Rušimo mit o crvenoj i "građanskoj" Tuzliescobar__ wrote:Grad Tuzla
Idemo dalje
Rušimo mit o crvenoj i "građanskoj" Tuzliescobar__ wrote:Grad Tuzla
Kakav fin primjer odricanja od dijelova teritorije... Svaka častjulisiz es grant wrote:To je ta njihova "kolijevka lava" što reko Šantić![]()
Što je naša ljuta Krajina naseljena, mašala![]()
![]()
A zasto je ovo rusenje mita?julisiz es grant wrote:Rušimo mit o crvenoj i "građanskoj" Tuzliescobar__ wrote:Grad Tuzla
![]()
Idemo dalje
Mozda je covjek iz Krajinecyprus wrote:Kakav fin primjer odricanja od dijelova teritorije... Svaka častjulisiz es grant wrote:To je ta njihova "kolijevka lava" što reko Šantić![]()
![]()
![]()
Pohraniću ovo, imam osjećaj da će mi zatrebat u budućim diskusijama, kad krene ona priča o patriotizmu bošnjačkih nacionalista, zalaganju za državni integritet i cjelovitost, i tako to
Pa da...njihova, tj. srpska, jer se u toj pjesmi referiše na taj dio stanovništva (hercegovački ustanak 1875, ovo ono)..cyprus wrote:Kakav fin primjer odricanja od dijelova teritorije... Svaka častjulisiz es grant wrote:To je ta njihova "kolijevka lava" što reko Šantić![]()
![]()
![]()
Pohraniću ovo, imam osjećaj da će mi zatrebat u budućim diskusijama, kad krene ona priča o patriotizmu bošnjačkih nacionalista, zalaganju za državni integritet i cjelovitost, i tako to
Ko za bilo koji dio državne teritorije Bosne i Hercegovine kaže "njihov", ja smatram da ne misli dobro ovoj državi...rage_guy wrote:Mozda je covjek iz Krajinecyprus wrote:Kakav fin primjer odricanja od dijelova teritorije... Svaka častjulisiz es grant wrote:To je ta njihova "kolijevka lava" što reko Šantić![]()
![]()
![]()
Evo prve stavke koju sam pročitala u ovoj vijesti i znam da garant nije istina, tj. mnogo je veći.Krokodajl wrote:Mene je iskreno iznenadio mali broj nepismenih, očekivao sam to oko 5% ali dobro, vjerovatno veliki broj nepismenih smatra da su pismeni, ipak je riječ o subjektivnom mišljenju.
cyprus wrote:Dobra kartaBHCluster wrote:iako žalosno izgleda...
Šta je uradio colega Mahi?Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Maharadza
mjesec
ufff nije lose nije loseseln wrote:Kombat wrote:nesto kontam...mogli bi dogodine poceti polako organizaciju manifestacije pod nazivom "Hateist Pride"![]()
Ako neko ima neko idejno rjesenje za zastavu...slobodno postavite
Isto sam pomislila_BataZiv_0809 wrote:Nisam znao da je Uliks ovakav nacionalista
I to te šokiralo?Bloo wrote:ako dobro vidim u tabeli, u istočnom mostaru niti jedan ateist?
Tablice su već objavljene, uskoro će i ostalo.Kombat wrote:ko se smije kladiti da cemo gledati natpis USKORO na web stranici popis2013 do kraja sezone godisnjih odmora?!
odakle ga izvadiBloo wrote:čim nabavim limun i peharBoskero wrote:
Wow pa ti si unikatna... Stisni pesnicu digni je visoko trci gradom i vici NO PASARAN...