Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Borci su dok su se kretali cestom u pratnji policije zapjevali pjesme o Armiji RBiH, uzvikivali "tekbir", parole i zviždali.
Užas... podsjeti me na one snimke kad ono provode kolone srebrničana što izlaze iz šuma... i kad Škorpioni provode onu djecu na strijeljanje...
Kakva demonstracija sile...
Ejs ...kako pokušavaš iskoristit streljanje djece da bi se požalio na ukidanje teferiča na Šićkom.
Dno.
Mohamad Sissoko wrote:
Ejs ...kako pokušavaš iskoristit streljanje djece da bi se požalio na ukidanje teferiča na Šićkom.
Dno.
Ne pada mi na pamet da poredim strijaljanje te djece sa ovim... rekao sam da su me ove scene podsjetile na sprovođenje onih kolona i sprovoženje te grupe djece... asocijacija... ...teško naoružana grupa sprovodi iscrpljenu sirotinju i fukaru...
Ne vrijeđaj me i ne stavljaj mi u usta ono što nisam rekao !
Last edited by kmirsad on 03/03/2018 13:46, edited 1 time in total.
Mohamad Sissoko wrote:
Dno.
Ne pada mi na pamet da poredim strijaljanje te djece sa ovim... rekao sam da su me ove scene podsjetile na sprovođenje onih kolona i sprovoženje te grupe djece... asocijacija... ...teško naoružana grupa sprovodi iscrpljenu sirotinju i fukaru...
Ne vrijeđaj me i ne stavljaj mi u usta ono što nisam rekao !
Podlo si iskoristio emocije vezane za strijeljanje djece kako bi neko mozda osjetio žal za učesnicima teferića na petlji.Jeftini fazoni.
Borci su se trebali izboriti za svoja prava neposredno nakon rata, ovako dosta njih je podjeljeno u stotine organizacija, mnogi su prihvatili nepravdu i ne žele ni na koji način učestvovati u bilo kakvim protestima i traženju prava.
Onaj ko je izašao zdrav i radno sposoban, snašao se i radi u suštini nema potrebe za nekim boračkim primanjima. Nažalost većina para namjenjena za boračku populaciju ode tamo gdje ne treba, dok oni kojima treba ne dobijaju skoro ništa ili nedovoljno.
Sutra kad budu protestovale Osobe s posebnim potrebama trebamo im reći "Jbg trebali ste se snaći gdje ste bili dosad". Bavite se posljedicama a niko ne priča sta je uzrokovalo sve ovo.