od dva brata djeca.
Dupli_skalp

#2457 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Dupli_skalp »

šta ova dvojica trollera još baljezgaju po temi?
edo_79

#2458 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by edo_79 »

Kad ovaj planira pozvati Hajrovića i Đurića? Počinje me čuditi izmjenama koje su nedo Bog nikom .... Jel se to nesmije izmjena napravit? Manćini napravio 3 izmjene i 2 gola, a kod nas nedaj bože da ko izađe .... to će smak svijeta bit ....
Bazinga1234

#2459 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Ja se nadam da ce ostaviti ovu 4-4-2 formaciju, puno nam više odgovara. Nemamo mi krila za 4-3-3.
Kolasinac, ako ikad bude spreman, umjesto Civica, Krunic umjesto Sarica i to je to. Pozvati Izeta jer moze pomoći sa klupe kad ganjamo rezultat.
AmiĐa_Idriz

#2460 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Moja mu je zamjerka na katastrofa odluke sa klupe koje donosi. Kasni, ili čak nikako ne koristi izmjene.
bosanska senzacija

#2461 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by bosanska senzacija »

Ostaje žal što isti pristup nismo imali i protiv Finske ali jedna je stvar igrati protiv italijasnkih zvijezda na juventusovom stadionu a druga protiv nekakvih hakinena iz finske. Tu najveću krivnju treba da snosi selektor što nije nabio igrače nogom u guzicu i adekvatno ih pripremio. Očigledna je i loša fizička sprema naših igrača što se selektoru već ne može puno zamjerati jer u onih par dana što on ima na raspolaganju teško da tu može nešta puno promjeniti.

Od pozitivnih stvari treba izdvojiti Gojaka koji bi sa Bešićem i Pjanićem morao da drži taj vezni red. Stekao sam utisak da je sinoć zamijenio pozicije Bešića i Pjanića da bi mnogo bolje kontrolisali igru i čuvali loptu u svom posjedu te bili čvrstiji pozadi. Uglavnom igra nam ima glavu i rep pa i pored toga što smo na nekim pozicijama izuzetno tanki može se još dosta toga pozitivnog očekivati i graditi na osnovu sinoćnje utakmice.
JThomas

#2462 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by JThomas »

mi smo jedino kod ćire imali sličan pristup u takvim različitim "kategorijama" utakmica, i donekle kod safeta, s tim da su oni imali i bitno više pojedinačnog kvaliteta na raspolaganju. svaka naša generacija, pa i one najgore, imala je poneku dobru predstavu protiv baš jakih ekipa. ali ni po igračima, ni po treneru, ni po savezu nije za očekivati da to preraste u neku pozitivnu konstantu ni sada. opet će biti neka "istorijska" utakmica za drugo mjesto koju nećemo dobiti.
edo_79

#2463 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by edo_79 »

Bazinga1234 wrote:Ja se nadam da ce ostaviti ovu 4-4-2 formaciju, puno nam više odgovara. Nemamo mi krila za 4-3-3.
Kolasinac, ako ikad bude spreman, umjesto Civica, Krunic umjesto Sarica i to je to. Pozvati Izeta jer moze pomoći sa klupe kad ganjamo rezultat.
Samo igrati ovako na 4-4-2 .... eventualno da uskoči Izo i Đurić umjesto Džeksona, tamo nekad u 70 minuti i bog te veselio .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#2464 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Charuga »

Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, trolanje”
» LSD
» Gerro

14 dana

Tačno ne znate stati.
kiligonzales

#2465 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by kiligonzales »

Robiju dati otkaz pod hitno. Druge opcije za odlazak na EP nema.
Vitoo

#2466 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

kiligonzales wrote:Robiju dati otkaz pod hitno. Druge opcije za odlazak na EP nema.
Sto :? nek nas i on dokrajci kad je mogao teleci i horzcic, moze i krmenko
Mustang1

#2467 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Charuga wrote:Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, trolanje”
» LSD
» Gerro

14 dana

Tačno ne znate stati.
Pa zar nema pravilo da je svaki sljedeci ban duzi. 14 dana je njemu nista. Unistio mi je volju za pracenjem Liverpool teme odavno, a sada i ostalo.
Blixen

#2468 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Blixen »

Bazinga1234 wrote:Kolasinac, ako ikad bude spreman
:D :D :D
nepostojeci Seo
Bosanski_kralj

#2469 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Definitivno se jednom za sva vremena treba riješiti problem Kolašinac. Prečesto je povrijeđen baš kad treba igrati za reprezentaciju, ne može to biti slučajnost.
kiligonzales

#2470 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by kiligonzales »

Vitoo wrote:
kiligonzales wrote:Robiju dati otkaz pod hitno. Druge opcije za odlazak na EP nema.
Sto :? nek nas i on dokrajci kad je mogao teleci i horzcic, moze i krmenko
Kod kipara da nam jednu statuu Sušića napravi , em igrali lijepo, em Imali I rezultate, ovaj je već zajebao Mešu, koliko je loš.

Pa nek kalkulise s kalkulatorom Robi, vodi nas ko da smo Azerbejdžan od tima koji je bio poprilično efikasan do ovih kvalifikacija, napravio je ekipu, trci trci go svojim ziherastvom i taktikom smece. U timu ne igraju po formi najbolji, na klupi nema onih kojih bi trebalo biti. Taktika hronicni jednaka, pristup isto loš. Ekipa Lici na trenera na terenu. Tromo.

Mjenjati ga dok je vrijeme ili cekati da opet mi koji volimo repku napravimo belaj pred savezom.
Fudo387

#2471 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Fudo387 »

Lineker mu objasnio.
Kaze frajer, izvodi ponajboljeg igraca na terenu i uvodi hrastov direk.
Jos veli, Robert se drogira.
svi u napad

#2472 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

Robi je puno bolji od Mese medjutim ima isti balkanski sindrom a to je da dopusta da mu igraci odredjuju repku. Pravi trener to ne dozvoljava i pravi trener odlucuje sam ko ce biti pozvan i ko ce igrati. Hajrovic je medju boljim igracima Dinama i zasluzio je da bude na spisku no Zuti slusa Dzeku koji ne voli malog i vrata su mu zatvorena. Pravi trener pozove Kolasinca da ga pregledaju nasi ljekari kao i ostale koji su navodno povrijedjeni pa se onda ide na svadbu ili na godisnji. Mora se znati neki red jer ti i propisi FIFE i UEFE dozvoljavaju da napravis reda. Moje zamjerke mu idu na kasno i nedovoljno mjenjanje. Totenhem dodje do finala tako sto u vdije tekme zaredom koje su gubili trener izvadi dva bocna a ubaci 2 napadaca i rokaj u 16 tj. preskaci igru jer nemas sta izgubiti. U Finskoj nasi centalni bekovi/halfovi se medjusobno dodaju kao da mi vodimo 2 nula. Iskreno ne znam da li ga mjenjati ili ostaviti. Ako ne mozemo a ne mozemo dovesti Vahu ili Petkovica ili nekog Svabu onda nista ne diraj jer nemamo nekog naseg domaceg koji bi nezto mogao i znao. Uglavnom vrlo zajebana situacija i daj boze da se iz ovog izvucemo nekako. Zivjeli.
Point.

#2473 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

svi u napad wrote:Robi je puno bolji od Mese medjutim ima isti balkanski sindrom a to je da dopusta da mu igraci odredjuju repku. Pravi trener to ne dozvoljava i pravi trener odlucuje sam ko ce biti pozvan i ko ce igrati. Hajrovic je medju boljim igracima Dinama i zasluzio je da bude na spisku no Zuti slusa Dzeku koji ne voli malog i vrata su mu zatvorena. Pravi trener pozove Kolasinca da ga pregledaju nasi ljekari kao i ostale koji su navodno povrijedjeni pa se onda ide na svadbu ili na godisnji. Mora se znati neki red jer ti i propisi FIFE i UEFE dozvoljavaju da napravis reda. Moje zamjerke mu idu na kasno i nedovoljno mjenjanje. Totenhem dodje do finala tako sto u vdije tekme zaredom koje su gubili trener izvadi dva bocna a ubaci 2 napadaca i rokaj u 16 tj. preskaci igru jer nemas sta izgubiti. U Finskoj nasi centalni bekovi/halfovi se medjusobno dodaju kao da mi vodimo 2 nula. Iskreno ne znam da li ga mjenjati ili ostaviti. Ako ne mozemo a ne mozemo dovesti Vahu ili Petkovica ili nekog Svabu onda nista ne diraj jer nemamo nekog naseg domaceg koji bi nezto mogao i znao. Uglavnom vrlo zajebana situacija i daj boze da se iz ovog izvucemo nekako. Zivjeli.
Sve rečeno :thumbup:
Mustang1

#2474 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Zar ovaj covjek nije pisao za klix?

https://www.index.hr/sport/clanak/prosi ... 92572.aspx
Moenx

#2475 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Moenx »

Pozdrav
Nisam neki poznavaoc fudbala ali volio bih da mi neko objasni sljedece
U drug poluvremenu Italija je imala dominantan posjed lopte i imali su takodjer na nivou igru bez lopte
Kako je moguce govoriti o uspijehu na sinocnoj utakm kada BiH u drugom poluvremenu kao da nije bilo.
Sticem utisak i da su neka istrcavanja i kontre od strane naseg tima namjerno pustane jer su se smatrale bezazlenim
Locked