Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

ze kalanga

#2451 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ze kalanga »

pici

Ako do toga dodje, svi ćemo u vječna lovišta. Tako da, molimo se svevišnjem, kako god ga zvali, da ipak bude bez toga.
KB9

#2452 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by KB9 »

zeina wrote:
KB9 wrote:zeino jesi to ti za sestru hilari sto ubija bracu muslimane?
Procitaj moj prethodni post, naravno da ni ona ne valja, ali reci za Trumpa da je ljudska, politicka ili bilo koja velicina prosto granici sa zdravim razumom
za bestiju hilari je pojam svega i nema ni blizu krvi na rukama ko doticna :)
Korisničkoime

#2453 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Korisničkoime »

Hakiz wrote:
ze kalanga wrote:
pici wrote:Šešelj sretan nakon Trumpove pobjede: Kad može u Americi, može i u Srbiji

sad do konaČne pobede :thumbup: :bih:
Bez da se bavim Šešeljom i njegovim idealima, ali Hilari je inače simbol prosvetiteljstva, demokratije, poštovanja ljudskih prava i sloboda...
To je to. Nisu ljudi toliko glasali za Trampa koliko protiv Hilari.
Da budući da se nas veoma tiču ljudska prava, demokratija, sloboda, mi na Balkanu se baš brinemo oko tih stvari i cijenimo ih.
raoul duke

#2454 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Ne dirajte mi picija, jos mu liju suze poraza
Moenx

#2455 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Moenx »

Da li je Donald Trump americki Boris Jeljcin ?
zeina

#2456 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zeina »

KB9 wrote:
zeina wrote:
Procitaj moj prethodni post, naravno da ni ona ne valja, ali reci za Trumpa da je ljudska, politicka ili bilo koja velicina prosto granici sa zdravim razumom
Pusti Hilari, ovaj je tek dobio zeleno svjetlo dz okrvavi ruke, a obraza nema niti se boji guzici, nema nista gore, mada kao sto vec rekoh sa njim bar znas na cemu si, budemo vidjeli
Korisničkoime

#2457 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Korisničkoime »

LSD wrote:
Korisničkoime wrote:Ne čudi me neka radost kod nekih ljudi u BiH, ipak smo mi narod/narodi kojim decenijama vladaju kriminalci i kojem su sve stranke manje više kriminalne i lopovske, tako da smo što se tiče politike ili neke političke obrazovanosti još luđi ili još gluplji nego Ameri.
Vidim otvoreno i svjetla obraza vrijeđaš napaceni bosanski narod, zato što je preko bare pobjedio Trump....služba te prati :wink:
Da svijetla obraza tvrdim da smo mi napaćeni BH narodi jednako politički nepismeni kao i narod SAD, samo što njihovi uzimaju vilama pa narodu padne šta a naši grabe lopatom Alije Sirotanovića.
Službe naše, njihove, Ruske ili su i to naše sada :D
Korisničkoime

#2458 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Korisničkoime »

KB9 wrote:
zeina wrote:
Čujemo se za par godina.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2459 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

ze kalanga wrote:pici

Ako do toga dodje, svi ćemo u vječna lovišta. Tako da, molimo se svevišnjem, kako god ga zvali, da ipak bude bez toga.

ja se nadam da neče sprovoditi ono što je brljo u predizbornoj, jer sad nije prdCenik amerikancima koji su glasovali za njega nego svima, ako se bude ponašo ko u svom šHou poduzetnik... najebasmo... od radikala tražiti da bidne liberalan :mrgreen:

Image

Image

ovo mi nešt poznato :mrgreen:
KB9

#2460 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by KB9 »

zeina wrote:
Pusti Hilari, ovaj je tek dobio zeleno svjetlo dz okrvavi ruke, a obraza nema niti se boji guzici, nema nista gore, mada kao sto vec rekoh sa njim bar znas na cemu si, budemo vidjeli
sve je to nagadjanje zeino, ko ove je to cinjenica koja se ne moze promjenit

hilari = cisto zlo
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2461 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Fakat mi nisu jasne ove vaše rasprave na ovoj temi, kao da vam ovaj izbor utječe na svakodnevni život i k'o da će vam biti bolje/gore u zavisnosti od toga ko je pobijedio. :D

Ja na sve ovo gledam kao na veliki show koji će mi ubiti malo vremena, stoga mi je poprilično drago što je seljačina poput Trumpa zabiberila ovom američkom kvaziglamuru, medijskom hypeu i razvikanim 'selebritijima', koji u svom životu nisu odradili poštenog radnog dana. :mrgreen:
pici

#2462 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

kinezi oduševljeni :mrgreen:

Image
ze kalanga

#2463 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ze kalanga »

Velkoski wrote:Fakat mi nisu jasne ove vaše rasprave na ovoj temi, kao da vam ovaj izbor utječe na svakodnevni život i k'o da će vam biti bolje/gore u zavisnosti od toga ko je pobijedio. :D
Itekako utiče. Jer smo mali, jer smo protektorat i jer su oni koji predvode ove narode marionete.
Samim time, itekako nas se tiče ishod. Jedni će na jednu, drugi na drugu stranu. I naravno ne pitaju se. Ali će se o njihovim sudbinama, direktno ili indirektno pitati američki ili ruski predsjednik. I to je tako.
Istina kod nas se svemu pridaje veća pažnja, pravi senzacija, pretjeruje.
Drvosjeca iz Dejcica

#2464 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Što ti je Sarajevo. :mrgreen:

Image
Hakiz

#2465 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hakiz »

Velkoski wrote:Fakat mi nisu jasne ove vaše rasprave na ovoj temi, kao da vam ovaj izbor utječe na svakodnevni život i k'o da će vam biti bolje/gore u zavisnosti od toga ko je pobijedio. :D
Neće? Odmah nakon proglašenja pale berze u Evropi. A još trpimo posljedice sloma iz 2008.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2466 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Daj ba uozbiljite se obojica. Ni Bush ni Obama mi nisu plaćali račune, neće ni ovi diletanti. :mrgreen:
Last edited by Velkoski on 09/11/2016 14:00, edited 1 time in total.
pici

#2467 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

raoul duke wrote:Ne dirajte mi picija, jos mu liju suze poraza

šHa je .BA tebe jošH nisu pozvali na prijemni kod melanije... strpljen spašen, što bi rekel slovenko narodo :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#2468 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

"I ja se pridružujem čestitkama predsjedniku Trumpu. Želim mu da na najbolji način vodi Sjedinjene Američke Države u mandatu koji je pred njim. Nadam se nastavku dobre saradnje SAD i BiH. Mi smo saveznici, oni su nas snažno podržavali BiH u ostvarenju mira stabilizaciji posebno našem putu ka članstvu NATO-u. Očekujem nastavak te saradnje", rekao je Izetbegović.
ze kalanga

#2469 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ze kalanga »

Velkoski wrote:Daj ba uozbiljite se obojica. Ni Bush ni Obama mi nisu plaćali račune, neće ni ovi diletanti. :mrgreen:
U tome i jeste suština. Nisu plaćali, naplaćivali su. ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2470 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

I apsolutno mi je svejedno ko će ih naplaćivati u budućnosti... Jer meni ne gine jedno - plaćati. :mrgreen:
pici

#2471 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
"I ja se pridružujem čestitkama predsjedniku Trumpu. Želim mu da na najbolji način vodi Sjedinjene Američke Države u mandatu koji je pred njim. Nadam se nastavku dobre saradnje SAD i BiH. Mi smo saveznici, oni su nas snažno podržavali BiH u ostvarenju mira stabilizaciji posebno našem putu ka članstvu NATO-u. Očekujem nastavak te saradnje", rekao je Izetbegović.
:bih:

Image

sad popločat trotoar zlatnim kamenicama :bih:
Haris.ba

#2472 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Haris.ba »

Mislio sam da su šanse da Tramp pobijedi minimalne. I bile su. Jest satro ostale protukandidate republikance, i dovukao rekordne brojke birača. Ali, bruka stvari se trebalo poklopiti da pobjedi.

Tek sad se vidi gdje je sve Hilari pogriješila. Uzela je zdravo za gotovo države u "rust belt". Išla ganjala Floridu, Arizonu i Džorđiju, a zijanila Pensilvaniju i Vinskosin, izgleda i Mičigen. NIje zaliječila priču sa Berni Sandersom, jer u tim državama je i od njega izgubila. Da je slušala Majkla Mora, ne bi izlazila iz tih država. Vodala bi i Bernija i Elizabet Voren i bilo koga ko bi mogao da tim ljudima pruži nadu. A ti ljudi biraju iz očaja guvernere republikance (zadnjih nekoliko izbora).
I pobjedila bi.. Obama je imao kredita oko spašavanja auto kompanija. Ali, trebao joj je odgovor na carine kojima Tramp prijeti za izmještanje pogona iz zemlje. Glasačima jednostavno nije bilo dovoljno njeno mlako odustajanje od trgovinskog sporazuma sa Evropom (kada su već pregovori i bili propali).

I onda se mi čudimo kako Fikret Abdić pobjedi za načelnika općine. Zna li iko je li ijedan osuđeni ratni zločinac izabran direktno na izborima u BiH, a da nisu Bošnjaci glasali za njega? :(

Ekonomska obećanja su očito bila jača od sve mizoginije, šovinizma i rasizma. Da je Fahro obećao umjesto 14 traka kroz Sarajevo 24, možda bi danas bio u presjedništvu. :D
Sjećam se Zlajine face i šprdnje sa Bakirovih sto hiljada radnih mijesta. I priče kako on eto, obećava dvjesto hiljada kad se već rasipamo brojevima (ali, on je pokazivao da se šalio, Bake nije).

Last edited by Haris.ba on 09/11/2016 14:09, edited 2 times in total.
daddy-kool

#2474 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

Haris.ba wrote:Mislio sam da su šanse da Tramp pobijedi minimalne. I bile su. Jest satro ostale protukandidate republikance, i dovukao rekordne brojke birača. Ali, bruka stvari se trebalo poklopiti da pobjedi.

Tek sad se vidi gdje je sve Hilari pogriješila. Uzela je zdravo za gotovo države u "rust belt". Išla ganjala Floridu, Arizonu i Džorđiju, a zijanila Pensilvaniju i Vinskosin, izgleda i Mičigen. NIje zaliječila priču sa Berni Sandersom, jer u tim državama je i od njega izgubila. Da je slušala Majkla Mora, ne bi izlazila iz tih država. Vodala bi i Bernija i Elizabet Voren i bilo koga ko bi mogao da tim ljudima pruži nadu. A ti ljudi biraju iz očaja guvernere republikance (zadnjih nekoliko izbora).
I pobjedila bi.. Obama je imao kredita oko spašavanja auto kompanija. Ali, trebao joj je odgovor na carine kojima Tramp prijeti za izmještanje pogona iz zemlje. Glasačima jednostavno nije bilo dovoljno njeno mlako odustajanje od trgovinskog sporazuma sa Evropom (kada su već pregovori i bili propali).

I onda se mi čudimo kako Fikret Abdić pobjedi za načelnika općine. Zna li iko je li ijedan osuđeni ratni zločinac izabran direktno na izborima u BiH, a da nisu Bošnjaci glasali za njega? :(

Ekonomska obećanja su očito bila jača od sve mizoginije, šovinizma i rasizma. Da je Fahro obećao umjesto 14 traka kroz Sarajevo 24, možda bi danas bio u presjedništvu. :D
Sjećam se Zlajine face i šprdnje sa Bakirovih sto hiljada radnih mijesta. I priče kako on eto, obećava dvjesto hiljada kad se već rasipamo brojevima (ali, on je pokazivao da se šalio, Bake nije).

:thumbup:
Hakiz

#2475 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hakiz »

Velkoski wrote:I apsolutno mi je svejedno ko će ih naplaćivati u budućnosti... Jer meni ne gine jedno - plaćati. :mrgreen:
Od njih ti zavisi hoćeš li imati čime da ih plaćaš. Trump, pobjeda, berze, pad, investicije, nema, posao, nema itd.

Otprilike je to način na koji te se tiče.
Post Reply