JThomas wrote:pozitivna stvar je što ne mogu napisati bruda izdrži.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
quarterback
#2451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- O'zone
- Globalni moderator
#2452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Klasika, svi od ranije poznati policiji.Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela "napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti", uhapšeni su Anel Botić (29) i Jasmin Bešo (22) oba nastanjena u Sarajevu, dok je u bjekstvu bio Samir Dževlan (25), također nastanjen u Sarajevu, koji je u jutarnjim satima pronađen i uhapšen sa povredama u predjelu lijeve noge, nanesene vatrenim oružjem. On je prevezen na UKCS radi ukazivanja ljekarske pomoći. Svi uhapšeni su od ranije poznati policiji po izvršenju raznih krivičnih djela. - See more at: http://m.avaz.ba/clanak/243788/pucnjava ... RiZDZ.dpuf
Sta ovo nam skupština kantona posta ko Ukrajinska?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://www.jajce-online.com/zastupnici- ... -mjesecno/
e ovo je to govno iz BOSS-a koje se ne moze nazvati ljudskim bicem nego cistim primatom.....e sad zamislite komentar "udario Srbin na Srbina..."
e ovo je to govno iz BOSS-a koje se ne moze nazvati ljudskim bicem nego cistim primatom.....e sad zamislite komentar "udario Srbin na Srbina..."
-
hladan.preminger
#2454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hrasno38 wrote:Sjednica Skupštine Kantona Sarajevo je prekinuta zbog tuče.
Naime, zastupnik BOSS-a Rasim Smajić u Skupštini fizički je nasrnuo na zastupnika Naše stranke, Predraga Kojovića.
Napadu je prethodilo obraćanje Kojovićeve stranačke kolegice, Sabine Ćudić, koja je prozvala Smajića da koristi privilegije kako bi uzurpirao parking prostor u ulici Nedima Filipovića.
Ćudić je ustvrdila kako su se zbog toga dogodile dvije saobraćajne nesreće. Potom je predsjedavajuća Skupštine Ana Babić prozvala jednog od zastupnika, no, ustao je Kojović i žalio se na kolegu iza sebe, a riječ je bila o Rasimu Smajiću. Smajić je zatim skočio, snažno ga povukao za ruku i oborio na pod.
Srbin na srbina.
- insaneinthebrain
#2455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sad ce dodik dati saopcenje, srbi napadnuti u sarajevu 
- karanana
#2456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koji je na face-u?
jel onaj sto mu je works at: drugi rade za mene
- O'zone
- Globalni moderator
#2457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mogu mislit da je bilohrasno38 wrote:http://www.jajce-online.com/zastupnici- ... -mjesecno/
-"Pedja mog'o bi ti malo ovu lajavicu zauzdat"
-"Kolega Smajicu pripaziti na rijecnik"
-"Ma kakav rijecnik ***********"
-"Predsjedavajuća ovaj me uznemirava"
-"Tuzibabo jedna!!"
I onda se pogombaju
-
hladan.preminger
#2458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Otimanje večnih srpskih teritorija za parkiranje.insaneinthebrain wrote:sad ce dodik dati saopcenje, srbi napadnuti u sarajevu
- kokuz_sa
#2459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
svaka druga slika im na FB se tice Allaha i ajeti iz kurana..
i onda sve popraceno sa rijecima..
gospoda, lafac, brat moj..
i onda sve popraceno sa rijecima..
gospoda, lafac, brat moj..
- seoBIH
#2460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je taj jer su sva tri profila povezana. Lajkuju jedni drugima i pisu stihovekaranana wrote:koji je na face-u?
- hrasno38
#2461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ovaj i BOSS-a je tolika seljacina da se to ni Avdo Sidran ne bi uspio opisati slikovito......Inace BOSS je malo zesci skup upravo ovakvih osobaO'zone wrote:Mogu mislit da je bilohrasno38 wrote:http://www.jajce-online.com/zastupnici- ... -mjesecno/
-"Pedja mog'o bi ti malo ovu lajavicu zauzdat"
-"Kolega Smajicu pripaziti na rijecnik"
-"Ma kakav rijecnik ***********"
-"Predsjedavajuća ovaj me uznemirava"
-"Tuzibabo jedna!!"
I onda se pogombaju
- bavi
#2462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima od ranije pokušaj ubistva,sha_ba wrote:91. godiste
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /110401083
-
The BEN10
#2463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znači, sa 20 godina uspio je tipa izbost nožem po vratu! Doduše, mora se odnekud krenut.
- starii
#2464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
policija radi svoj posao al sud i tuzilastvo ne...bavi wrote:ima od ranije pokušaj ubistva,sha_ba wrote:91. godiste
- uglavnomja
#2465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
leteci cirkus mirnesa pajtonahrasno38 wrote:
Ma ovaj i BOSS-a je tolika seljacina da se to ni Avdo Sidran ne bi uspio opisati slikovito......Inace BOSS je malo zesci skup upravo ovakvih osoba
- karanana
#2466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kad prije izin kafic postade second hand shop
- hrasno38
#2467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma to treba otjerati u tri lijepe P.M sto dalje od bilo kakvog dodira sa necim sto odlucuje o nasim zivotima. I Mirnes i njegovi zastupnici su ljudski cirkus protkan nevjerovatnom dozom bezobrazlika i papanluka. Smece jedno naslo udarati Pedju Kojovica...sto ne udari na Amela Mekica smece jedno. Evo ovo je statistika ucesca ovog smetljara u zastupnickim klupama:uglavnomja wrote:leteci cirkus mirnesa pajtonahrasno38 wrote:
Ma ovaj i BOSS-a je tolika seljacina da se to ni Avdo Sidran ne bi uspio opisati slikovito......Inace BOSS je malo zesci skup upravo ovakvih osoba
http://skupstina.ks.gov.ba/statistika-p ... ative/3844
Ubjedljivo najmanje od svih zastupnika a dobija istu platu kao i recimo Mario Vukasovic koji ima 23 pitanja i inicijative.
-
quarterback
#2468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koji je njegov kafic tamo bio, ono izmedju mrkve i trafike ili onaj piccolo preko puta ?karanana wrote:kad prije izin kafic postade second hand shop
- karanana
#2469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
da, onaj kod mrkve. odmah do montane i trafike s druge strane. casper cini mi se.quarterback wrote:koji je njegov kafic tamo bio, ono izmedju mrkve i trafike ili onaj piccolo preko puta ?karanana wrote:kad prije izin kafic postade second hand shop
- uglavnomja
#2470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jeedino da uvedemo prag iq za dobijanje prava glasahrasno38 wrote:Ma to treba otjerati u tri lijepe P.M sto dalje od bilo kakvog dodira sa necim sto odlucuje o nasim zivotima. I Mirnes i njegovi zastupnici su ljudski cirkus protkan nevjerovatnom dozom bezobrazlika i papanluka. Smece jedno naslo udarati Pedju Kojovica...sto ne udari na Amela Mekica smece jedno. Evo ovo je statistika ucesca ovog smetljara u zastupnickim klupama:uglavnomja wrote:leteci cirkus mirnesa pajtonahrasno38 wrote:
Ubjedljivo najmanje od svih zastupnika a dobija istu platu kao i recimo Mario Vukasovic koji ima 23 pitanja i inicijative.
mislim, tu stoku bez kulture, obrazovanja, mozga ... je "neko" izabrao, glasao za njih
- hrasno38
#2471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hrasno38 wrote:Ma to treba otjerati u tri lijepe P.M sto dalje od bilo kakvog dodira sa necim sto odlucuje o nasim zivotima. I Mirnes i njegovi zastupnici su ljudski cirkus protkan nevjerovatnom dozom bezobrazlika i papanluka. Smece jedno naslo udarati Pedju Kojovica...sto ne udari na Amela Mekica smece jedno. Evo ovo je statistika ucesca ovog smetljara u zastupnickim klupama:
ha uzi i sira familija i one koji su pridobili od komsiluka:)uglavnomja wrote:jeedino da uvedemo prag iq za dobijanje prava glasa![]()
mislim, tu stoku bez kulture, obrazovanja, mozga ... je "neko" izabrao, glasao za njihnasla krpa zakrpu
-
quarterback
#2472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
heh, ako se dobro sjecam prije godinu dana je u novinama bilo da su reketarili tu trafiku pored pa je bio neki fizicki obracun jer je gazda trafike malo poveci takodje...karanana wrote:da, onaj kod mrkve. odmah do montane i trafike s druge strane. casper cini mi se.quarterback wrote:koji je njegov kafic tamo bio, ono izmedju mrkve i trafike ili onaj piccolo preko puta ?karanana wrote:kad prije izin kafic postade second hand shop
-
sha_ba
#2473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Boze sačuvajstarii wrote:policija radi svoj posao al sud i tuzilastvo ne...bavi wrote:ima od ranije pokušaj ubistva,sha_ba wrote:91. godiste
- O'zone
- Globalni moderator
#2474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kafić je čini mi se zatvoren od kako je Tomo upucao onog lika.karanana wrote:da, onaj kod mrkve. odmah do montane i trafike s druge strane. casper cini mi se.quarterback wrote:koji je njegov kafic tamo bio, ono izmedju mrkve i trafike ili onaj piccolo preko puta ?karanana wrote:kad prije izin kafic postade second hand shop
- karanana
#2475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vrtio se izo onda i u prostoru i poslije.O'zone wrote:
Kafić je čini mi se zatvoren od kako je Tomo upucao onog lika.
vjerovatno je pod kljuc i u second hand otisao nakon njegovog hapsenja prije nekoliko dana. ali bas brzo predje u drugu radnju.