haminhamo wrote:
Ko će da izvaga tu pamet i znanje? Iz ljubomore postaješ subjektivna.Sve što si rekla je tvoje pljuvanje njega, a on i dalje stoji ponosan,uspravan,popularan,uspješan,a ti, ti jaranice možeš da umišljaš to što umišljaš i to je to.
Homofobnog? Opa,tu smo.Problem je jer ne miriše.Tako mi reci.Pa ne miriše ih niko u Bošnjaka,šta ćeš sad pederu?
A ti si jel' tako onaj
zahson što su te banovali prošlog decembra? Vidim volite počesto spominjati neke anonimuse i smrduljke?
zahson wrote:Plačite u učmalosti sopstvenih života anonimusi smrdljivi.
- Level: providan k'o celofan.
Uspješan sa prosjekom od mizernih 6,0?
Toliko je pametan da se još uvijek nije dogovorio sam sa sobom oko "mora u Švicarskoj" - koji kapacitet, mati draga.
https://www.facebook.com/narodzna.ba/vi ... f=NEWSFEED
Moj Reufe, djeca nam se smiju. A kad smo kod djece tačno istu treba u drugu sobu kad ovaj nastupa, manje štete bi bilo.
ObraČati se, OmoguČiti, NajveČi ... Do toga u osnovnoj (ako je istu ikada i završio) izgleda nije ni stigao, pa sad imamo ovakav proljev mozga i nepoznavanje elementarnih pravopisnih i gramatičkih pravila
maternjeg jezika. O engleskom i promašaju sa prisvojnim i vlastitim imenicama nećemo, jer bi to bilo previše i za tebe, a kamoli za tvog idola...
Ko je ovdje subjektivan? Ko je ljubomoran? Kme, kme. Jel' te to
tangiramo?
Neka vam i ubuduće glavni argumenti budu "pederi" i "komunjare", do boljih i racionalnijih sa ovakvim "znanjem" i niskim moralom, sumnjam da ćete ikada i dobaciti...